Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

adetle felan hiç bir alakası yokk istediğin zaman yaptırıyorsun canım:26:

tsekkürler cnm ya biz bi özel hast. aradık eşime o şekilde bilgi vermişler,bende çalışıyorum öyle sık izin alamıyorum,adetin 3. günü gelsin demiş danışmadaki çıkn kız banada günü uymuyo adetin üçüncü günü hafta içine denk geliyo hafta sonu müsait olabliyorum sadece o yüzden sormak istedim.tsk ederim cevabın için

kızlar iğne vurulan arkadaşlara sorum olacak. karnımdan vuruyorum iğneyi. benim karnım büyüdüğü için sanırım iğneyi vurduğum yer morarmaya başladı ve ertesi gün dokununca ağrımaya başladı. yerimi karışıyor bilemiyorum. kolumdanda yapamıyorum. eşimde yapmak istemiyor. ne yapacağım yardımcı olun lütfen

dua etmekten başka yapacak şey yok. tevekkül etmek lazım. sen ilaçlarını iğneni kullanıp tedbirini alıyorsun. ama korkmamakta elde değil. ben eve ulrason almayı düşünüyorum

Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. darısı da bizlere

ben bacağıma yapıyordum iğneyi. dr a sormuştum bacak kol göbek farketmez demişti. sen yine de dr una bir sor.

ayse saol canim benim...ben 5 haftalik haric digerlerinde duydum ama bizim gibi hastalarda sadece kalp atidini görüp yetmiyo her an korkuyla yasiyoruz...bende artik hamile kalmaya korkuyorum.:18::18::18:...amin canim benim amin...

insallah bu yavrunu kucagina alirsinyaw ayni sorun bendede vardi tüm hamileliklerim kanamali oluyo.:26:.bi söyle kanamasiz hamilelige baslayamadim

ceylin canim bacagindan yapabilirsin

saol bucu canim benimdoru artik denemekten baska carem kalmadi dr bisey yapamiyo..rabbim yardimcimiz olsun...

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]200 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukiziml
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]525OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]300okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1014
[/TD]
[TD]toplam:2525 kalan:1919
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

adet olunca ilk iğnemi olacam arkadaşlar. 21 inde bekliyorum. çok heyecanlıyım. çok zamanım olmuyor herkese yorum yapmak için. okuyup geçiyorum. herkesi öpüyorum.burcu_geni elif5507, sevinç, şenay, selvi, hildan.....

Son düzenleme:

Benim genelde eşim yapıyor kolumdan ama kendim yapacağım zaman bacağımdan yapıyorum. Havasını iyi almazsan bacakta daha çok morluk oluşuyor.

hormon tahlili sandıkları için 3.gün demiştir canım

canım ben 36.haftaya kadar göbekten yaptım sonrada zaten iğneyi bıraktım evet ağrılar oluyor başka yerinden yapmaya çalış çok ağrı yapıyorsa

evet canım hala kırmızı gelmedi ama geç yumurtladığım için tets yapmakta biraz bekliyom

inşallah hayırlı haberler alırız

Zaman hic geçmiyor sanki ben de 15.,haftalara gelirmiyim diye Merak ediyorum. 7+5 teyim gün sayıyorum her hafta dr kontrolüne gidiyorum 4. haftadan itibaren :) ahh zaman durdu sanki allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

kızlar ben 24. haftadayım ve doktorum 28. haftada kalp anomalilerine bakalım dedi yani damarların oluşumu ve kan akışına, bu konuda bilgisi olan var mı??? clexane kullanan kişilerde bakılması gerekirmiş?

kızlar ben 24. haftadayım ve doktorum 28. haftada kalp anomalilerine bakalım dedi yani damarların oluşumu ve kan akışına, bu konuda bilgisi olan var mı??? clexane kullanan kişilerde bakılması gerekirmiş?

ben duymuştum.bakıyorlar bebeğe kan akışı nasıl diye.ona göre dozu artırıyorlar.ben innohep 0.45 lik kullanıyorum.bende de pıhtılaşma var.2 defa bebeğimi kaybettim şimdi 6.hafta5 günlük hamileyim.ama geçen hafta betamın çok iyi olmadığını ve kesenin küçük olduğunu söylediler.şuan bel agrım var çok fazla.iyiye yoruyorum.böyle bişey yasadınız mı?

Benim genelde eşim yapıyor kolumdan ama kendim yapacağım zaman bacağımdan yapıyorum. Havasını iyi almazsan bacakta daha çok morluk oluşuyor.

bacaktan çok morardığını bildiğim için korkuyorum ordan yapmaya. beyaz tenliyim hafif bir çarpmada moraran biriyim o yüzden çekiniyorum. biraz daha göbekten yapacağım olmadı bacağa falan geçerim heralde. göbekten vuracağım için diğer yerleride tam öğrenemedim nerden vuracağımı

elini yan koy hazırola geçmiş gibi bacağına koyduğundaki yerden yapılıo bildiğim kadarıyla.

Aynı şey mi bilmiyorum ama biz de bebeğin ekosu çekildi. Ultrason ile aynı cihaz sanırım daha gelişmişi. Bebeğin kalp odacıkları, kalbe giden damarlar hepsi inceleniyor yaklaşık 15 dk kadar. Hayırlı haberleriniz olsun

Bendeki durum da aynı hemen morarıyorum maalesef. Neyse ki kış aylarındayız dışarıdan görünmüyor :) Allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

canımm tşkkr ederim...

Evet arkadaşlar bende sıkı bir pıhtılı olarak 3.kayıbımdan sonra çok şükür yarın bebeğime kavuşuyorum( hala aklım çıkıyo bişey olacak diye,inşallah sağsalim atlatırız)... normal doğum olamıyorum, günde 2 kere iğne kullandığım için tedavi dozu diyerek anestezi ekibi epidural yada spinal yapmayı da onaylamadı,genel anesteziyle sezeryan olucam inşallah... doğum yapan kızlar sizin nasıl oldu bilmiyorum ama benim dr um iğneyi bıraktırmadı hiç... bugün bile yap dedi,ama benim içim rahat etmedi bugün unutucam iğne yapmayı
Kızlar inşallah hepimizin sonu güzel olur,herkes istediği gibi bebeğine kavuşur...Çok sıkıntılı günler geçirdim, bu günleri görebildiğime bile şükrediyorum..Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…