:)))cok komigiz ya, calisacam bugun sabahtan beri findik fistik yiyom hahaha:). Bencede pek anlamiyorum ama dedigin gibi birden yukselirse yumurtluyosun, nese kendimi strres yapmamam lazim:), bende giriyorum olmuo eliffi bekleyelim neyaplim. Senin grafigi bana msj kutuma atarmisun karsilastiracam
))
sizin ne güzel dertleriniz var öyle))
maşallah maşallah diyim. en büyük dertleriniz bunlar olsun inşallah. siz böyle böyle konuşun aranızda bize iyi geliyor valla. umut oluyorsunuz. öpüyorum bebişlerinizi.
bilmiyorumki.dr bunları yaptırmıştı.gidip onuda yaptırayım öyleyse
bunlar göstermio mu
benim trombofili panelinde pıhtılaşma bozukluğu anlaşıldı seninde iki düşüğün var galiba bence araştırma hastanesine gitmelisin
[SUP][/SUP]
ateş yükseldiği zaman yumurta çatlamış demek oluyor yani bi önceki gün düşük olduğu gün çatladığı anlamına geliyor
[SUP][/SUP]
ateş yükseldiği zaman yumurta çatlamış demek oluyor yani bi önceki gün düşük olduğu gün çatladığı anlamına geliyor
ateş ölçmeye ne zamandan itibaren başlıyosunuz adet tarihim yaklaşıyoda hamilelik yoksa ki bu ay pek umudum yok ameliyat ve trombofili sonuçları falan derken dek gelmemiş olabilir ama eşim çok hevesle bekliyoben heveslenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum en azından bidahaki ay ateş ölçmeyle de takip edeyim diyorum ama nasıl olduğu konusunda çok bilgim yok anlatırmısınız
kızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.
haftaya çağırdı ama kafamda ve içimde acaba kesenin içi mi boştu geçiyor.sormadım canımı sıkmayayım diye ama canım çok sıkıldı dokunsalar ağlayacam.
akıl verin bana kızlar.geç yumurtladığım için olabilir mi?aşağıdaki takvimleride yumurtlamama göre dertilitiy friendin verdiği grafikteki doğacak tarihe göre yaptım o site ki yumurtladığın günü ilk gün olaRAK alıyor.
Yaa daha cok kucuk ama kalp atisini duyman icin, benim gecen gebeligimdede bir hafta sonra duyulmustu, zannetmiyorum doktor bos gorse soyler bence, bosuna bekletmez, simdi sen hic sikma canuni bu bir hafta hic stres yapmicaksin guzel dusun guzel olsun,
aslı bucunun dediği gibi dü yumurtlamış olabilirsin bugünü boş geçme.çalış bol bol verimli şekilde..eğer yarın ve ondan sonraki gün ateşin sabit olursa bugün çatlamış oluyor ve erken yumurtlamış oluyorsun.akıntın sulu ve yumurta akı gibi mi?
benim verdiğim adreste sizden şifre istememesi lazım
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım emine bu senin burdan takip et ateşini:
aslı bu da senin buraya tıkladın mı açılır ateş grafiğin: 420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
emine sende bugün yumurtluyorsun galiba eğer yarın ATEŞİN yükselirse yarında çatlayacak demektir.sende çalış bugün
ayrıce kızlar yarın ateşiniz öğlenden önce yollayın yorunlayayım öğleden sonra otele gidicez eşim ayarlamış.3 günlük tatil.siz gene ateşlerinizi yollayın pc olacak yanımda takip ederim.sadece yarınlık erken yollayın ki durumunuzu belirleyelim kritik zamandasınız ya
kızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.
haftaya çağırdı ama kafamda ve içimde acaba kesenin içi mi boştu geçiyor.sormadım canımı sıkmayayım diye ama canım çok sıkıldı dokunsalar ağlayacam.
akıl verin bana kızlar.geç yumurtladığım için olabilir mi?aşağıdaki takvimleride yumurtlamama göre dertilitiy friendin verdiği grafikteki doğacak tarihe göre yaptım o site ki yumurtladığın günü ilk gün olaRAK alıyor.
KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 105 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001[/TD]
[TD] 75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye
MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE
son adet tarihiniz neydikızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.
canım hemen kötü düşünme belki çok yeni olduğu içindir çünkü benim ilk hamileliğimde 6. haftada kalp atışını alamamıştı tekrar bakıcaz dedi ama ultrasondaki görüntüye göre çok umutlanmamam gerektiğini söyledi ve dediği gibi de oldu 3 gün sonra gittiğimizde kalp atışını alamadı eğer riskli görseydi seni bir hafta sonra değil hemen isterdi ikinci hamileliğimde de doktor kesenin erken görülemeyeceğini söylemişti sonra gördü ama o da nasip olmadı inşallah 3. olur o yüzden kötü düşünme stres yapma rahat ol rabbim haftaya gittiğinde çok güzel görmeyi nasip etsin bu arada canım hamile değilsem haftasonu gibi adet olucam ateş ölçmeye ne zaman başlanıyo takip etmek istiyorum sana iyi tatiller hiç kafanı takma dua et ve tadını çıkar
son adet tarihiniz neydi
bencede stres yapmayın bir hafta daha bekle kalbini ferah tut cünkü stresde cok etkiliyor herşeyi sabret cnm daha küçük bebeyin10 aralık.35 günde bir oluyorum.31 aralıkta yumurtlamam lazımdı 6 ocakta yumurtladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?