sevgili arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 1,5 yıllık evlıyım 2 düşüğüm oldu bırı hazıranda 7 haftalık diğeride 12 kasımda oda 7 haftalık 2sınde de kalp atışı alamadık hiç duymadım kalp atışlarını yaşayan bebebğim yokmalesef daha sonra dr. benı genetiğe sevk etti ve dün sonuçlarımı aldım
FAKTÖR V Leiden (G1691A) = NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
sonucum bunlar kızlar nedir yanı bu iğnemı olmam lazım bana yardımcı olun lütfen ben her akşam corasprin 100 mg içiyorum önlem için hastanedekı tanıdık bır hemşire sonuçlarıma baktı ve hamıle kalır kalmaz iğneye başlanacak dedi benım gibi olan varmı cvp lütfen
SUAY hamileydin sen bebeğinimi düşürdünçok üzüldüm
evet canım sen de bizler gibi pıhtılısın 3 tane heterozigotun var gebelik düşünmeden 3 ay önce günde bir bebe aspirinni ve gebe kalır kalmaz da iğne vyrulacan günde 1 tane.şu an aynısının ben uyguluyorum
Neredeyse topikte hepimiz senin gibiyiz ilk sayfada liste var incele istersen cnm cok gecmis olsun
sevgili arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 1,5 yıllık evlıyım 2 düşüğüm oldu bırı hazıranda 7 haftalık diğeride 12 kasımda oda 7 haftalık 2sınde de kalp atışı alamadık hiç duymadım kalp atışlarını yaşayan bebebğim yokmalesef daha sonra dr. benı genetiğe sevk etti ve dün sonuçlarımı aldım
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
sonucum bunlar kızlar nedir yanı bu iğnemı olmam lazım bana yardımcı olun lütfen ben her akşam corasprin 100 mg içiyorum önlem için hastanedekı tanıdık bır hemşire sonuçlarıma baktı ve hamıle kalır kalmaz iğneye başlanacak dedi benım gibi olan varmı cvp lütfen
zekai tahirde mi yapıldı kanların. benim de bu değerlerime bakıldı da ondan anladım. çok geçmiş olsun. burdaki herkesin bir mutasyonu var. hepimiz senin gibiyiz merak etme. evet iğne kullanan çok aramızda. ilk sayfayı incele.
canım bir de doktor sormuşsun. nuri danışman, zekai tahirde riskli gebelik bölüm şefi. kürtajın orda olduysa görmüşsündür kendisini. sonra özgür deren ve tolga ecemişi araştır canım.
gözünaydın ceylinciğim güzel haberler almışsınmaaşallahhh çok sevindim yaaa bana umut oluyor inşallah sağlıklı olsunda canım bende herşeye razıyım
ama kızın varmış bide oğlun olursa süper olur tabikideee
canım çok güzel bi haber inan çok mutlu oldum umarım herzaman güzel haberlerle gelirsin umarım sonucunda temiz çıkar ve bebeğini sağlıklıca kucağna alırsın. bi aksilik çıkmazsa benimde kontrol haftaya
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
Cnm 1. Sayfayi incele eksiksiz bilgileri ver ekleyeyimevet canım benım yenı düşürdüm 1 ay oldu hiç kalp atışını alamadıkpıhtılaşma varmış bendede hep dr. ihmali
canım benım inş. rabbım bızede veririr sağlıklı yavrular hem şimdi coraspirin 100 mg içiyorum 10 gündür sende bebişini sağlıkla kucağına al canım benım
sevinc sağol ınan böyle destek vermenıze sevındım canım ben ankara yaşıyorum çalışıyorum o yüzden haftaiçi dr. gitmrk sıkıntı oluyor ankarada olupta özel dr. giden varmı bu konuda hangı dr. ıyı benıde listeye eklermısın suan sadece coraspirin kullanıyorum hamıle kalıncada iğneye başlanacakmış
kızlar merhaba..Bende pıhtılaşma tahlillerini yaptırmak istiyorum..Pıhtılaşma olduğunu sadece trombofili paneli testini yaptırarak anlayabilirmiyiz?Yoksa başka genetik testlerde yapılmalımı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba
onumuzdekı hafta kan tahlılı sonuclarımı alıp doktora gıdecegım.ondan once sızın bılgılerınızden faydalanmak ıstedım.bebek aspırınını kullanmaya ne zaman baslamam gerekır.ben bu ay allah nasıp ederse tekrar denemelere baslamak ıstıyorum.1-2 ay once mı ıcmem gerekıyor
Canim size de gecmis olsun. Lohusalik falan kalmadi inan.
Bizimkinin grnrl durumu iyilesmekle beraber bobrekte hasar birakmis olmasi ihtimali var, ultrasonda sorunlu bir bolge gorduler. Cokmciddi bir mikropmus, hastane mikrobu belki de, cok agir ilaclarla tedavi etmeye calisiyorlar. Cevap vermeye basladi ama hem iyilesme durursa hem de bobrekte hasar biraktiysa diye cok korkuyorum ve elimden hicbirsey gelmiyor.
Cnm 1. Sayfayi incele eksiksiz bilgileri ver ekleyeyim
Trombofili paneli ile anlasiliyor cnm
canım söz sende senayda daha sitede isteyen herkes hamile kalsın halay çekelim....
selam kızlar hastaneden yeni geldim işteyim şimdi. ikili test için kan verdim. sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir. ultrasyona girmeye korkuyorum resmen ya kalbi durmuş falan derse dr diye aklıma neler geldi neler bir bilseniz. bebişim sağlıklı şükür hiçbir problem yok dedi. ellerini ayaklarını gösterdi. ölçümleri yaptı. tabi bir merakla cinsiyet belli olmuşmudur diye sordum. onuda söyleyeceğim 1 dk dedi. erkeğe benzettim ama tekrar bakacağım dedi. elini ayağını gösterdikten sonra şurdaki çıkıntı erkek olduğunu işaret eder %90 erkek dedi. ben kız bekliyordum ne yalan söyleyim ama sevindim. bir farklılık istiyor insan. gerçi sağlıklı olsun rabbim sağlıklıca kucağımıza versinde gönlümüzden erkek geçiyordu. tabi sonradan bize sürpriz yapmazsa:)
işte böyle kan tahlilimde haftaya çıkacakmış.
slm kızlar
bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun
burcugen bucu cemocan sizlerede geçmiş olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?