Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şenaycım görüşelim dr dan sonra. diyet verecek sana))
inşallah herşey yolunda gider canım.

selvi nerelerdesin?

kızlar en son kimyasal gebelik mi ne geçiyordu her halde o da.bhcg 45 çıkmıştı sonra düşük çıkmıştı sonra girmedi daha haberi olan yazar mı?

selvi nerelerdesin?

kızlar en son kimyasal gebelik mi ne geçiyordu her halde o da.bhcg 45 çıkmıştı sonra düşük çıkmıştı sonra girmedi daha haberi olan yazar mı?

sevinç de kayboldu gitti. memlekete gitti. giremiyordu nete. ama o da kimyasal gebelik gibi birşeydi. belki de düşmemiştir bebeği. herşey yolundadır.

Sagol canimcim benim evet kasik agrim var ama akintim okadar yogun degil bugun catlar diye dusunuyorum ama atesim oyle kizlarinki gibi inipcikmadi bugunde 36.5 normalmi sizce

canım herkesin ateşi farklıdır.benimde 1 derece düşmüştü yumurtam çatladığında.kasık ağrın dan dolayı çatlayabilir.ben ekliyorum ateşini

Sagol canimcim benim evet kasik agrim var ama akintim okadar yogun degil bugun catlar diye dusunuyorum ama atesim oyle kizlarinki gibi inipcikmadi bugunde 36.5 normalmi sizce

aslının ateşi ne kadar çılgınsa seninki de o kadar durağanmış))
hepimizin ateşini kısa yol yaptım.

Kızlarr gunaydınn ne yaptınızz, elıff bebegım dedıgın gıbı bugun atesım yukseldı, 36.2 bugunn

progestanın böyle bi etkisi olduğunu ilk defa duydum ben doğum yapacağım güne kadar progestan kullandım

senin kanaman mı oldu da kullandın progestan? yani sürekli kanamalı mı geçirdin gebeliğini. benim de kanamam olur da hep ondan soruyorum. ben de şaşırdım bu yan etkisini duyunca. ne sıklıkla kullandın progestanı?

Canım benım gecen yıl ocak aynıda bır dusugum bıde hazıran ayında bır dusugum oldu uc ay korunduk, eylulde basladık hala bıse yok, buarada doktorada gıttım tekrar bıse yok dedı yumurtlamada rahımde felan, ben asılamayı artık bu stresten kurtulmak için yaptırmak istıyorum, hergun olacakmı olmıcakmı dıe dusunuyoruz bır okadar yorgunluk, sadece pıhtılaşma var cok şukur bunada sukurr

aslı elif biliyor bu işi)) benimkini de bildi valla. 1 i demişti sana da 3ü demişti. değerlendirdin inşallah

Valla bılıo dun atesım dusmustu dustugu gun catlıo dedı ya dun degerlendırdım, aslında doktor nevrada bugun benım 3 u yanı ama bugun cok olur artık , bugunde yukseldı. Bakalım ne olacak şımdı ınzıvaya cekılecem sen ne yaptın bıttımı senın sımdı, bıde benım bı arkadasım yumurtlama gununden sonra hamıle kaldı yanı yumurtladım tamam daha olmaz dıyıp bırakmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…