Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlarr gunaydınn ne yaptınızz, elıff bebegım dedıgın gıbı bugun atesım yukseldı, 36.2 bugunn

canım sen 2 gün ateşin sabit giderse tablonda eminenin gibi çizgiler çıkacak ortalama ateşini bulacak.

aslı elif biliyor bu işi)) benimkini de bildi valla. 1 i demişti sana da 3ü demişti. değerlendirdin inşallah

kız valla bildiğimden değil alışıyorsun ilk başta bende hiç anlamadan yapıyordum.

ah kızlar ah.ben ilk denememde bu yöntemle hemen hamile kaldım.ben mesela yumurtlama tarihimi şu hesaplamalardan yapardım yumurtlama tarihim geçince ilişkiye girsemde hemen kalkardım yatmazdım hemen banyo filan yapardım.meğersem ben geç yumurtluyormuşum.

keşke sizlerede yardımcı olabilsem.gerçi bu bir gerçek ben başkasına fazlasıyla kısmetliyimdir.inşallah üçünüze de kısmetli gelirim ve üçünüzde hamile haberi verseniz bana o kadar mutlu edersiniz ki beni....

emine sen adetinin başladığı gün dahil 14.gün çatalatıyon.

aslı sende adetinin ilk günün dahil 16.gün çatlatıyon.

Son düzenleme:

))ay ben tablomda kırmızı çizgileri görünce çok mutlu oldum. çok sağol elifçim eline koluna sağlık.

Elifcimm bende sımdıye kadar o hesaplıyıcılarla yapıodum ve 1 3 5 gıbı tarıhlerde demekkı catlmayı kacırıyodum, ınsaalah guzel sonuc alırız yarabbım, kızlarr vede ruyamda bugun yengem var amcamın hanımı onu gordumkı uzun zamandır gormuyorum, kendısını hamıle gordum kı onun uc cocugu var, ne demek cok merak edıyorum. Ilk defa ruyamda hamıle gordum. Bugun evdeyım dınlenecem bol boll kızlarrr

kızlar dün dr dr gezdik resmen. evden 9:30 da çıktık işimizin bittiğinde 16:30 du. önce başka bir hastaneye gittik. ordaki bana göre önemli bişey değil ama aklında bir soru işareti kalmasın diyorsan perinatoloji uzmanına git dedi. gittik o porf kist gözükmüyor dedi. şüphe kalmasın dersen bebğin beyin mr ını çektirin dedi. birde 4 lü test yaptır dedi. testin günüde geçmek üzere 20 haftalık yapılmıyormuş. bende dün 19+6 haftalıktı. ordan içimiz biraz rahatlamış çıktık. eşim tıp fakültesinde çalıştığı için oraya gittik kanı verdim hemen mr ıda çektirdim. perşembeye sonuçlar çıkacak. dua edin temiz çıksın. yavrum doğmadan makinelere girdi. gürültülü çalışıyor makine. ses yükselince bebişim bir sıçrıyor kıpırtıları artıyor. makinenin içinde dua edip durdum. inşallah bişey çıkmaz

Benim 2 düşüğüm oldu, mthfr homozigot çıktı, şimdi clexan 0,4 kullanıyorum, coraspirin, folbiol ve benexol. Doktorum yerleşme kanaması olabilir, zorda kalırsak kullanırız şimdilik kullanmayalım progesteron dedi. Ben de çok anlamadım ama herhalde doktorun tarzından kaynaklanıyor bu, normal hastalarında da çok progesteron kullanmıyor. Benim ilk hamileliğimde de kanamam vardı sadece 5 gün kullandırmıştı.
Kusura bakmayın zihninizi bulandırdım galiba, şüphe kalmasın diye siz de doktorunuza sorarsınız bu konuyu.

kızlarrrr adetim 3 gün gecikti test yapıyorum negatif çıkıyo hamilelik yok bi yandan da korkuyorum ya varsa iğneye geç kalıyosam diye ama testte çıkmıyo sizce başka bişey yapmama gerek var mı adetimi mi bekliyim biraz stresliydim ondan gecikebilirmi...

Idrada cıkmıyo olabılır kan testı yaptırr cıkabılırr onda

Canim kanamam azar azar devam edyo sen igne kullanrken mi kanaman oldu bana bilgi ver çok surdumu kanaman bunun için ilac kullandin mi

Kizlar progestanin pihtilasmsyi arttrdgni bi arkadaş yazmis dogru mu ben su an günde 2 tane içiyom üstelik günaşiri proluton iğne yapiyom kanamam durana kadar öyle bi§ey var mi korktum çünkü doktorum hem clexani hem de aspirni şimdilk kesti o yùzden tedirgn oldum

Kizlar bilgiverin kanamanz oldugnda doktorunuz igne ve aspirni kesti mi içime kusku dùstü benimki kesmek zorundaym dedi yarin kontrole gitcm bakalm ne diyecek.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 575-kalan:426 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

Canim kanamam azar azar devam edyo sen igne kullanrken mi kanaman oldu bana bilgi ver çok surdumu kanaman bunun için ilac kullandin mi

ben 3 hamilelik geçirdim. hiçbirinde iğne kullanmadım. çünkü pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum. ben doktoruma sordum. ben 6 haftalık olunca kanamam olur o zaman iğneyi kesecek miyim diye sordum. bana kesinlikle iğneyi bırakmıycaz dedi canım yaa. bir de doktorum aspirin vermedi bana. kanama yapar dedi. iğne ile aspirin aynı değilmiş (tabi değil de) yani iğne kanama yapmazmış. burcu_gen ile doktorumuz aynı. onun da kanaması olmuş. aspirini kesmiş iğneyi kesmemiş. kafanı karıştırmak istemem ama benimkinin tedavisi böyle. doktorlarımıza güvenemekten başka çare yok. seninki de iğneyi kesmiş.bilmiyorumki canım.
daha önceki kanamalarımda progestan kullandım. son gebeliğimde 7 haftalıkken kanamam oldu. progestanı kesip proluton depot iğne kullandım 3 günde 1.13 haftalık olunca kanama kalmamıştı. ama iğne hiç kullanmamıştım. dediğim gibi bilmiyordum pıhtılaşmayı.

Kizlar bilgiverin kanamanz oldugnda doktorunuz igne ve aspirni kesti mi içime kusku dùstü benimki kesmek zorundaym dedi yarin kontrole gitcm bakalm ne diyecek.

canimm benim hematoloji doktorum igneyi degilde hapi biraktiriyodu:26:

kıyamam bebeğine korktu mu makine seslerinden. inlaşalah iyi çıkar canım sonuçların. dua ediyorum canım sana da. en azından için rahatlıycak.

ben hic duymadim progesteronun pihtilasmayi artirdigini..pihtililar bile cogunlukla hep kullandi ..öyle olsa doktorlar bizim durumumuzu biliyo vermezdi diye düsünüyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…