Kızlarr gunaydınn ne yaptınızz, elıff bebegım dedıgın gıbı bugun atesım yukseldı, 36.2 bugunn
aslı elif biliyor bu işi)) benimkini de bildi valla. 1 i demişti sana da 3ü demişti. değerlendirdin inşallah
canım sen 2 gün ateşin sabit giderse tablonda eminenin gibi çizgiler çıkacak ortalama ateşini bulacak.
kız valla bildiğimden değil alışıyorsun ilk başta bende hiç anlamadan yapıyordum.
ah kızlar ah.ben ilk denememde bu yöntemle hemen hamile kaldım.ben mesela yumurtlama tarihimi şu hesaplamalardan yapardım yumurtlama tarihim geçince ilişkiye girsemde hemen kalkardım yatmazdım hemen banyo filan yapardım.meğersem ben geç yumurtluyormuşum.
keşke sizlerede yardımcı olabilsem.gerçi bu bir gerçek ben başkasına fazlasıyla kısmetliyimdir.inşallah üçünüze de kısmetli gelirim ve üçünüzde hamile haberi verseniz bana o kadar mutlu edersiniz ki beni....
emine sen adetinin başladığı gün dahil 14.gün çatalatıyon.
aslı sende adetinin ilk günün dahil 16.gün çatlatıyon.
canım sen 2 gün ateşin sabit giderse tablonda eminenin gibi çizgiler çıkacak ortalama ateşini bulacak.
kız valla bildiğimden değil alışıyorsun ilk başta bende hiç anlamadan yapıyordum.
ah kızlar ah.ben ilk denememde bu yöntemle hemen hamile kaldım.ben mesela yumurtlama tarihimi şu hesaplamalardan yapardım yumurtlama tarihim geçince ilişkiye girsemde hemen kalkardım yatmazdım hemen banyo filan yapardım.meğersem ben geç yumurtluyormuşum.
keşke sizlerede yardımcı olabilsem.gerçi bu bir gerçek ben başkasına fazlasıyla kısmetliyimdir.inşallah üçünüze de kısmetli gelirim ve üçünüzde hamile haberi verseniz bana o kadar mutlu edersiniz ki beni....
emine sen adetinin başladığı gün dahil 14.gün çatalatıyon.
aslı sende adetinin ilk günün dahil 16.gün çatlatıyon.
progesteron da mı pıhtılaşmaya neden oluyormuş. ben 13. haftaya kadar yoğun kanamadan dolayı proluton depot iğne kullandım. zaten heterozigotum. demekki bu iğne de yetikledi bebeğimin kalbinin durmasını. demekki progesteron da çok iyi bir şey değil. bu forum çok iyi oluyor. birbirimizden neler öğreniyoruz, neler.
senin hangi değerlerin mutasyonlu?iğne kullanıyor musun? aspirin? hangi ilaçları kullanıyorsun şuan. bir de hangi şehirdesin? çok soru sordum. yatıyorsun ama müsait olabilirsen cevap ver. inşallah düzelecek herşey. yaşayan kızımda benim de erken haftalarda kahverengi akıntım olmuştu. merak etme.dinlenmeye devam et. düzelecek inşallah.
kızlarrrr adetim 3 gün gecikti test yapıyorum negatif çıkıyo hamilelik yok bi yandan da korkuyorum ya varsa iğneye geç kalıyosam diye ama testte çıkmıyo sizce başka bişey yapmama gerek var mı adetimi mi bekliyim biraz stresliydim ondan gecikebilirmi...
kaç gündür bakmadım elif duayı yap dediğini görmemiştim kusura bakma. ikinciyi ben yaparım inşallah.
Canim kanamam azar azar devam edyo sen igne kullanrken mi kanaman oldu bana bilgi ver çok surdumu kanaman bunun için ilac kullandin mi
Kizlar bilgiverin kanamanz oldugnda doktorunuz igne ve aspirni kesti mi içime kusku dùstü benimki kesmek zorundaym dedi yarin kontrole gitcm bakalm ne diyecek.
Kizlar bilgiverin kanamanz oldugnda doktorunuz igne ve aspirni kesti mi içime kusku dùstü benimki kesmek zorundaym dedi yarin kontrole gitcm bakalm ne diyecek.
kızlar dün dr dr gezdik resmen. evden 9:30 da çıktık işimizin bittiğinde 16:30 du. önce başka bir hastaneye gittik. ordaki bana göre önemli bişey değil ama aklında bir soru işareti kalmasın diyorsan perinatoloji uzmanına git dedi. gittik o porf kist gözükmüyor dedi. şüphe kalmasın dersen bebğin beyin mr ını çektirin dedi. birde 4 lü test yaptır dedi. testin günüde geçmek üzere 20 haftalık yapılmıyormuş. bende dün 19+6 haftalıktı. ordan içimiz biraz rahatlamış çıktık. eşim tıp fakültesinde çalıştığı için oraya gittik kanı verdim hemen mr ıda çektirdim. perşembeye sonuçlar çıkacak. dua edin temiz çıksın. yavrum doğmadan makinelere girdi. gürültülü çalışıyor makine. ses yükselince bebişim bir sıçrıyor kıpırtıları artıyor. makinenin içinde dua edip durdum. inşallah bişey çıkmaz
Kizlar progestanin pihtilasmsyi arttrdgni bi arkadaş yazmis dogru mu ben su an günde 2 tane içiyom üstelik günaşiri proluton iğne yapiyom kanamam durana kadar öyle bi§ey var mi korktum çünkü doktorum hem clexani hem de aspirni şimdilk kesti o yùzden tedirgn oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?