benim kürtajdan sonra içerisi bayağ zedelnmiş. önce gittiğimde öyle demişti. şimdi daha iyi, kalınlaşmış dedi. çalışmaya devam dedi.
ben de hacettepenin kadın doğum ve hematoloğuna gitmiştim.
tolga hoca önce başlatıyor iğneye. doktoruma güveniyorum. çünkü o da kendine güveniyor.
ben iğne, folbşol, zinko, benexol kullanıyorum. diyet de yapıyorum. diyetimi biraz hafifletti. ben çok abartıyordum aslında diyeti. önemli günler başladı benim için. bol bol çalışcam artık.
Emine peki nasil bir diyet yapiyosun pihtilasmayi onleyicimi neler yiyosun iciyosun
canım doktor bişey demdi benimde sanki dilim tutuldu mal gibi bişey sormadım.daha doğrusu sormamışım.sonradan donk etti kafama neden sormadım filan diye.kese var dedi ama...bende karartıyı gördüm ama ne bileyim.yumurtlayalı bugün 22 gün olmuş.yani galiba benim adet günüm 24 aralık gibi yumurtlama gününe göre.ona görede 1 şubatta kalp atışı başlarmış...
selam kızlar az önce ay_she nin durumuyla ilgili bi yazı okudum...eşi yoğun bakımdaymış sanırım..çok üzüldümson durumuyla ilgili bi haber varmı acaba?
cnm bende yeni yaptırdım sana yazıyorum
eşinin ve senin gen analizi
trombofili paneli
ana(ıfa)
anti rubella
hbsag
antı hıv
anti hbs
anti hcv
aptt
antitrombin3,protein c,protein s aktivitesi,birde smear testi yaptırdım cnm
benimde 2. kez oldu. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye. nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama büyükşehirlere yakınsan oralarda araştır derim mesela ben krıkkalede yaşıyorum ankaraya gidiyorum dr a. işini şansa bırakma. her kadın doğumcu riskli gebelik uzmanı olmuyor. peritanalog bulman lazım internetten araştır. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.italde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele önlendirdiler yarın alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.
bu arada kızlar verdiğiniz moraller için teşekkürler.inşallah her şey yolunda gidecek Rabbimin izniyle
aa gecmıs olsun canım yaa, evdemısn sımdı gıtmednızmı, bol boll yatt dınlenn, bır kaç gun sonraya erteleyın, saglıgın daha onemlıı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?