kızlar moralim çok bozuk. adetim salı günü başladı bugün neredeyse bitmek üzere. normalde 6. gün biterdi. doktora gittim, yapışıklıktan endişe ettiğim için. doktor direkt öyle olsaydı hiç adet görmezdin, kürtaj sonrası olabilir böyle dedi. burada gideceğim doğru düzgün ne bir hastane ne bir doktor var. güya özel hastane ama doktorun odasına giren çıkan belli değil, hemen başlarından atma derdindeler. doğru dürüst hiçbir şey soramıyosun öğrenemiyosunultrasonla baktı yumurtalıklar iyi dedi. hormon tahlili için kan verdim, saat 2'de alıcam sonucu bakalım. içim hiç rahat değil. 1 ay sonra bebek çalışmalarına başlıcaz, bir sorun çıkmasını istemiyorum.
bir de folbiol bir kutu bitince bırak içme, gebelikte tekrar başlarız dedi, niye bıraktırıyo anlamadım. sizce bırakayım mı ki? hamile kalınca 0,4 clexan başlatıcakmış.
bu arada sevinç inşallah umut verici güzel haberler verirsin bize, Allah'ım sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah.
elifcim regl olduğum için başlayamadım duaya, bitince okucam ben de.
slm kızlar aspirin ve folik asit kullanıorum adet gecikmesi ayaprmı aspirin adet olmadım da
Batta yaptim bise cikmadi sonrasinda yaptim silik cikti tekrar ettim yine silik cikti igne olayimiz varya daha fazla beklemek istemedim
Kan verdim bugun sonuc cikacak :18: dua edin nolur
sevinç varmı bir haber. inşallah hamilesindir. ay ben heyecanlandım senin yerine. iyi haberlerle gel inşallah.
dün kızımda benimle namaz kıldı. onada dua ettirdim. senin duan kabul olur dedim. hepinizin ismini söylettim onlar kim diyor. onlarında mı bebekleri ölmüş hamilelermi diye bir sürü sordu. allah dualarımızı kabul eder inşallah
canım ben hastayım ancak haftaya çarşamba başlayabilirim. bilgin olsun. ama arkadaşıma söylerim o okuyabildiği kadar okur.
sevinç varmı bir haber. inşallah hamilesindir. ay ben heyecanlandım senin yerine. iyi haberlerle gel inşallah.
dün kızımda benimle namaz kıldı. onada dua ettirdim. senin duan kabul olur dedim. hepinizin ismini söylettim onlar kim diyor. onlarında mı bebekleri ölmüş hamilelermi diye bir sürü sordu. allah dualarımızı kabul eder inşallah
ınsallah dualarında bende varımdır.allah razı olsun
tamam canım...sen iyisin demi.kanaman normale döndü mü?
canım arada adette azalmalar olabilir benimde olmuştu kürtajdan sonra hem stres de çok etkiliyor bende korkmuştum yapışıklık vs varmı diye folbioluda bırakma zaten ona hamilelik düşününce başlanıyor 3 ay önce senin doktor ne diye bıraktırıyor anlamadım devam et sen inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.
evet canım folbiole devam edicem.
tahlil sonuçlarımı aldım. maalesef prolaktin yksek çıktı. üst sınır 23, ama benim 70. prolaktin yüksekliği hamileliği engelliyomuşyapışıklıktan olmadığına sevindim ama şimdi bi de bu sorun çıktı. saat 6'da mr çektiricem ona göre doktor yarın illaç vericek galiba. kızlar var mı aranızda bu sorunu yaşamış olanlar. çok mu zor hamile kalmak. ilkinde 7 ayda hamile kalmıştım, ikincisinde 1 ayda. bu nerden çıktı ki şimdi? (((((((
Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
ayyy canım benim yaaa .kıyamam adımızı mı söyledi. o dua eden ağzını yerim ben onun. çok teşekkür ederiz ceyline. (ceylin onun adı sanırım).
evet adı ceylin. babası sabahtan kandil demiş eve geldim namaz kılıp dua edeceğiz dedi. saat 9 gibi uyku bastı bana yarım saat zor uyudum hadi namaz kılacağız diye uandırdı. bir kaç sureyi biliyor onları okudu bende biraz sesli okudum sessiz okuduğum yerde anne hangisini okuyorsun diye soruyor:) halimizi görmeniz lazımdı. yatsıyı kıldı yavrumda. sonra bol bol dua ettik herkese. kardeşim doğsunda seveyim allahım diyor:) yavrumun yüzüne baksın rabbim. onu sizin çocuklarınızı kardeşsiz, hiç çocuğu olmayanları kucağı boş bırakmasın rabbim. benim sınavımda bebekleri zor bulmak diyorum. kızım dr a göre aşılama olduğu için kıymetli bebekti oğlumda iki düşükten sonra olduğu için kıymetli benim için. allah acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?