Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım allah sabır versin. ama bebişin büyüdükçe bu sorunların bitecek sanırım. sen elinden geleni yapıyosun. o yüzden üzülme.

canım yorum yapamayacağım ama umarım iyidir sonuçların. bir dr. a göster bakalım ne diyecek.

Canim sakin ol lutfen kiz kardesimin ogluna boyle bogulup mosmor oluyordu oyle cok korkuyordukki
Burnunu sIkIyoz yuzune ufluyoz alip balkona kosuyorduk cok zor biliyorum ama duzeliyor sen boyle aglayip uzulursen
Sutun cekilir sakin olmaya calismalisin cnm yatirirken ya yatir gozun surekli ustunde olsun
Valla bizim yegen 3 yasini bitirdi simdi bizi begenmiyor

canım o donem herkesıcın cok yorucu uykusuz bıde tecrubesızlık eklenınce kendınden gecıyosun depresyona gırmeye ccoook musaıt bı donem bende hergun 5-6kez sebeplı sebepsız aglıyordum.ama sabretmek gerek kendını yıpratma.ben cok yıpratmısım asırı derecede kalp carpıntılarım basladı.doktora gıttık kalp kapakcıgım zedelenmıs doktor lohusalıktan oldugunu soledı.aman bunlar gececk de yalnız kalmamaya calıs tatlım optum senı ve melek hanımı
canım tebrıkler allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın sızlere bagıslasın gozumuz aydın
canım cok gecmıs olsun rabbım şifa versın ınsallah ıyı haberler alırsınız
NİGAR:CANIM SUAN BEbişin kollarındadır bızı habersız bırakma

tatlım malesef bızdede var reflu.hala da gecmedi bıraz azaldı.dogdugundan beri yastık kullanıyoruz.onlukler agız mendıllerı gani gani...sureklı kıyafet degıstrıryoruz.bende tabı ustume kusmaya bayılıyo.kılo alımı sukurler olsun cok ıyı oyuzden dert etmemeye calısıyorum.umarım sıznkı tezzamanda gecer

Ya kizlarr delirecem iki gebelik testi yaptim biri pozitif cikti biri negatif ikisi farkli markalar, adetime bes gun var. Ne salakk bu testler ya, hangisine inanacaz simdii (( ne yapsam bekleyimmi adetimi

canım öyle düşünme evet gerçekten bebek bakmak çok zor ama onlar bizim mucizelerimiz nefessiz kaldığında sakın panik yapma yüzüne üfle benim oğluşda özellikleri ilk zamanlar öyle bir ağlıyodu ki özellikle her akşam ağlama krizimiz olurdu akşam olmasını hiç istemiyordum katılırcasına ağlıyodu sesi kesiliyodu bende o anda başlıyodum ağlamaya bi abladan duydum baktım nefesi kesiliyo hemen yüzüne üflüyorum aklında olsun böyle bilgilere ihtiyacımız var ama şu anda allaha şükür şu anda daha iyi kırkımız çıktı ya sanırım büyüdü ya da ben bakmaya alıştım:)özellikle ilk zamanlarda yanında birinin kalması sana acayip moral olur inşallah yanında kalacak birileri vardır ben o açıdan da rahattım allaha şükür alışacaksın annesi sakin olmaya çalış

bende doğduğundan beri yastıkla yatırıyorum canım aynen mendiller yetişmiyor benimkide üstümüzü fena batırıyor valla:) inşallah geçer canım ne kullandınız siz ilaç olarak biz gaviskon kullanıyoruz geçmezse süt ürünleri diyeti verecekmiş:18:

kızlar çok doğru söylüyorsunuz ama yapamıcam 40 çeşit emzirme yöntemi denedim....her defasında illa bir boğulma yaşıyoruz..bazen çok çabuk atlatıyor ozaman panik yapmıyorum..ama bugünkü gibi renk değiştirdiğinde nefessiz kaldığında o an öleceğim sanıyorum birden ellerim titremeye başlıyor..yanımda ablam kalıyor o benden daha soğuk kanlı ama bugün oda korktu..ablam yakında evine dönecek ve ben kiminle kalacağımı bilmiyorum..tek başıma çocuğu asla emziremem çok korkarım.. off hamile kalamamak sorun..kalıp onu devam ettirmek sorun..doğum yapmak sorun..çocuk büyütmek başlı başına büyük bir sorun..ne yapacağımı bilemiyorum..her şeyi yaptım bugün kolumun üstüne döndürdüm kızımı sırtına vurdum alnını çektirdim yok yok..silkeledim sonra ablam çenesini açtırdım parmağını damağına koydu o sırada bende cimcik attım melek duru'ya onu ağlattım öyle kurtardık ama sonra ben ağlama krizine girdim..bebeği görmek istemedim..emzirmek istemedim..sesine bile tahammül edemedim..sakinleşemedim..ben napıcam kızlar nasıl atlatıcam kızıma bişey yapmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum (((

Kizlar korka korka ekledim ben de tickerimi.. Allahım utandirmasin, inşallah doğdu kucağımda diye yazmayı nasip etsin.. Bütün pihtidaslarim icin de aynı duayı ediyorum..Allahım sen koru yavrularımızı...

Canım sen metanetli olacaksın, korkman duyguların cok normal. O emmeyi öğrenecek, sen de daha tecrubeleneceksin. Kendine yüklenme, ilk baslar cok zor geliyor insana...sonra alışacaksın emin ol. Belki sütun birden fazla fışkırıyordur dar ağızli yeni doganlar icin olan biberondan vermeyi deneyebilirsin belki

Merhaba arkadaşlar..Bende 23 haftalık erken doğum yaptım..Rahim ağzı yetmezliğim varmış..Pıhtılaşma testlerimi yaptırmak istiyorum..Ama 1 düşükle yapmıyorlarmış..Sordum,benim haftam büyük olduğu için sana bu testler yapılmaz dediler..Okuduğum kadarıyla 2-3 düşük demek gerekiyor..Bana bir akıl verin..Kaç haftalık ve kaçtane düşüğüm var diyeyim..6 haftalık ve 18 haftalık desem yaparlarmıki bana bu genetik testleri..

merhaba arkadaşlar benim üç düşüğüm bir boş gebeliğim birde 36 haftalık ölü doğumum var boş gebeliğim ve ölü doğumumda kan sulandırıcı iğne kullandım ama malesef yine olmadı.benim sadece proteinc aktivitesi 67 normal değer 70 . ölü doğumdan sonra araştırma hastanesinde genetik tahliller ve kromozom analizleri yapıldı herşey temiz .perinatoloji bölümündeki doktora gösterdim bana sen boşu boşuna iğne kullanmışsın düşük sebebin bu olamaz bu olsa bebeğin ölmez di dedi .Aynı hastanede farklı bir doktor vermişti bana kan sulandırıcı iğneleri hangisine güveneyim ikiside doçent aynı zamanda .bebeklerim hep küçük haftalarda düştüler sonuncusu iğneyle o kadar yaşadı.bana bi akıl verin çıkmazdayım.

elaal seninde sadece protein c aktivitesi düşükmüş doktorun ne önerdi söyleyebilirmisin acaba

Slm, benimde 10 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.Önce devlet hastanesine gittim kontrol için genetik testini sordum, eğer ikinci hamilelikte aynı sonuçlanırsa yapıyoruz dediler.Sonra özele gittim benim sormama bile gerek kalmadan doktor genetik testi istedi yaptırdım.Gerçektende varmış bebeğe kan gitmemiş.Her gün kan sulandırıcı kullanıyorum, hamile kalıncada hergün iğne olcam.

kızlar hepiniize günaydın

canım ben düşük yapar yapmaz kullanmaya başladım corasprin 100 mg içiyorum 31 gün oldu bugün

rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza canım tebrık ederim

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Hangi ildesin,tahlillerini nerede yaptırdın ve kaç günde sonucu aldın?Yapılan tahlillerin hepsi bunlarmı?

canım ben ankara da yaşıyorum tahlıllerı zekaı tahir burak kadın doğum hastanesınde yaptım genetık bölümünde 20 sonra sonucum cıktı yapılan tahlıllerın hepsi bunlar ama 2 nısanda kromozon tahlıllerı yapılacak eşimle bana

canım öncelıkle sakın ol bılıyosun kızım sana muhtaç sen olmazsan yaşayamaz sen onun koruyucu meleğisin hiç korkma allahın izniyle bırsey olmaz o daha tam anlamıyla süt içmeyı bılmıyor cok normal her bebek aynı olacak dıye bırsey yok bence ablan gıtmden bır kadın doğumcuya gıt yanında emzir sana cok yardımcı olurlar ama panık yapma emzırırken zaten o doyduğu kadar içer

Kizlar korka korka ekledim ben de tickerimi.. Allahım utandirmasin, inşallah doğdu kucağımda diye yazmayı nasip etsin.. Bütün pihtidaslarim icin de aynı duayı ediyorum..Allahım sen koru yavrularımızı...

tebrik derım canım benım rabbım sağlıcakla kucağına versın darısı başımıza

Cnm 1. Sayfayi incele eksiksiz bilgileri ver ekleyeyim

Trombofili paneli ile anlasiliyor cnm

KULLANICI ADIM : suay82
YAŞADIĞIM ŞEHİR : ANKARA
DÜŞÜK SAYIM : 2 DÜŞÜK 1NCİ (7 HAFTALIK DÜŞÜK OLDU KÜRTAJ YAPILDI ) 2NCİ(6+5 GÜNLÜK KÜRTAJ YAPILDI) HİÇ KALP ATIŞI ALINMADI GELİŞİM GERİLİĞİ OLDU

KONULAN TEŞHİS:
FAKTÖR V Leiden (G1691A) = NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G

TEDAVİ : SUAN CORASPİRİN 100 MG + FOLBİOL+GYNO FERRO SANOL+DODEX İĞNE B12 EKSİKLİĞİ İÇİN
HAMILE KALINCADA KAN SULANDIRICI İĞNE YAPILACAKMIŞ

BİLGİLERİM BUNLAR SEVİNÇ CIM EKLERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…