Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya canım bu iğne ince mi kalın mı bi ınce diyolar birinden de duydum ki normal iğne boyutundaymış o keni kendine nasıl yapılırki acaba değişiyomu benim doktorum hamile kalınca clexan başlıycaz dedi o nasıl acaba seninki ne ya korkuyorum ya iğneden hamile kalma sürem çok uzamasa bari yoksa bu iğne bende iyice fobi haline gelecek (

sevıncımsımdı gordum yazını.duayı yaparım tabı ınsallah.bu arada doktor rahım fılmı demıs sana.hıc korkma.tanıdıgım 3 kısı yaptırdı hıc bırı de acıdı demedı.bebek yolunda olan hersey mubahtır

Sevinc canim bnde bir kac ay once rahim filmi cektirdim yemin ediyorum hissetmedim bile nerede oturuyorsun istanbulsa tavsiyede bulunabilirim. Cani cok tatli olan biriyimdir inanilmaz stres yapmistim ama kendimi kastigima bile degmedibnde gebe kalamiyorum diye yaptrmistim ayrica incir kurude yaptim onunda faydasinin oldginu dusunuyorum gebe kalamayanlar icin tavsiye ederim:)

canım eğer çok korkuyosan anestezili yaptır benim rahimde ki perde için çekilmesi gerekiyodu biraz da internetten fazla araştırmıştım gözüm korktu bende anestezili yaptırdım nasıl olduğunu hiç hatırlamıyorum yani sende ne için çekicekler

kızlar daha önce bahsetmiştim mhtr 677 heterezigot vardı benim tek sorunum bu 2 düşük yapmıştım bugün başka bi genetik uzmanına gttim oda dedi bu sorun değil bundan bişey olmaz bu herkeste olan bir sorun dedi ama kadın doğumcum clexan kullanacağımızı söyledi çok mutsuzum korkuyorum yine düşük yaparsam diye ya

hamilelerimizden bugün doktora gidicek olanlar hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz

teşekkürler selma bugün 3 kişinin kontrolü var. berna, nazife, ben. inşallah sayımız gittikçe artar.

Doktorlar bu konuda birbirinden farklı görüşler beyan ediyorlar. Benim ilk kadın doğumcum düşük sonrası yaptığında bendede trombofili çıkmıştı ve hamile kaldığında cleaxe başlıycaz demişti. Öncesindede asprin başladı. Başka bir kadın doğumcu iğneye gerek yok herkeste olabilir dedi bana çok şaşırdım. Sonra başka bir kadın doğumcuya devam etmiştim ben bunu nasıl söyler bu değerlerle. Kesinlikle pıhtılaşman var ve iğne olman gerekir hamilelikte dedi.. Bunun sonucu yoruma bile açık değil kesin ve kati dedi.. Hepsi bir ayrı gerçekten. Ama sen kadın doğumcunun dediğini uygula bence yada başka bir doktora daha göster sonuçlarını. Özellikle hematoloji bölümü debu konuda bilgi veriyor.

İğne konusundada o kadar kalın değil iğne. Yapılabiliyor kendi kendine. Ben ikinci hamileliğimde başlamıştım ama ne yazık ki dış gebelik olduğu öğrenildi ve bıraktım. 10 gün yaptım iğneyi kendime. Eğer kas üzerine vurursanız morarma yapıyor. Ama göbekte genelde kas olmadığı için orası daha kolay ve morarmadan yapılabiliyor. Tabii 9 ay uzun bir süre zorlanacağız hepimiz bu iğnede ama bebişler sağlıklı olsun diye anneler olarak yapamayacağımız bişi olmuyor ki. Rabbim başka sıkıntı göstermesin inşallah.

öncelikle geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum 8 kimyasal 1 dış gebeliğim var
3 kere aşılama denedik olmadı
tam tüp bebeğe geçmiştik ki kendiliğinden geldi bebeğim
bende pgt yaptırcaktım ama doktorum önermemişti çünkü sorun kromozomda değil vücutta demişti
tüp bebekte yapsak yine kimyasal olabilir dedi
ben son dış gebelik geçirdiğimde hadi göüzn aydın bence sevin ve eminim ki bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olacak demişti
hakkaten dediği gibi oldu 10. bebeğimi kucagıma aldım çok şükür
dış gebelik geçirdiğimde banada bazı doktorlar önceden aspirin yok iğne yok dediler ama bana saçma geldi
en son gittiğim doktorumda bana aspirin kullandırttı
sakıncası yok dedi sadece dikkatli olmak gerekiyor dedi
aspirin kullanıyordum ama adete 1 hafta kala test yapmaya başlıyordum ager hamileliği yakalarsam sıkı bi bhcg takibi yapılıyordu
çünkü bhcg 24 saatte 2 ye katlar kendini eger daha az katlıyosa bu dış gebeliktir ve böyle birşey olursa hemen aspirini keseriz dedi

maşallah ne kadar fazla bilgin var baya uğraştın anlaşılan çocuğun varmı yoksa hamilemisin merak ettim
evet canım nerdeyse 3 seneyi geçkin uğraştım bu işle gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı
ama şükürler olsun 10. gebeliğimde aldım oğlumu kucagıma şuan 2 buçuk aylık

9 düşük yaptım birindede neden rabbim demedim
hep bunada şükür demekki sağlıklı değilmiş rabbim beni seviyormuş dedim
sağlıksız çocuk dünyaya getirmek sorun değil
sorun bana birşey olursa çocuğuma kim nasıl bakar
o yüzden rabbin seni seviyor ki meleğini yanına almış
eminim en sağlıklısından bir evlat nasip edecektir
elif bu 24 saat ve 12 saat olayı doğru mu acaba? neden bizim dr lar 24 saat etkili olandan (adı neydi) vermiyorlar.
dr a yarın sorsam mı?kızarmı ki bana...
aspirinin etkisi 10 gündür
clexan ın etkisi 12 saat bunlar birbirini tamamlar korkma
doktorun aptt testleriyle duruma göre iğneyi ikiye çıkaracaktır

göbeğinden yapmayı dene canım bide iğneyi yaptıktan sonra oraya bastır ovalamadan

ben aspirin kullanmıyorum. demek etkisi 10 gün. sadece clexan 0,4 günde 1. hep kanamam olduğu için vermedi sanırım.

herkese merhaba... 5 haftalıkken bir düşük yaşadım. 3ay sonra tekrar hamile kaldım. ikinci gebeliğimde de 9 hafta 3 günlükken bebeğimin kalbi durdu. 10 gün önce kürtaj oldum. iki farklı dr ile görüştüm. biri düşük biri kalp durmasından dolayı sonlandığı için bunun bir tesadüf olduğunu ve sorun olmadığını söylediler. 2 durum birbirinden farklı dediler. ama benim içim rahat etmiyor. üçüncüye aynı şeyi yaşamak istemiyorum. kan pıhtılaşması testini yaptırmak istiyorum. nasıl yaptırabilirim. kadın doğum uzmanına gidip ondan mı isteyeceğim bu testi yada başka bölümmü? birde bu testi şimdimi yaptırmalıyım. tekrar çocuk düşündüğüm zamanmı? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, bu bir tesadüf olamaz bana göre. Tekrarlayan düşüklerin mutlaka araştırılması gerekir. Benim doktorum ilk düşüğümden sonra yaptı bu tahlilleri, ikinciyi beklemeyelim yapmak için dedi. Ama devlet hastanelerinde genelde 2 yada 3 düşük sonrası istiyorlarmış genetik testlerini. Kan pıhtılaşması varsa bebek gelişmeyebiliyor içerde ve küçük kalıyor beslenemediği için ya bu şekilde düşük olabiliyor yada kalbi durabiliyor. ikiside kan pıhtılaşmasının sonucu olabilir. Kadın doğumcunla konuş sana genetik testi istesin. Özel hastanelerin genetik bölümü oluyor ve bunu yapıyorlar. Gidip oraya da başvurabiliyorsun. Ama tetkikin istenmesi gerekiyor. 5 li test var onu devlet ödüyor. Eğer onda sorun çıkmazsa bir tanede 12 li bir test varmış onu istiyormuş doktorlar. Ama ben 5 li den sonra istemedi çünkü zaten direk trombofili çıkmıştı. Sen mutlaka bu testi yaptır derim ben. Allah kolaylıklar versin umarım sorun çıkmaz.

merhaba cevap verdiğin teşekkür ederim..
ben bu doktorları anlamıyorum hepsi farklı bişey söylüyor.. birde ben düşük yaptığım zamanlarda bacaklarımda morluklar oluşuyor.. doktor bu konuyla ilgili dahiliye gitmemi istedi...bana da doktor dış gebelik amiliyatı olduğumda tek tüple kaldı işimiz daha kolay zaten diğeri sağlıksızmış dedi.. ama yine olmadı.Vardır Rabbimim bildiği diyorum..nasip kısmet tabi..

birde bu pgt yi denemekte de yarar var diyorum.. belki tutmucak ama yine bir umut diyorum...

canım bilmiyorumki benim bişeyim yok doktor bi çekip bakalım dedi bende korktum çektirmedim.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]1291[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2875 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 965 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 1350 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD] 100[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD]100 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 9670 kalan : 330 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…