kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor
pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak
uyandırmakta istemiyorum şeker hastası benimki uyanınca huysuz oluyo neşeli baksın teste.çok merak ediyorum ama ne yapacağını....
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]150-okundu[/TD]
[TD]450okundu[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]50 okundu[/TD]
[TD]Berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim[/TD]
[TD]120 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]150 okundu[/TD]
[TD]450 okundu[/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]111- okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]111-okundu[/TD]
[TD]525OKUNDU[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]111okundu[/TD]
[TD]500okundu[/TD]
[TD]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]550 okundu[/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı))
dilemmaa[/TD]
[TD]-
-[/TD]
[TD]100-okundu[/TD]
[TD]gülin
elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----[/TD]
[TD]toplam:1125[/TD]
[TD]toplam:2925kalan:1619[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle
deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......
kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....
dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
bende 130 tane okudum sizlere ve kendıme ...350 salavat ekle cnm unuttum hbr vermeyi
sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....
inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.
bugün beni çok duygulandırdın. bizim yaşadıklarımızı bilmeyen bu haberin ne denli derin anlamlar taşıdığını bilemez. Rabbim sevincinizi daim etsin. inşallah sağ salim kucağına alırsın
sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....
inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.
kıııııııııııııııııııııız cıglık atasım geldi vallahabanane yaaaaaaaaaaa bende ıstıyoruuuuuuum
çok güzel olmuş selviiiii....
ben diğer bebeğimde hiç naz yapmadıydım bunda erken başladım.benimki çilekli rondo kremalı bisküvi almaya gittiiiii
amin canım inşalllahhhh.evet en büyük dile bu.canım adına çok sevindim.Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin. bizim gibi olanlara söylenecek engüzel dilek bu olsa gerek
elif rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu arada benim oğlan bugün baya bir korkuttu beni. akşam eve geldim biraz uzandım.hala ses yok bebişten.iğne saatim geldim. tam karnımı açıyordumki eşşek sıpası iğneden korktu galiba tekmeyi attınasıl sevindim . bugün pek bir uyuşuk nedense. ama hala belim ve karnım ağrıyor. birazdan ağrı kesici içip sıcak su tuluğu koyacağım karnıma. doktorum öyle dedi. neyse kızlar bana müsade. gidip duayı okuyum biraz daha. çok okuyamadım ama söyleyimde kusura bakmayın hakkınızı helal edin
elif rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?