benim göğüste hassasiyet ve renk değişimi oldu birde ağzımda demir yalamış hissi var.
benim göğüste hassasiyet ve renk değişimi oldu birde ağzımda demir yalamış hissi var.
merhaba kızlar ben 2 hafta önce kürtaj oldum. kürtaj materyalini genetik incelemeye gönderdik. kontrol için başka bir dr a gittik o da aspirin ve iğne kullandğın halde düşük olduysa pıhtılaşmayla ilgili bir düşük değildir , pıhtılaşman zaten heterozigot dedi. şimdi ne yapacam bilmiyorum. inşallah bir tedavisi vardır durumumun. bir de benim gibikürtaj materyalini genetiğe gönderen oldu mu. sonuçlar ne zaman çıkıyor.
canım senin ve eşinin genetik testleri yapıldımı genetite sorun varsa pgt denilen yöntem uygulanıyor bende son iki hamileliğimde iğne kullandım ama yinede düşük oldu eşimin genetikte sorun yok ama bende var 21.kromozomda dr pgt önerdi onuda ancak yaza yaptırabilirim bende bu arada doğal yoldan denemeye karar verdim.benim gibi olan bir arkadaş buldum tüp bebek yaptırmış ikizleri varmış ama pgt yaptırmamış buda umudum oldu inşallah hepimiz en yakın sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız...ayrıca kullanılacak iğnenin dozunun kiloya görede ayarlanması gerekiyormuş.ben üçüncü gebelikte sadece clexan 0.4 dördüncü gebelikte clexan 0.6 kullandım şimdiki drum fraxparine 0.4 başlattı gebelikle beraber günde iki tane kullanacakmışım ayrıca coraspinde kullanacağım...
kızlar merhaba.. 2 kımyasal gebelık ve 1 dusugum yanı bebeımın kalp atımı durdu 3 aylıkken doktor genlerıne bakalım dedı neden boyle oluyo yaaa cok uzgunum acaba kan pıhtılasması mı var bendede cok muallakta kaldım fıkırlerınızı yazarsanız sevınrım
merhaba kızlar ben 2 hafta önce kürtaj oldum. kürtaj materyalini genetik incelemeye gönderdik. kontrol için başka bir dr a gittik o da aspirin ve iğne kullandğın halde düşük olduysa pıhtılaşmayla ilgili bir düşük değildir , pıhtılaşman zaten heterozigot dedi. şimdi ne yapacam bilmiyorum. inşallah bir tedavisi vardır durumumun. bir de benim gibikürtaj materyalini genetiğe gönderen oldu mu. sonuçlar ne zaman çıkıyor.
iğne kullanan arkadaşlar kan sulandırcı iğneleri kadın doğumcu yoksa hemotolog mu çıkarttı,teşhis ne yazıyor bilgi verir misiniz?galiba kadın doğumcu çıkarırsa raporu fark ödeniyormuş öyle mi?
Gecmis olsun. Evet kan pihtilasmasi olabilir, tahmin ettiginden daha yaygin bir sorun bu. Bir an once testlerini yaptirmalisin emin olmak icin. Universite hastanelerinde yaptirabilirsin testleri.
Ben de igneye ragmen dusuk yaptim bir sonrakinde de igne sayesinde bebegimi kucagima aldim. Burada heterozigot olup da igne tedavisi gormus cok kisi var.pihtilasma mekanizmasi bazen biraz farkli isliyor, hic igne kullanmadan bebek dogurmus ama sonra defalarca dusuk yapanlar var. Yani her hamilelikte pihtilasmanin etkisi degisik olabiliyor. Doktorlarin bana dedigi deneyeceksin, vazgecmeyeceksin illaki birinde ollacak. İnsallah en kisa zamanda gelir bebisin.
Genetik yaklas 1 ayda cikiyor.
inşallah pıhtılaşmadan başka sorun yoktur. inşallah ben de ve isteyen herkes de bebişlerini sağ salim kucaklarına alırlar. bu arada senin iğneye rağmen yaptığın düşük kaç haftalıktı. kalp atışlarını duymuş muydunz
benim mesajı alıntı yapmışsın ama cevap yazmamışsın
İnsallah canim zor bir surec bu.
Ben 9 .haftada kaybettim, 5 ve 7 haftalarda kontrole gitmis herikisinde de kalp atisini duymustuk. Gorunurdebir sorun yoktu ama 9 .haftada durmustu miniminnacik kalbi.
Allah yardımcımız olsun...pgt yöntemi tüp bebekle beraber uygulanıyor yani ilk önce tüp bebek yapılıyor embriyolardan birer hücre alınarak genetik yapısına bakılıp sağlıklı olanlar seçiliyor...7 ile 8 bin arası değişiyor diye biliyorum...İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara ve en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...aslında genetik testiçin bekleme bence bebeğin genetiği nasıl çıkarsa çıksın sen ve eşinde genetik test yaptırın...canım yeni kürtaj olduğum için dr vücut kendini toparlasın 2 ay sonra eşinden ve senden kan alıp tahlil yaptırırız dedi. yani 1.5 ay sonra yapılacak. önce bebeğin genetiğine bakılıp süreç sonra işleyecekmiş. pgt ve tüp bebek farklı şeyler mi. pgt pahalı bir yöntemmi. fiyatı ne kadar. gerçi parayı gözüm görmüyo. tek sağlıklı, hayırlı bir çocuklarımız olsun da...
benim 5.de düsük oldu igne ve aspirin kulandigim halde hematoloji doktorumda artik kandan kaynaklanmadigini söylüyo...ona göre igne dozu yeterliymis....:26::26::26:ne kadar doru bilemiyorum ben diyo hastalarimin %80 OLUMLU SONUCLAR ALDIM BI SENDE SONUC ALAMIYORUZ DIYO benim son bebegimin sonuclarida daha cikmadi 2 hafta oldu kaybedeli bi beklim sonuc ne cikacak kandanmi acaba baska bi sebeptenmi olmus ona göre ne yapacagimi bilirim en azindan
Allah yardımcımız olsun...pgt yöntemi tüp bebekle beraber uygulanıyor yani ilk önce tüp bebek yapılıyor embriyolardan birer hücre alınarak genetik yapısına bakılıp sağlıklı olanlar seçiliyor...7 ile 8 bin arası değişiyor diye biliyorum...İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara ve en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...aslında genetik testiçin bekleme bence bebeğin genetiği nasıl çıkarsa çıksın sen ve eşinde genetik test yaptırın...
pıhtılaşman hangi genlerde var arkadaşım bende son iki gebeliğimde iğne kullanmama rağmen düşük yaptım...birde düşüklerin kaçıncı haftalarda oldu...ayrıca iğne dozunun kiloya görede ayarlanması gerekiyormuş...iğnelere ne zaman başlıyordun?çok soru sordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?