Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben ağızdan alınanı içiyom doktor dedi vajinal yoldan alınanı vereyim ben yok olmaz dedim hemen gerçekten onu kullanamam bu da döndürüyo başımı acaba ne zamana kadar kullancaz

banada vajinal kullan daha etkili deemişti bende kullanamam demiştim:18: zamanla alışıyosun yan etkilerine ben doğumun 1 gün öncesine kadar kullandım progestanı

canım eğer ateşini ölçüyorsan her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmelisin kesin sonuç için gün içindeki ölçümler doğru değil hamile kalmadan bende ölçüyordum ateşim düşünce 1 yada 2 gün sonra adet olurdum

canım nasılsın bidaha ne zaman gitcen doktora bana 2 hafta sonra gel dedi bi de senden tahliller istedimi doktorun

teşekkürler canım iyiyim elhamdülillah. sen nasılsın. dr bana haftaya gel kalp atışlarını bir daha dinleyelim dedi. ondan sonra aylık kontrollere çağırcam dedi. ama ben kırıkkalede oturuyorum. burda bu konuda uzman bir dr yok. ben ankarada dr araştırıyorum. aydan biri yi duydum. arkadaşımın dr u gazinin profumymuş. tam gün yasasından sonra özel koru hastanesini açmış. muayene ücreti biraz tuzlu 300 tl. bayan dr istiyorum doğumu da onda yapmak istiyorum. senin önereceğin biri varmı. sen ankarada kime gidiyorsun.

merhaba arkadaşlar benim 3 tane düşüğüm var, kese dahi oluşmadan adetten 5-6 gün sonra bebek gidiyor. faktör 5 testin sonucunu bugün öğrendim henüz doktoruma gösteremedim. heterozigot muşum. genetik labaratuvarındaki doktor net bir şey demedi. düşüklerin nedeni o mudur dedim tek bununla bir şey denemez yaş, kilo, sigara- alkol kullanımı, spor vb. bi de başka testlerden bahsetti bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bir şey diyebilir mi?

Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.

Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.

oyyy kıyamam inşallah en kısa zamanda iyileşir bebeğin canım.çok geçmiş olsun...ne kadar kalacakmışki?

geçmiş olsun canım inşallah bi ann önce iyileşir kıyamam ben onabenimkide bazeen gazdan dolayı ağlayınca artık yorulup inlemeye başlıyor içim gidiyor rabbim evlatlarımızı korusun

canım gecmis olsun inşallah birsey yoktur.belkide sadece bogazları filan sismistir.?llah yardımcınız olsunn.tez vakitte sifa versin Rabbim

canım hepimiz pıhtılaşmasa sonucu düşük geçirenleriz tabiki bunun sonucu önemli ve sendede pıhtılaşma görülmüş büyük ihtimal bundan kaynaklanıyodur tabi bunu en iyi ve açıklayıcı şekilde doktorun söyleyecek ama bu tahlilin yanı sıra hemogram idrar şeker yüklemesi açlık şekeri gibi bir çok testede bakıyorlar doktorun doğru bir yol izleyecektir ama sende bizdensiz sabırlı olman gerek.

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir

oyyy kıyamam inşallah en kısa zamanda iyileşir bebeğin canım.çok geçmiş olsun...ne kadar kalacakmışki?

geçmiş olsun canım inşallah bi ann önce iyileşir kıyamam ben onabenimkide bazeen gazdan dolayı ağlayınca artık yorulup inlemeye başlıyor içim gidiyor rabbim evlatlarımızı korusun

canım gecmis olsun inşallah birsey yoktur.belkide sadece bogazları filan sismistir.?llah yardımcınız olsunn.tez vakitte sifa versin Rabbim

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir

Kizlar sagolun. İdrar yolu enfeksiyonuymus, kana da bulasmis. Atesi dusmus simdilik insallah yukselmez ama tedavisi 7-10 gun surebilir diyorlar. Yogunbakimda hala, ayri kalacagizbir sure anlasilan...cok ozledim...

Kizlar sagolun. İdrar yolu enfeksiyonuymus, kana da bulasmis. Atesi dusmus simdilik insallah yukselmez ama tedavisi 7-10 gun surebilir diyorlar. Yogunbakimda hala, ayri kalacagizbir sure anlasilan...cok ozledim...

canım benim iyi olsunda bi süre ayrı kalmaya zor olsada katlanırsın artık inşallah bi an önce iyileşsinde yuvanıza dönsün

selam arkadaşlar trombifili testi en uygun nezaman yapılıyor bende 3 düşük oldu yeni düşürdüm bende yaptırmayı düşünüyorum bana yardım edin.

canım benim geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanır kuzucuğun allahım şifa versin

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Allah hayırlı zamanda kolay doğum yapmayı nasip etsin. Kilosu iyi canımya üzülme iğnenide olmuşsun. doğumun olursa bebeğin beklediğinden biraz erken geelmiş olucak.stres yapma sen. Hakkında hayırlısı olsun tatlım.

Çok geçmiş olsun.Allah sağlık versin şifa versin inşallah en kısa zamanda bebeğin evine kucağına dönücek. Allah korur onu, sen üzülme...

çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda tekrar kavuştursun. çok şükür ki dünyaya geldi hasta da olacak iyileşecek böyle böyle kocaman olacak annesi yavrularınız.kolay değildir eminim ama içini ferah tut.dualarımız seninle:)

illaki bayan doktor istiyorsan akropol hastanesinde iki bayan doktor varmış. isimleri ışın hanım ve nurten hanım diye hatırlıyorum. arkadaşım bana onları tavsiye etmişti. kendisi akropol hastanesinde bülent alp aydına gitti. çok memnun kaldı, doğumu da orda yaptı yalnız yenidoğan ünitesi yok oranın.benim de önceleri bayan doktor takıntım vardı ondan dolayı o doktorları tavsiye etti bana. ama artık benim bayan doktor takıntım yok, hatta diyebilirim ki erkek doktor takıntım var. araştırdım nedense erkek doktorlar bu konuda bayanlardan daha iyiler. ankarada 6-7 bu konuda tavsiye edilen doktor duydum ve hepsi de erkek. haa bu arada bu dediğim bayan doktorların pıhtılaşma ile uzmanlığı nedir bilmiyorum, ama doktorluk olarak iyi diye duydum.

canım çok üzüldüm.inşallah sağlıkla doğumunu yapar bebeğinle mutlu mesut olursun.Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla sağlıklıca....o duyguyu bilirim.benimde kızımın hareketleri azalmıştı.suyu azalmıştı gerilemeye başlamıştı.plesantada çeltiklenmeler olmaya başlamıştı.Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…