Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sevindim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.bende sizlerin yaşadığı sorunların aynısını belkide kat kat fazlasını yaşadım .çok şükür sonunda rabbin iki düşükten sonra sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etti.şimdi kızım 3.5 yaşında hergün bu mucize için rabbime çok teşekkür ediyorum.şimdi allah nasip ederse 2.çocuğu düşünüyoruz.fakat yaşadığım yer doğuda küçük bir ilçe.doğru düzgün doktor yok.bu yüzden tereddütlerim var.bu yüzden benim gibi iğne aspirin kullanıp 1.çocuğunu doğurup 2.çocuğuna hamile olanları arıyorum.lütfen bana bukonuda yardımcı olursanız çok sevinirim.nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz.

BADECİM BENDE ARKADAŞIN DEDİĞİNE KATILIYORUM.BENDE HETEROZİGOTTUM AMA GENEDE İĞNE KULLANDIM.BENCE BZİM DURUMUMUZDA OLANLARIN KESİNLİKLE DÜŞÜK BİR DOZ BİLE OLSA İĞNE OLMASI ŞART.BEN BU DR.LERİN YÜZÜNDEN 2 BEBİŞİMİ KAYBETTİM.ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR İĞNE İLE ŞİMDİ BİR KIZIM VAR.SAKIN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN.

38+3 de sezeryanla doğum yaptım.zaten iğne ve aspirin kullananlar için kanamadan dolayı normal doğum risktir.

Merhaba kızlar,
gebelik öncesi aspirin kullananlar, adetliyken de aspirini içiyor musunuz, yoksa adet başlayınca aspirini kesip, bitince tekrar mı aspirin içmeye devam ediyorsunuz?

canım gözün aydın aslında hepimizin aydın olsun böyle güzel haberler umut veriyor...Allah analı babalı büyütsün rabbim bizlerede o günleri göstersin...

Merhaba kızlar,
gebelik öncesi aspirin kullananlar, adetliyken de aspirini içiyor musunuz, yoksa adet başlayınca aspirini kesip, bitince tekrar mı aspirin içmeye devam ediyorsunuz?

ben kullaniyorum hic kesmedim bi zararida yok

Merhaba kızlar,

canım ben adet döneminde kullanmıyordum şuanda gebelik öncesi iğne vuruluyorum bende iğnenin kullanılıp kullanılmayacağını merak ediyorum...

okunur canım okunur sen oku.eti sıkarak vuruyorsun click diye ses gelince üstünü bastırıp iğneyi
çıkarıyosun.benimde biraz başlarda yandı ara ara acıdı geçti ama bugün morarmış biraz.ben 04lük vurunuyom ya sen kaçlık vurunuyorsun????

bende öle düyorum canım....

sevinç canım inanki her namazımda her dua etttiğimde sizlerede ediyorum....

Allah bağaşlasın ebeğini..Darısı bizlere inşallah..Sendeki tek sorunda mthfr c677t heterezigotmu?Homosisteinin kaç peki arkadaşım?

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]716[/TD]
[TD]KALAN:3728[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:41 ayetel kürsi

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....

canım öncelikle iğnelerin hayırlı olsun ben sabah işe gitmeden iğnemi vuruyorum .coraspinide sabah alıyorum yanılmıyorsam coraspinin etkisi 3günmüş.iğnede en az acıyan yer göbek ben şuan göbeği dinlendirdim koldan yapıyorum.benimde başım hipertroidle dertte günde 8tane ilaç almama rağmen banamısın demiyor onun sıkıntısından iğnelerin acısını unuttum bile ,bebeğimi bir kucağıma alabilsem hepsini unutacağım.bu arada ben 50kiloyum 0,6 kullanıyorum

Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

gözün aydın duman. Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. tabiiki sizler bizler için nasıl bir umut kaynağısınız...sizler de bu yollardan geçtiğini için bizi en iyi yine biz anlıyoruz. ben diyete başlamadan önce günde 2-3 fincan kahve içerdm. şimdi yasak. iş arkadaşım şimdi hergün ballandıra ballandıra fındıklı kahve içiyor. bir de bana ikram ediyor. her gün de ikram edilmezki. benim içmediğimi, yasak olduğunu biliyor ve hergün bana kahve poşetini sallıyor içer misin diye. artık artniyet aramaya başladım. ben içmem dedikçe, sen de çok abartıyorsun şu diyet işini falan gibi şeyler söylüyor. kötü olmamak için birşey söylemiyorum ama o kadar batıyorki artık bana. bilinçli yaptığını düşünmeye başladım.bana fındık da yasak. öyle bir kokuyorki o da....inşallah ilerde hamile olrsam o zaman nasıl dayanacam bu kokuya bilemiyorum. yaşamayan anlamıyor.

canım ben adet döneminde kullanmıyordum şuanda gebelik öncesi iğne vuruluyorum bende iğnenin kullanılıp kullanılmayacağını merak ediyorum...

benim doktorum adetimle başlattı iğneye. dün adetimin ilk günüydü ve aradım iğneye başla dedi. benim iğnem cleksan 4000. yani adetliyken kullanılıyor.

benim iğnem de aynı canım. benim sormak istediğim şu. önce eti sıkacam, sonra dipine kadar batıracam, ilacı sıkmaya başlayınca eti sıkmayı bırakacak mıyım yoksa eti sıkılı vaziyette mi ilacı sıkacam? dün dikkat etmedim. 2 saat sonra iğnemi yapcam. bilen arkadaşlara da soruyum nasıl olacak bu iğne işi?

arkadaşım merhaba, ben de izmitte oturuyorum ve ben de iğne+coraspin kullanmama rağmen bugün 3.bebeğimin de kalbinin atmadığını öğrendik. hepsinde coraspin iğne ve vitamin kullandım ama yok olmuyor. 1. ve 2. de innohep 0,35 kullandım 3.de cleaxen 0,40 ama 7-8 hafta ancak devam ediyor gebeliğim sonra bitiyor. bu durum bana başka bir sebep olmalı dedirtiyor. yani düşüklerim olmuştu testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ve iğne kullanınca sorun olmayacak dediler ama iğneyle de 3 bebeğimi kaybettim. izmitte gitmediğim dr. kalmadı hepsi tesadüf, sağlıksız bebekmiş denemeye devam diyor, ben çok yoruldum bilinmeyen ,bulunmayan bir neden var diye düşünüyorum. tüp bebek buna çare olabilir mi diye de düşünüyorum sana böyle bir öneride bulunan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…