- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
arkadaşlar bu saat oldu çikolatada yedim ama daha tık yok. iş yerinde olduğum için uzanamadımda. normalde eğilirken falan sıkışınca karnım vuruyordu iyice hissediyordum. yaptım kaç kere yok. dr umu aradım ama yoğunmuş sekreteriyle konuştum 5 ten sonra arayın normaldir dedi. dünde apttye falan baktırmıştım. benim protein s düşüktü 54 falandı. bugün onun sonucuda çıkmış. iyice düşmüş 38 olmuş. iyice korkmaya başladım. inşallah bişey yoktur ama elimde değil telaşlanmamak.
canım ultrasona girsene hemen. yoksa zaman geçmez. bak daha ilerleyen saatlerde doktor bulamazsın. özel tıp merkezlerinde falan vardır doktor bu saatte. sabah olmaz yoksa senin için. inşallh herşey yolundadır. haberdar et bizi. dua et canım hayırlısı için...
adet olunca ilk iğnemi olacam arkadaşlar. 21 inde bekliyorum. çok heyecanlıyım. çok zamanım olmuyor herkese yorum yapmak için. okuyup geçiyorum. herkesi öpüyorum.burcu_geni elif5507, sevinç, şenay, selvi, hildan.....
canım hadi hayırlısı inşallah hemen hamile kalabilirsin.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987l
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]200 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]525OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı))
dilemmaa
[/TD]
[TD]-
-
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin
elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1125
[/TD]
[TD]toplam:2675kalan:1869
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....
ayetel kürsimiz bitti ama hacerden de haber bekliyorum oda okumuşsa haber versinde duasını yapayım.duasını yapınca haber ederim.Rabbim kabul etsin inşallah..
hacer nerelerdesin senden haber bekliyoruz.....
dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık
canım çok sevindim. kız yarına kadar nasıl bekleyeceksin kan tahlili için. ben olsam koşa koşa giderdim hastaneye (öylede olmuştu) hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.
bu arada arkadaşlar sabahtan beri karnım belim ağrıyor. öyle böyle ağrı değil ve ben sabahtan beri hiç bebişimin hareketlerini hissetmedim. normalde şimdiye kadar en 3 sefer hissederdim. korkuyorum bişey olduysa diye dua edin ne olur bana
kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor
pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak
uyandırmakta istemiyorum şeker hastası benimki uyanınca huysuz oluyo neşeli baksın teste.çok merak ediyorum ama ne yapacağını....
ayy ınanmıyorum yaaaacokk guzeeeeeeeeeeeeeeel bende boyle yapabılırmıyım hamiş oluncaaaa fıkrını calıyımmı
öğrendıgınde yaz cok merak edıyorum :18:
kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor
pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak
valla iyi sabredıyosuntabi ki çalabilirsin yeterki bebişler sağlıkla konsun göbüşlere....
tamam yazarım tepkisini....
süpersin elif yaaaa)))))
bayıldım)))çok iyi yapmışsın.
bu arada ne güzel evdesin. ben hala işteyim. 6 da servisim kalkıyor 7.30 servisten iniyorum. yol boyunca okurum artık....
amin canım.sen biraz daha okusana yoksa bitmeyecek bizim salavatlar....Adasim Haber vermeyi unuttum, 350 salavat okudum ben.. allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?