Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bitki cayi olarak hangisini tuketiyorsunuz

ben henüz hamile değilim. liptonun limonlu yeşil çayını ve kiraz saplı bitki çayını içiyorum. işte sallama çay kolay oluyor. hamilelik döneminde ne içerim bilmiyorum. maydanoz ve bitki çayları zararlı diye biliyorum. kiraz saplı çayda maydanoz sapı da var. sen ne içiyorsun. tavsiyen var mı? bir de ben hergün 1 limon suyu içmeye başladım. kanım sulansın diye...

canım ben de şu an hem iğne oluyorm hem aspirin içiyorum bazen düşünyorumben de limonlu su içsem mi diye ama ya zarar verirse diye de içmiyorum bi de hamilelik dönemi ya korkuyorum herşeyden acaba bi zararı var mı içsemmi

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]200 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]525OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1125
[/TD]
[TD]toplam:2675kalan:1869
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

ben adet olunca doktora gitcem. 1 hafta sonra. soracam limon suyunu. sana da söylerim hildancım.

kızlar ben de el dopleri var kalp atımını duymak için bişeyler duydum ama eşim diyo o senin bağırsak sesindir acaba kaç haftadan sonra duyulur kalp atışı

göbiş erken çıktı valla bende anlamadım. kızımda 20 haftalık falandı çıktığında bunda erken büyüdü. geçen sol kolumdan eşime kolumu tuttturup iğneyi ben yaptım ama hep soldan yapmam gerekecek öyle olursa ve kolumdan çok canım acıdı göbekten vurunca çok acımıyor. offf ne zor ya.

Selam arkadaşlar uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Umarım herkesin sağlığı yerindedir. Benimde doğumdan sonra sol bacağım şişti dvt teşhisi konuldu. genetik testlerimi yaptırdım ve faktör v leiden , protrombin II heterozigot çıktı yani genetik olduğunu söyledi doktor. şimdi coumadin kullanıyorum. gerçekten çok zor bir hastalık Allah herkesin yardımcısı olsuN ve herkese bebğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]200 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]525OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1125
[/TD]
[TD]toplam:2675kalan:1869
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

İnşallah canım, bende buradan takip ettiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum....
Bu arada ben de hamilemiyim diye sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum geçen sefer 10 gün önceden kaskatıydı, erken hamilelik belirtim buydu. Şimdi pek şiş değil ve yine moralim bozuldu....

canım al benden de o kadar ben de bazen işyerinde bile arkadaşlara çaktırtmadan kontrol ediyom benim de 2 hafta önce falandı galiba şişliği azalmıştı ağrımyordu göğsüm korktum ama bikaçgün sonra yine dolgunlaştı korkutma kendini allaha emanetiz

Sağol canım, sen hamilesin değil mi şimdi...
Allah sağsalim tamamına erdirip yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bize de dua at nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…