Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar bugün doktora gittim. Kahverengi lekenlenmeler başlamıştı. Doktor bebek doğum kanalına yerleşmiş dedi. Perşembe tekrar gelmemi söyledi. Bu arada iğneyi de bırak dedi. Şu an 37 hafta 3 günlük bebeğim. Nst sonucu bir karara varırız dedi. Heyecanlıyım 38 hafta dolmadan alınacak diye. Kahverengi lekelenmesi olan var mıydı doğum yapan arkadaşlar arasında merak ettim.

eğer düzenli olursam ben bat:11 ocak veya 13 ocak
Tmm cnm eklerim hayirlisi

Hayirlisi olsun bende 38 haftalik dogurmustum ve lekelenmelerle baslamisti benimkiside canim
Sag salim dogurursun insallahh

eğer düzenli olursam ben bat:11 ocak veya 13 ocak
Tmm cnm eklerim hayirlisi

Hayirlisi olsun bende 38 haftalik dogurmustum ve lekelenmelerle baslamisti benimkiside canim
Sag salim dogurursun insallahh

Öyle gercekten ben de sevinmeye korkuyorum, aslında sonradan uzulmekten.. Benim de bir kizim var, kardesi olsun istiyorum..Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

Canım ne kadar sürelik rapor alabildin bir de kime gittin ne götürdün? Cumartesi ben de erdemdeyim ondan soruyorum

ben de baya fark verdim. ben de senin dediğin gibi duymuştum. acaba özelde yazdırmayla alakası varmı? bilen varmı arkadaşlar. farkı da oldukça para tutuyor.

evet katılıyorum sana. ben de öyle biliyorum. annenin sütü çocuğun ayına göre değişirmiş. yani o ay kaç aylıksa onun ihtiyacına göre süt üretirmiş vücut. 1 aylıkken gelen süt ile 6 aylıkken gelen süt içeriği farklı olurmuş...
nigarcım hayırlı haberlerini bekliyoruz. biran önce doğurman daha hayırlı sanırım. hem senin tercihine kalıyorsa hiç bekleme bence....

canlar nasılsınız? biz 10 gündür hastanede yatıyoruz yaa...kızım ilk önce sarılıktan yattık 4 gün ohh dedik eve çıktık 3 gün sonra gerisin geriye tekrar hastaneye yattık..kızım avuç dolusu kustu birde ateşlendi üstüne enfeksiyon kapmış gripli birinden offf ne zorluklar çektik yaa.... kızımın her yerinden serum taktılar...doğumdan beri ağlıyorum yaa..şimdi çok şükür evdeyiz iyiyiz hamdolsun ama lohusalığımı bilemedim çok korktum... burcu_gen ve bucu2 yani dertlerimiz hemen hemen aynı sizlere de çok geçmiş olsun... inşallah bir daha düşmeyiz hastanelere Rabbim ne aratsın ne de muhtaç etsin.... eee geçmişi okuyamadım neler yaptınız kızlar?? kızım bu ara kucağa pek alıştı yanımda pusetinde uyuyor o yüzden hızlı hızlı yazıyorum :)) sizlerle dertleşmeyi özledim inanki :)

güçlü olmaya çalış hildancım sakın isyan etme, bizim sınavımız bu. öyle düşün. ve isyan etme. hayatta hiçbirşey mücadele etmeden elde edilmiyor. senin de eminim kendini şanslı gördüğün şeyler vardır hayatında. kendini bu şekilde teselli et. olmayanlarla değil sahip olduklarınla mutlu olmaya çalış. bardağın dolu tarafını görmeye çalış.sonuç iyi olacak inşallah. ben de kızım için dayanacağım. o da kardeşi olsun çok istiyor. resimlerine bile yansıyor artık bu. kendini yatağında kardeşiyle birlikte yatıyor çizmiş geçenlerde. onun için katlanacam ben de inşallah. henüz ben korunma aşamasındayım....

Cok gecmis olsun cemilecim Allahim beterinden esirgesin bir dahada yasatmasin saglikli sihhatli gunleriniz olsun insallah.

Çok geçmiş olsun cemileciğim.bende cemocan melekten sonra bizi unuttu diyordum.Kızlar bebeklerimizi beklemek hamileliğimizin bitmesi ayrı dert,sonrada 3ünüzün bebişide hastanede.Allah yardımcınız olsun...
Bu arada cemile senin hemoreit ne oldu ameliyat ne zaman....

Kızlar hamile kalırsam böyle halay çekecem.o zaman anlarsınız hamile olduğumu....

:124: :124: :124: :124:

6 aylık olarak verdi evrak olarak ben bütün evraklarımı dosya yapmıştım koydum önüne tamam ilaç dozuda iyi dedi 50 tl muayene ücreti 50 tl rapor ücreti veriyorsun ve yarım saatin içinde çıkartıyorlar raporu ayrıca boş doktora ver dersen hiç hastası olmayan doktora fiş kesiyorlar sıkıntı çıkarmıyorlar birde iğne dozunu belirtmeden çıkardı raporu ilerde iğne dozunda değişiklik olursa sıkıntı çekmeyeyim die.

Canim size de gecmis olsun. Lohusalik falan kalmadi inan.
Bizimkinin grnrl durumu iyilesmekle beraber bobrekte hasar birakmis olmasi ihtimali var, ultrasonda sorunlu bir bolge gorduler. Cokmciddi bir mikropmus, hastane mikrobu belki de, cok agir ilaclarla tedavi etmeye calisiyorlar. Cevap vermeye basladi ama hem iyilesme durursa hem de bobrekte hasar biraktiysa diye cok korkuyorum ve elimden hicbirsey gelmiyor.

Sana da gecmis olsun. Idrar tahlili yaptilar mi? Enfeksiyon da kusma yaparmis.

Kızlar hamile kalırsam böyle halay çekecem.o zaman anlarsınız hamile olduğumu....

:124: :124: :124: :124:
Insallah elifcim insallahhhhh

Cok gecmis olsun cnm rabbim sifasini versin beterinden esirgesin amin.

canım allah yardımcın olsun. bebişini ve seni korusun.

canım inşallah olacak hamilelik biraz sabret. rahimde veya yumurtalıklarda birşey olmasın yeterki. gerisi olur. daha olmadı tüp bebek olur. hayırlısı hiç üzme canını

canım çok geçmiş olsun. hamilelik ayrı sıkıntı. şimdide hastalıklarla başediyorsun. çocuk böyle büyyecek artık. yapacak bişey yok. allah beterinden korusun. bebişini bizim yerimize öpp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…