Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Emine cok uzuldum canim;(
Rabbimin bir bir bildgi vardir elbet bidahakine saglikli sihhatli kucagina almak nasip olur insallh

allah yardımcın olsun arkdasım hiç uzulme rabbim daha iyisini verir inşallah.bende 2 aylık bebeim ve 7 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldu ikiside.inan büyüyüpte olmesi cok kötu bide normal dogup yapıp hissediyosun ama göremiosun.rabbim sifamızı versin inşallah.suan hamileyim ama hep bi korku inşallah aynı seyleri yasamam...allah hepimizin gönlüne göre versin

emine

çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın ve kucaklarımızı doldursun inşallah.. dediğin gibi hayırlısı buymuş...

hildan nasılsın canım ne zamandır giremiyorum foruma... inşallah sen ve bebeğin iyisindir

nur canım sen iğne kullanırkenmi kaybettin bebeğini. hamileliğim ilerledikçe içime bir korku düşüyor... hep bir acabalar içerisindeyim. hayırlısı ile bebeğim dünyaya gelse de rahat bir nefes alsam

kızlar şimdi aklıma geldi de. acaba hatim yapsak mı. emine nin de kanaması başlamış Rabbim esirgesin. cüz alsak 1 haftada 1 hatim yaparız aslında.
canım herkes kuran okumayı bilmiyorki ben mesela türkçesini okuyorum
hayırlı cumalar arkadaslar.dun aksam duamızı yaptım allah kabul etsın ınsallah.rabbım okuyanlardan razı olsun.emıne de ınsallah guzel haberlerle doner bugun.elıf haber gelırse bıze de ılet lutfen.

saol canım Allahım razı olsun ne duamız varsa Rabbim kabul eylesin amin.

selvı kanamam devam soyle edıyor akıntım kahverengı lekeeler halınde devam edıyor.emıne sana da dedıydım gercekten cok uzuldum.sabah mesajını esım okudu bana ıse gıderken uyanıyor o ben uyumaya devam edıyorum ne oldugumu anlamadım hemen burayada gırıp yazdım ama ıste Rabbım hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın

canım çok üzüldüm inankiii ne desem boş Rabbim herşeyin en iyisini biliyor tabiki sabırlar versin beterinden esirgesin ve Rabbim bunu unutturacak başka acılar göstermesin. amin.
çok geçmiş olsun canım.

slm canım bende duanıza katılmak isterim simdilik 50 tane yazarmısın bana okudukca yazarım sana rabbim kabul etsin tez zamanda evlat isteyen tüm kullarına nasip etsin inş....

tmm canım ekledim bu arada gerçek isminide yazıyorsun listede 22 haftalık hamile görünüyorsun bi problem yok inşallah.

elif canım sana da geçmiş olsun... benim de 10. haftadayken kanamam oldu canım endişelenme inşallah geçer...

kızlar hatim okursanız bir cüz alabilirim.... doğacak bebeklerimize onlar doğmadan hatim indirmiş oluruz.... çok da güzel olur.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 200 kalan 9800 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

elif aspirini bir iki gün kesmeyi düşündünmü hiç benim başıma geldiği için söylüyorum canım
aspirin gebelikte kanama yapıyorda bende bırakınca geçiyor:26:

hepnize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
sevinç beni güncelle (1. sayfa) diyecektim yapmışsın zaten. sağolasın canım.

canım düzeltme yaptım kendini çok yıpratma nolur ilerlese daha kötü olurdu Rabbim kaldıramayacağımz yükü vermesin sabırlar versin canım
şükürler olsunki bir tane evladımız rabbimizin mucizesi var . Bizim var olduğu halde bu kadar yıpranıp üzülüyoruz, hiç olmayan arkadaşlarımıza
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle inşallah. amin.

Yok canım adetliyim bende henüz başlamadım ama inşallah başlıycam. Ara vermeden okumak gerekiyormuş öyle zamanlardada ya söylüycem babam yada annem okusun. inşallah niyetlendim Rabbim kısmet ederde bitiririm.

kızlar emıne msj yollamıs 7de kanaması olmus hastaneye gıdıyormus.dua beklıyor sızden.

Aaaa, Allahım yardımcısı olsun inşallah. Sıkıntısız atlatsın hiçbir şey olmadan. Rabbim esirgesin. La havle vela kuvvete illa billahily aliyyül aziym. Rabbim tüm bela ve sıkıntılarından korusun inşallah.Şifa versin. Amin.

ahh canım ya, gerçekten çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Şimdi bunları okumadan yazmıştım bende Rabbim yardım etsin diye ama sonradan gördüm bu mesajını. Rabbim en hayırlısın bilendir. Ama gerçekten zor oluyor. Allahım güç kuvvet versin. Ve bir dahakine artık bu acıları yaşatmasın. Amin.

sevınccım kanamam bıter bıtmez bende baslıcam inşallahh

hayırlı cumalar arkadaslar.dun aksam duamızı yaptım allah kabul etsın ınsallah.rabbım okuyanlardan razı olsun.emıne de ınsallah guzel haberlerle doner bugun.elıf haber gelırse bıze de ılet lutfen.

günaydın hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar inşallah. Rabbim tüm dualarınız makbul ve kabul eylesin. Bizi tüm sıkıntılardan gelecek tüm belalardan, hastalıklardan korusun, bebeklerimize güzel sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin. Hayırlı doğumlar versin. Bizlere iyi bir anne, eşlerimize iyi bir baba olmayı nasip etsin. Evlatlarımızı hayırlı kılsın. Eksiksiz, noksansız tüm uzuvlarıyla tam, kusursuz versin Rabbim. Amin.

Emine sen 4 haftalıkmış birşey göremedi diyince içime doğdu da birşey diyemedim, geçmiş olsun çok üzüldüm. Demek ki sağlıksızmış bu, bu kadar erken düştüğüne göre. Üzülmemeye çalış, en azından ilk ayında gebe kalmıştın. İnşallah yine öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…