canım ben ağızdan alınanı içiyom doktor dedi vajinal yoldan alınanı vereyim ben yok olmaz dedim hemen gerçekten onu kullanamam bu da döndürüyo başımı acaba ne zamana kadar kullancaz
ah ah canım keşke
bende hamile olmayı o kadar çok istiyorum ki
yok hala kırmızılar gelmedi
göğüsler acımaya başladı
2 gün önce ateşimi ölçtüydüm 36.5di
şimdi 35.9 çıktı ateşde düştüğüne göre hamile değilim
yakında gelir herhalde
olmazsa salı kan verecem sağlık ocağında
canım nasılsın bidaha ne zaman gitcen doktora bana 2 hafta sonra gel dedi bi de senden tahliller istedimi doktorun
Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.
Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.
merhaba arkadaşlar benim 3 tane düşüğüm var, kese dahi oluşmadan adetten 5-6 gün sonra bebek gidiyor. faktör 5 testin sonucunu bugün öğrendim henüz doktoruma gösteremedim. heterozigot muşum. genetik labaratuvarındaki doktor net bir şey demedi. düşüklerin nedeni o mudur dedim tek bununla bir şey denemez yaş, kilo, sigara- alkol kullanımı, spor vb. bi de başka testlerden bahsettibu konuda bilgisi olan varsa lütfen bir şey diyebilir mi?
oyyy kıyamam inşallah en kısa zamanda iyileşir bebeğin canım.çok geçmiş olsun...ne kadar kalacakmışki?
geçmiş olsun canım inşallah bi ann önce iyileşir kıyamam ben onabenimkide bazeen gazdan dolayı ağlayınca artık yorulup inlemeye başlıyor içim gidiyor rabbim evlatlarımızı korusun
canım gecmis olsun inşallah birsey yoktur.belkide sadece bogazları filan sismistir.?llah yardımcınız olsunn.tez vakitte sifa versin Rabbim
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir
Kizlar sagolun. İdrar yolu enfeksiyonuymus, kana da bulasmis. Atesi dusmus simdilik insallah yukselmez ama tedavisi 7-10 gun surebilir diyorlar. Yogunbakimda hala, ayri kalacagizbir sure anlasilan...cok ozledim...
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun
teşekkürler canım iyiyim elhamdülillah. sen nasılsın. dr bana haftaya gel kalp atışlarını bir daha dinleyelim dedi. ondan sonra aylık kontrollere çağırcam dedi. ama ben kırıkkalede oturuyorum. burda bu konuda uzman bir dr yok. ben ankarada dr araştırıyorum. aydan biri yi duydum. arkadaşımın dr u gazinin profumymuş. tam gün yasasından sonra özel koru hastanesini açmış. muayene ücreti biraz tuzlu 300 tl. bayan dr istiyorum doğumu da onda yapmak istiyorum. senin önereceğin biri varmı. sen ankarada kime gidiyorsun.
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?