mrb kızlar ne diyeceğmi bilmiyorum çok zor yazıyorum bu satırları.. genetik sonucu gelmiş kızımın. kızmış bebişim ama turner sendromluymuş. kromozomu 45,x miş 44,xx olması gerekirken. dünyam başıma yıkıldı sandım. şu an uyuşmuş durumdayım hissetmiyorum hiç bişey...bebeğim kızım pıhtılaşmadan değil kromozom anomalisinden ölmüş.
bugun ucuncu bthcg mı yaptırdım arttık 1.8 e kadar dusmus zaten kanamamda azalıo, doktor progestonu kestı, onumuzdekı maclara bakacazgız artıkk kısmett degılmıiş dıyorum.
mrb kızlar ne diyeceğmi bilmiyorum çok zor yazıyorum bu satırları.. genetik sonucu gelmiş kızımın. kızmış bebişim ama turner sendromluymuş. kromozomu 45,x miş 44,xx olması gerekirken. dünyam başıma yıkıldı sandım. şu an uyuşmuş durumdayım hissetmiyorum hiç bişey...bebeğim kızım pıhtılaşmadan değil kromozom anomalisinden ölmüş.
canım günde 2 defa sabah akşam.iğne ise günde 1 clexan 0.4
ama galiba senin ilacın etkisi 24 saatken bizimkinin 12 saatmiş
Cnm bol bol dinlen gececek insallah bise olmayacak saglikla kucaklayacaksin cnm.evet canım 5.ayıma girdim ama bana az önce düşük riski dedi sanırım 20. haftadan önde doktorlar düşük diyo 20. haftadan sonra erken doğım diyolar inş. atlatırım benim de kasıklarmda ağrı var normal dedi anlamadım bi de bebeğim çok aşağda baskı yapıyo hakkmzda hayırlısı olsunn
Yok cnm marasta ikamet ediyorum ben ebru hnmla gebe kalana kadar isim bitti.sevınncım ebru hanımdamıydın, rahım fılmı neden ıstedıkı ,
Kismet degilmis cnm bende aynen oyle dedim.bugun ucuncu bthcg mı yaptırdım arttık 1.8 e kadar dusmus zaten kanamamda azalıo, doktor progestonu kestı, onumuzdekı maclara bakacazgız artıkk kısmett degılmıiş dıyorum.
canım inan ne diyeceğimi bilemedim. çok çok geçmiş olsun. ama üzülmek yerine çaresine bakmak lazım. bundan sonra aynı şeyi yaşamamak için. dr. larla ona göre konuşursun. inşallah rabbim tekrar bu acıyı yaşatmaz kimseye. allah yar ve yardımcın olsun canım.mrb kızlar ne diyeceğmi bilmiyorum çok zor yazıyorum bu satırları.. genetik sonucu gelmiş kızımın. kızmış bebişim ama turner sendromluymuş. kromozomu 45,x miş 44,xx olması gerekirken. dünyam başıma yıkıldı sandım. şu an uyuşmuş durumdayım hissetmiyorum hiç bişey...bebeğim kızım pıhtılaşmadan değil kromozom anomalisinden ölmüş.
Kizlar bu arada bugun dr daydim ultrasonum ve hormon tahlillerim cok iyi cikti maasallah.
Dr rahim filmi onerdi ama ben bir kac ay erteledim. Klomen verdi yumurta takibi yapacak
Bakalim persembe gunu icmeye baslayacagim hakkimizda hayirlisi.
Aspirini gun asiri ic dedi bizim icin onemli olan igne onada gebe kalir kalmaz baslariz dedi.
Dua edin banada kizlar Rabbim yardimcimiz olsun.hepimizin aminn..
elif bu 24 saat ve 12 saat olayı doğru mu acaba? neden bizim dr lar 24 saat etkili olandan (adı neydi) vermiyorlar.
dr a yarın sorsam mı?kızarmı ki bana...
elif bu 24 saat ve 12 saat olayı doğru mu acaba? neden bizim dr lar 24 saat etkili olandan (adı neydi) vermiyorlar.
dr a yarın sorsam mı?kızarmı ki bana...
benim kromozom tahlillerim de temiz çıktı..benim tekrarlıyan gebelik kaybım olduğu için yaptırmak istiyorum..
merhaba kızlar
bende MTHFR A1298C heterozigotum
8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. tabi ben bu olaydan sonra kromozom testi yaptırdığım için, gebeyken herhangi kan sulandırıcı tedavi almamıştım.
sonra tekrar gebe kalamadım ve şuanda tüp bebek tedavisine başladım
direk clexan başladılar
zaten onun dışında 2 iğnem daha var
çook canım yanıyorr
özellikle clexanın iğnesi kalın. keşke diğer iğnelerim gibi onun ucunu da ince yapsalarmış
sizlerde de ağrı yapıyormu clexan?
Ya harbiden hangi igne iyiyse onu verselerya...emine ben simdiden heyacanlanmaya basladim yaaa insallah keseyi görürüz.
Canim ben de gebe kalinca basliycam,benim dr cok ince bi igne cok rahat yaparsin diyordu,kendi kendimize 9 ay nasil yapcaz hic bilmiyom
canım çok geçmiş olsun gerçekten denecek fazla bişey yok ama herşeyde vardır bir hayır dua et sabır dile bundan sonrası için rabbim hayırlısını versin. belki okumuşsundur geçen hafta haberlerde gazetelerde çıktı ikizlere hamile bir bayan bitanesi down sendromluymuş doktor kalbini iğneyle kalbini durduralım demiş anne de kabul etmiş ama iğneden sonra hem diğer evladından hem de kendi canından oldu bu rabbimin bir sınavıydı ama o aile bunu anlamadı güçlü ol
Kizlar bu arada bugun dr daydim ultrasonum ve hormon tahlillerim cok iyi cikti maasallah.
Dr rahim filmi onerdi ama ben bir kac ay erteledim. Klomen verdi yumurta takibi yapacak
Bakalim persembe gunu icmeye baslayacagim hakkimizda hayirlisi.
Aspirini gun asiri ic dedi bizim icin onemli olan igne onada gebe kalir kalmaz baslariz dedi.
Dua edin banada kizlar Rabbim yardimcimiz olsun.hepimizin aminn..
hayırlısı olsun aslıcım. bekliycekmisin yoksa hemen devam mı? beklemene gerek yok sanırım değil mi? ateş ölçmeye başlasaydın.pes etmek yok. olacak inşallah. neticede hamile kaldın sen bu ay. bundan sonra da oalcak inşallah.
Emine canim.beklemicem, adetim yani kanamam bitsin hayirlisiyla baslicam calismalara, ates de olcmicem ben biraz fazla stres yapiyorum galiba, bundan sonra oluruna birakacam, doktorum hatta istemede dedi:) steresimden olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?