oooooooooo 23. haftadan sonra ben ne yapayım o cihazı çünkü artık o zaman hareketlerle bebek kendini hissettirir aslında kalp atışının düzenli olup olmadığı işine herzaman yarar o cihaz. canım nasılsın biraz toparlandın mı
teşekkürler canım toparlandım çok şükür. ara ara kanamalar oluyo. dr normal dedi. 1 ay sürer dedi. lohusalık gibi. psikolojik olarak da toparlandım sayılır. çok düşünmemeye çalışıyorum. kendimi başka şeylerle ilgilenmeye yönelttim. dil kursuna gidecem. sonra yüksek lisans yapıyorum tez dönemndeyim. yoğunum. bir de öğretmenim. düşünmeye vaktim kalmıyor. sen de iyisindir umarım. kontroller nasıl gidiyo. bebişin de sen de çok iyi olun inşallah.....
Sağol canım, sen hamilesin değil mi şimdi...
Allah sağsalim tamamına erdirip yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bize de dua at nolur...
Aysecim 2-3gun daha bekle varsa bile cikmaz simdi.
Canim gozun aydin simdiden. Sonunda sen de kavusuyorsun darisi diger arkadaslarin basina.
teşekkürler canım toparlandım çok şükür. ara ara kanamalar oluyo. dr normal dedi. 1 ay sürer dedi. lohusalık gibi. psikolojik olarak da toparlandım sayılır. çok düşünmemeye çalışıyorum. kendimi başka şeylerle ilgilenmeye yönelttim. dil kursuna gidecem. sonra yüksek lisans yapıyorum tez dönemndeyim. yoğunum. bir de öğretmenim. düşünmeye vaktim kalmıyor. sen de iyisindir umarım. kontroller nasıl gidiyo. bebişin de sen de çok iyi olun inşallah.....
iyi yapıyon canım çok düşünme zamana bırak daha da toparlanırsın bidaha da kötü bişeyle karşılaşmazsın inş.allah bize sağlıklı bebeişler nasip etsin. geçen hafta salı kontrolümdü iyiydi 2 li tarama yaptk yarın çıkacak akşam iş çıkışı alırm inş. temiz çıkar onun dışında karın ağrılarm beni korkutuyo şu an yine var inş kötü bişey değildir
İnşallah canım, bende buradan takip ettiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum....
Bu arada ben de hamilemiyim diye sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum geçen sefer 10 gün önceden kaskatıydı, erken hamilelik belirtim buydu. Şimdi pek şiş değil ve yine moralim bozuldu....
burcu bekleyemedim valla sonuç 3 de çıkacak çok kötü bir durum valla benim psikolojim bozuldu sanki aklımdan atamıyorum...
iyi yapıyon canım çok düşünme zamana bırak daha da toparlanırsın bidaha da kötü bişeyle karşılaşmazsın inş.allah bize sağlıklı bebeişler nasip etsin. geçen hafta salı kontrolümdü iyiydi 2 li tarama yaptk yarın çıkacak akşam iş çıkışı alırm inş. temiz çıkar onun dışında karın ağrılarm beni korkutuyo şu an yine var inş kötü bişey değildir
innşallah bu son olur. Rabbim bu acıyı unutturacak başka acılaar vermesin. inşallah sonuçlar tertemiz çıkar. sen de bebişini kucağına alırsın inşallah. karın ağrısı kasık ağrısı mı yoksa gaz sancısı gibi mi. hamilelikte gaz çok oluyo.
sonuc ne canım hayırlı haberlerle gel
ayşe test yaptıracaktın. çıktı mı sonuç. Allah gönlüne göre versin
kızlar ben de el dopleri var kalp atımını duymak için bişeyler duydum ama eşim diyo o senin bağırsak sesindir acaba kaç haftadan sonra duyulur kalp atışı
kalp atışı dinleme cihazı dediğinşz steteskop mu? acaba ne zamandan itibaren dinlenebiliyor. el doppleri ne hildan? eşine ait bir cihaz sanırım. eşin doktordu senin.
yok canım steskop değil bebeğin kalp atışlarını dinliyorsun fetal doppler de deniyor galiba angel sounds yaz çıkar internette
ben şaka yapmıştım böyle bişey varsa hepimiz alalım. peki kaçıncı haftadan sonra duyuluyordu. internetten baktım da 23. haftadan sonra diyo.
23 hafta çok geç zaten o zaman bebek hareketleri hissediliyor ben daha önce dinlemeye başladım bizler için çok rahatlatıcı bazen hareket etmediğinde hemen kalp atışlarına dinliyordum
çıktı arkadaşım bhcg 4 çıktı dr negatif dedi çok üzüldüm...hayırlısıyla bi dahaki ay inşallah...
üzülme canım inşallah vakti zamanı geldiğinde sende anne olacaksın sağlıkla sıhhatle gelsin miniğin inşallah
bende de kan pıhtılaşması var 2 düşük yaşadım
çıktı arkadaşım bhcg 4 çıktı dr negatif dedi çok üzüldüm...hayırlısıyla bi dahaki ay inşallah...
senay 2 gün filan geçti geç yumurtladım diye yapmadım.eve aldım bugün birtane ama bekleyeyim biraz diyorum öncekilerde nerdeyse 6-7tane yapmıştım.beklemedeyim canım.arkadaşın ne yaptı okudu mu salavat perşembeye bitirsin olur mu?canım senin günün geçti galiba ne yaptın tahlil falan yaptırabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?