Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağol canım, sen hamilesin değil mi şimdi...
Allah sağsalim tamamına erdirip yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bize de dua at nolur...

evet canım 12 haftayı bitirdik karın ağrıları yaşıyorum o da beni korkutuyo ama ne gelir elden nasip kısmet hakkımızda hayırlısı

benim hiç şiş değil gibi ama iç taraftan baskı yapınca ağrı oluyor yanlardada ağrı var ama bu ağrılar her adet döneminde oluyor bende inşallah pozitif çıkar bu ay çok umutluyum aslında.bakalım artık hayırlısı olsun...

kızlar ben de el dopleri var kalp atımını duymak için bişeyler duydum ama eşim diyo o senin bağırsak sesindir acaba kaç haftadan sonra duyulur kalp atışı

ben 12 haftalıktı sanırım dinlemeye başlamıştım benimkinin markası anjelsounds bağırsak hareketiyle onu ayırt edebilirsin atlar koşuyor gibi çıkıyor sesler komik oldu ama gerçekten öyle

merhaba kızlar
ben geldim ama kimse yok.uzun zamandır yoktum nasılsınız?
güzel haberler vardır inşallah.

çıktı arkadaşım bhcg 4 çıktı dr negatif dedi çok üzüldüm...hayırlısıyla bi dahaki ay inşallah...

son adet tarihinden önce mi yaptırmıştın. benim ilk gebeliğimde sat 16 ocaktı. bende 13 şubatta tEst yaptrmıştım kan testi negatif çıkmıştı. sonra adet olmayınca 21 şubatta idrar testi yaptrdım. o zman çift çizgiyi görmüştüm. inşallah senin de öyle olur.

canım senin günün geçti galiba ne yaptın tahlil falan yaptırabildin mi?
senay 2 gün filan geçti geç yumurtladım diye yapmadım.eve aldım bugün birtane ama bekleyeyim biraz diyorum öncekilerde nerdeyse 6-7tane yapmıştım.beklemedeyim canım.arkadaşın ne yaptı okudu mu salavat perşembeye bitirsin olur mu?

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]200 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]500okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa
[/TD]
[TD]-

-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin

elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1125[/TD]
[TD]toplam:2725kalan:1819[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..

hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

kızlar haydi bakalaım hareket niraz.salavatlarımızı perşembeye bitirelim.perşembe günü dualarını yapacam.

sevinç sen gene oku bitmeyecek yoksa dua.ben bu aralar çok uyuklamaya başladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…