- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
bitki cayi olarak hangisini tuketiyorsunuz
ben henüz hamile değilim. liptonun limonlu yeşil çayını ve kiraz saplı bitki çayını içiyorum. işte sallama çay kolay oluyor. hamilelik döneminde ne içerim bilmiyorum. maydanoz ve bitki çayları zararlı diye biliyorum. kiraz saplı çayda maydanoz sapı da var. sen ne içiyorsun. tavsiyen var mı? bir de ben hergün 1 limon suyu içmeye başladım. kanım sulansın diye...
dua etmekten başka yapacak şey yok. tevekkül etmek lazım. sen ilaçlarını iğneni kullanıp tedbirini alıyorsun. ama korkmamakta elde değil. ben eve ulrason almayı düşünüyorum
Doğru soyluyorsun canım benimm hep dua ediyorum hepimize....
Ultrason almak süper bi fikir ya da en azından kalp atışlarını dinleyebileceğimiz bi cihaz :))))
ben almıştım kalp atışı dinleme cihazı valla çok iyi oluyodu kanamam ya da lekelenmem olduğunda doktora gidene kadar ilk onla dinleyip sonra doktora koşuyordum:)
canım ben de şu an hem iğne oluyorm hem aspirin içiyorum bazen düşünyorumben de limonlu su içsem mi diye ama ya zarar verirse diye de içmiyorum bi de hamilelik dönemi ya korkuyorum herşeyden acaba bi zararı var mı içsemmi
canım bence içme limonda kanı sulandırır zaten hem iğne hem aspirin kullanıyorsun fazla gelebilir ben salataya fazla limon koymaya bile korkuyordum :18:
evet aynısı.. hastanede mi çekildi yoksa dışarda mı? bi de tam olarak hangi haftada?
canım ben de şu an hem iğne oluyorm hem aspirin içiyorum bazen düşünyorumben de limonlu su içsem mi diye ama ya zarar verirse diye de içmiyorum bi de hamilelik dönemi ya korkuyorum herşeyden acaba bi zararı var mı içsemmi
ben almıştım kalp atışı dinleme cihazı valla çok iyi oluyodu kanamam ya da lekelenmem olduğunda doktora gidene kadar ilk onla dinleyip sonra doktora koşuyordum:)
canım bence içme limonda kanı sulandırır zaten hem iğne hem aspirin kullanıyorsun fazla gelebilir ben salataya fazla limon koymaya bile korkuyordum :18:
öyle mi yaa. ben iyi olur diye düşünüyordum. doktora kesin soruyum o zaman.
cevabın için teşekkür ederim cannım ben de dikkat etmeye çalışıyorum galiba sende de kalp atışı dinleme cihazı var benim de el dopleri var canım kaçıncı haftadan sonra duyuluyo bi de kaç çıkması lazım bilgi verirmisin
cevabın için teşekkür ederim cannım ben de dikkat etmeye çalışıyorum galiba sende de kalp atışı dinleme cihazı var benim de el dopleri var canım kaçıncı haftadan sonra duyuluyo bi de kaç çıkması lazım bilgi verirmisin
kalp atışı dinleme cihazı dediğinşz steteskop mu? acaba ne zamandan itibaren dinlenebiliyor. el doppleri ne hildan? eşine ait bir cihaz sanırım. eşin doktordu senin.
canım göbiş mi çıkmaya başladı ben 13. haftamdayım ama tık yok ne göbek var ne de 100 gram kilo aldım aynıyım. inş. bi an önce büyür göbişler ve sağlıcakla da doğarlar. şimdi soruna geleyim benim iğnemi eşim doktor olduğu için göbekten yapıyo şu an göbik çıkmadığı için rahatlıkla yapıyo ama çıkarsa eşim diyo koldan devam ederiiz dene canım hem koldan hem bacaktan hangisi rahat gelse ordan yap. allah emeklerimizi boşa harcatmasın
ben şaka yapmıştım böyle bişey varsa hepimiz alalım. peki kaçıncı haftadan sonra duyuluyordu. internetten baktım da 23. haftadan sonra diyo.
kalp atışı dinleme cihazı dediğinşz steteskop mu? acaba ne zamandan itibaren dinlenebiliyor. el doppleri ne hildan? eşine ait bir cihaz sanırım. eşin doktordu senin.
canım steteskop değil el dopleri benim bahssettiğim.haftasonu karnım yine çok ağrıdı korktum alıp dinledim ses vardı ama eşim yok dedi bu bebeğin kalp sesi değil dedi daha erken dedi dinlemek için o yüzden merak ettim kaçıncı haftadan sonra duyulur diye evet canım eşime ait ama internetten bak satın alabilirsin istersen
ben şaka yapmıştım böyle bişey varsa hepimiz alalım. peki kaçıncı haftadan sonra duyuluyordu. internetten baktım da 23. haftadan sonra diyo.
oooooooooo 23. haftadan sonra ben ne yapayım o cihazı çünkü artık o zaman hareketlerle bebek kendini hissettirir aslında kalp atışının düzenli olup olmadığı işine herzaman yarar o cihaz. canım nasılsın biraz toparlandın mı
canım benim sonuçta PAI-1(4G/5G)geninin üzerinde taranan bölgelerde ,4G/4G olarak saptanmıştır yazıyor...buradan anladığım 4G/5G normalde olması gereken oluyor ama 4G/4G sorunlu oluyor yani senin 4G/5G sadece yazıyorsa sorun yok demekki...
İnşallah canım, bende buradan takip ettiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum....
Bu arada ben de hamilemiyim diye sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum geçen sefer 10 gün önceden kaskatıydı, erken hamilelik belirtim buydu. Şimdi pek şiş değil ve yine moralim bozuldu....
canım al benden de o kadar ben de bazen işyerinde bile arkadaşlara çaktırtmadan kontrol ediyom benim de 2 hafta önce falandı galiba şişliği azalmıştı ağrımyordu göğsüm korktum ama bikaçgün sonra yine dolgunlaştı korkutma kendini allaha emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?