Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sevindim. kız yarına kadar nasıl bekleyeceksin kan tahlili için. ben olsam koşa koşa giderdim hastaneye (öylede olmuştu) hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.

bu arada arkadaşlar sabahtan beri karnım belim ağrıyor. öyle böyle ağrı değil ve ben sabahtan beri hiç bebişimin hareketlerini hissetmedim. normalde şimdiye kadar en 3 sefer hissederdim. korkuyorum bişey olduysa diye dua edin ne olur bana

iniallah bir şey yoktur ama biz ne desek boş için rahatlamaz. bence bi doktora git. inşallah bebişin de sen de iyisinizdir.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy insallaaaaahhhhhh kizzzzzzzzzzz bende heyecanlandimmmmmm
Insallah yarinda olumlu sonuc alirsinnnnn darisi baslarimizaaaaaaa 52:

elifiiiiiiiim canım çok sevindim kendi kendime sırıtıp duruyorum oh ne güzel bi haber ya hadi kızlar hep böyle güzel haberler verin hayırlı olsuuuuunnnn

yok canım merak etme bişey olmamıştır.bir tatlı bişeyler ye de dene.
canım ben köydeyim hastaneye gitmek zor.yarın sağlık ocağında tahlil günü ondan yarın yaptırcam....

canını hiç sıkma gebelik boyunca insanın başına ne gelmiyoki bu gebelik haftası için normaldir rahim büyüyo yukarı doğru çıktığı için ağrıya sebebiyet verir ben de de ağrılar hep olduğu için netten sürekli bakıyom genel olarak gebelikte normal deniyor biraz dinlen devam ederse ya da şiddeti artarsa doktorunu ararsın geçmişolsun canım

canım nasılsın sana bişi sormak istiyom bende de el dopleri var dün gece dinledim hem ses duydum hem de kalp atım hızı 140 tı canım normalde kaç çıkması lazım ya da bebeğin kalp etış sesi hızı nasıldır anlat canım eşime diyom o senin bağırsak sesin diyo sen anlat canım 13 haftalığım

iyiyim canım bebeğin kalp atış sesi koşan atlar varya onlar gibi canım kalp atış hızıda benimkinde kalp atış sayısı yoktu ama nst yaptırdığımda 120 ile 140 160 arası normal diyorlardı seninkide normal çıkmış bide karnını bol yağlayıp öyle cihazı koy ben biraz bastırıyodum hatta yerini bulunca çok hafif etrafında kaydırarak daha net bulabilirsin sesini çünkü bazen tam yeri bulamadığım için ses çok derinden gelirdi duymakta zorluk çekerdim senin duyduğun ses nasıl

ayy çok heyecanlı gerçekten, inşşallah gerçekten hamilesindir ve bu kez Allah sağ salim sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. çoook sevindim, darısı hepimizin başına. Maşallah diyelim

canım duyduğum sesi tarif etmek zor hızlı atıyodu hızı da 140 çıkınca tamam budur dedim sevindim malum hep mide karın ağrılarm old için korkuyorum bu akşam bidaha deniyim bakalım koşan atların çıkardığı sesi duyacakmıyım en azından aklımda bulunur o ses teşekkür ederim canım arada gel ihtiyacımız var bilgilerinize

amin canım inşallah öyleyimdir ve inşallahh Rabbim sizede isteyen herkesede hayırlısıyla nasip eder...

sakın korkma canım inşallah birşey yoktur. çikolata ye ve sol tarafına yat biraz. böyle yapınca bebiş hareketleniyo. bir arkadaşıma doktoru böyle tavsiye etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…