Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elif canını sıkma. moralini yüksek tut. ben 6+5 günlükken kanama şikayetiyle gittiğimde acildeki dr karnımdan baktığında kalp atışını göremedi. ertesi gün başka dr a gittim alttan baktı ve kalp atışlarını gördü. küçük olduğu için gözükmemiştirsen bunları düşünmeden tatilini yap. tatil dönüşü kalp atışlarını duyacaksın merak etme.

bu ara ayetel kürsiden 40 daha okudum. toplamda 110 oldu

Emine peki nasil bir diyet yapiyosun pihtilasmayi onleyicimi neler yiyosun iciyosun

Emine peki nasil bir diyet yapiyosun pihtilasmayi onleyicimi neler yiyosun iciyosun

özetle şöyle. hayvansal gıdaları kısıtlı yiyorum. balık, et, tavuk bunları günde 1 köfte büyüklüğünde yiyorum. fazlası yasak. süt, yoğurt günde 4 çay bardağı ile kısıtlı. yumurta hafr-tada 1 tane. buğday unu yasak. çavdar ekmeği yiyorum. sebze meyve serbest. çikolata, kahve yasak. yani protini kısıtlı yiyorum aslıcım. homosistein değerinin düşmesi için protein alımı kısılıyor anlıycağın. ama hamilelikte bunları artıracak. bakiyatlar da kısıtlı.

eelifcigim 55 adet daha okudum toplamda 160 tane oldu.
Gebeliginle ilgilide hic uzulme rabbim izin verirse hayirlisiyla olcak yterki moralini yuksek tut!!!

merhaba kızlar;

ben de iki düşük yaşadım, bu üçüncü gebeliğim..iki düşükten sonra detaylı araştırmalarım yapıldı üniversite hastanesinde, tüm testlerim normal çıktı..
antitrombin 3 önce 126 çıktı, hafif bir yükseklik olduğu için ikinci kez yaptırdım, ikincisi 91 çıktı..
faktör V mutasyonu saptanmadı..

yani şu an herşeyim normal fakat dr. yinede daha önceden iki düşüğüm olduğundan clexan 0,4 iğne verdi, ayrıca progestan ve folbiol kullanıyorum..

benim gib herşeyi normal çıkıpta yinede iğne kullanan var mı??

selam kızlar az önce ay_she nin durumuyla ilgili bi yazı okudum...eşi yoğun bakımdaymış sanırım..çok üzüldümson durumuyla ilgili bi haber varmı acaba?

canım daha erken 8-9. Haftaya kadar beklemelisin. Inşallah kalp atışı olur. Daha dr. Olumsuz birşey söylememiş o yüzden canını sıkma.

selam kızlar az önce ay_she nin durumuyla ilgili bi yazı okudum...eşi yoğun bakımdaymış sanırım..çok üzüldümson durumuyla ilgili bi haber varmı acaba?

Ayşe nin eşi daha iyi yavaş yavaş uyanmaya başladı en son gelişmeler olumluydu yani... Allah sabır versin zor günler geçirdiler

kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.italde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele önlendirdiler yarın alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.

bu arada kızlar verdiğiniz moraller için teşekkürler.inşallah her şey yolunda gidecek Rabbimin izniyle

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 [/TD]
[TD] 220 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

elıfcım anladıgım kadarıyla dr randevunda bıraz sıkılmıssın.
Yuregını ferah tut bebegın ınsallah senınle kalacak.
Daha cok kucuk gorulmemıs olabılır
kotu dusunme sende lutfen, ıns bı dahakı gıdıste pıtpıtları duyup bıze hbrını vereceksın

çok çok tşkler cnm ALLAH RAZI OLSUN bn bugun dr gttım eskşehirde oturuyorum bn tıp fakültesine gttım ama üreme merkezine bn bu testleri da genetik istıyorum dedım bna dr gerek duyarsa yapılır bu testler dedı bna adetın 2 gunu gel dedı dr hem hormon testı yapar hemde vajınal ultrasyon yapar ona göre karar verır dedı bırde eşime sperm testı yapılacakmış ama burda bı arkadas genetik bölümüne git demiş yada kadın doguma git dr sevk ettmesi söyle demiş kafam karıştı şimdi sen hangi bölüme gttın cnm birde bn sadece bu testleri yaptırıp kendı özel dr göstermek istiyorum bn düşüklerim 2 side adet yoluyla atıldı ilki zaten klomen ve çatlatma ignesiyle oldu degerler yükseldi 1 hafta içinde tekrar düştü degerlerim snra kanama oldu ikincisi ise dogal yoldan kendılıgınden oldu oda yükseldi normal bi şekilde en son 180 oldu ama azdı budeger 4 içinde 4 katı olması gerekıyodu en bn 120 kalmıştım snra aradan 4 gun geçince kanamam geldı dr gttım acil degerlere baktık 180 olmuştu dr aradım az dedı dr degerın arada 4 gun vardı ya 4 katı olması gerekıyodu fakat olmadı snrada yavas yavas kanamalar oldu zaten ilkınden cok cok farklıydı ama yani cnm ksra bakma kafanı şişirdim bnm bu düşüklerim kimyasal gebelik mi yoksa kan pıhtılaşmasından dolayı mı düşüyo onu anlaış degılım burda bı arkadasda kimyasal gebelık senın düşüklerin yazmış kafam çok karışık kıme hangı dr ınanacagımı şaşırdım RABBİME SIGINDIM verende o alanda o cvbını beklıyorum arkadasım ıyı geceler tekrar ksra bkma uzun uzun yazdıgım için .

Kızlar Cok moralim bozuk yarın doktor randevum var ama ben Cok korkuyorum. 10. Hafta Bitti ama benim göğüsler kendini birakiyo ya boyle degildi gergin ve agriliydi Su saatte icime oyle bi Kurt Dustu ki anlatamam kendimi hic iyi hissetmitorum napcam Ben bilmiyorum.. ilk gebeligimde de goguslerim yumusamisti ve gitmisti bebegim .. dua edin Bana yarin iyi haberler alayim.

dilemma bende de ilk gebelikte göğüste sertlik ve dolgunluk hissi oluyordu hatta genital bölgemde de vardı ben hamileliğe bağladım şu an ben de hamileliğimde iğne kullanıyorum ve sertlik yok çok rahatım ara ara oluyor ama uzun süreli değil sen de endişelenme bence her şey normal ben çevremdekilere soruyorum onlar göğüs hassasiyetlerinin 6. ayın sonlarında başladığını söylüyor

Son düzenleme:

Ankara'da hangi doktora gidiyorsun arkadaşım?

elifcim ınsallah ıyılesırsın.kontrolde moralın bozuldugu ıcın vucut dırencın dusmus.kendıne ve bebegıne ınan.yasayacak ve dunyaya gelecek

aa gecmıs olsun canım yaa, evdemısn sımdı gıtmednızmı, bol boll yatt dınlenn, bır kaç gun sonraya erteleyın, saglıgın daha onemlıı,

aa gecmıs olsun canım yaa, evdemısn sımdı gıtmednızmı, bol boll yatt dınlenn, bır kaç gun sonraya erteleyın, saglıgın daha onemlıı,

aslı naptın? ateş ne alemde? benim dün 36,2 idi bugün 36,7 çıktı. dr.nevra sitesindeki son 3 adeti girince çıkan ovülasyon tarihim 29 uydu. o tuttu galiba. bir de elifin ve doktorumun söylediği ayın 1i bakalım önemli günlerdeyiz. kaçırmayalım. ben evdeyim senin ateş tablonu göremiyorum şuan. işteki pc me sık kullanılanlara eklemiştim seninkini.

elif de çok kötü olmuş yaaa. inşallah kısa zamanda toparlanır. Rabbim korusun onu da bebeğini de.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
eoe

bir tek ben ve 7 ziyaretçi var. herkes nerde????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…