Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayirli cumalar canlar Rabbim saglik sihhat afiyet versin.
Hakkimizda iyi olan neyse ona kavustursun amin..

canım haberini yeni okudum inan bana üzüldüm çünkü bu ay için umutlanmıştık senin için. ama olsun hayırlısı böyleymiş demek. canım daha önce de kimyasal gebelik yaşadın mı bu gebelik sadece pıhtılılarda mı görülüyo merak ettim biz pıhtılılar neler neler yaşıyoruz yavv

canım nasılsın inş. herşey yolundadır sen listeye 50 ayetel kürsi okuduğmu yazmışsın ama daha okumadım bu güzel cuma gününde 50 tane okuyacam ve haber veririm listeye karşmazsın hatta ezbere bildiğim için daha çok okusam haber veririm

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM[/SIZE][/COLOR]
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]622[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

evet bu sorunun cevabını ben de merak ettim hilal.

elifçim sağol canım herşey için. ateşim 36,1. düşmeye başladı. kızım olursa elif koyabiliirm tabi. kızımın en sevdiği arkadaşının adı.
ben özel mesajların silinmesi gerektiğini bilmiyordum. şimdi hemen siliyorum canım sağol. sen hasta falan değilsin dimi? aman dikkat et. hasta olacam gibi demiştin.

cnım hayırlısı ise olsun de herzman, sana bana dedıklerını aynısını demıs aynı ılaçlarıı vermıss, bana apıkopal verdı ama ıcmıoryrum onu ben nedende:)

Hamilelikte pıhtılaşma sorunu
Hamilelik, venöz tromboz ve akciğer ambolisi riskini arttırıyor.

inShare
Yorum: 0

Venöz tromboz, damarlarda görülen kan pıhtılaşması sorunudur. Akciğer ambolisi ise akciğerlerdeki atar damarlarda görülen aynı sorundur. Bu sorunların hamilelerde görülme riski binde birdir. Ancak yapılan yeni bir araştırma tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kadınlarda bu sorunun daha yaygın olduğunu öne sürüyor.

İsveçli bilim adamları, 1990-2008 yılları arasında tüp bebek yöntemiyle hamile kalan 23.498 ve aynı yaşlardaki normal gebelik yaşayan 116.960 kadını inceledi. Araştırmanın sonuçları British Medical Journal’da yayınlandı.

İlk 3 aylık dönemde venöz tromboz riskinin, tüp bebekle hamile kalan kadınlarda normal hamilelik yaşayanlara oranla 4 kat daha fazla olduğu belirlendi. Akciğer ambolisi riski ise neredeyse 7 kat fazlaydı. Bu farkın hamileliklerin ilerleyen dönemlerinde azaldığı ancak devam ettiği görüldü.

Uzmanlar bunun sebebi olarak tüp bebek yöntemindeki yüksek hormon seviyesini gösteriyor.

Dr. Peter Henriksson, kan pıhtısı sorunu olan hamilelerin veya tromboz yaşamış bir yakını olanların kan incelticiler ile tedavi edilebileceğini belirtiyor.

Cnm daha once yasamadim fakat dr her kadin kimyasal gebelik geciriyor zaman zaman adetle atiliyor bilmiyo bile dedi erken ogrenince uzuluyorsun yoksa adetle gidiyor haberin bile olmuyor
cnım hayırlısı ise olsun de herzman, sana bana dedıklerını aynısını demıs aynı ılaçlarıı vermıss, bana apıkopal verdı ama ıcmıoryrum onu ben nedende:)

Cnm protein s dusuk bende onun icin verdi bende duzenli kullanmiyom onu maalesef

Kimyasal gebelik gecirmis arkadaslara soruyorum kac gun gecikmeden sonra adetiniz geldi

canım benim ilk kimyasal düşüğümde adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim. öğrendikten 5 gün sonra yoğun bir kanama ile adet şeklinde düştü. ondan sonrakinde bu sefer adet günümde öğrendim. gecikmeyi beklemedim ama 4 gün sonra kanama başladı ve düştü. yani ortalama 4-5 gün en fazla 1 hafta olur herhalde. çok geçmiş olsun canım. allah tekrar yaşatmasın ne sana ne de bana.

Aminn diyorum canim cok saol bekliim bakalim cok gecikmez insallah hayat boyle iste birgun once adet gelmesin diye dua ediyorsun bir gun sonrada bir an once gelsin diye canim cok sanci felan oluyormu korkuyorumdaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…