korkma canım bebeklerin vücudu öyle sağlam ki onlar bizden daha iyiler inan bana..bizde yenidoğanda yatarken ne bebekler gördüm halimize şükür ettim..bende de lohusalık kalmadı...ağlamaktan bi haldeyim benim kızımda sürekli boğuluyor meme emerken artık dayanamıyorum 2 kez nefessiz kaldı..2.cisi bu akşam oldu..artık yeter dedim..ben çocuk bakamıcam dedim..neden böyle oluyor kızlar yaa..böyle yaşayamam ben..ne yapıcaz kızlar?? ben ne yapabilirim..yemin ederim..bitmiş tükenmiş bir haldeyim..sürekli ağlıyorum..çok zormuş çocuk bakmak..hele birde benimki gibi sürekli boğuluyorsa daha da beter..offf delirmek üzereyim anlatamam(((((
Estradiol :15 20 ‎- ‎47 ‎ERKEKLERDE ‎
27 ‎- ‎122 ‎FOLUCULER ‎
95 ‎- ‎433 ‎MIDCYCLE‎(‎HAMİLE OLMAYAN‎‎
49 ‎- ‎291 ‎LUTEAL FAZ‎(‎HAMİLE OLMAYAN‎‎
20 ‎- ‎40 ‎POSTMEN‎
FSH 6.12 1‎.‎27 ‎- ‎19‎.‎26 ‎ERKEK ‎
3‎.‎85 ‎- ‎8‎.‎78 ‎FOLUKULER FAZ ‎
4‎.‎54 ‎- ‎22‎.‎5 ‎MİDCYCLE ‎
1‎.‎79 ‎- ‎5‎.‎12 ‎LUTEAL FAZ ‎
16‎.‎7 ‎- ‎113‎.‎6 ‎POSTMENAPOZ‎
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.78 1‎.‎24 ‎- ‎8‎.‎62 ‎ERKEK ‎
2‎.‎12 ‎- ‎10‎.‎89 ‎FOLUKULER FAZ ‎
19‎.‎18 ‎- ‎103‎.‎03 ‎MİDCYCLE ‎
1‎.‎20 ‎- ‎12‎.‎86 ‎LUTEAL FAZ ‎
10‎.‎87 ‎- ‎58‎.‎64 ‎POSTMENOPOZ‎
Prolaktin 6.15 2‎.‎64 ‎- ‎13‎.‎13 ‎ERKEK ‎
3‎.‎34 ‎- ‎26‎.‎72 ‎MNP‎. ‎ÖNCESİ ‎
2‎.‎74 ‎- ‎19‎.‎64 ‎MNP‎. ‎SONRASI‎
adetimin 3.günü yaptırdığım kadınlık hormonları sonuçları değerlendiri misniz?
korkma canım bebeklerin vücudu öyle sağlam ki onlar bizden daha iyiler inan bana..bizde yenidoğanda yatarken ne bebekler gördüm halimize şükür ettim..bende de lohusalık kalmadı...ağlamaktan bi haldeyim benim kızımda sürekli boğuluyor meme emerken artık dayanamıyorum 2 kez nefessiz kaldı..2.cisi bu akşam oldu..artık yeter dedim..ben çocuk bakamıcam dedim..neden böyle oluyor kızlar yaa..böyle yaşayamam ben..ne yapıcaz kızlar?? ben ne yapabilirim..yemin ederim..bitmiş tükenmiş bir haldeyim..sürekli ağlıyorum..çok zormuş çocuk bakmak..hele birde benimki gibi sürekli boğuluyorsa daha da beter..offf delirmek üzereyim anlatamam(((((
canım o donem herkesıcın cok yorucu uykusuz bıde tecrubesızlık eklenınce kendınden gecıyosun depresyona gırmeye ccoook musaıt bı donem bende hergun 5-6kez sebeplı sebepsız aglıyordum.ama sabretmek gerek kendını yıpratma.ben cok yıpratmısım asırı derecede kalp carpıntılarım basladı.doktora gıttık kalp kapakcıgım zedelenmıs doktor lohusalıktan oldugunu soledı.aman bunlar gececk de yalnız kalmamaya calıs tatlım optum senı ve melek hanımıkorkma canım bebeklerin vücudu öyle sağlam ki onlar bizden daha iyiler inan bana..bizde yenidoğanda yatarken ne bebekler gördüm halimize şükür ettim..bende de lohusalık kalmadı...ağlamaktan bi haldeyim benim kızımda sürekli boğuluyor meme emerken artık dayanamıyorum 2 kez nefessiz kaldı..2.cisi bu akşam oldu..artık yeter dedim..ben çocuk bakamıcam dedim..neden böyle oluyor kızlar yaa..böyle yaşayamam ben..ne yapıcaz kızlar?? ben ne yapabilirim..yemin ederim..bitmiş tükenmiş bir haldeyim..sürekli ağlıyorum..çok zormuş çocuk bakmak..hele birde benimki gibi sürekli boğuluyorsa daha da beter..offf delirmek üzereyim anlatamam(((((
canım tebrıkler allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın sızlere bagıslasın gozumuz aydınslm kızlar
bebeğim 1 ay erken geldi çok korktuk
doğumda çok sıkıntı çekmiş doktorlar yaşadığına şükredin dediler
babamızda yoktu doğumda ama olsun
şimdi evdeyiz iyi şükürler olsun
burcugen bucu cemocan sizlerede geçmiş olsun kızlar
canım cok gecmıs olsun rabbım şifa versın ınsallah ıyı haberler alırsınızCanim size de gecmis olsun. Lohusalik falan kalmadi inan.
Bizimkinin grnrl durumu iyilesmekle beraber bobrekte hasar birakmis olmasi ihtimali var, ultrasonda sorunlu bir bolge gorduler. Cokmciddi bir mikropmus, hastane mikrobu belki de, cok agir ilaclarla tedavi etmeye calisiyorlar. Cevap vermeye basladi ama hem iyilesme durursa hem de bobrekte hasar biraktiysa diye cok korkuyorum ve elimden hicbirsey gelmiyor.
canım ekledim düşüklerin kaçıncı haftadaydı:26:
tatlım malesef bızdede var reflu.hala da gecmedi bıraz azaldı.dogdugundan beri yastık kullanıyoruz.onlukler agız mendıllerı gani gani...sureklı kıyafet degıstrıryoruz.bende tabı ustume kusmaya bayılıyo.kılo alımı sukurler olsun cok ıyı oyuzden dert etmemeye calısıyorum.umarım sıznkı tezzamanda gecer
Canım sen metanetli olacaksın, korkman duyguların cok normal. O emmeyi öğrenecek, sen de daha tecrubeleneceksin. Kendine yüklenme, ilk baslar cok zor geliyor insana...sonra alışacaksın emin ol. Belki sütun birden fazla fışkırıyordur dar ağızli yeni doganlar icin olan biberondan vermeyi deneyebilirsin belkikızlar çok doğru söylüyorsunuz ama yapamıcam 40 çeşit emzirme yöntemi denedim....her defasında illa bir boğulma yaşıyoruz..bazen çok çabuk atlatıyor ozaman panik yapmıyorum..ama bugünkü gibi renk değiştirdiğinde nefessiz kaldığında o an öleceğim sanıyorum birden ellerim titremeye başlıyor..yanımda ablam kalıyor o benden daha soğuk kanlı ama bugün oda korktu..ablam yakında evine dönecek ve ben kiminle kalacağımı bilmiyorum..tek başıma çocuğu asla emziremem çok korkarım.. off hamile kalamamak sorun..kalıp onu devam ettirmek sorun..doğum yapmak sorun..çocuk büyütmek başlı başına büyük bir sorun..ne yapacağımı bilemiyorum..her şeyi yaptım bugün kolumun üstüne döndürdüm kızımı sırtına vurdum alnını çektirdim yok yok..silkeledim sonra ablam çenesini açtırdım parmağını damağına koydu o sırada bende cimcik attım melek duru'ya onu ağlattım öyle kurtardık ama sonra ben ağlama krizine girdim..bebeği görmek istemedim..emzirmek istemedim..sesine bile tahammül edemedim..sakinleşemedim..ben napıcam kızlar nasıl atlatıcam kızıma bişey yapmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum(((
Kizlar korka korka ekledim ben de tickerimi.. Allahım utandirmasin, inşallah doğdu kucağımda diye yazmayı nasip etsin.. Bütün pihtidaslarim icin de aynı duayı ediyorum..Allahım sen koru yavrularımızı...
Merhaba arkadaşlar..Bende 23 haftalık erken doğum yaptım..Rahim ağzı yetmezliğim varmış..Pıhtılaşma testlerimi yaptırmak istiyorum..Ama 1 düşükle yapmıyorlarmış..Sordum,benim haftam büyük olduğu için sana bu testler yapılmaz dediler..Okuduğum kadarıyla 2-3 düşük demek gerekiyor..Bana bir akıl verin..Kaç haftalık ve kaçtane düşüğüm var diyeyim..6 haftalık ve 18 haftalık desem yaparlarmıki bana bu genetik testleri..
merhaba
onumuzdekı hafta kan tahlılı sonuclarımı alıp doktora gıdecegım.ondan once sızın bılgılerınızden faydalanmak ıstedım.bebek aspırınını kullanmaya ne zaman baslamam gerekır.ben bu ay allah nasıp ederse tekrar denemelere baslamak ıstıyorum.1-2 ay once mı ıcmem gerekıyor
teşekkür ederim canım. sende hayırlı haberlerle gelirsin haftaya inşallah.
tahlilde temiz çıkar inşallah sevincimiz artar. telefonda eşimi önce kandırdım kız diye. belli etmemeye çalıştı önce hayırlısı olsun dedi. sonra şaka yaptım oğlun olacak inşallah deyince ses tonu değişti. sevindi belli.
rabbim herkese gönlündekini sağlıklısını hayırlısını versin
Çok geçmiş olsun arkadaşım..Hangi ildesin,tahlillerini nerede yaptırdın ve kaç günde sonucu aldın?Yapılan tahlillerin hepsi bunlarmı?
kızlar çok doğru söylüyorsunuz ama yapamıcam 40 çeşit emzirme yöntemi denedim....her defasında illa bir boğulma yaşıyoruz..bazen çok çabuk atlatıyor ozaman panik yapmıyorum..ama bugünkü gibi renk değiştirdiğinde nefessiz kaldığında o an öleceğim sanıyorum birden ellerim titremeye başlıyor..yanımda ablam kalıyor o benden daha soğuk kanlı ama bugün oda korktu..ablam yakında evine dönecek ve ben kiminle kalacağımı bilmiyorum..tek başıma çocuğu asla emziremem çok korkarım.. off hamile kalamamak sorun..kalıp onu devam ettirmek sorun..doğum yapmak sorun..çocuk büyütmek başlı başına büyük bir sorun..ne yapacağımı bilemiyorum..her şeyi yaptım bugün kolumun üstüne döndürdüm kızımı sırtına vurdum alnını çektirdim yok yok..silkeledim sonra ablam çenesini açtırdım parmağını damağına koydu o sırada bende cimcik attım melek duru'ya onu ağlattım öyle kurtardık ama sonra ben ağlama krizine girdim..bebeği görmek istemedim..emzirmek istemedim..sesine bile tahammül edemedim..sakinleşemedim..ben napıcam kızlar nasıl atlatıcam kızıma bişey yapmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum(((
Kizlar korka korka ekledim ben de tickerimi.. Allahım utandirmasin, inşallah doğdu kucağımda diye yazmayı nasip etsin.. Bütün pihtidaslarim icin de aynı duayı ediyorum..Allahım sen koru yavrularımızı...
Canim hemen basla sen ban 3 ay inceden basla demisti
Cnm 1. Sayfayi incele eksiksiz bilgileri ver ekleyeyim
Trombofili paneli ile anlasiliyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?