Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ah eminecim şu an zor Günler geciriyorum hep yatiyom bişey olmyacagni bilsem dert etmem ama hep korku var içimde kanaman birden mi kesilyodu yoksa azar azar mi kesilyodu .senin kanama alani varmş benimkinde kocaman bir kan pihtisi var vücut onu emer dedi doktorum senin ne kadar sürede bitti kanaman.kusura bakma telden giryom ins düzgn yazmişm bide çok soru sordum galiba

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 615-kalan:386 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

elifcim ben 20 tane daha okudum toplam 50 oldu.eklersen sevinirim cnm bide sendede pıhtılaşma sorunu var galiba bu hamileliğinde iğne kullanıyomusun cnm?

elifcim ben 20 tane daha okudum toplam 50 oldu.eklersen sevinirim cnm bide sendede pıhtılaşma sorunu var galiba bu hamileliğinde iğne kullanıyomusun cnm?

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 635-kalan:366 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ekledim canım...

ben pıhtılaşma old. ağustosta öğrendim.o zaömandan beridir corasprin 100 mg kullanıyorum.hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktoruma gittim.0,4lük clexana başladık.

ben 8-16-24 saatlerinde alfamet diye tansiyon hapı
saat 10da corasprin
gece 10da da iğnemi kullanıyorum
sabahları kahvaltı arasında elevit içiyorum akşamlarıda ara ara folic asit içiyorum

ben araştırmalarıma göre pıhtılaşma bozukluğunda homostein değeride önemliymiş sende buna baktımı doktorun cnm

Hildana
canım çok geçmiş olsun canını sıkma benimde 11. haftada kanamam oldu çok korktuk gece oldu birde, hastahaneye gittik yatış verdi ama ben kadın doğum hastahanesindeki doktorlara güvenmediğim için kabul etmedim ertesi sabah kendi doktoruma gittim kanama alanı oluşmuş dedi istirahat verdi doktorum proluton depot iğne vuruldum düşüğü önlediğini ve gün aşırı vurulmam gerektiğini söyledi 4 tane vuruldum aspirine ve iğneye de devam ettim... bu arada progestron kullanımını doktorum 16. haftadan sonra kesti şu an progestron kullanmıyorum

canım benim hiç tereddüt etme kafana takılan herşeyi sor bildiğimiz kadar cevaplarız. telaşeni çok çok iyi anlıyorum. adet kanaması gibi oldu 1 hafta -2 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. ama bizlerle kıyaslama sakın. herkesin farklı olur biliyorsun. kanama dışarıdan bitiyor içeride kanama alanı oluyordu. subkoryonik hematom. seninki ne? aynı mı?aynıdır diye düşünüyorum. sonuşta benimki de pıhtı değilmi? bilmiyorum yaa. eşin ne diyor. aynıdır bence. vücut emecek hiç merak etme. dinlenmeye devam.

ateşim 36,4 tü bugün.
bir de 80 dua okudum.
öptüm canım.
nasılsın nasıl gidiyor?
aaa şimdi baktım da ateşim çizginin altına düşmüş:-(((

Son düzenleme:
Gunaydın kzılar herkese ıyı haftalar.elıf ,hıldan ve ceylın bugun guzel haberlerınızı alırız ınsallah.benım son adet tarıhlerım 19kasım 23 aralık ve 25 ocak seklınde.8 gıbı calısmalara baslamak lazım.tabı bız dun gece calıstık bırazınsallah hakkımızda hayırlısı

Elif'cim ben 130 tane okudum eklermisin. selma

ateşim 36,4 tü bugün.
bir de 80 dua okudum.
öptüm canım.
nasılsın nasıl gidiyor?
aaa şimdi baktım da ateşim çizginin altına düşmüş:-(((

eine sen adetin lk günü ölçmediğin için seninkini tahminin yapıyor.yumurtlama gününü bugünkü ateşinden dolayı salıya çekti ama salı değil perşembe bence.bugünkü ateşini dikkate almayacam.saı doktora gimiştin demi öle bişey lsa doktorun derdi.

benim bulantılar net olarak başladı.yattığım yerden yazıyorum.yarın birde doktora gidelim de bakalım daha da iyi olucam inşallah....

Bismillâhirrahmânirrahim

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 170 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 835-kalan:166 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canim tşk ederim ben de iki gece yattm hastande ilk gece yogundy kanama şu an azar azar gelyo hep yatyom ben de günasiri proluton yapyom günde iki progestan içyom doktorum ilaçlarda kesti inş bi sorun yoktur ve başlatır akşam gitcem bi de bana doktorm kan pihtisi var dedi büyükmùş kanama alaniyla ayni şeymi bilmiyorum dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…