Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım arada adette azalmalar olabilir benimde olmuştu kürtajdan sonra hem stres de çok etkiliyor bende korkmuştum yapışıklık vs varmı diye folbioluda bırakma zaten ona hamilelik düşününce başlanıyor 3 ay önce senin doktor ne diye bıraktırıyor anlamadım devam et sen inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

slm kızlar aspirin ve folik asit kullanıorum adet gecikmesi ayaprmı aspirin adet olmadım da

adet gecikmesi yapmazlar en azından bende yapmıyordu uzu süre kullandım

Batta yaptim bise cikmadi sonrasinda yaptim silik cikti tekrar ettim yine silik cikti igne olayimiz varya daha fazla beklemek istemedim
Kan verdim bugun sonuc cikacak :18: dua edin nolur

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canım benim allah dualarını kabul etsin evladının da seninde

ınsallah dualarında bende varımdır.allah razı olsun

tamam canım...sen iyisin demi.kanaman normale döndü mü?

canım çok şükür. şu ara normal. bitişine bakıcam kürtajdan sonra 16 gün sürdü. ikincisi de bir o kadar sürdü. malum üçüncüsünde de hamile kalınca düşük yapınca düzene giremedi. bu ay inşallah normale dönüyor. bakalım hayırlısıyla 4 şubat'ta ankara'da ne olucak onu bekliyorum artık. hayırlısı.

canım ya yerim ben o minik kızını. maşallah. allah kabul etsin. allahım o meleğin dualarını kesin kabul eder. kıyamam ben ona allahım sana bağışlasın.

evet canım folbiole devam edicem.
tahlil sonuçlarımı aldım. maalesef prolaktin yksek çıktı. üst sınır 23, ama benim 70. prolaktin yüksekliği hamileliği engelliyomuş yapışıklıktan olmadığına sevindim ama şimdi bi de bu sorun çıktı. saat 6'da mr çektiricem ona göre doktor yarın illaç vericek galiba. kızlar var mı aranızda bu sorunu yaşamış olanlar. çok mu zor hamile kalmak. ilkinde 7 ayda hamile kalmıştım, ikincisinde 1 ayda. bu nerden çıktı ki şimdi? (((((((

Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.

Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....

hadi yaaaaaaa bende sevinçle yazmanı bekliyodum ama sağlık olsun canım inşallah kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın ve yavrunu kucağına alırsın

prolaktin benimde 39 çıkıyordu ilaçla düşüyordu merak etme stresle alakalı bi durum ben stres yapınca yükseliyordu adetim azalınca anlıyordum zaten hemen yükseldiğini

canım benim üzülme inşallah sağlıkla evladına kardeş gelecektir

bende umutlanmıştım. neyse hayırlısı olsun canım. bir dahaki sefere inşallah

ayyy canım benim yaaa .kıyamam adımızı mı söyledi. o dua eden ağzını yerim ben onun. çok teşekkür ederiz ceyline. (ceylin onun adı sanırım).

ayyy canım benim yaaa .kıyamam adımızı mı söyledi. o dua eden ağzını yerim ben onun. çok teşekkür ederiz ceyline. (ceylin onun adı sanırım).

evet adı ceylin. babası sabahtan kandil demiş eve geldim namaz kılıp dua edeceğiz dedi. saat 9 gibi uyku bastı bana yarım saat zor uyudum hadi namaz kılacağız diye uandırdı. bir kaç sureyi biliyor onları okudu bende biraz sesli okudum sessiz okuduğum yerde anne hangisini okuyorsun diye soruyor:) halimizi görmeniz lazımdı. yatsıyı kıldı yavrumda. sonra bol bol dua ettik herkese. kardeşim doğsunda seveyim allahım diyor:) yavrumun yüzüne baksın rabbim. onu sizin çocuklarınızı kardeşsiz, hiç çocuğu olmayanları kucağı boş bırakmasın rabbim. benim sınavımda bebekleri zor bulmak diyorum. kızım dr a göre aşılama olduğu için kıymetli bebekti oğlumda iki düşükten sonra olduğu için kıymetli benim için. allah acılarını göstermesin

Hayırlısı böyleymiş canım. Üzülme umudunu kaybetme...
Merak ettim sen hamilelikten öncede aspirin ya da iğne kullanıyomusun?

çok hoş olmuş namazınız Allah kabul etsin canım.
bir de oğlun mu var. Allah bağışlasın.
benim de zaman zaman sanki karnımda ağrı, kasılma gibi birşey oluyor. iğneden sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…