Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elif bağışıklık sistemi için kullanılıyor cushing sendromu ne oluyor bende prednol 16 mg kullandım bendede liken planus var ve aşırı kilo aldım benim drda tuzu yasaklamıştı...

oda aşırı kilo aldı,tüylenme oldu,aydede sendromu da deniliyor.tam bir davul gibi hareket etmekte bile zorlanıoyor

canım sen kaç haftalık oldun ben 12. haftamı bitirdim ama progestana devam ediyorum günde 2 alıyodum doktorum 1 e düşürdü. ben de özel hastanede kendi alanında başarılı bi uzman doktora gidiyom şu an için sıkıntı yok ama her an tehlikedeyiz malesef dediğin gibi yaşatan rabbim. ben de doktoruma sormuştum iğnem yeterlimi ya da fazlamı onun bi zararı var mı bebeğe diye şu an için yeterli dedi eğer fazla ise de sana zarar verir ve o zaman pıhtılaşma zamanı vs. testler istedi bunu senin için istiyoruz dedi allaha emanetiz canım hakkımızda hayırlısı

canım hayırlı olsun korku hepimizde var ve malesef hiç bitmeyecek çünkü bizler için tehlike hep var keşke bu tehlikenin belli bi süresi olsaydı en azından o dönemi attlattığmızda rahatlardık ama gel gör ki öyle değil zor ama herşeye hazırlıklı olmalıyız yine de içimizi ferah tutmaya çalışalım herşey allahtan hakkkımızda hayırlısı olsuun amin

canım kaç faktörde pıjhtılaşman var bağışıklık sisteminde bi sıkıntın varmı canım

canım benim sadece bir faktörde var oda anticardiploping IGM ,bağışıklık sistemimde bir sorun yok herhalde önlem amaçlı kortizonu veriyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir süreç bazen tükendiğimi düşünüp yola devem edemem gibi geliyor.

evet keşke tehlike belirli bi zamana kadar olsaydı ama malesef o korku kucağa alıncaya kadar bitmiyor

merhaba hanımlar benim size bir sorum olacaktı benimde protein c değerim düşük homosistein değerine bakıldı referans aralığı 5-12 benim değerim 13.1 çıkmış doktor randevum cuma böyle bir durum yaşayan varmı düşük sebebi olabilirmi??

canım öncelikle geçmiş olsun bende en iyi doktorlara gittim deneyeceksiniz diyorlardı malesef sende denemek zorundasın bende iğne kullanmama rağmen kaybettim bebeklerimi 5.de alabildim kucağıma inşallah sende ve burdaki arkadaşlar da bigün alacaklar kucaklarına umutsuzluk yok

ben 15. haftaya girdim canım. 12. hafta bitiminde progestronu bıraktım her iki doktorda aynı şeyleri söylediler. ben de doktora yeterli mi dozunu arttıracak mısınız demiştim yeterli olduğunu söylüyorlar. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

canım bişey sorabilrmiyim acaba bu pıtılaşma olsun genetik testi olsun bunlar adetin 3. günümü yapılıyor yoksa her hangi bi zamandada yapılsa olurmu adetli olmak mı gerekiyor yane ,bilgilendirirmisiniz acaba ?

arkaslar bide sunu farkettim genelde 3 faktörden daha fazla pihtilasmasi olanlar daha cok düsük yapiyo igne ve aspirin kullandigi halde cocugu olanda varmi bilmiyorum buda beni cok korkutuyo..

canım bendede var 3 faktörde fakat sorunsuz tedavisisz birde oğlum var hiç bişe kullanmadan kucağıma aldım
kardeş yapalım derken 3 defa düşük yaptım ve sonrasında öğrendik

Denge laboratuvarina gittim tunalida.

canım bişey sorabilrmiyim acaba bu pıtılaşma olsun genetik testi olsun bunlar adetin 3. günümü yapılıyor yoksa her hangi bi zamandada yapılsa olurmu adetli olmak mı gerekiyor yane ,bilgilendirirmisiniz acaba ?

adetle felan hiç bir alakası yokk istediğin zaman yaptırıyorsun canım:26:

Arkadaşlar listemizde bulunan duman arkadaşımız yarın allahın izni ile sezeryan ile kızı eyşan zeynep e kavuşacak
dua edelim sağlıklı sıhhatli doğum yapar darısı tüm bekleyenlerin başına amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…