canım bende a. kürsi okumaya katılabilir miyim? 100 tane ya da daha fazla okuyabilirim
canım geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz inş. sen dinlenmeye devam et.
kızlar ben yarın ankara'ya gidiyorum. inşallah işlerim yolunda gider. umarım gittiğim dr.lar derdime derman olabilir. önce allahın izniyle inş. dua edin kızlar.
tabiki canım sen gerçek adını da söyle okuyunca şu kadar okudum dersim eklerim.belli sayı söylemene gerek yok.okuyabildiğin kadar....
selvi nerelerdesin?
kızlar en son kimyasal gebelik mi ne geçiyordu her halde o da.bhcg 45 çıkmıştı sonra düşük çıkmıştı sonra girmedi daha haberi olan yazar mı?
canım ben 1 yılda 3 kere düşük yaptım. geçen ay seraphone kullandım ama gebe kalamadım, bu ay artık bir üst seviyeye geçelim dedi dr.um. psikolojim çok bozuldu her ay 1- 2 kere dr.a gitmekten çok bıktım. geçen ay zaten bizi tüp bebeğe yollayın dedim belki onun için aşılama yapalım demiştir. senin sadece sorunun pırtılaşma mı , kaç düşüğün oldu?[/Q
canım büyük geçmiş olsun bence birazcık ara ver ve psikolojik olarak kendini rahatlat.....
420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com ---aslının
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com -----eminenin
40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com ------bernanın
Sagol canimcim benim evet kasik agrim var ama akintim okadar yogun degil bugun catlar diye dusunuyorum ama atesim oyle kizlarinki gibi inipcikmadi bugunde 36.5 normalmi sizce
Sagol canimcim benim evet kasik agrim var ama akintim okadar yogun degil bugun catlar diye dusunuyorum ama atesim oyle kizlarinki gibi inipcikmadi bugunde 36.5 normalmi sizce
Kızlarr gunaydınn ne yaptınızz, elıff bebegım dedıgın gıbı bugun atesım yukseldı, 36.2 bugunn
progestanın böyle bi etkisi olduğunu ilk defa duydum ben doğum yapacağım güne kadar progestan kullandım
canım ben 1 yılda 3 kere düşük yaptım. geçen ay seraphone kullandım ama gebe kalamadım, bu ay artık bir üst seviyeye geçelim dedi dr.um. psikolojim çok bozuldu her ay 1- 2 kere dr.a gitmekten çok bıktım. geçen ay zaten bizi tüp bebeğe yollayın dedim belki onun için aşılama yapalım demiştir. senin sadece sorunun pırtılaşma mı , kaç düşüğün oldu?
aslı elif biliyor bu işi)) benimkini de bildi valla. 1 i demişti sana da 3ü demişti. değerlendirdin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?