Canim size de gecmis olsun. Lohusalik falan kalmadi inan.
Bizimkinin grnrl durumu iyilesmekle beraber bobrekte hasar birakmis olmasi ihtimali var, ultrasonda sorunlu bir bolge gorduler. Cokmciddi bir mikropmus, hastane mikrobu belki de, cok agir ilaclarla tedavi etmeye calisiyorlar. Cevap vermeye basladi ama hem iyilesme durursa hem de bobrekte hasar biraktiysa diye cok korkuyorum ve elimden hicbirsey gelmiyor.
canım inşallah olacak hamilelik biraz sabret. rahimde veya yumurtalıklarda birşey olmasın yeterki. gerisi olur. daha olmadı tüp bebek olur. hayırlısı hiç üzme canını
benide ekle canım 2 düşük ardından gebelikten önce fobiol ve coraspin şuan, 4+5im cleaxane 4 lük iğne coraspin ve folbiol mhtfr C 677t homozigot
canım söz sende senayda daha sitede isteyen herkes hamile kalsın halay çekelim....
inşallah hayatımmmm inşallahhhh
merhaba kızlar bugün erdem hastanesinde ilaç raporu çıkardım ama ona rağmen eczane ilaçların %20sini istedi bu rapor ilaçları hiç para vermeden almamızı sağlamıyormuydu ben bişey anlamadım sizlerde benim gibimi alıyorsunuz iğnenizi
evet canım 2. yi düşünüyoruz 3 senedirSlm canim sendedemi kan pihtilasmasi var diger topikte oglunundisinin 7.ayda ciktigini soylemissin sanirim ikinciyi dusunuyosun rabbim sag salim evlatlar nasip etsin insallah
slm kızlar
bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun
burcugen bucu cemocan sizlerede geçmiş olsun kızlar
selam kızlar hastaneden yeni geldim işteyim şimdi. ikili test için kan verdim. sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir. ultrasyona girmeye korkuyorum resmen ya kalbi durmuş falan derse dr diye aklıma neler geldi neler bir bilseniz. bebişim sağlıklı şükür hiçbir problem yok dedi. ellerini ayaklarını gösterdi. ölçümleri yaptı. tabi bir merakla cinsiyet belli olmuşmudur diye sordum. onuda söyleyeceğim 1 dk dedi. erkeğe benzettim ama tekrar bakacağım dedi. elini ayağını gösterdikten sonra şurdaki çıkıntı erkek olduğunu işaret eder %90 erkek dedi. ben kız bekliyordum ne yalan söyleyim ama sevindim. bir farklılık istiyor insan. gerçi sağlıklı olsun rabbim sağlıklıca kucağımıza versinde gönlümüzden erkek geçiyordu. tabi sonradan bize sürpriz yapmazsa:)
işte böyle kan tahlilimde haftaya çıkacakmış.
evet canım 2. yi düşünüyoruz 3 senedirpıhtılıymışım haberim yok
aaaa kıvırcık gözünaydın canım şimdi iyi olmanıza çok sevindim bende bugün listeyi güncellerken gördüm az kalmış felan diye 34 haftalıkmı doğurdun
sezeryanmi yazarsan listeye ekleyelim allahım analı babalı büyütsün.
35 haftalık oldu canım
sabah suyum geldi sancım yada açılmam yoktu yavrum kendi doğmaya çalışmış doğum kanalına girmiş ama doğamamış
sezeryan yaptılar hemen yavrumun yüzü mosmordu
babamızda yetişemedi doğuma
ama çok korktuk
sevgili arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 1,5 yıllık evlıyım 2 düşüğüm oldu bırı hazıranda 7 haftalık diğeride 12 kasımda oda 7 haftalık 2sınde de kalp atışı alamadık hiç duymadım kalp atışlarını yaşayan bebebğim yokmalesef daha sonra dr. benı genetiğe sevk etti ve dün sonuçlarımı aldım
FAKTÖR V Leiden (G1691A) = NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
sonucum bunlar kızlar nedir yanı bu iğnemı olmam lazım bana yardımcı olun lütfen ben her akşam corasprin 100 mg içiyorum önlem için hastanedekı tanıdık bır hemşire sonuçlarıma baktı ve hamıle kalır kalmaz iğneye başlanacak dedi benım gibi olan varmı cvp lütfen
slm kızlar
selam kızlar hastaneden yeni geldim işteyim şimdi. ikili test için kan verdim. sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir. ultrasyona girmeye korkuyorum resmen ya kalbi durmuş falan derse dr diye aklıma neler geldi neler bir bilseniz. bebişim sağlıklı şükür hiçbir problem yok dedi. ellerini ayaklarını gösterdi. ölçümleri yaptı. tabi bir merakla cinsiyet belli olmuşmudur diye sordum. onuda söyleyeceğim 1 dk dedi. erkeğe benzettim ama tekrar bakacağım dedi. elini ayağını gösterdikten sonra şurdaki çıkıntı erkek olduğunu işaret eder %90 erkek dedi. ben kız bekliyordum ne yalan söyleyim ama sevindim. bir farklılık istiyor insan. gerçi sağlıklı olsun rabbim sağlıklıca kucağımıza versinde gönlümüzden erkek geçiyordu. tabi sonradan bize sürpriz yapmazsa:)
işte böyle kan tahlilimde haftaya çıkacakmış.
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?