Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb kızlar ne diyeceğmi bilmiyorum çok zor yazıyorum bu satırları.. genetik sonucu gelmiş kızımın. kızmış bebişim ama turner sendromluymuş. kromozomu 45,x miş 44,xx olması gerekirken. dünyam başıma yıkıldı sandım. şu an uyuşmuş durumdayım hissetmiyorum hiç bişey...bebeğim kızım pıhtılaşmadan değil kromozom anomalisinden ölmüş.

selvi ne diyeceğimi bilemedim canım.

bugun ucuncu bthcg mı yaptırdım arttık 1.8 e kadar dusmus zaten kanamamda azalıo, doktor progestonu kestı, onumuzdekı maclara bakacazgız artıkk kısmett degılmıiş dıyorum.

hayırlısı olsun aslıcım. bekliycekmisin yoksa hemen devam mı? beklemene gerek yok sanırım değil mi? ateş ölçmeye başlasaydın.pes etmek yok. olacak inşallah. neticede hamile kaldın sen bu ay. bundan sonra da oalcak inşallah.

selvicim çok geçmiş olsun. ben de yorum yapamadım canım. diyecek birşey bulamadım. fazla sıkmamaya çalış canını.

canım günde 2 defa sabah akşam.iğne ise günde 1 clexan 0.4
ama galiba senin ilacın etkisi 24 saatken bizimkinin 12 saatmiş

elif bu 24 saat ve 12 saat olayı doğru mu acaba? neden bizim dr lar 24 saat etkili olandan (adı neydi) vermiyorlar.
dr a yarın sorsam mı?kızarmı ki bana...

Cnm bol bol dinlen gececek insallah bise olmayacak saglikla kucaklayacaksin cnm.
sevınncım ebru hanımdamıydın, rahım fılmı neden ıstedıkı ,
Yok cnm marasta ikamet ediyorum ben ebru hnmla gebe kalana kadar isim bitti.
Ne bilim dr herseyi yaptirmissin bir tek rahim filmi kalmis dedi ama erteledim ben bir kac ay dusunmuyorum.
bugun ucuncu bthcg mı yaptırdım arttık 1.8 e kadar dusmus zaten kanamamda azalıo, doktor progestonu kestı, onumuzdekı maclara bakacazgız artıkk kısmett degılmıiş dıyorum.
Kismet degilmis cnm bende aynen oyle dedim.

Cnm uzulme nolur ikili test yapmamismiydiniz . Her iste bir hayir var cnm dogsaydi onun icinde senin icinde cok zor gunler olacakti Rabbim boyle uygun gormus hakkimizda hayirlisi demekten baska ne gelirku elden. Rabbim bir daha yasatmasin.amin.

Kizlar bu arada bugun dr daydim ultrasonum ve hormon tahlillerim cok iyi cikti maasallah.
Dr rahim filmi onerdi ama ben bir kac ay erteledim. Klomen verdi yumurta takibi yapacak
Bakalim persembe gunu icmeye baslayacagim hakkimizda hayirlisi.
Aspirini gun asiri ic dedi bizim icin onemli olan igne onada gebe kalir kalmaz baslariz dedi.
Dua edin banada kizlar Rabbim yardimcimiz olsun.hepimizin aminn..

canım inan ne diyeceğimi bilemedim. çok çok geçmiş olsun. ama üzülmek yerine çaresine bakmak lazım. bundan sonra aynı şeyi yaşamamak için. dr. larla ona göre konuşursun. inşallah rabbim tekrar bu acıyı yaşatmaz kimseye. allah yar ve yardımcın olsun canım.

canım allah kolaylık versin ve bundan sonrasında bir daha düşük yaşatmasın. inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. kolay gelsin.

Canım çok geçmiş olsun, ama bence üzülme, sağlıklı olsaydı daha üzücü değil mi. Ya da yaşasaydı böle. Nedeni belli, bir daha olmaz inş. Allah yardımcın olsun...

elif bu 24 saat ve 12 saat olayı doğru mu acaba? neden bizim dr lar 24 saat etkili olandan (adı neydi) vermiyorlar.

Ya harbiden hangi igne iyiyse onu verselerya...emine ben simdiden heyacanlanmaya basladim yaaa insallah keseyi görürüz.

benim kromozom tahlillerim de temiz çıktı..benim tekrarlıyan gebelik kaybım olduğu için yaptırmak istiyorum..

Canim bisey sorucam dis gebelikle normal gebelik belirtileri aynimi acaba...

merhaba kızlar
bende MTHFR A1298C heterozigotum
8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. tabi ben bu olaydan sonra kromozom testi yaptırdığım için, gebeyken herhangi kan sulandırıcı tedavi almamıştım.
sonra tekrar gebe kalamadım ve şuanda tüp bebek tedavisine başladım
direk clexan başladılar
zaten onun dışında 2 iğnem daha var
çook canım yanıyorr
özellikle clexanın iğnesi kalın. keşke diğer iğnelerim gibi onun ucunu da ince yapsalarmış
sizlerde de ağrı yapıyormu clexan?

Rabbim yavrusuna kıyamayan bir anneden çok daha merhametlidir. bende bir bebeğimi kaybettim, araştırmadık o zaman ama muhtemelen ya genetik bir anomaliden, ya da pıhtılaşmadan öldü. Yalnız değilsin canım benim. .ok zor bir durum. Allah sabır versin.
Turner sendromu olan insanlar normal dışı vücut yapıları olur, belki araştırmışsındır. Yaşamla bağdaşmayan bir sendrom değildir, bebeğin yaşayabilirdi de. Ama Turner sendromlu olarak..
herşeyde bir hayır vardır. Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Canim ben de gebe kalinca basliycam,benim dr cok ince bi igne cok rahat yaparsin diyordu,kendi kendimize 9 ay nasil yapcaz hic bilmiyom

canım çok geçmiş olsun gerçekten denecek fazla bişey yok ama herşeyde vardır bir hayır dua et sabır dile bundan sonrası için rabbim hayırlısını versin. belki okumuşsundur geçen hafta haberlerde gazetelerde çıktı ikizlere hamile bir bayan bitanesi down sendromluymuş doktor kalbini iğneyle kalbini durduralım demiş anne de kabul etmiş ama iğneden sonra hem diğer evladından hem de kendi canından oldu bu rabbimin bir sınavıydı ama o aile bunu anlamadı güçlü ol

canım allah sabır versın.rabbım sana en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık ve saglılık bır evlat versın

Ya harbiden hangi igne iyiyse onu verselerya...emine ben simdiden heyacanlanmaya basladim yaaa insallah keseyi görürüz.

ben de heyecanlıyım canım. bakalım keselerimiz ne alemde. inşallah hayırlı haberlerle geliriz.

Canim ben de gebe kalinca basliycam,benim dr cok ince bi igne cok rahat yaparsin diyordu,kendi kendimize 9 ay nasil yapcaz hic bilmiyom

iğnenin ucu çok ince kızlar. zaten kişilerin kendinin yapması için tasarlanmış iğneler. o zaman bir gelsin. iş başa düşünce yapılıyor hiç merak etmeyin iğne konusunu.

o haberi ben de okudum. Allah kimseyi böyle tercihler yapmak zorunda bırakmasın. böyle şeyleri duydukça kendi imtihanımız için şükretmeliyiz arkadaşlar.

herşeyin hayırlısı olsun canım. sonuçların iyiymiş Allahtan.
sevinç 175 okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…