Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Neredeyse topikte hepimiz senin gibiyiz ilk sayfada liste var incele istersen cnm cok gecmis olsun

SUAY hamileydin sen bebeğinimi düşürdün çok üzüldüm

evet canım benım yenı düşürdüm 1 ay oldu hiç kalp atışını alamadık pıhtılaşma varmış bendede hep dr. ihmali

canım benım inş. rabbım bızede veririr sağlıklı yavrular hem şimdi coraspirin 100 mg içiyorum 10 gündür sende bebişini sağlıkla kucağına al canım benım

Neredeyse topikte hepimiz senin gibiyiz ilk sayfada liste var incele istersen cnm cok gecmis olsun

sevinc sağol ınan böyle destek vermenıze sevındım canım ben ankara yaşıyorum çalışıyorum o yüzden haftaiçi dr. gitmrk sıkıntı oluyor ankarada olupta özel dr. giden varmı bu konuda hangı dr. ıyı benıde listeye eklermısın suan sadece coraspirin kullanıyorum hamıle kalıncada iğneye başlanacakmış

merhaba
onumuzdekı hafta kan tahlılı sonuclarımı alıp doktora gıdecegım.ondan once sızın bılgılerınızden faydalanmak ıstedım.bebek aspırınını kullanmaya ne zaman baslamam gerekır.ben bu ay allah nasıp ederse tekrar denemelere baslamak ıstıyorum.1-2 ay once mı ıcmem gerekıyor

zekai tahirde mi yapıldı kanların. benim de bu değerlerime bakıldı da ondan anladım. çok geçmiş olsun. burdaki herkesin bir mutasyonu var. hepimiz senin gibiyiz merak etme. evet iğne kullanan çok aramızda. ilk sayfayı incele.
canım bir de doktor sormuşsun. nuri danışman, zekai tahirde riskli gebelik bölüm şefi. kürtajın orda olduysa görmüşsündür kendisini. sonra özgür deren ve tolga ecemişi araştır canım.

Son düzenleme:

evet canım benım zekaı tahırde oldum ama kim kürtaja girdi kım cıktı hatırlamıyorum orda sabıt bır dr. yok malesef 9 nolu riskli gebelık bölüme gittim kartajda patolojı yaptılar sonuçalr temız cıktı canım benım ben calıştığım ıcın haftaiçi sıkıntı oluyor bana özel bır dr. lazım sen kıme gidiyosun sana ne dedıler ne verdıler

teşekkür ederim canım. sende hayırlı haberlerle gelirsin haftaya inşallah.
tahlilde temiz çıkar inşallah sevincimiz artar. telefonda eşimi önce kandırdım kız diye. belli etmemeye çalıştı önce hayırlısı olsun dedi. sonra şaka yaptım oğlun olacak inşallah deyince ses tonu değişti. sevindi belli.
rabbim herkese gönlündekini sağlıklısını hayırlısını versin

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Hangi ildesin,tahlillerini nerede yaptırdın ve kaç günde sonucu aldın?Yapılan tahlillerin hepsi bunlarmı?

kızlar merhaba..Bende pıhtılaşma tahlillerini yaptırmak istiyorum..Pıhtılaşma olduğunu sadece trombofili paneli testini yaptırarak anlayabilirmiyiz?Yoksa başka genetik testlerde yapılmalımı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cnm 1. Sayfayi incele eksiksiz bilgileri ver ekleyeyim

Trombofili paneli ile anlasiliyor cnm

Canim hemen basla sen ban 3 ay inceden basla demisti

tek tek alıntı yapamıyorum kızlar oğluş uyanmadan cvp yazayım teşekkür ederim inşşallah düzelir rabbim hepimizin meleğine şifa versin
burcu_gen idrar tahlili yapılmadı canım bu hafta doktora sorayım söylediğin için teşekkür ederim meleğin biran önce evinizee dönsün inşallah
cemocan rabbim şifa versin inşallah
kıvırcık sorunlar olmuş ama sonu güzel olmuş allah analı babalı büyütsün
nigar inşaallah hayırlısıyla bebeğini kucağına al canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
hamile kalmak isteyen arkadaşlar inşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle sizlerde mucizelerinize kavuşun

korkma canım bebeklerin vücudu öyle sağlam ki onlar bizden daha iyiler inan bana..bizde yenidoğanda yatarken ne bebekler gördüm halimize şükür ettim..bende de lohusalık kalmadı...ağlamaktan bi haldeyim benim kızımda sürekli boğuluyor meme emerken artık dayanamıyorum 2 kez nefessiz kaldı..2.cisi bu akşam oldu..artık yeter dedim..ben çocuk bakamıcam dedim..neden böyle oluyor kızlar yaa..böyle yaşayamam ben..ne yapıcaz kızlar?? ben ne yapabilirim..yemin ederim..bitmiş tükenmiş bir haldeyim..sürekli ağlıyorum..çok zormuş çocuk bakmak..hele birde benimki gibi sürekli boğuluyorsa daha da beter..offf delirmek üzereyim anlatamam (((((

Estradiol :15 20 ‎- ‎47 ‎ERKEKLERDE ‎
27 ‎- ‎122 ‎FOLUCULER ‎
95 ‎- ‎433 ‎MIDCYCLE‎(‎HAMİLE OLMAYAN&#8206 ‎
49 ‎- ‎291 ‎LUTEAL FAZ‎(‎HAMİLE OLMAYAN&#8206 ‎
20 ‎- ‎40 ‎POSTMEN‎

FSH 6.12 1‎.‎27 ‎- ‎19‎.‎26 ‎ERKEK ‎
3‎.‎85 ‎- ‎8‎.‎78 ‎FOLUKULER FAZ ‎
4‎.‎54 ‎- ‎22‎.‎5 ‎MİDCYCLE ‎
1‎.‎79 ‎- ‎5‎.‎12 ‎LUTEAL FAZ ‎
16‎.‎7 ‎- ‎113‎.‎6 ‎POSTMENAPOZ‎

Lüteinleştiren hormon (LH) 4.78 1‎.‎24 ‎- ‎8‎.‎62 ‎ERKEK ‎
2‎.‎12 ‎- ‎10‎.‎89 ‎FOLUKULER FAZ ‎
19‎.‎18 ‎- ‎103‎.‎03 ‎MİDCYCLE ‎
1‎.‎20 ‎- ‎12‎.‎86 ‎LUTEAL FAZ ‎
10‎.‎87 ‎- ‎58‎.‎64 ‎POSTMENOPOZ‎

Prolaktin 6.15 2‎.‎64 ‎- ‎13‎.‎13 ‎ERKEK ‎
3‎.‎34 ‎- ‎26‎.‎72 ‎MNP‎. ‎ÖNCESİ ‎
2‎.‎74 ‎- ‎19‎.‎64 ‎MNP‎. ‎SONRASI‎

adetimin 3.günü yaptırdığım kadınlık hormonları sonuçları değerlendiri misniz?

canım çok güzel haberler bunlar. çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.

gözünaydın canım. bebişinin sağ salim seninle olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…