Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yani bugun kacirmadik umarim:) dun dusukdu bugun yuksek, senin dedigine gore dusuk oldugu gunmu yumurtladim

ateşin dün düşmüş bugün yükselmişse ve yarında sabit kalır yada yükselmeye devam ederse dün çatlamıştır o zaman senin için önemki olan günler dün önceki gün ve bugündür yani dün çatlamışsa bugünde önemli:)

adetin 1.günü başlıyorsun

canım umutsuzluk yok kese kaç mm di yolk sac ın gözükmesi için kesenin belirli bi mm e ulaşması lazım ayrıca ultrason cihazıda çok önemli

canım umutsuzluk yok kese kaç mm di yolk sac ın gözükmesi için kesenin belirli bi mm e ulaşması lazım ayrıca ultrason cihazıda çok önemli

canım doktor bişey demdi benimde sanki dilim tutuldu mal gibi bişey sormadım.daha doğrusu sormamışım.sonradan donk etti kafama neden sormadım filan diye.kese var dedi ama...bende karartıyı gördüm ama ne bileyim.yumurtlayalı bugün 22 gün olmuş.yani galiba benim adet günüm 24 aralık gibi yumurtlama gününe göre.ona görede 1 şubatta kalp atışı başlarmış...

allah dualarınızı kaabul etsin arkadasım bna da yardımcı olrsanızı sevınırım bn de 2 düşük yaptım biri 1 aylık dıgerı 3 haftalıktı acıbademe gıdıyorum dr kan pıhtılaşmasından şüpenlendi fakat kan tahlilleri çok pahalı olgudu için devlette yaptırmamı söyledi bna ama hengi testler yapılacak isimleri söylemedi eger bılgınız varsa bna cvp yazarmısınız cunku yarın gidicem dr ıyı akşamlar.

bana trombofili paneli yaptılardı.
sayfa 7469da bir arkadaş yaptırmış onun testlerinin adını al birde onlar yapılıyor.sayfa 7469

canım özelden yazamdım.

canım benim adet günüme göre 7 +1 olmalı zaten.bu aşağıdaki hesap fertility friende göre.o yumurtladığın güne göre hesaplıyor.yani adet gününü 16 aralığa çekmiş hali.buna göre de geçen 3-4 gün önce yolk kesesi oluşmalıydı.kalp atışıda başlamalıydı neyse bakalım nasip.Allahtan ümit kesilmez....

yumurtlama konusunda da ben dediydim sana 1 şubat diye.öyleyse ateşin perşembe düşecek cumada ani yükselişe geçecek...fadıl takipte)) ateşini takipteyim...

Son düzenleme:

cnm bende yeni yaptırdım sana yazıyorum
eşinin ve senin gen analizi
trombofili paneli
ana(ıfa)
anti rubella
hbsag
antı hıv
anti hbs
anti hcv
aptt
antitrombin3,protein c,protein s aktivitesi,birde smear testi yaptırdım cnm

Elifcim simdiden en kotusunu dusunme lutfen stresten insanin basina hersey geliyor sakin olmaya calis ve bol bol dua et Rabbim herseyin hayirlisini versin . Gec yumurtlamissin ge dollenme olmus cihazda cok onemli . Burda ne haberler okuduk doktor bos gebelik diyipte kurtaja alacagi insanlar sapasaglam dogum yaptilar o yuzden hemen karamsar olmak yok

arkadaşlar benim ana(ıfa )testi pozitif homojen cıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı?

canım bunların alt testlerini de yaptırdın mı?benimde bu test 2 yıl önce tek pozitif çıkmıştı alt testleri negatifti.
bu sene ana testi çift pozitif çıktı alt testleri gene negatif.

bunun anlamı lupus hastalığı bağ dokusu hastalıklarının taşıyıcısı olduğunun anlamına geliyormuş.bağışıklık sistemiyle alakalı.

inşallah canım her şey güzel olacak.eşim her şey güzel olsun diye antalya side de bir otele rezarvazyon yaptırmış.3 gün orda olacam.düşünmeyecem.güzel şeyler düşünecem.salı günü doktora gidince size bizim yaramaz minik çıktı pıt pıtları harika diyeceğim....

bu arada sevinç otelde net varsa girerim ama net olmazsa giremem.duayı sen takip eder misin?ben gelene kaadar

Canim herseyy cok guzel olacak ben inaniyorum. Bu arada bende memlekete geldim net yok cepten giriyom tablo felan guncelleyemiyorum
Yoksa seveseve takip ederdim hayatim.

anladım canım. aslında daha büyük diyorsun. inşallah herşey iyi olur canım. sen umudunu yitirme. iyi olacak Allahın izniyle.
evet sen 1 şubat demiştin. doktor da öyle tahmin etti. salı perşembe boş durma dedi.
ateşim 36,2 bugün canım. bir de 20 dua eklermisin bana. diğer sonuçların ne alemde. başka bölümlere de gidecektin.

ooohhh side haaa. harika. antalyanın hatta türkiyenin en güzel sahili. harika yaaa. süper bir 3 gün. sen hiçbirşeyi kafaya takma. çok güzel 3 gün geçir. yemek derdi yok, temizlik derdi yok. eşinin sürprizi çok hoş olmuş.tadını çıkar canım benim.

Canım senateş ölçerek geç yumurtladığını farketmişsin. O yüzden sürecin normalden daha geç işlemesi normal olabilir. Hiç kötü düşünme. Bak o kadar dua ettik burda. Çok ümitliyim ben herşey güzel olacak. Sende içini ferah tut. ve dua et.
Allahım hayırlısıyla ol demiştir inşallah...
Bu arada iğneye hamilelikte ne zaman başlamak lazım????

Tolga Hoca ne dedi dün?
sadece iğne mi kullanıyorsun?
Özgür Hoca da bana hamilelikte iğneye başlayalım dedi gittiğim tüm doktorlar gibi. Ben hacettepede hematoloğa da gittim . O da hamilelikte başlayacaksın dedi.
Bilmiyorum. Doktorlara güvenmek istiyorum. Hayırlısı

herkese günaydın...

emine inşallaahh güzel bir 3 gün olur bakalım....emine kalpçi kalbinin durumu iyi dedi.tansiyonunu ölç duruma göre günde 3 içtiğin hapı 2 yedüşürelim dedi.romotoloji doktoru da tetsleri yeniledi.çıkanlar iyi de ifa testi 10 gün sonra çıkacak

vildan inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.iğneye hemen öğrenir öğrenmez başladım.kimisi hamile kalmadan öncede başlayabiliyor kişinin durumuna göre değişiyor...

Son düzenleme:

ayy evett tadını cıkar yemek yok temızlık yok utu camasır yokk:))

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 105 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 [/TD]
[TD] 125[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

benim kürtajdan sonra içerisi bayağ zedelnmiş. önce gittiğimde öyle demişti. şimdi daha iyi, kalınlaşmış dedi. çalışmaya devam dedi.
ben de hacettepenin kadın doğum ve hematoloğuna gitmiştim.
tolga hoca önce başlatıyor iğneye. doktoruma güveniyorum. çünkü o da kendine güveniyor.
ben iğne, folbşol, zinko, benexol kullanıyorum. diyet de yapıyorum. diyetimi biraz hafifletti. ben çok abartıyordum aslında diyeti. önemli günler başladı benim için. bol bol çalışcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…