Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ultrasona girsene hemen. yoksa zaman geçmez. bak daha ilerleyen saatlerde doktor bulamazsın. özel tıp merkezlerinde falan vardır doktor bu saatte. sabah olmaz yoksa senin için. inşallh herşey yolundadır. haberdar et bizi. dua et canım hayırlısı için...

eve gidip biraz uzanıp dinleneyim bakayım yok hala hareket etmezse doğum evine acile giderim artık. bişey yoktur inşallah.

canım hadi hayırlısı inşallah hemen hamile kalabilirsin.

elifcim arkadaşım gülin 100 salat-ı tefriciye okudu. bilgine canım:)

normalde bu kan pırtılasma testınde degerler kac olması gerekıyo :s ooofff dusugum bıttı yarın sabah test yaptırcam bakalım ne cıkıcak

kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor

pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak

Son düzenleme:

canım nasılsın şimdi. inşallah önemli birey değildir. ama bel ağrısını ciddiye al bence eğer geçmezse ve hareketleri hissetmezsen acil de olsa dr. a git derim ben.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]500okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa
[/TD]
[TD]-

-
[/TD]
[TD]100-okundu[/TD]
[TD]gülin

elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1125[/TD]
[TD]toplam:2925kalan:1619[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor

pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak

uyandırmakta istemiyorum şeker hastası benimki uyanınca huysuz oluyo neşeli baksın teste.çok merak ediyorum ama ne yapacağını....

ayy ınanmıyorum yaaaa cokk guzeeeeeeeeeeeeeeel bende boyle yapabılırmıyım hamiş oluncaaaa fıkrını calıyımmı
öğrendıgınde yaz cok merak edıyorum :18:

ayy ınanmıyorum yaaaa cokk guzeeeeeeeeeeeeeeel bende boyle yapabılırmıyım hamiş oluncaaaa fıkrını calıyımmı
öğrendıgınde yaz cok merak edıyorum :18:

tabi ki çalabilirsin yeterki bebişler sağlıkla konsun göbüşlere....
tamam yazarım tepkisini....

süpersin elif yaaaa)))))
bayıldım)))çok iyi yapmışsın.

bu arada ne güzel evdesin. ben hala işteyim. 6 da servisim kalkıyor 7.30 servisten iniyorum. yol boyunca okurum artık....

Son düzenleme:
tabi ki çalabilirsin yeterki bebişler sağlıkla konsun göbüşlere....
tamam yazarım tepkisini....
valla iyi sabredıyosun ben ılk duyar duymaz dayanamayım aglaya aglaya konusamamısdım buda sanmıski ben test yaptırdım negatif cıkdı o yuzden aglıyorum ben sadece sunu soyleyebıldım askım ben test yaptım eee ühüüüüüüü hungur hungur aglorum:d oda dıyokı zavallım askım daha ılk denememız neden bukadar aglıyosun dur sakın ol demeye kalmadı 1aylık hamıleyım dedım aaah aaah nekadarda mutluyduk ama gitti bebeğimiz bizi terk etti İşallah sizin gibi bıdaha kalırımda bu sefer planlı programlı soylıcem askıma surpriz yapıcam

süpersin elif yaaaa)))))
bayıldım)))çok iyi yapmışsın.

bu arada ne güzel evdesin. ben hala işteyim. 6 da servisim kalkıyor 7.30 servisten iniyorum. yol boyunca okurum artık....

tamam canım oku sen.evet ben en geç 3 de evde oluyorum.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]500okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa
[/TD]
[TD]-

-
[/TD]
[TD]100-okundu

350-okundu[/TD]
[TD]gülin

elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1125[/TD]
[TD]toplam:3275
kalan:1169
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…