Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Eliffff bebegimm cilgin ates tablomu evin duvarina asacam hamile kalirsam hahaha, yok kullanmadim klomen felan, su stresten kurtulim die asilama aklimda valla, seni seviyorum yaa insallah kalirim,

Eliffff bebegimm cilgin ates tablomu evin duvarina asacam hamile kalirsam hahaha, yok kullanmadim klomen felan, su stresten kurtulim die asilama aklimda valla, seni seviyorum yaa insallah kalirim,

Elifff biraz gulelim, ne anlatacam.ates tablomu, ates olcme topigine yazdim uzman varsa yorumlasin ben anlamadim die:) kizin biri valla ben hic anlamadim bekle bakalim yazmis hahaha:) benim her isimm bole olay ya:)

elifff biraz gulelim, ne anlatacam.ates tablomu, ates olcme topigine yazdim uzman varsa yorumlasin ben anlamadim die:) kizin biri valla ben hic anlamadim bekle bakalim yazmis hahaha:) benim her isimm bole olay ya:)

kız hangisine yazdın benim üye olduğumda yok öle bişey

Dur ekincinin dediğini yapayım.o topikte bir o düzgün cevap veriyor.senin o ateşine discarded deyem bi bakalım

Aslı bak bugün senin yumoş çatlıyor kesin çalış bu gece.yarın bak ateşin yüksek çıkacak.pazartesi ve salıda sabit çıkacak....sen erken yumurtladın bu ay bence 1 gün.stres yok bu ay o yumoşlaar tutunacak o kadar.....

O yumuslar bu gece tutunacakk arkadass:) tamam canimm stress yok strress yok, :)

Canim ya progesteron kullaniyorum Ben. Bana Dr um oyle bisey soylemedi tedirgin oldum simdi. gercekten pihtilasma yapiyomu acaba

Yaa, ben de net olarak bilmiyorum. Kanaman çok olursa kullanırız dedi. Şimdilik kesildi benim ve çok az gelmişti zaten. Belki de ondandır.
Doktoruna güveniyorsan sorun yapma..

Canim asilamayi neden yaptiriosun bende dusunuyorumda, bende heterozigotum

canım ben 1 yılda 3 kere düşük yaptım. geçen ay seraphone kullandım ama gebe kalamadım, bu ay artık bir üst seviyeye geçelim dedi dr.um. psikolojim çok bozuldu her ay 1- 2 kere dr.a gitmekten çok bıktım. geçen ay zaten bizi tüp bebeğe yollayın dedim belki onun için aşılama yapalım demiştir. senin sadece sorunun pırtılaşma mı , kaç düşüğün oldu?

canım geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz inş. sen dinlenmeye devam et.
kızlar ben yarın ankara'ya gidiyorum. inşallah işlerim yolunda gider. umarım gittiğim dr.lar derdime derman olabilir. önce allahın izniyle inş. dua edin kızlar.

progesteron da mı pıhtılaşmaya neden oluyormuş. ben 13. haftaya kadar yoğun kanamadan dolayı proluton depot iğne kullandım. zaten heterozigotum. demekki bu iğne de yetikledi bebeğimin kalbinin durmasını. demekki progesteron da çok iyi bir şey değil. bu forum çok iyi oluyor. birbirimizden neler öğreniyoruz, neler.
senin hangi değerlerin mutasyonlu?iğne kullanıyor musun? aspirin? hangi ilaçları kullanıyorsun şuan. bir de hangi şehirdesin? çok soru sordum. yatıyorsun ama müsait olabilirsen cevap ver. inşallah düzelecek herşey. yaşayan kızımda benim de erken haftalarda kahverengi akıntım olmuştu. merak etme.dinlenmeye devam et. düzelecek inşallah.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 515 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

Son düzenleme:

hilalcim aklım sende kaldı. pazartesi randevun vardı bir daha gelmedin. ama çok şükür ki bebeğin iyiymiş. ben kanama alanı konusunda tecrübeliyim. merak etme. yat dinlen. sadece tuvalete kalk. raporlusundur zaten. vücut zamanla o kanama alanını emiyor yok oluyor. ama benim iki kez böyle kanama alanım yok oldu. en çok 2 ay kadar sürüyor bu yok olma.ama mevcut bu kanama alanının biz pıhtılılara ayrıca bir zararı var mı bilmiyorum.ama vücut o kanama alanını yok ediyor. benim 13 haftalıkken yoğun kanamam olmuştu ve hatta keseden büyük ve keseyi tamamen çevreleyen bir kanama alanıydı bu. dr lar kesin düşer gözüyle baktılar. ama düşmedi çok şükür. kızım 5,5 yaşında. umudunu yitirme. sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. en önemlisi moral, moralini yüksek tut. hep yat dinlen.
sana çok dua ettim. zaten burda bazı isimler var, elif, sevinç, şenay, selvi, hilal, zehra, aslı. her duamda isimlerinizi söylüyorum.

inşallah güzel haberlerle gelirsin senayım...

Allah razı olsun canım benin.İnşallah Rabbim dualarımızın cevabını verip yüzümüze gülecek inşallah....

Elifff biraz gulelim, ne anlatacam.ates tablomu, ates olcme topigine yazdim uzman varsa yorumlasin ben anlamadim die:) kizin biri valla ben hic anlamadim bekle bakalim yazmis hahaha:) benim her isimm bole olay ya:)

Canim ozelden atsana banada grafigi bende bir iki gune kalmaz yumurtlarim benimkiyle karsilastirayim

canım bende a. kürsi okumaya katılabilir miyim? 100 tane ya da daha fazla okuyabilirim

merhaba arkadaşlar;
test yaptırmam sonucu homozigot 677tt çıktı.bu ne anlama geliyor.ve benim gibi olanlar varsa nasıl bir tedavi yolu izledi?

geçmiş olsun. ilk sayfamızı incelersen senin durumunda olanlar ve nasıl tedavi uyguladıkları yazıyor. sana yol gösterebilir.

canım demin emineye msj yolladığım için 10 dak. engeli var gidersin belki diye burdan yazayım dedim.eğer kasık ağrın çoksa bu geceyi kaçırma sende o zaman.yarına çatlayabilir.ağrı çok belirginse tamamdır ozaman.sen bu gece ve yarını kaçırma tamam mı?erken yumurtluyorsun o zaman sende.

aslı ve eminede erken yumurtladılar.ne güzel size.ben 28.günde düşün siz bir adetten bir adete geçiyorsunuz ben anca yımırtliim))

benim yumurtalar nazlı hemde epey nazlı.hele sol yumurtalığım ağustostan beri epey nazlı.48-50 günde adet olduğuma göre 34.-36.gün yumurtluyo düşün.bu ay kalamasaydım hamile diğer ay hiç tutturamazdım.nisana kalırdı. o zamanda doktor klomen kullanacaktı.nasip.
Rabbim bana da ;tüm hamilelere de;tüm isteyenlere de sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla ;sağ salim doğum yapıp evlatlarımız kucağımıza alıp onlarla eşlerimizle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…