Tmm cnm eklerim hayirlisieğer düzenli olursam ben bat:11 ocak veya 13 ocak
Arkadaşlar bugün doktora gittim. Kahverengi lekenlenmeler başlamıştı. Doktor bebek doğum kanalına yerleşmiş dedi. Perşembe tekrar gelmemi söyledi. Bu arada iğneyi de bırak dedi. Şu an 37 hafta 3 günlük bebeğim. Nst sonucu bir karara varırız dedi. Heyecanlıyım 38 hafta dolmadan alınacak diye. Kahverengi lekelenmesi olan var mıydı doğum yapan arkadaşlar arasında merak ettim.
Tmm cnm eklerim hayirlisieğer düzenli olursam ben bat:11 ocak veya 13 ocak
Arkadaşlar bugün doktora gittim. Kahverengi lekenlenmeler başlamıştı. Doktor bebek doğum kanalına yerleşmiş dedi. Perşembe tekrar gelmemi söyledi. Bu arada iğneyi de bırak dedi. Şu an 37 hafta 3 günlük bebeğim. Nst sonucu bir karara varırız dedi. Heyecanlıyım 38 hafta dolmadan alınacak diye. Kahverengi lekelenmesi olan var mıydı doğum yapan arkadaşlar arasında merak ettim.
kızlar hepimizin derdi aynı galiba. hamileyiz ama sevinemiyoruz bile. her an bişey olacak korkusuyla yaşıyoruz. bir sevinerek geçiremiyoruz günümüzü. inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder rabbim. o günleri görürüz inşallah. kızım kardeşsiz kalmasın diye istiyoruz ama nasipte varsa doğar inşallah.
Canım ne kadar sürelik rapor alabildin bir de kime gittin ne götürdün? Cumartesi ben de erdemdeyim ondan soruyorummerhaba kızlar bugün erdem hastanesinde ilaç raporu çıkardım ama ona rağmen eczane ilaçların %20sini istedi bu rapor ilaçları hiç para vermeden almamızı sağlamıyormuydu ben bişey anlamadım sizlerde benim gibimi alıyorsunuz iğnenizi
merhaba kızlar bugün erdem hastanesinde ilaç raporu çıkardım ama ona rağmen eczane ilaçların %20sini istedi bu rapor ilaçları hiç para vermeden almamızı sağlamıyormuydu ben bişey anlamadım sizlerde benim gibimi alıyorsunuz iğnenizi
burcu geçmiş olsun. allah bebişine acil şifalar versin.
nigar merak etme 38 haftalık olmuş bişey olmaz inşallah. ben kızımı 37 haftalık doğrumuştum 2280 gr dı. minicikti. küveze bile almadılar sağlıklı dediler. ve 1 ayın içinde çok güzel kilo almıştı. allah erken doğanların sütlerini ona göre yaratırmış. daha çabuk topluyorlar. merak etme
kızlar dertleşmek istiyorum sizinle bu hamilelik ne zor şeymiş böyle pıhtılı olunca. inanın halada hamileliğin heyecanını mutluluğunu yaşayamıyorum hergün bi ağrı sızı hep böyle gidiyo yine ağrılarım var canım sıkkıldı progestan içtim yan etki yapıyo hergece iğnemi yaparken stres oluyo canımı da yakıyo allah bağışlasın 1 oğlum var 1 tane kardeşi olsun inanın bidaha istemem vallahi de herşey çok zor gerçekten şu an ağlamak istiyorumm
canlar nasılsınız? biz 10 gündür hastanede yatıyoruz yaa...kızım ilk önce sarılıktan yattık 4 gün ohh dedik eve çıktık 3 gün sonra gerisin geriye tekrar hastaneye yattık..kızım avuç dolusu kustu birde ateşlendi üstüne enfeksiyon kapmış gripli birinden offf ne zorluklar çektik yaa.... kızımın her yerinden serum taktılar...doğumdan beri ağlıyorum yaa..şimdi çok şükür evdeyiz iyiyiz hamdolsun ama lohusalığımı bilemedim çok korktum... burcu_gen ve bucu2 yani dertlerimiz hemen hemen aynı sizlere de çok geçmiş olsun... inşallah bir daha düşmeyiz hastanelere Rabbim ne aratsın ne de muhtaç etsin.... eee geçmişi okuyamadım neler yaptınız kızlar?? kızım bu ara kucağa pek alıştı yanımda pusetinde uyuyor o yüzden hızlı hızlı yazıyorum :)) sizlerle dertleşmeyi özledim inanki :)
canlar nasılsınız? biz 10 gündür hastanede yatıyoruz yaa...kızım ilk önce sarılıktan yattık 4 gün ohh dedik eve çıktık 3 gün sonra gerisin geriye tekrar hastaneye yattık..kızım avuç dolusu kustu birde ateşlendi üstüne enfeksiyon kapmış gripli birinden offf ne zorluklar çektik yaa.... kızımın her yerinden serum taktılar...doğumdan beri ağlıyorum yaa..şimdi çok şükür evdeyiz iyiyiz hamdolsun ama lohusalığımı bilemedim çok korktum... burcu_gen ve bucu2 yani dertlerimiz hemen hemen aynı sizlere de çok geçmiş olsun... inşallah bir daha düşmeyiz hastanelere Rabbim ne aratsın ne de muhtaç etsin.... eee geçmişi okuyamadım neler yaptınız kızlar?? kızım bu ara kucağa pek alıştı yanımda pusetinde uyuyor o yüzden hızlı hızlı yazıyorum :)) sizlerle dertleşmeyi özledim inanki :)
Öyle gercekten ben de sevinmeye korkuyorum, aslında sonradan uzulmekten.. Benim de bir kizim var, kardesi olsun istiyorum..Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Canım ne kadar sürelik rapor alabildin bir de kime gittin ne götürdün? Cumartesi ben de erdemdeyim ondan soruyorum
slm kızlar hepimiz için güzel bi hafta olur inşallah benim oğluşumda her memeden sonra yediğini fışkırır tarzda kusuyordu doktora götürdüm reflü dedii ilaç kullanıyoruz perşembe tekrar kontrol var devam ederse süt ürünleri diyeti verecekmiş bana inşallah geçer dua edin
Insallah elifcim insallahhhhhKızlar hamile kalırsam böyle halay çekecem.o zaman anlarsınız hamile olduğumu....
:124: :124: :124: :124:
Canim size de gecmis olsun. Lohusalik falan kalmadi inan.
Bizimkinin grnrl durumu iyilesmekle beraber bobrekte hasar birakmis olmasi ihtimali var, ultrasonda sorunlu bir bolge gorduler. Cokmciddi bir mikropmus, hastane mikrobu belki de, cok agir ilaclarla tedavi etmeye calisiyorlar. Cevap vermeye basladi ama hem iyilesme durursa hem de bobrekte hasar biraktiysa diye cok korkuyorum ve elimden hicbirsey gelmiyor.
canım allah yardımcın olsun. bebişini ve seni korusun.canım benim daha önce birkaç kez daha yazmıştım sana umut olsun diye kafan karışıktı galiba anlayamamışsın bak ben sana güzel örnek olacağım bu sefer preeklemsi yaşamadım çok şükür ne zaman isteresn ayrıntılı konuşabiliriz bu durumu rabbim sabır versin inşallah bu gebeliğinde hiç sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın dularım seninle
kızlar hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için dünde bugünde nstye girdim hareketleri biraz az yarın allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım dualarınızı esirgemeyin lütfen
nigar50 kullanıcısından alıntı
canım benim daha önce birkaç kez daha yazmıştım sana umut olsun diye kafan karışıktı galiba anlayamamışsın bak ben sana güzel örnek olacağım bu sefer preeklemsi yaşamadım çok şükür isteresn ayrıntılı konuşabiliriz bu durumu rabbim sabır versin inşallah bu gebeliğinde hiç sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın dularım seninle
kızlar hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için dünde bugünde nstye girdim hareketleri biraz az yarın allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım dualarınızı esirgemeyin lütfen
canım dediğin gibi kafam okadar karışıkki özür dilerim hatırlamamışım.seni üzmek istemem tam bilmiyorum ama şimdi söylersen daha unutmam ilk preeklampsi olduğun 780 gr doğum yaptığın bebeğin yaşıyoır mu yoksa benimki gibi melek mi oldu.benimki 520gr doğmuştu.
çok korkuyorum nigar...hamile kalmak istiyorum zaten 4 aydır kalamadım diye de sıkıntı yapıyorum.belki bazılarınız kızacak 4 ay ne kadar ki diye ama ilk gebeliğiminde hemen kalmıştım.bilmiyorum hayırlısı olsun.kötüyüm bu aralar gene....
canım çok geçmiş olsun. hamilelik ayrı sıkıntı. şimdide hastalıklarla başediyorsun. çocuk böyle büyyecek artık. yapacak bişey yok. allah beterinden korusun. bebişini bizim yerimize öpp.canlar nasılsınız? biz 10 gündür hastanede yatıyoruz yaa...kızım ilk önce sarılıktan yattık 4 gün ohh dedik eve çıktık 3 gün sonra gerisin geriye tekrar hastaneye yattık..kızım avuç dolusu kustu birde ateşlendi üstüne enfeksiyon kapmış gripli birinden offf ne zorluklar çektik yaa.... kızımın her yerinden serum taktılar...doğumdan beri ağlıyorum yaa..şimdi çok şükür evdeyiz iyiyiz hamdolsun ama lohusalığımı bilemedim çok korktum... burcu_gen ve bucu2 yani dertlerimiz hemen hemen aynı sizlere de çok geçmiş olsun... inşallah bir daha düşmeyiz hastanelere Rabbim ne aratsın ne de muhtaç etsin.... eee geçmişi okuyamadım neler yaptınız kızlar?? kızım bu ara kucağa pek alıştı yanımda pusetinde uyuyor o yüzden hızlı hızlı yazıyorum :)) sizlerle dertleşmeyi özledim inanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?