adetle felan hiç bir alakası yokk istediğin zaman yaptırıyorsun canım:26:
elif senin bat 10 yada 13 ocaktı öyle yazdırdın bugün ayın 14 ü:18::18::18:
offfff...... Ne zormuş pıhtılı anne adayı olmak.
bende yeni öğrendim pıhtılasma olduğunu. malesef gecen yıl 16 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durdugu için sonlanmıştı. cok zor gunlerdi. hamileliğim suresince sürekli kanamam oluyodu hemde ne kanama.... Bizde eşimle tekrar aynı sorunları yasamamak için tum testleri yaptırdık ve kan pıhtılasması olduğunu öğrendik. şimdi 5 haftalık hamileyim ve 1 haftadır hem iğne hem de ilaçlarımı kullanmaya basladım. iğne vurulan yerlerin bazıları mosmor oldu... içimde hep bi korku var bunu nasıl asarım bilmiyorum. Geçmişe biraz göz attım korku herkes de var Ama bebeğine kavusanları görunce içim biraz rahatladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallah....
Arkadaşlar listemizde bulunan duman arkadaşımız yarın allahın izni ile sezeryan ile kızı eyşan zeynep e kavuşacak
dua edelim sağlıklı sıhhatli doğum yapar darısı tüm bekleyenlerin başına amiinn
kızlar iğne vurulan arkadaşlara sorum olacak. karnımdan vuruyorum iğneyi. benim karnım büyüdüğü için sanırım iğneyi vurduğum yer morarmaya başladı ve ertesi gün dokununca ağrımaya başladı. yerimi karışıyor bilemiyorum. kolumdanda yapamıyorum. eşimde yapmak istemiyor. ne yapacağım yardımcı olun lütfen
canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ben gebeliklerimin hiç birinde kalp atışı duyamadım en sonuncusu 9 haftalıktı dr 6+1de kaldığını söyledi...bazen çok üzülüyorum bu ay korunmadık bat 22 ocak ve ben hem hamile kalmaktan hemde kalıp düşük yapmaktan çok korkuyorum...rabbim başka kimseye bu acıları yaşatmasın inşallah bizlerinde kucağını en kısa sürede doldursun...
offfff...... Ne zormuş pıhtılı anne adayı olmak.
bende yeni öğrendim pıhtılasma olduğunu. malesef gecen yıl 16 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi durdugu için sonlanmıştı. cok zor gunlerdi. hamileliğim suresince sürekli kanamam oluyodu hemde ne kanama.... Bizde eşimle tekrar aynı sorunları yasamamak için tum testleri yaptırdık ve kan pıhtılasması olduğunu öğrendik. şimdi 5 haftalık hamileyim ve 1 haftadır hem iğne hem de ilaçlarımı kullanmaya basladım. iğne vurulan yerlerin bazıları mosmor oldu... içimde hep bi korku var bunu nasıl asarım bilmiyorum. Geçmişe biraz göz attım korku herkes de var Ama bebeğine kavusanları görunce içim biraz rahatladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallah....
kızlar iğne vurulan arkadaşlara sorum olacak. karnımdan vuruyorum iğneyi. benim karnım büyüdüğü için sanırım iğneyi vurduğum yer morarmaya başladı ve ertesi gün dokununca ağrımaya başladı. yerimi karışıyor bilemiyorum. kolumdanda yapamıyorum. eşimde yapmak istemiyor. ne yapacağım yardımcı olun lütfen
canım öncelikle geçmiş olsun bende en iyi doktorlara gittim deneyeceksiniz diyorlardı malesef sende denemek zorundasın bende iğne kullanmama rağmen kaybettim bebeklerimi 5.de alabildim kucağıma inşallah sende ve burdaki arkadaşlar da bigün alacaklar kucaklarına umutsuzluk yok
tsekkürler cnm ya biz bi özel hast. aradık eşime o şekilde bilgi vermişler,bende çalışıyorum öyle sık izin alamıyorum,adetin 3. günü gelsin demiş danışmadaki çıkn kız banada günü uymuyo adetin üçüncü günü hafta içine denk geliyo hafta sonu müsait olabliyorum sadece o yüzden sormak istedim.tsk ederim cevabın için
evet canım hala kırmızı gelmedi ama geç yumurtladığım için tets yapmakta biraz bekliyom
ben 15. haftaya girdim canım. 12. hafta bitiminde progestronu bıraktım her iki doktorda aynı şeyleri söylediler. ben de doktora yeterli mi dozunu arttıracak mısınız demiştim yeterli olduğunu söylüyorlar. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
kızlar ben 24. haftadayım ve doktorum 28. haftada kalp anomalilerine bakalım dedi yani damarların oluşumu ve kan akışına, bu konuda bilgisi olan var mı??? clexane kullanan kişilerde bakılması gerekirmiş?
Benim genelde eşim yapıyor kolumdan ama kendim yapacağım zaman bacağımdan yapıyorum. Havasını iyi almazsan bacakta daha çok morluk oluşuyor.
bacaktan çok morardığını bildiğim için korkuyorum ordan yapmaya. beyaz tenliyim hafif bir çarpmada moraran biriyim o yüzden çekiniyorum. biraz daha göbekten yapacağım olmadı bacağa falan geçerim heralde. göbekten vuracağım için diğer yerleride tam öğrenemedim nerden vuracağımı
kızlar ben 24. haftadayım ve doktorum 28. haftada kalp anomalilerine bakalım dedi yani damarların oluşumu ve kan akışına, bu konuda bilgisi olan var mı??? clexane kullanan kişilerde bakılması gerekirmiş?
bacaktan çok morardığını bildiğim için korkuyorum ordan yapmaya. beyaz tenliyim hafif bir çarpmada moraran biriyim o yüzden çekiniyorum. biraz daha göbekten yapacağım olmadı bacağa falan geçerim heralde. göbekten vuracağım için diğer yerleride tam öğrenemedim nerden vuracağımı
Arkadaşlar listemizde bulunan duman arkadaşımız yarın allahın izni ile sezeryan ile kızı eyşan zeynep e kavuşacak
dua edelim sağlıklı sıhhatli doğum yapar darısı tüm bekleyenlerin başına amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?