gecmis olsun yasmen canim benim..hepimiz ayni detten muzdaribiz... rabbim yardimcimiz olsun..hangi faktörlerde pihtilasman var:44::44:
faktör vg1691a ve mthfrc677t çıktı heterezigot mutasyon
bunlar çıktı bende de
bhcg 4 çıktı çok üzüldüm ya dr negatif deyince...neyse rabbim hayırlısını versin inşallah...
benimde 4 faktörde var..igne kullandigim halde 5 bebek kaybim varsenin ignen bellimi...ben 0,3 günde 2 kez kullandim yine olmadi:26:
ben 12 haftalıktı sanırım dinlemeye başlamıştım benimkinin markası anjelsounds bağırsak hareketiyle onu ayırt edebilirsin atlar koşuyor gibi çıkıyor sesler komik oldu ama gerçekten öyle
yok canım steskop değil bebeğin kalp atışlarını dinliyorsun fetal doppler de deniyor galiba angel sounds yaz çıkar internette
23 hafta çok geç zaten o zaman bebek hareketleri hissediliyor ben daha önce dinlemeye başladım bizler için çok rahatlatıcı bazen hareket etmediğinde hemen kalp atışlarına dinliyordum
üzülme canım inşallah vakti zamanı geldiğinde sende anne olacaksın sağlıkla sıhhatle gelsin miniğin inşallah
burcucum çok sevindim böyle bir aletin var olmasına. sen memnun kaldın o halde cihazdan. birkaç çeşit cihaz var. seninki hangisi pembe bir cihaz var. kulaklıklı seninki ondan mı? 175 tl falan.kesinlikle ben de almalıyım. gerçi daha hamile bile değilimyoksa günler, saatler geçmez...
kızlar haydi bakalaım hareket niraz.salavatlarımızı perşembeye bitirelim.perşembe günü dualarını yapacam.
sevinç sen gene oku bitmeyecek yoksa dua.ben bu aralar çok uyuklamaya başladım....
bilmiyorum canım bakalım yarın kan testi yaptırcam bakalım....
kızlar bişey sorucam; pıhtılaşma testi sonuçlarımı memleketteki doktoruma söyledim hani tedavi şekli hakkında ne diyecek diye. ama bana direkt "eşin sperm tahlili yaptırsın onun sonuçlarını gönder bana" dedi. bu tahlil gebe kalamama durumunda istenmiyor mu ki? kafam karıştı. sizlerden istedi mi doktorunuz bu tahlili? yani eşlerinizden :)
ben bir soru sormuştum kimse görmemiş herhalde. sevabına bi cevaplarsanız sevinirim.
kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.
üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010
inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.
darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....
canım çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu, çooook sevindim.. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?