Yani bugun kacirmadik umarim:) dun dusukdu bugun yuksek, senin dedigine gore dusuk oldugu gunmu yumurtladim
ateş ölçmeye ne zamandan itibaren başlıyosunuz adet tarihim yaklaşıyoda hamilelik yoksa ki bu ay pek umudum yok ameliyat ve trombofili sonuçları falan derken dek gelmemiş olabilir ama eşim çok hevesle bekliyoben heveslenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum en azından bidahaki ay ateş ölçmeyle de takip edeyim diyorum ama nasıl olduğu konusunda çok bilgim yok anlatırmısınız
kızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.
haftaya çağırdı ama kafamda ve içimde acaba kesenin içi mi boştu geçiyor.sormadım canımı sıkmayayım diye ama canım çok sıkıldı dokunsalar ağlayacam.
akıl verin bana kızlar.geç yumurtladığım için olabilir mi?aşağıdaki takvimleride yumurtlamama göre dertilitiy friendin verdiği grafikteki doğacak tarihe göre yaptım o site ki yumurtladığın günü ilk gün olaRAK alıyor.
canım umutsuzluk yok kese kaç mm di yolk sac ın gözükmesi için kesenin belirli bi mm e ulaşması lazım ayrıca ultrason cihazıda çok önemli
allah dualarınızı kaabul etsin arkadasım bna da yardımcı olrsanızı sevınırım bn de 2 düşük yaptım biri 1 aylık dıgerı 3 haftalıktı acıbademe gıdıyorum dr kan pıhtılaşmasından şüpenlendi fakat kan tahlilleri çok pahalı olgudu için devlette yaptırmamı söyledi bna ama hengi testler yapılacak isimleri söylemedi eger bılgınız varsa bna cvp yazarmısınız cunku yarın gidicem dr ıyı akşamlar.kızlar haftaya perşembeye kadar yani 31 ocağa kadar bitirelim
[sıze=3]duamız:[/sıze][sıze=3]yerleri gökleri yaratan rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını peygamber efendimiz hz:muhammed mustafa(s:a:v)hürmetine,okuduğumuz ayetel kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. Inşallah nasip edersin ya rabbim ammmmiiinnnnnn[/sıze]
bismillâhirrahmânirrahim
allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. Ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-kürsi anlamı (manası)
allah'tan başka ilah yoktur
diridir, kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi o'nundur. Izni olmaksızın o'nun katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (onlar ise) dilediği kadarının dışında, o'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması o'na güç gelmez. O, pek yücedir, pek büyüktür.
[sıze=2][table="class: Outer_border, width: 500"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]ayetel kürsi[/td]
[td]nick sahibinin gerçek ismi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elif5507[/td]
[td] 30 [/td]
[td]elif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]01as[/td]
[td] 125 [/td]
[td]aslı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceylinn38[/td]
[td]70[/td]
[td]zehra[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senay079[/td]
[td][/td]
[td]senay[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987[/td]
[td][/td]
[td]selvi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senayın arkadaşı[/td]
[td] 30 [/td]
[td]gülin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc007[/td]
[td] 111 [/td]
[td]sevinc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eoe[/td]
[td] 50 [/td]
[td]emine[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td][/td]
[td]aycan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]atis[/td]
[td] 85 [/td]
[td]senem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rengarenk00[/td]
[td] 20 [/td]
[td]serpil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazka86[/td]
[td] 105 [/td]
[td]nazife[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umud40[/td]
[td] 200 [/td]
[td]vildan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hildan[/td]
[td]50[/td]
[td]hilal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2013[/td]
[td]50[/td]
[td]şule[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayse23[/td]
[td][/td]
[td]ayse[/td]
[/tr]
[tr]
[td]muco509[/td]
[td][/td]
[td]emel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylül06[/td]
[td][/td]
[td]berna[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slmeng[/td]
[td] 150 [/td]
[td]selma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hurre[/td]
[td][/td]
[td]hicran[/td]
[/tr]
[tr]
[td]toplam[/td]
[td] 1001[/td]
[td] 75[/td]
[/tr]
[/table]
[/sıze]
[sıze=3]:kızlar 1001 bitti.bir dualığımız var.hadi çoğaltalım[/sıze]
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye
maşallah yarısı bitti biz bu gidişle 3 tane dualarız böyle
allah dualarınızı kaabul etsin arkadasım bna da yardımcı olrsanızı sevınırım bn de 2 düşük yaptım biri 1 aylık dıgerı 3 haftalıktı acıbademe gıdıyorum dr kan pıhtılaşmasından şüpenlendi fakat kan tahlilleri çok pahalı olgudu için devlette yaptırmamı söyledi bna ama hengi testler yapılacak isimleri söylemedi eger bılgınız varsa bna cvp yazarmısınız cunku yarın gidicem dr ıyı akşamlar.
kızlar biraz canım sıkkın.doktor keseyi gördü ama kalp atışı yok şuan belki küçük old.için ama kafamı karıştıran ilaçlara rapor çıkaracaktı vazgeçti birde benim yolk kesesinin oluşması gerekirdi.yanındaki kıza bilgisayara yazası için haftaya yolk kesesi ve kalp atışına bakacaz dedi.
haftaya çağırdı ama kafamda ve içimde acaba kesenin içi mi boştu geçiyor.sormadım canımı sıkmayayım diye ama canım çok sıkıldı dokunsalar ağlayacam.
akıl verin bana kızlar.geç yumurtladığım için olabilir mi?aşağıdaki takvimleride yumurtlamama göre dertilitiy friendin verdiği grafikteki doğacak tarihe göre yaptım o site ki yumurtladığın günü ilk gün olaRAK alıyor.
arkadaşlar benim ana(ıfa )testi pozitif homojen cıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı?
inşallah canım her şey güzel olacak.eşim her şey güzel olsun diye antalya side de bir otele rezarvazyon yaptırmış.3 gün orda olacam.düşünmeyecem.güzel şeyler düşünecem.salı günü doktora gidince size bizim yaramaz minik çıktı pıt pıtları harika diyeceğim....
bu arada sevinç otelde net varsa girerim ama net olmazsa giremem.duayı sen takip eder misin?ben gelene kaadar
canım özelden yazamdım.
canım benim adet günüme göre 7 +1 olmalı zaten.bu aşağıdaki hesap fertility friende göre.o yumurtladığın güne göre hesaplıyor.yani adet gününü 16 aralığa çekmiş hali.buna göre de geçen 3-4 gün önce yolk kesesi oluşmalıydı.kalp atışıda başlamalıydı neyse bakalım nasip.Allahtan ümit kesilmez....
yumurtlama konusunda da ben dediydim sana 1 şubat diye.öyleyse ateşin perşembe düşecek cumada ani yükselişe geçecek...fadıl takipte)) ateşini takipteyim...
inşallah canım her şey güzel olacak.eşim her şey güzel olsun diye antalya side de bir otele rezarvazyon yaptırmış.3 gün orda olacam.düşünmeyecem.güzel şeyler düşünecem.salı günü doktora gidince size bizim yaramaz minik çıktı pıt pıtları harika diyeceğim....
bu arada sevinç otelde net varsa girerim ama net olmazsa giremem.duayı sen takip eder misin?ben gelene kaadar
canım özelden yazamdım.
canım benim adet günüme göre 7 +1 olmalı zaten.bu aşağıdaki hesap fertility friende göre.o yumurtladığın güne göre hesaplıyor.yani adet gününü 16 aralığa çekmiş hali.buna göre de geçen 3-4 gün önce yolk kesesi oluşmalıydı.kalp atışıda başlamalıydı neyse bakalım nasip.Allahtan ümit kesilmez....
yumurtlama konusunda da ben dediydim sana 1 şubat diye.öyleyse ateşin perşembe düşecek cumada ani yükselişe geçecek...fadıl takipte)) ateşini takipteyim...
ooohhh side haaa. harika. antalyanın hatta türkiyenin en güzel sahili. harika yaaa. süper bir 3 gün. sen hiçbirşeyi kafaya takma. çok güzel 3 gün geçir. yemek derdi yok, temizlik derdi yok. eşinin sürprizi çok hoş olmuş.tadını çıkar canım benim.
Tolga Hoca ne dedi dün?
sadece iğne mi kullanıyorsun?
Özgür Hoca da bana hamilelikte iğneye başlayalım dedi gittiğim tüm doktorlar gibi. Ben hacettepede hematoloğa da gittim . O da hamilelikte başlayacaksın dedi.
Bilmiyorum. Doktorlara güvenmek istiyorum. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?