Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmiş olsun rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın pgt yi bende çok araştırmıştım benim doktorum onunda garantisi olmadığını söyledi çünkü tüp bebek+pgt yapılıyor hem maddi olarak fazla hemde manevi boyutu yıpratıcı öncelikle kromozom tahlili yaptırmadıysan onu yaptırıp öyle pgt düşünmeni tavsiye ederim

Ewt insan her hamilelikte biraz daha olgunlasiyor buyuyor hayatin ve yasadiklarinin farkina variyor. Haklisin doktorun kapisina gidiyosun iceri girip yatiyodun orada sanki bambaska bir dunya vr ama bunu bizim gibi zorluklarla ugrasanlar olmayinin kiymetini bilenler daha iyi anliyor arkadasim . Ben gecen yil bebegimi kaybettigimde gecmis olsuna gelen herkes bu dunya sinav dunyasi bu size verilmis bir odul aslinda rabbim sevdgi kullarini denermis dediler artik bu soze daha cok inaniyorum bncede hepimiz rabbimin sevdigi kullariyiz ve bir gun sabrimizin ugraslarimizin mukafatini alacagiz insallh

maşallah ne kadar fazla bilgin var baya uğraştın anlaşılan çocuğun varmı yoksa hamilemisin merak ettim

cennette meleklerimiz bizi bekliyor. bize şefaatçi olacaklar inşallah. annem olmadan gitmem diye ağlayacaklar.bence de sevilen kullarız. şükredelim halimize. bizim sınavımız.

kızlar ben geldımcok sukur mınıcık bır kese gorduk haftaya kese buyur ama bebegı bır sonrakı hafta goruruz dedı.coraspını bıraktırdı.fraxıparıne 0.3 luk gunde 2 defa ve 2 defa da progestan verdı.progestan agır gelırse vajınal yoldan alabılırsın dedı.sızce nasıl yapsam.sadece cıg et yemeyecegım onun harıcınde hersey serbest.1 tane ıgnemı oldum bıle.bebegıme sıfa nıyetınerabbım herkese saglıklı sıhhatlı hamılelıkler ve bebekler nasıp etsın

kızlar yattığım yerden ben sizi bilgilendireyim.

öncrlikle selma gülen yüzler için şu yolu takip et:
kullsnıcı kontrol paneli-hesaplarımın altında secenekleri düzenle var sağ tarafta-oradan çıkacak yerden aşağı doğru in orada çeşitli seceneklerin altında mesaj editörü yerini ilk secenek gelişmiş düzenleyici seç peşine de değişiklikleri kaydet de.o zaman gülen yüzde yaparsın renkli yazı da yazarsın.

emine birden fazla kişiye cevap içinde okuduğun mesajlarda alıntıyla cevaplanın yanında tırnak işaretivar artılı onu tıkla ondan sonra konuyu cevapla de oraya işaretlediğin mesajlar çıkıyor aralarına sen yanıtını yazıyorsun....

Son düzenleme:

gözün aydın canım.
progestoren hapını 200 mglık beni ağızdan ağır gelirse aynı hapı vajinal fitil olarak kullanabiliyor muyuz?

bu arada belim yanıyor,sağ kasığıma ve alt taraftan sancı vruyor ara ara yeni başladı....

kuzum benim hasta hasta bizim sorumuzu mu cevapladın sen kıyamam. inşallah tez vakitte iyi olursun canım.
bu arada bakalım bir deneyim yapabilecek miyim.

gözün aydın. benimle aynı olmuş benimki de çok küçüktü. acaba senin dr neden başka iğne verdi. bu iğne olayı nedir yaa. hpsi farklı veriyor.
progestanın ağızdan yan etkileri olduğunu duydum. hilal de çok olmuştu. (yaa bu arada kızlar hilal yok farkında mısınız?) alttan da akıntı yapıyor. aslına akıntı değil de ilaç çözülüyor akıntı olarak çıkıyor alttan. dene bence önce ağızdan al. yan etki olmazsa devam edersin. gözün aydın. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah.

benim kromozom tahlillerim de temiz çıktı..benim tekrarlıyan gebelik kaybım olduğu için yaptırmak istiyorum..

evet canım benımde aynı 200 mg vajınal alabılırsın dedı.sımdı oral aldım da aksam yapabılırsem bır de oyle denerım.sen gunde 1 defa mı alıyordun.ıgnenın markası neydı elıfcım

emıne teyzesı kesemız 5 mmıgnem gunde 2 defa.ılk 3 ay yogun ılac destegı alıcaz dedı.

Kizlar doktordayim alttan ustten ultrason yapti temiz cok sukur hormon tahlillerimide verdim bir saate kadar cikar
Ya doktor birde rahim filmi cektir dedi korkuyorummmm su asamada gereklimi ki yaa :18::18::18:

Ben 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim ilk gebeliğimdi. Sonrasında tahlil yaptırdı doktorum ve bendede MTHR 1298A homozigot çıkmıştı kan pıhtılaşması var dedi ve bebek asprini başlamıştı. ikinci hamile kaldığımda asprinle birlikte cleaxe 0,4 iğne başladım ama dış gebelik olduğu anlaşılınca iğneyi bırakmıştım ve gebelik sonlandırıldı. Şimdi dış gebelik bitimi ve tekrar 100'lük corasprin başladı doktorum hamileliğe kadar. Ve bu iki doktor birbirinden farklı iki doktor. ikiside asprin kullanımında hem fikir. Pıhtılaşma daha çok bizim için sorun olmasın diye asprin başlıyorlar hamileliğe kadar bebek içinse hamilelikte kan sulandırıcı iğne. Bence başka bir doktora daha sor bu konuyu. Çünkü ben hamile değilim ve coraspirin ve follibol kullanıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…