canım hemen neden aşılama düşünüyorsun sen.klomen filan kullandın mı?birde bunları denersin.ama inşallah bu ay senin çılgın ateş tablon doğrultusunda hamile kalacaksın.inan inanmak başarmanın yarısı
Eliffff bebegimm cilgin ates tablomu evin duvarina asacam hamile kalirsam hahaha, yok kullanmadim klomen felan, su stresten kurtulim die asilama aklimda valla, seni seviyorum yaa insallah kalirim,
elifff biraz gulelim, ne anlatacam.ates tablomu, ates olcme topigine yazdim uzman varsa yorumlasin ben anlamadim die:) kizin biri valla ben hic anlamadim bekle bakalim yazmis hahaha:) benim her isimm bole olay ya:)
kız hangisine yazdın benim üye olduğumda yok öle bişey
Aslı bak bugün senin yumoş çatlıyor kesin çalış bu gece.yarın bak ateşin yüksek çıkacak.pazartesi ve salıda sabit çıkacak....sen erken yumurtladın bu ay bence 1 gün.stres yok bu ay o yumoşlaar tutunacak o kadar.....
Canim ya progesteron kullaniyorum Ben. Bana Dr um oyle bisey soylemedi tedirgin oldum simdi. gercekten pihtilasma yapiyomu acaba
Canim asilamayi neden yaptiriosun bende dusunuyorumda, bende heterozigotum
Kızlar doktorumla konuştum, kahverengi leke geldiğini söyledim, istirahat önerdi, sadece wc için kalk dedi, ayrıca progesteron vermek istemiyorum çünkü kanın pıhtılaşmasına neden olur, bu da bizim için iyi değil dedi..
Progesteron kullanacaktım iyiki sormuşum..
Telden giryom moralm cok bozuk ptesi doktora gittm hersey yolundaydi sali ise gittgmde ögleye dogru birden ağrim oldu lavaboya kostum baktim kanamam baslams şok oldum lavaboda yere oturdm esimi aradm doktora kostuk doktorum dediki içerde kocaman bi kan pihtisi var dedi 2 gun hadtanede yattm kanamam biraz azaldi ama pihti duruyo evde hep yatiyorum çok korkuyorm bana bilgi verin bu konuda nete giremyom pek çook ûzgunm dua edin ne olur
canım geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz inş. sen dinlenmeye devam et.
kızlar ben yarın ankara'ya gidiyorum. inşallah işlerim yolunda gider. umarım gittiğim dr.lar derdime derman olabilir. önce allahın izniyle inş. dua edin kızlar.
hilalcim aklım sende kaldı. pazartesi randevun vardı bir daha gelmedin. ama çok şükür ki bebeğin iyiymiş. ben kanama alanı konusunda tecrübeliyim. merak etme. yat dinlen. sadece tuvalete kalk. raporlusundur zaten. vücut zamanla o kanama alanını emiyor yok oluyor. ama benim iki kez böyle kanama alanım yok oldu. en çok 2 ay kadar sürüyor bu yok olma.ama mevcut bu kanama alanının biz pıhtılılara ayrıca bir zararı var mı bilmiyorum.ama vücut o kanama alanını yok ediyor. benim 13 haftalıkken yoğun kanamam olmuştu ve hatta keseden büyük ve keseyi tamamen çevreleyen bir kanama alanıydı bu. dr lar kesin düşer gözüyle baktılar. ama düşmedi çok şükür. kızım 5,5 yaşında. umudunu yitirme. sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. en önemlisi moral, moralini yüksek tut. hep yat dinlen.
sana çok dua ettim. zaten burda bazı isimler var, elif, sevinç, şenay, selvi, hilal, zehra, aslı. her duamda isimlerinizi söylüyorum.
Elifff biraz gulelim, ne anlatacam.ates tablomu, ates olcme topigine yazdim uzman varsa yorumlasin ben anlamadim die:) kizin biri valla ben hic anlamadim bekle bakalim yazmis hahaha:) benim her isimm bole olay ya:)
merhaba arkadaşlar;
test yaptırmam sonucu homozigot 677tt çıktı.bu ne anlama geliyor.ve benim gibi olanlar varsa nasıl bir tedavi yolu izledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?