Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nerelerdesin aslı ya.özelden mesajlarıma da cevap yazmadın?ne oldu döllenen yumurtan vardı anlat hadi meraklandırma

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim

kızlar bişey sorucam; pıhtılaşma testi sonuçlarımı memleketteki doktoruma söyledim hani tedavi şekli hakkında ne diyecek diye. ama bana direkt "eşin sperm tahlili yaptırsın onun sonuçlarını gönder bana" dedi. bu tahlil gebe kalamama durumunda istenmiyor mu ki? kafam karıştı. sizlerden istedi mi doktorunuz bu tahlili? yani eşlerinizden :)

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]200 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]525OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]500okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1125
[/TD]
[TD]toplam:2725kalan:1819
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim

benimde 4 faktörde var..igne kullandigim halde 5 bebek kaybim varsenin ignen bellimi...ben 0,3 günde 2 kez kullandim yine olmadi:26:

yok daha belli değil hamile kalırsam tedaviye başlıycaz zaten ben düşüklerden sonra öğrendim ben olumlu görüyorum inşallahhh hamile kalırsam bi sorun yaşamıycam diorum ama allahın takdiri napabilirim ki senin içinde çok üzüldüm iki faktör çıktı die konuşmadığım dr kalmadı .hamile kalınca 7 kapıdan çivi al muhammed ismi olan 7 evden koluna bilezik yaptır demirciden koluna tak

kızlar haydi bakalaım hareket niraz.salavatlarımızı perşembeye bitirelim.perşembe günü dualarını yapacam.

sevinç sen gene oku bitmeyecek yoksa dua.ben bu aralar çok uyuklamaya başladım....

uyuklama da başladıysa hamşlesin o zaman kesin )) inşallah....

merhaba bende yumurtlama takıbı yaptırarak ılk ayda gebelık oldu.. ve 4 haftalıkken ogrendım ıkı gun sonra dusuk yaptım... doktor pırtılasma testı ıstedıı... oyleyse ne olcak ? yanıı sımdı tahlıllerı yaptırcam ve adet olunca yıne gıdıp yumurtlama takıbıne baslıcaz ara vermıyorum cunkı kurtaj olmadım... eger kan da bı sorun cıkarsa gebeliğe engelmi yada yıne dusuk yaparmıyım :S cok korkuyorum yıne aynı acıyı yasamakdan listeye kişileri yazmıssınız ben daha yenı uyeyım bir haftadır burdayım ... nolur bana yardımcı olun...:18:

ben bir soru sormuştum kimse görmemiş herhalde. sevabına bi cevaplarsanız sevinirim.

kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.

üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010

inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.

darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....

ben bir soru sormuştum kimse görmemiş herhalde. sevabına bi cevaplarsanız sevinirim.

yok canım sadece tetbir amaçlı bakılıyor eşin sperm yapısı iyi mi diye.tabi olmama durumu bundan da kaynaklı olabilir.sorun bayan da mı erkekte mi diye bakılıyor.inşaallah eşin sorun yapmadan gider.bazen erkekelr bunu sorun yapabiliyorlar....

canım çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu, çooook sevindim.. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…