pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. Herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim
hilalcim inşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerle gel inşallah.
saat geçmiyo sanki içimde korku heyecan var inş. yolundadır herşey dua et eminecim
tabi hilalcim dua ederim merak etme. inşallah iyidir bebeğin. rahat olmaya çalış. el dopleri ne diyornasılmış bebeğin?
Anladim cnm hayirlisimaşallah çok çok iyi. biz karne almadık. bizimki kurum kreşi. meb e bağlı değil. kreş tatil de değil hatta. anaokulu diye geçiyor, diploma alacak ama karne almıyor.
teşekkür ederim güncelleme için.
Canim dun aksam geldi benim kirmizilarrrcanım nasıl oldun tekrar kan tahlili yapmayı düşünmüyormusun belki yükselmiştir.
gunaydın kızlar ben persembe aksamı kırmızı kartı gordum malesef.ıyı bır hafta olsun hepımıze
saat geçmiyo sanki içimde korku heyecan var inş. yolundadır herşey dua et eminecim
canım doğum günün kutlu olsun biz de ctesi eşimin doğum gününü kutladık onunda 26 ocak nice mutlu bebişli yıllar diliyorum
pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim
heyecanım biraz azalsın diye dün gece misafirlikten geldiğim gibi hemen aldım dopleri elime ve sesi duydum biraz rahatladım tabi şimdi biraz büyümüşştr ya eli kolu organı şekillenmiştr inş. onlarda bi sorun çıkmaz ve pıtpıtları da güzel atar
pıhtılılarım bugün çok heyecanlıyım mesai bitimi randevum var tam 3 haftadır gitmedim akşam gidicem inş. Herşey yolundadır bebeğim iyi olsun o haberi alayım bana yeter eğer herşey yolundaysa belki cinsiyeti de sorarım bakalım o anki durumuma bağlı çünkü gittiğimde heyecandan hiçbişi soramıyom dua edin ne olur yarın size güzel haberler vereyim
Elifff ne yapti merak ettim yaww
ben de merak ettim. birçok bölüme muayene olacaktı. anca. gözüm yollarda kaldı benim de. aslı ateşin kaç oldu bugün?
Canim bugun atesim 36.0 oldu dune gore yukseldi, dedigin gibi, sen girebiliyorsan girermisin benimkinide tabloya, seninki ne alemde, elif gelsin.soracAm yine, ama dedigin mantikli,
Canim bugun atesim 36.0 oldu dune gore yukseldi, dedigin gibi, sen girebiliyorsan girermisin benimkinide tabloya, seninki ne alemde, elif gelsin.soracAm yine, ama dedigin mantikli,
ben denedim olmadı şifre sitiyor. elifi bekliycez şekerimama sen bugün kesin çalış ) işte bahsedilen yükselme bu bence. ben aynı seyirde devam ediyorum. 36,1di bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?