yanı bende sunu anlamış degışım ateşın tavan yaptıgı gunmu yoksa dıstugu gunmu catlıoda o gun calışacaz emıne ve eliff:)
kızlar ayrıntılı ultrasoundaki dr bebeğin beyninde kist olduğunu söyledi. kendi dr um baktı bu çok önemli değil patolojik bişey görmüyorum ben dedi. büyürse sorun olur dedi. iben gerek görmüyorum ama isterseniz kadın doğumcu iki prof adı söyledi ona muayene olabilirsin dedi. moralim bozuldu. eşim tekrar radyoloji uzmanına anormal bişeymi diye sordu. arada görünüyor böyle vakalar 7-8 aylıkken tekrar bakılmalı gerek olursa mr çekeriz demiş. ne yapacağım hiç bildiğiniz böyle bir durum varmı. raporda interhemisferik kist(kavum verge yazıyor) off canım çok sıkkın ya
[SUP][/SUP]
ateş yükseldiği zaman yumurta çatlamış demek oluyor yani bi önceki gün düşük olduğu gün çatladığı anlamına geliyor
elifcim hamileydin yanlış hatırlamıyosam nasıl gidiyor hamileliğin cnmtatil ne bilim yorucuydu.hastaydım ve canım sıkkındı ya sadece ve sadece yorucu geldi.şükür evime geldim.tatilde de olsan insan evini özlüyor ya.........
Ohhhh evim gibisi yok..........
elifcim hamileydin yanlış hatırlamıyosam nasıl gidiyor hamileliğin cnm
kızlar ayrıntılı ultrasoundaki dr bebeğin beyninde kist olduğunu söyledi. kendi dr um baktı bu çok önemli değil patolojik bişey görmüyorum ben dedi. büyürse sorun olur dedi. iben gerek görmüyorum ama isterseniz kadın doğumcu iki prof adı söyledi ona muayene olabilirsin dedi. moralim bozuldu. eşim tekrar radyoloji uzmanına anormal bişeymi diye sordu. arada görünüyor böyle vakalar 7-8 aylıkken tekrar bakılmalı gerek olursa mr çekeriz demiş. ne yapacağım hiç bildiğiniz böyle bir durum varmı. raporda interhemisferik kist(kavum verge yazıyor) off canım çok sıkkın ya
kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz..
kan pıhtılaşması olup ta hamile kalan arkadaşlar aspirini kullanmaya başladıktan sonra ne zaman hamile kaldınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?