Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

az önce doktordan geldim. bebişimin kalp atışlarını duydum. Allah isteyen herkese hayrlısıyla nasip etsin. hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...

canım bu çok güzel bi haber ben de 3 gün önce duydum aynı şekilde ilerliyoruz inş. herzaman güzel bi şekilde ilerler ve bebeğimizi kucağımıza alırız. canım progestan kaçlık ve günde kaç defa içiyon ben hiç sevmiyom bu progestanı başımı döndürüyooo

saol canım ama henüz kesesini bile görmüş değilim doktorum bu konuda biraz tutarlı alttan ultrason yapmıyo haftaya perşembe göstericek keseyi öyle hesaplamıştı :S

canım keseyi görmemen çok normal benim değerim 5000 iken bile dr normal ultrasonda keseyi görmedi haftaya gel dedi gittiğimde hem kese hem de bebeğin kalp atışlarını dr gördü o zaman 5+5 idi ve 6+5 te de pıtpıtları duyduk 3 gün önce idi

süpermiş canım :) benide 5+6 da çağırdı kese için 3000 den önce görünmez dedi

süpermiş canım :) benide 5+6 da çağırdı kese için 3000 den önce görünmez dedi

o zaman kesin görürsün hadi hayırlısı canım daha yolun başındayız umarım herşey yolunda gider ben sen ve diğer pıhtılı arkadaşlarım için çünkü gerçekten zor ve stresli bi süreç. canım hangi ilaçları kullanyosun progestana başladın mı

amin canım inş. progestan vermedi doktorum folbiol coraspin ve cleaxane 4lük kullanıyorum günde bir tane olmak kaydıyla kan tahlili tsh ve açlık kan şekeri sonuçlarım temiz çıktı ekstra bişey kullanmama gerek kalmadı. progestanıda lekelenme falan yoksa kullanma taraftarı değilim dediğin gibi benide rahatsız edio

hamılesındır canım 30 olduguna gore yanlıs olmassa tabı kan pıhtılasması rahatsızlıgın varsa sakın gec kalmadan coraspırıne ıgneye basla ben ole yaptım cunku

ıns canım hamıleyımdır ben coraspırını normal gunluk hayatta da kullanıyorum kullanmasam bacaklarım cok kotu agrıyor her gun bır tane kullanıyorum 100 mg dan bu gun kan testı verdım saat 2 de bellı olacak ona gore ıgneye baslıyacagım

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar bu kan değerleri kaç günde bir yükseliyor ben çünkü 5 aralıkta kan verdim dün sabah sonuç çıktı bu günde verdim bir gün arayla yükselmişmidir kesin sonuç çıkarmı sizce

sanırım progestan ağızdan alınca yan etki oluyor, alttan alınca olmuyor diye duydum. aynı ilacı o şekilde de kullanabiliyorsun.

sanırım progestan ağızdan alınca yan etki oluyor, alttan alınca olmuyor diye duydum. aynı ilacı o şekilde de kullanabiliyorsun.

canım ben ağızdan alınanı içiyom doktor dedi vajinal yoldan alınanı vereyim ben yok olmaz dedim hemen gerçekten onu kullanamam bu da döndürüyo başımı acaba ne zamana kadar kullancaz

canım nasılsın geldimi kırmızılar inş. hamilesindir canım çok istiyorum. çünkü insan hamile olunca kendine arkadaş arıyo istiyomki çok olalım

canım ben ağızdan alınanı içiyom doktor dedi vajinal yoldan alınanı vereyim ben yok olmaz dedim hemen gerçekten onu kullanamam bu da döndürüyo başımı acaba ne zamana kadar kullancaz

kaç çeşit progestan var bilmiyorum ama aynı hapı ister ağızdan, ister vajinal alabilliyorsun. bana da doktor demişti. bana duruma göre kullan demişti. ağızdan yan etkisi olur alttan al diye tavsiye etmişti. ben de sevmiyorum alttan ama çok da kötü olmuyordu. gece yatınca yapıyordum. araştır istersen aynı ilaç vajinal da kullanılıyor. eminim. yumuşak ovalimsi krem (beyaz) bir hap. bence bir dene.

teşekkürler hildancım. progestan 100 mg dan 3 tane kullanmam gerek ama 2 tane kullanıyorum. midemi çok bulandırıyor. herhalde 3 ay bitene kadar içecez. bebeğimiz bize tutunsun da mide bulanmalarına da razıyım..

canım mümkün değil vajinal alamam çok zorlanırım benim günde 2 olması çok zorladı yoksa gece yatmadan yarım saat ya da 1 saat önce alıyom pek yan etkisni görmüyorum ama sabah işyerindeyim alınca çok fena oluyorum bi de sabah bulantlaaaaarım old. için anca bu saatlerde içiyom katlanacam kaçıncı haftaya kadar kullanrz acaba

teşekkürler hildancım. progestan 100 mg dan 3 tane kullanmam gerek ama 2 tane kullanıyorum. midemi çok bulandırıyor. herhalde 3 ay bitene kadar içecez. bebeğimiz bize tutunsun da mide bulanmalarına da razıyım..

canım kullandığım 200 mg ve günde 2 ben de sabah bulantı çekiyorum ilacımı anca bu saatlerde içiyorum. inş. bu çektiklerimize değer canım

tam hatırlayamıyorum ne zamana kadar kullanıldığını. 3 ay olabilir.

canım nasılsın geldimi kırmızılar inş. hamilesindir canım çok istiyorum. çünkü insan hamile olunca kendine arkadaş arıyo istiyomki çok olalım

ah ah canım keşke
bende hamile olmayı o kadar çok istiyorum ki
yok hala kırmızılar gelmedi
göğüsler acımaya başladı
2 gün önce ateşimi ölçtüydüm 36.5di
şimdi 35.9 çıktı ateşde düştüğüne göre hamile değilim
yakında gelir herhalde
olmazsa salı kan verecem sağlık ocağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…