bebeğim düşmüş. ne zaman oldu hiç hissetmedim. çok küçüktü o yüzden anlamadım galiba. dün akşam pembe akıntım olmuştu. sabah da kırmızı ve yoğun oldu. hastaneye gittim. ama hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. çünkü benim hep dediğim gibi 6. haftamda kanamam olur. bugün adet tarihime göre 6+0 günlüktüm. hiç şaşmıyor. maalesef dr dan iyi haber alanadım. şimdiye kadar hep kalp durması olmuştu. hiç düşük olmamıştı. kürtaja falan gerek görülmedi. çünk içeride hiçbirşey göremedi dr. ama demiştim progesteron değerim düşük oolduğu için bu zaten sağlıklı bir şey değilmiş. sağlıklı olmadığı için vücut bunu atmış. çok üzülmemeye çalışıyorum. evdeyim. dinleniyorum. mayısta kaldığımız yerden devam edecez inşallah. Takdir-i ilahi. başka diycek bir şey yok. Rabbim verdi o aldı. o en iyisini bilir.
ama kızlar size bir şey diyim mi? ben içimden hep bu kez de aynı şeyleri yaşayacaksam çok ilerlemeden olsun ne olacaksa diye dua ediyordum. çok şükür RAbbime. daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim. aramızda bağ oluşmadı. Rabbim bir sonrakinde hayırlısını versin inşallah, bizleri tercih yapmak zorunda bırakmasın.
düşünen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. selmacım dua edecem demişsin. Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbimden hayırlısını istedim hep, buymuş hayırlısı. çok şükür ki kızım bilmiyor.hepinizi çok öpüyorum.
bebeğim düşmüş. ne zaman oldu hiç hissetmedim. çok küçüktü o yüzden anlamadım galiba. dün akşam pembe akıntım olmuştu. sabah da kırmızı ve yoğun oldu. hastaneye gittim. ama hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. çünkü benim hep dediğim gibi 6. haftamda kanamam olur. bugün adet tarihime göre 6+0 günlüktüm. hiç şaşmıyor. maalesef dr dan iyi haber alanadım. şimdiye kadar hep kalp durması olmuştu. hiç düşük olmamıştı. kürtaja falan gerek görülmedi. çünk içeride hiçbirşey göremedi dr. ama demiştim progesteron değerim düşük oolduğu için bu zaten sağlıklı bir şey değilmiş. sağlıklı olmadığı için vücut bunu atmış. çok üzülmemeye çalışıyorum. evdeyim. dinleniyorum. mayısta kaldığımız yerden devam edecez inşallah. Takdir-i ilahi. başka diycek bir şey yok. Rabbim verdi o aldı. o en iyisini bilir.
ama kızlar size bir şey diyim mi? ben içimden hep bu kez de aynı şeyleri yaşayacaksam çok ilerlemeden olsun ne olacaksa diye dua ediyordum. çok şükür RAbbime. daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim. aramızda bağ oluşmadı. Rabbim bir sonrakinde hayırlısını versin inşallah, bizleri tercih yapmak zorunda bırakmasın.
düşünen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. selmacım dua edecem demişsin. Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbimden hayırlısını istedim hep, buymuş hayırlısı. çok şükür ki kızım bilmiyor.hepinizi çok öpüyorum.
kızlar emıne msj yollamıs 7de kanaması olmus hastaneye gıdıyormus.dua beklıyor sızden.
allah yardımcın olsun arkdasım hiç uzulme rabbim daha iyisini verir inşallah.bende 2 aylık bebeim ve 7 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldu ikiside.inan büyüyüpte olmesi cok kötu bide normal dogup yapıp hissediyosun ama göremiosun.rabbim sifamızı versin inşallah.suan hamileyim ama hep bi korku inşallah aynı seyleri yasamam...allah hepimizin gönlüne göre versin
canım herkes kuran okumayı bilmiyorki ben mesela türkçesini okuyorumkızlar şimdi aklıma geldi de. acaba hatim yapsak mı. emine nin de kanaması başlamış Rabbim esirgesin. cüz alsak 1 haftada 1 hatim yaparız aslında.
hayırlı cumalar arkadaslar.dun aksam duamızı yaptım allah kabul etsın ınsallah.rabbım okuyanlardan razı olsun.emıne de ınsallah guzel haberlerle doner bugun.elıf haber gelırse bıze de ılet lutfen.
slm canım bende duanıza katılmak isterim simdilik 50 tane yazarmısın bana okudukca yazarım sana rabbim kabul etsin tez zamanda evlat isteyen tüm kullarına nasip etsin inş....
emine
çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın ve kucaklarımızı doldursun inşallah.. dediğin gibi hayırlısı buymuş...
hildan nasılsın canım ne zamandır giremiyorum foruma... inşallah sen ve bebeğin iyisindir
nur canım sen iğne kullanırkenmi kaybettin bebeğini. hamileliğim ilerledikçe içime bir korku düşüyor... hep bir acabalar içerisindeyim. hayırlısı ile bebeğim dünyaya gelse de rahat bir nefes alsam[/Q
hayır canım ben iğne kullanırken kaybetmedim 2 hamileliğimde bilmiyorduk kanımda pıhtılaşma oldugunu.ama şimdi 8 haftaya yaklasştık sanırım hergun clexane kullanıyorum.bugun doktora gidicem inşallah iyi haberler alırım.bide benim rahimimde yapısıklık var oda riskli bi durummus.ne düşünceğimi şaşırdım artık...
hepnize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
sevinç beni güncelle (1. sayfa) diyecektim yapmışsın zaten. sağolasın canım.
çok teşekkür ederim canım tarifin için güzelce anlatmışsın. 41 gün yapabilir miyim bilmiyorum. kanama falan olmaz da inşallah yaparım. kendimi bir hazır hiddedince başlayım ben sağolasın canım. sen başladın mı?
kızlar emıne msj yollamıs 7de kanaması olmus hastaneye gıdıyormus.dua beklıyor sızden.
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.
Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 200 kalan 9800 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin
hayırlı cumalar arkadaslar.dun aksam duamızı yaptım allah kabul etsın ınsallah.rabbım okuyanlardan razı olsun.emıne de ınsallah guzel haberlerle doner bugun.elıf haber gelırse bıze de ılet lutfen.
günaydın hayırlı cumalar...
hepnize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
sevinç beni güncelle (1. sayfa) diyecektim yapmışsın zaten. sağolasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?