- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
Canim inanki cok sevindim...simdiden hayirli olsun dualarinda bizi eksik etme...kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.
üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010
inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.
darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....
Canim inanki cok sevindim...simdiden hayirli olsun dualarinda bizi eksik etme...
Hayırlı olsun canım, çok sevindim okurken...
Umudunu hiç kaybetmemek lazım. Bunu her zaman başaramıyoruz ama en üzgün olduğumuz anda Rabbim bir mucizeyle mutlu edebiliyor bizi.
Hayırlısıyla sağsalim yavrunu kucağına alırsın inşallah. Darısı bize inşallah...
Bugün niyeyse çok mutsuzum.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]500okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı))
dilemmaa[/TD]
[TD]-
-[/TD]
[TD]100-okundu
350-okundu
hilban 130-okudu
[/TD]
[TD]gülin
elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1125[/TD]
[TD]toplam:3405
kalan:1039[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....
dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ,elife ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
hayatım,tefriciye 600 tane okudum daha ne kadar istersen okurum.RABBİM dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
bu arada benim oğlan bugün baya bir korkuttu beni. akşam eve geldim biraz uzandım.hala ses yok bebişten.iğne saatim geldim. tam karnımı açıyordumki eşşek sıpası iğneden korktu galiba tekmeyi attınasıl sevindim . bugün pek bir uyuşuk nedense. ama hala belim ve karnım ağrıyor. birazdan ağrı kesici içip sıcak su tuluğu koyacağım karnıma. doktorum öyle dedi. neyse kızlar bana müsade. gidip duayı okuyum biraz daha. çok okuyamadım ama söyleyimde kusura bakmayın hakkınızı helal edin
AMİNNNNN CANIM ALLAH RAZI OLSUN.DARISI BAŞINIZA SAĞLIKLA SAĞLIKLICA.MUTSUZLUK UMUTSUZLUK YOK.BAK BEN BU AY ÇOK EMİMNDİM OLACAĞINA GERÇEKTEN.SENDE İNAN.İNANMAK BAŞARMANIN YARISISONUÇTA YANDAKİ RESİM.BUNUN SONUCU DA
kkk:hayatım,tefriciye 600 tane okudum daha ne kadar istersen okurum.RABBİM dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]300 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]600 okundu[/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]525OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]500okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı))
dilemmaa
[/TD]
[TD]-
-
[/TD]
[TD]100-okundu
350-okundu
hilban 130-okudu
[/TD]
[TD]gülin
elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1125
[/TD]
[TD]toplam:4005kalan:439
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....
dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ,elife ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....
inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.
ay harikaaaa birkaç gündür girmemiştim şimdi gördüm hamile olduğunu,çok sevindimm.RABBİM daim etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah.bu akşam dualarımızı hamile bir kadınmı yapacak ne kadar güzel.RABBİM sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla vakti geldiğinde kucağına alabilmeni nasip etsin.
kkk:
Regl donemindeyim okuyamiyorum haklarinizi helal edin rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
canım 300 tane okudum. dün yaşananlar da çok hoş olmuş darısı başımıza. güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olmuş.
amin canım amin inşallah. allah kabul etsin dualarımızı hepimiz tez zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. gözlerim doldu inan o yaşadığınız anı düşündüm biran gözümde canlandırdım. allakh isteyen herkese nasip etsin.amin.
amin canım Allah razı olsun.evet galiba hamile bir kadın yapacak.kan verdim şimdi bakalım kan değeri ne çıkacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?