kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.italde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele önlendirdiler yarın alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.
bu arada kızlar verdiğiniz moraller için teşekkürler.inşallah her şey yolunda gidecek Rabbimin izniyle
aslı naptın? ateş ne alemde? benim dün 36,2 idi bugün 36,7 çıktı. dr.nevra sitesindeki son 3 adeti girince çıkan ovülasyon tarihim 29 uydu. o tuttu galiba. bir de elifin ve doktorumun söylediği ayın 1i bakalım önemli günlerdeyiz. kaçırmayalım. ben evdeyim senin ateş tablonu göremiyorum şuan. işteki pc me sık kullanılanlara eklemiştim seninkini.
elif de çok kötü olmuş yaaa. inşallah kısa zamanda toparlanır. Rabbim korusun onu da bebeğini de.
emıne benım bugun 35.7 dun 35.9 du oncekı gun 36.0 ydı , yaa ne bılım elıfın dedıgı gunlerde calıştım ama benımde dr nevraya gore ayın bırı dıo ovulasyonum, dun bıde ovulasyon testı yaptım hıc cıkmadı, yanı benım yarın yukselırse ayın bırı olabılır dıoyrum bıde kasıklarım sımdı sımdı agrımaya basladı, yınede ben senın de dedıgın gunlerı kaçırmadım. bakalım onumuzdekı gunler ne olacak. sana ateş ölçumlerımı yazım bıde calışma gunlerını bak bakalım.
23.01.: 36.3
24.01: 35.8
25.01: 36.0 *
26.01: 36.1 *
27.01 : 35.2
28.01 : 36.0 *
29.01 :35.9 *
30.01 : 35.7
dr nevraya gorede 1 subat dıoo uff ne bılım yaa kafayı yıcem vallaa
sen ne dıoyusun benımkını gırebılrımısın bugunuu tabloya
elıffff senı sevıyoruzz kenıdnee ıyı bakkk, :)) yat dınlenn, portakal ye, ılaç alma, yemegını sıkı ye, sogukta kalma , karnını sıcak tut, ayagını sıcak tut, bıdee guzel guzell seyler dusunn , bızı dusunn , hepmız bırdenn saaglıkla bebişlerimiz olmuşş düşünn, moralin hep yuksek olsun,
dilemma bende de ilk gebelikte göğüste sertlik ve dolgunluk hissi oluyordu hatta genital bölgemde de vardı ben hamileliğe bağladım şu an ben de hamileliğimde iğne kullanıyorum ve sertlik yok çok rahatım ara ara oluyor ama uzun süreli değil sen de endişelenme bence her şey normal ben çevremdekilere soruyorum onlar göğüs hassasiyetlerinin 6. ayın sonlarında başladığını söylüyor
Insallah benimki de oyledir ne dusuncegegimi sasirdim artik herseyi yapiyorum igne vuruyoruz hergun yatiyorum hamile kaldigimda bir Kuran kursu hocasi okuyup bagladi karnimi iple.. dusmesin Bebek diye onu da yaptim. Takdir allahtan tabi elden ne gelir. Saat 4 te kontrolum var bakalim ne diycek Dr. Aksi gibi esimin de bugun isleri Cok yogun ,tedirginligimden bile haberi Yok. Abim Dr a goturcek beni.. Senin kac haftalik hersey yolundami
benimki 17. haftanın içinde canım bizim durumumuzdakiler bebeğim iyi diyemiyor birileri sorduğunda her an tedirginlik içinde geçiyor günlerim... doktora en son cuma günü gittim o zaman iyiydi
valla bebek nasıl diye sorduklarında iyidir inşallah demekten başka bişey diyemiyoruz. tabi durumun ciddiyetini bilmeyenler 3 ay bitmiş bişey olmaz artık diyorlar. bense hergün bişey olurmu diye geçiriyorum günleri. her kontrol öncesi dualarla gidiyorum. odadan ağlayarak çıkmaktan çok korkuyorum. allahım öyle acıyı yaşatmasın kimseye. şimdiye kadar hep yüzüm gülerek çıktım allah doğumunu gösterir hepimize inşallah
valla bebek nasıl diye sorduklarında iyidir inşallah demekten başka bişey diyemiyoruz. tabi durumun ciddiyetini bilmeyenler 3 ay bitmiş bişey olmaz artık diyorlar. bense hergün bişey olurmu diye geçiriyorum günleri. her kontrol öncesi dualarla gidiyorum. odadan ağlayarak çıkmaktan çok korkuyorum. allahım öyle acıyı yaşatmasın kimseye. şimdiye kadar hep yüzüm gülerek çıktım allah doğumunu gösterir hepimize inşallah
KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001[/TD]
[TD] 220[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye
MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE
elıfcım anladıgım kadarıyla dr randevunda bıraz sıkılmıssın.
Yuregını ferah tut bebegın ınsallah senınle kalacak.
Daha cok kucuk gorulmemıs olabılır
kotu dusunme sende lutfen, ıns bı dahakı gıdıste pıtpıtları duyup bıze hbrını vereceksın
canım 2 gündür benim göğüslerdeki acıda azaldı.bende korkmuyor değilim...Kızlar Cok moralim bozuk yarın doktor randevum var ama ben Cok korkuyorum. 10. Hafta Bitti ama benim göğüsler kendini birakiyo ya boyle degildi gergin ve agriliydiSu saatte icime oyle bi Kurt Dustu ki anlatamam kendimi hic iyi hissetmitorum napcam Ben bilmiyorum.. ilk gebeligimde de goguslerim yumusamisti ve gitmisti bebegim .. dua edin Bana yarin iyi haberler alayim.
Allah razı olsun canım .amin inşallahelifcim ınsallah ıyılesırsın.kontrolde moralın bozuldugu ıcın vucut dırencın dusmus.kendıne ve bebegıne ınan.yasayacak ve dunyaya gelecek
aslıcım çok teşekkürleraa gecmıs olsun canım yaa, evdemısn sımdı gıtmednızmı, bol boll yatt dınlenn, bır kaç gun sonraya erteleyın, saglıgın daha onemlıı,
aslı naptın? ateş ne alemde? benim dün 36,2 idi bugün 36,7 çıktı. dr.nevra sitesindeki son 3 adeti girince çıkan ovülasyon tarihim 29 uydu. o tuttu galiba. bir de elifin ve doktorumun söylediği ayın 1i bakalım önemli günlerdeyiz. kaçırmayalım. ben evdeyim senin ateş tablonu göremiyorum şuan. işteki pc me sık kullanılanlara eklemiştim seninkini.
elif de çok kötü olmuş yaaa. inşallah kısa zamanda toparlanır. Rabbim korusun onu da bebeğini de.
emıne benım bugun 35.7 dun 35.9 du oncekı gun 36.0 ydı , yaa ne bılım elıfın dedıgı gunlerde calıştım ama benımde dr nevraya gore ayın bırı dıo ovulasyonum, dun bıde ovulasyon testı yaptım hıc cıkmadı, yanı benım yarın yukselırse ayın bırı olabılır dıoyrum bıde kasıklarım sımdı sımdı agrımaya basladı, yınede ben senın de dedıgın gunlerı kaçırmadım. bakalım onumuzdekı gunler ne olacak. sana ateş ölçumlerımı yazım bıde calışma gunlerını bak bakalım.
23.01.: 36.3
24.01: 35.8
25.01: 36.0 *
26.01: 36.1 *
27.01 : 35.2
28.01 : 36.0 *
29.01 :35.9 *
30.01 : 35.7
dr nevraya gorede 1 subat dıoo uff ne bılım yaa kafayı yıcem vallaa
sen ne dıoyusun benımkını gırebılrımısın bugunuu tabloya
elıffff senı sevıyoruzz kenıdnee ıyı bakkk, :)) yat dınlenn, portakal ye, ılaç alma, yemegını sıkı ye, sogukta kalma , karnını sıcak tut, ayagını sıcak tut, bıdee guzel guzell seyler dusunn , bızı dusunn , hepmız bırdenn saaglıkla bebişlerimiz olmuşş düşünn, moralin hep yuksek olsun,
sağol canımelif geçmiş olsun dikkat et kendine. dinlen bol bol
teşekürler canım...elifçim canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. inş. biran evvel toparlarsın. bu kadar ağır geçirmenin bir nedeni de hamileik. bağışıklık sistemin değiştiği için direncin aalıyor. umarım çabuk toparlarsın. nane lion ve balla geçiştirmeye çalış canım. canım ben 50 ayetelkürs okudum allah kabul etsin inş.
sağol canım teşekkürlerAmin canım. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben o 3 ayları hiç göremediğim için ne kadar heyecanlanırım tahmin bile edemiyorum. Ama dua edelim bol bol. Ve buradan da birbirimizin moralini bozmayalım. Moral verelim.....Canım endişelenme.
Elif geçmiş olsun, bol bol dinlen portakal suyu iç, Bir an önce atlat canım, üzülme, iyi olacak herşey. 25 Ayetel Kürsi daha okudum toplam 225 oldu sanırım....
benimki 17. haftanın içinde canım bizim durumumuzdakiler bebeğim iyi diyemiyor birileri sorduğunda her an tedirginlik içinde geçiyor günlerim... doktora en son cuma günü gittim o zaman iyiydi
kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.italde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele önlendirdiler yarın alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.
bu arada kızlar verdiğiniz moraller için teşekkürler.inşallah her şey yolunda gidecek Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?