Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

olur olur canım kafana takma sonuçta kanaman oldu, ağrı olması normal. sen moralini yüksek tut.:94:öğrendimya bu arada yerli yersiz kullanırmışım ben bu suratları. çok tatlılar ya..

ohh yarasın bebeğine:)) Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah..

mthfr 1298 homozıgotum
ıgneyı vurmadan once neler yapıyorsunuz dık mı 45 derece acıyla mı vuruyorsunuz.doktora sormayı unuttum ben

eti sıkarak üstte kalan kısma dik olarak yapıyorum ben. en son ilaç sıkma işi bitince tık diye ses gelecek. o zaman zaten inne hazne içine giriyor gendiliğinden. senin marka farklı ama aynıdır sanırım. bir sağdan bir soldan yap. işte biraz sağ aşağıdan sağ yukarıdan. öyle değiştirerek. çok göbek deliğine yakın yapma. 3 - 5 parmak uzağına yap.

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın netim yoktu kayınvalidedeydim orda telden giriyodum ama artık eve geçtim evde netimiz kesilmiş inş. en kısa zamanda gelir. ben bu sabah doktora gittim ordan şu an kayınvalideye geldim bebeğm iyiydi bağırsaklarında parlaklık vardı geçen hafta. bu hafta doktorum yok dedi sadece çok az parlaklk var o da mühim değil dedi biraz olsun rahatladm bebek sağlıklı dedi 1 haftadr çok ağladım ama kan pıhtısı olduğu gibi duruyodu bugün 4 hafta oldu ama aynı dr geçmesini bekliyecz dedi inş. geçer ama düşük riskin var dinlen dedi inş hepiniz iyisiniz biraz geçmişe bakıp çıkıcam eve geçerim ama netim olduğnda mutlaka girerim bana kızmayın net olmadığı için gitemiyorum yoksa hepinizi çok merak ediyorum tabi biliyorum sizlerde beni merak ediyosunuz dua edin canlar düşük riskim bitsinnn

canım inşallah erken doğum falan olmaz. dr. yat diyorsa yapacak başka birşey yok. boşver yat. nasıl olsa doğumdan sonra yatamayacaksın. tadını çıkar bari

canım ceylin için söylediklerim senin için de geçerli. bol bol dinlen. iyi olmana sevindim. inşallah hiçbirşeycik olmadan atlatırsınız bu dönemleri. bu arada senin tarifini uyguladım. farketmişsindir. ben de beceremiyodum çok kişiye birden cevap vermeyi:)

canım inşallah sonuna kadar hiçbirşey olmadan sağlıkla alırsın bebişini kucağına. iyi olmana çok sevindim.

Cnm cok gecmis olsun duzelir insallah hersey cok guzel olur Allahim senide bebeginide korusun . Elini karnina koy ve bol bol Ya Mubdi oku cnm
Dualarimiz seninle sende bol bol dua et hayirlisi olsun cnm .

Hildan cnm neredeyse 5 aylik olmussun cnm dusuk riski mi dedi doktor erken dogum riskimi var ben pek anlamadimda :26:

Hildan cnm neredeyse 5 aylik olmussun cnm dusuk riski mi dedi doktor erken dogum riskimi var ben pek anlamadimda :26:

evet canım 5.ayıma girdim ama bana az önce düşük riski dedi sanırım 20. haftadan önde doktorlar düşük diyo 20. haftadan sonra erken doğım diyolar inş. atlatırım benim de kasıklarmda ağrı var normal dedi anlamadım bi de bebeğim çok aşağda baskı yapıyo hakkmzda hayırlısı olsunn

canım doktora gittin mi kanama alanın varmış yeni okudum ne durumda şu an bendede kan pıhtısı var 1 aydır olduğu gibi duruyo.allah yardmcımız olsun

elif sen hiç eksik olma burdan canım her halinle herşeye yetişiyosun maşallah Allah nazarlardan korusun seni tabi bebeğimizi de :))

Çok haklısın canım. Onlar bizim şeffatçilerimiz olacak.... Bende her zorlukta daha çok tevekkül ediyorum daha çok inanaıyorum Allahın büyüküğüne. Sınav diyorum buna şükür daha kötüsü olabilirdi diyorum. Bir laf vardıryaa derdini görünce derdime sevindim diye. Allah kaldıramıyacağımız dert vermesin, bir daha yaşatmasın canım arkadaşım.

canım kisti kafana takma onlar zamanla küçülüp yok oluyormuş ben bunu çok doktordan duydum benimde kasıklarm ağrıyo inş geçer de zamanında doğururuz tabi benim içerde pıhtı da var inş o da geçer oh çekerimm kib

canım doktora gittin mi kanama alanın varmış yeni okudum ne durumda şu an bendede kan pıhtısı var 1 aydır olduğu gibi duruyo.allah yardmcımız olsun

Amin canım, doktora dün gitmiştim. Bende bir kaç tane kanama alanı var, bebeğin kesesinin bir tarafında oluşmuşlar. Aspirin kullanmayıp durumuna cmts tekrar bakıcaz. Çok umutlu değilim açıkçası, hayırlısı olsun.
Senin ki tek pıhtı var galiba, inş vucudun emer onu. Tek olsaydı ben de ümitli olurdum ama ben de çok var galiba.

iyi olmana çok sevindim canım. tabi merak ettik aklım sende kaldı. düzelecek herşey zamanla. sen dinlenmöeye devam et. iyi olacaksın inşallah. dularım seninle. sen de bize dua et canım. evine geçmene de sevindim. insanın evi gibisi olmaz.

Amin. Arkadasim insallh bnm gibi hamile arkadaslar icin zaman bir an once gecer hayirlsiyla da burda dogurdum diye sevinc cigliklari naralari atariz gebe kalamayanlarda gebeyiz diye ciglik atarlar insallh)

Kizlar doktordayim alttan ustten ultrason yapti temiz cok sukur hormon tahlillerimide verdim bir saate kadar cikar
Ya doktor birde rahim filmi cektir dedi korkuyorummmm su asamada gereklimi ki yaa :18::18::18:

sevınncım ebru hanımdamıydın, rahım fılmı neden ıstedıkı ,

bugun ucuncu bthcg mı yaptırdım arttık 1.8 e kadar dusmus zaten kanamamda azalıo, doktor progestonu kestı, onumuzdekı maclara bakacazgız artıkk kısmett degılmıiş dıyorum.

evet canım benımde aynı 200 mg vajınal alabılırsın dedı.sımdı oral aldım da aksam yapabılırsem bır de oyle denerım.sen gunde 1 defa mı alıyordun.ıgnenın markası neydı elıfcım
canım günde 2 defa sabah akşam.iğne ise günde 1 clexan 0.4
ama galiba senin ilacın etkisi 24 saatken bizimkinin 12 saatmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…