- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
gözün aydın canım.
progestoren hapını 200 mglık beni ağızdan ağır gelirse aynı hapı vajinal fitil olarak kullanabiliyor muyuz?
bu arada belim yanıyor,sağ kasığıma ve alt taraftan sancı vruyor ara ara yeni başladı....
kızlar ben geldımcok sukur mınıcık bır kese gorduk haftaya kese buyur ama bebegı bır sonrakı hafta goruruz dedı.coraspını bıraktırdı.fraxıparıne 0.3 luk gunde 2 defa ve 2 defa da progestan verdı.progestan agır gelırse vajınal yoldan alabılırsın dedı.sızce nasıl yapsam.sadece cıg et yemeyecegım onun harıcınde hersey serbest.1 tane ıgnemı oldum bıle.bebegıme sıfa nıyetıne rabbım herkese saglıklı sıhhatlı hamılelıkler ve bebekler nasıp etsın
mthfr 1298 homozıgotum
ıgneyı vurmadan once neler yapıyorsunuz dık mı 45 derece acıyla mı vuruyorsunuz.doktora sormayı unuttum ben
dün dru aradığımda gel bakalım istirahat etmen gerek dedi. gittim erken doğum riskin var dedi. çok ayakta kalıyorsan çok oturuyorsan olur dedi. benim işim masa başı. otururken ağrım yok ama ayağa kalktığım an müthiş ağrım oluyor. yürüyüşüm değişti resmen ağrıdan. rapor verdi 10 gün. sonrasında gel gerekli olursa tekrarlarız raporu dedi. ya erken doğum falan olmasın çok küçük 550 gr mış. yaşama şansı çok düşük olur allah korusun. rahim boyu normal dedi. o biraz rahatlattı. kısalam olursa yatırıp serum takmamız gerekir dedi. inşallah öyle bişey olmaz. işini çok yorulmadan yap. sürekli yat demiyorum ama çokda gezinme dedi.
ceylin haftasonu gördü kardeşini. ekrana öyle dikkatli bakıyorduki.dra bende hamileci dr u olacağım dedi. 2 senedir hep bunu söylüyor. başka bir meslek düşünöüyor:) rabbim gönlüne göre versin inşallah. yüzünü görmeyi çok istiyordu ama pek göstermedi ufaklık. daha bugün kreşe giderken yaramaz kardeşim annemi üzme bir dahada benimle saklanbaç oynama göster yüzünü dedi:) bencede kızına söyleme daha. onlar bizden çok bağlanıp üzülüyorlar. en çok söylemek isteyip sevindirmek istediğim kızımdı en son ona söyledim. 3 aylık olana kadar demedim. şu ağrılar biraz geçsede içim rahatlasa.
rengarenk ve felida hayırlı olsun. inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz.biraz uzun yazdım. kusura bakmayın
selma ekliyorum ben ama sen gene de evde yaz bir kenara.
kızlar dün olan kanamamdan başka kanamam olmadı çok şükür...yan gelip yatıyorum.yavrum anne ben çok yaramaz olacam doğunca dinlenemeyeceksin ben sana bir kıyak yapayımda sen yan gel yat dedi galiba sıpacıkkkk
kızlar kusura bakmayın netim yoktu kayınvalidedeydim orda telden giriyodum ama artık eve geçtim evde netimiz kesilmiş inş. en kısa zamanda gelir. ben bu sabah doktora gittim ordan şu an kayınvalideye geldim bebeğm iyiydi bağırsaklarında parlaklık vardı geçen hafta. bu hafta doktorum yok dedi sadece çok az parlaklk var o da mühim değil dedi biraz olsun rahatladm bebek sağlıklı dedi 1 haftadr çok ağladım ama kan pıhtısı olduğu gibi duruyodu bugün 4 hafta oldu ama aynı dr geçmesini bekliyecz dedi inş. geçer ama düşük riskin var dinlen dedi inş hepiniz iyisiniz biraz geçmişe bakıp çıkıcam eve geçerim ama netim olduğnda mutlaka girerim bana kızmayın net olmadığı için gitemiyorum yoksa hepinizi çok merak ediyorum tabi biliyorum sizlerde beni merak ediyosunuz dua edin canlar düşük riskim bitsinnn
Hildan cnm neredeyse 5 aylik olmussun cnm dusuk riski mi dedi doktor erken dogum riskimi var ben pek anlamadimda :26:
kızlar yattığım yerden ben sizi bilgilendireyim.
öncrlikle selma gülen yüzler için şu yolu takip et:
kullsnıcı kontrol paneli-hesaplarımın altında secenekleri düzenle var sağ tarafta-oradan çıkacak yerden aşağı doğru in orada çeşitli seceneklerin altında mesaj editörü yerini ilk secenek gelişmiş düzenleyici seç peşine de değişiklikleri kaydet de.o zaman gülen yüzde yaparsın renkli yazı da yazarsın.
emine birden fazla kişiye cevap içinde okuduğun mesajlarda alıntıyla cevaplanın yanında tırnak işaretivar artılı onu tıkla ondan sonra konuyu cevapla de oraya işaretlediğin mesajlar çıkıyor aralarına sen yanıtını yazıyorsun....
Ewt insan her hamilelikte biraz daha olgunlasiyor buyuyor hayatin ve yasadiklarinin farkina variyor. Haklisin doktorun kapisina gidiyosun iceri girip yatiyodun orada sanki bambaska bir dunya vr ama bunu bizim gibi zorluklarla ugrasanlar olmayinin kiymetini bilenler daha iyi anliyor arkadasim . Ben gecen yil bebegimi kaybettigimde gecmis olsuna gelen herkes bu dunya sinav dunyasi bu size verilmis bir odul aslinda rabbim sevdgi kullarini denermis dediler artik bu soze daha cok inaniyorum bncede hepimiz rabbimin sevdigi kullariyiz ve bir gun sabrimizin ugraslarimizin mukafatini alacagiz insallh
canım doktora gittin mi kanama alanın varmış yeni okudum ne durumda şu an bendede kan pıhtısı var 1 aydır olduğu gibi duruyo.allah yardmcımız olsun
Çok haklısın canım. Onlar bizim şeffatçilerimiz olacak.... Bende her zorlukta daha çok tevekkül ediyorum daha çok inanaıyorum Allahın büyüküğüne. Sınav diyorum buna şükür daha kötüsü olabilirdi diyorum. Bir laf vardıryaa derdini görünce derdime sevindim diye. Allah kaldıramıyacağımız dert vermesin, bir daha yaşatmasın canım arkadaşım.
Kizlar doktordayim alttan ustten ultrason yapti temiz cok sukur hormon tahlillerimide verdim bir saate kadar cikar
Ya doktor birde rahim filmi cektir dedi korkuyorummmm su asamada gereklimi ki yaa :18::18::18:
canım günde 2 defa sabah akşam.iğne ise günde 1 clexan 0.4evet canım benımde aynı 200 mg vajınal alabılırsın dedı.sımdı oral aldım da aksam yapabılırsem bır de oyle denerım.sen gunde 1 defa mı alıyordun.ıgnenın markası neydı elıfcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?