Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.
Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
yaa kızlar be 3 düşük yaşadım şu an 7-8 haftalık hamileyim muaynehanesine gittiğim doktor cleaxen 0.2 lik verdi ama rapor çıkarttır herhangibi hastaneden dedi rapor için gittiğim doktor bu doz yeterli gelmez 04lük kullan dedi bana test yapılmadı neye göre ayarlanıyo bu doz hangisini dinlicemi şaşırdım bu konu hakkında bilgsi olan varsa bana yardın edin lütfen kafayı yicem...
canım çok geçmiş olsun. muhakkak riskli gebelik uzmanına git derim. genetik test yaptırmış mıydın mutasyonun ne bilmiyorum ama benim mtfhr ler heterozigot olduğu halde 0.4 lük doz yetmedi yavruma1 ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim. muhakkak bi uzmana görün ihmal etme.
canım yaa üzülme bnde aynı şeyi 3 kez yaşadım inşallah bi gün ikimizde bebeğimizi alırız kucağımıza iğnelee gelince hiç bir test yapılmadı sadece şansımızı deniyoruz tabiri caizse. hiç duymadım bu doktor farklımı riskli gebelik uzmanı olarakmı geçiyor ben küçük bi ilçede yaşıyorum burda öyle bi doktor yok bildiğim kadarıyla biraz bilgi verirmisin?
eoe .!.:elifçim ateş ölçmeyle ilgili ben mi ekliycem yeni ateşlerimi. ama anlamadım. eğer sen yazacaksan ateşim 36,3 tü.
duan için de teşekkür ederim canım. Allah razı olsun, gönlündekini nasip etsin inşallah.
hadi yaaaaaaa bende sevinçle yazmanı bekliyodum ama sağlık olsun canım inşallah kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın ve yavrunu kucağına alırsın
canım benim üzülme inşallah sağlıkla evladına kardeş gelecektir
hayırlısı olsun sevınc kısmet degılmıs
bende umutlanmıştım. neyse hayırlısı olsun canım. bir dahaki sefere inşallah
Hayırlısı böyleymiş canım. Üzülme umudunu kaybetme...
Merak ettim sen hamilelikten öncede aspirin ya da iğne kullanıyomusun?
inş yükselir değerin canım 2 güne bir 2 ye katlaması gerekiyor sanırım
bu kimyasal gebeliği önlemenin bir yolu yokmu yaa.üzüldüm canım ya..geçmiş olsun. ama hala umut var değil mi?öyle anladım sanki. tutunur inşallah sana...
canım sağlık olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı olarak tekrarını nasip etsin inşallah...
canım geçmiş olsun. ben de nette okumuştum kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik daha kolay ve çabuk oluyormuş. bir daha ki aya inşallah...
canım çok züüldüm anca bakabildim hamileleik haberini bekliyordum.nasip kafaya çok takıyoz ya....
canım çok geçmiş olsun. benim en son yaşadığım gibi olmuşsun. çok üzüldüm. bence bir araştır belki senin de önceden iğneye başlaman gerekebilir. emine başladı mesela.
canım geçmiş olsun umudunu yitirme bir dahaki aya hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cok saolun arkadaslar..her bitiş yeni bir başlangıç sevinçcim ne diyim bilemiyorum.umudumuz ve dualarımız devam ediyor...
Saol canim hayirlisi ne diyim.Sevinç geçmiş olsun üzüldüm okuyunca
Öbür aya olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin
Canim bugun fazla giremedim okudum simdi ne kadar uzulme takma desem olmicak biliorum ama yola devam allah beterinden korusun. Buarada ebru hanima gittin dimi, neler dedi, ilac degistirdimi. Uzme tatli canini sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?