Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynen öyle canım tabiki onlara kardeş istersiniz ama en azından bir kere tadmışsınız rabbim onlara hayırlı ömürler versin eşim bazen ikiz olsun ya da 3 tane olsun şu kadar araları olsun diye konuşur ben de derimki rabbim hayırlısıyla önce bir tane versin de çünkü o duyguyu tadamama korkusu çok başka insanı çok tedirgin ediyo onlar sizin teselliniz olsun inşallah...

tabiki selma hergün Allaha şükrediyorum onu bize layık gördüğü için. kızımı artık Allahın bir mucizesi olarak görüyoruz eşimle. dün eşim de kendi kendine"kızım ne isterse alacam" demiş .
kimse bizler 2. çocuğu istiyoruz diye hakkımızda farklı düşünmüyordur inşallah. bana kalsa çoktan pes etmiştim. ama kızım kardeşinin olmasını çok istiyor. bir taneyi yapmakla kalmıyor. sonra kardeş istiyorlar. mücadele bitmiyor bizler için.
dün kızıma karnım ağrıdığı için dr a gitcez dedim diye akşam soruyor"anne karnında bebek varmıymış" diye. yokmuş dedim. sonra kendi kendine yorunlara başladı. erkek olursa adını şu koyarım, kız olursa şu koyarım falan diye....o da pes etmiyor.

amin canım. zaten kötü olacaksa sonuç çok büyümeden olsun diye dua ediyordum hep. hayırlısı böyleymiş diyorum. çok teşekkür ederim.

ben de prpgestana başlamıştım günde 3 alttan. ama 1 gün anca kullanabildim. sen gün de 3 kez 2 tane mi kullandın ptogestanı.
yani bizim bu kanamalar (yani benim 6. hafta kanamalarım) progesteron değerlerimizin düşüklüğünden mi oluyor. benim hiç şaşmadı. 4 te 4 oldu. hepsinde 6+ haftalarda kanama oldu çok yoğun.
bu kez ben ilk defa düşük yaptım. hep kanamam olurdu ve dinlenmeyle geçerdi. bu kez farklı oldu. bu da progesteron hormonundan kaynaklanmış. pıhtılaşmadan değilmiş dr öyle söyledi. senin de progesterona bakılmşmıydı gebeliklerinde. düşüklerin b nedenle mi oldu?plesanta demişsin. progesteron hormonu plesantayla ilgiliymiş ve o nun düşük olması zaten plesantanın sağlıklı olmadığını gösteriyormuş. ben de gebelik öncesi başlayım progestana dedim. olmazmış.plesanta olmadan zate ona başlamak da doğru değilmiş. sen düşüklerinde uzun süre progestan kullanmışmıydın?ona rağmen düştü?

çok teşekkür ederim selmacım. Allah razı olsun dua etmişsin. kızım için güçlü olmaya çalışıyorum. mayısta devam edecez inşallah.

Canim benim cok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum ama herseyin hayirlisi rabbim insallah tez zamanda verir kendine dikkat et

kızlar bu gece sacma sapan ruyalarla ugrastım.emıneden mı etkıledım yoksa kotu bıseyler mı olacak bılmıyorum ama tuvalete gırmısım pat dıye elıme bıseyler gelıyor.ucunda beebk plesantası fılan.peceteye sarıyorum doktora goturmek ıcın ablam elımden alıp cope atmaya calısıyor sonunda bır bagrıyorum ona o benım cocugum alıp atarsan bır daha suratına bakmam dıye.Rabbım hayırlara cıkartsın.emıne sen nasılsın?agrın sızın var mı?bu arada nıye mayısta yola devam 3ay korunmamı verdı doktor?

slm benimde kanda pıhtılaşma var 2 düşügüm oldu şuan adetim geçti geblik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı
benim dr hamile kaldıgında iğne yapılması gerektigini söylemişti bu iğnelere ne zaman başlanıyor hamile kalırkalmazmı yoksa beli bir zamanı varmı

slm bence hemen gebelik testi yaptır ve doktoruna git.doktorum bana pozıtıf gördüğümüz andan itibaren iğneye başlıcaz dedi

günaydın kızlarrr dun doktorumuza gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk sukur 7+5 suan.şimdilik her sey yolunda inşallah böyle devam eder rabbim bu kez kucagımıza almamızı nasip eder inşallah..iğneye aspirine devam yeterki bebişim saglıklı olsun.
kızlar bende duanıza katılmak istiyorum nasıl yapıcaz kac tane okuyacaz bana da söyleyin okumak istiyorum

hiç merak etme canım kimse ikinci çocuğu istiyosun diye farklı düşünmez ki evladına kardeş istemek en doğal hakkın böyle şeylere kafa yorma sen. kızına şaşırdım yavrum maşallah malum oluyor demekki Allah onu kardeşsiz bırakmasın inşallah sende sakın pes etme sonuçta hamile kalıyosun rabbim bigün verecek inşallah mayısa kadar beklemeni doktor mu istedi? kendine dikkat et
kızına sarıl o seni rahatlatır herşeyden önemlisi onun sana ihtiyacı var...

canım bugünkü ateşim 36.0

kötü düşünme emine'den etkilenmiş olabilirsin sonuçta hamilesin bazı korkular yaşıyosun onların etkisidir kötüye yorma ne kadar doğrudur bilmem hep derler ya iyi düşün iyi olsun diye moral bozmak yok hep söylüyorum ne kadar korkular da olsa hamilesin tadını çıkar

canım duha suresini hamile kalmadan önce mi okumuştun sonra mı anlayamadım
evet canım adetim bitince başlamıştım o ay hamile kaldım şükür

Evet meryem suresini bende okuyacağım inşallah kısmet olursa. Ama çok hızlı okuyamıyorum o yüzden netten okutsam ve bende takip etsem olur mu?
hiç bilmiyorum ki kuzucum ama niyet önemlidir herhalde

doktor bana 32. haftada bıraktırdı ben başta korkmuştum ama
iyi ki erken bırakmışım çünkü 35. haftada doğum yaptım

Çok geçmiş olsun canım. Yeni öğrendim bende.
Birkaç gundur annemlerdeyim dinleniyorum girememiştim foruma.
Çok geçmiş olsun, hayırlısı Allahın takdiri böyleymiş. Tolga Hocanın dediği gibi sağlıklı değilmişki yaşamamış, Allahım beterindn saklasın neler duyuyoruz neler okuyoruz hergün... Güzel düşün güzel olsun herşey, bol bol dinlen, Rabim hayırlısıyla kızına kardeş nasip eder inşallah:) Amin...

Elif bende gördüm öyle bir rüya...Ama bir hafta kadar önce biraz canımın sıkkın olduğu bir gündü. Rahat uyuyamamış sürekli huzursuz olmuştum. Tuvalette önce kum gibi kan döktüğümü gördüm. Sonrada küçük göz düştü.... Allahım sen koru yarabbim. Çok etkileniyoruz elimizde değil o yüzden ben olumsuz şeyler düşünmemeye çalışıyorum bol bol dua edip tövbe çekiyorum. Allahım hayırlısını nasip etsin...

Son düzenleme:
slm arkdaşlar clexane kullanan arkdaslar rapor cıkartıp mı alıyorsunuz iğneleri.raporlu oldugu zaman ilaça para ödeniyormu.yoksa hepsini sigorta karşılıyormu yardımcı olurmusunuz...

para ödüyorsun ben 4 kutuya 58 lira ödedim.hasta katılım paylıymış rapor sadece her doktora yazdımak ve 1den fazla almak içinmiş.ilaç 60tl miş.4 kutuyada 9 küsür tl fark çıkarmış.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım msj nereye yazacagımı bilemedigimden buraya yazıyorumkusuruma bakmayın bende 2 kez kurtaj oldum karnımda öldü bebekler genetik testi yaptırdım ve mthfr a1298c bölgesinde heterezigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir yazıyo raporda bu şekilde rapor alan arkadaşlarımız varsa nasıl bi tedavi uygulandı ne kullanıldı yazabilirlerse sevinirim kusura bakmayın tekrar

para ödüyorsun ben 4 kutuya 58 lira ödedim.hasta katılım paylıymış rapor sadece her doktora yazdımak ve 1den fazla almak içinmiş.ilaç 60tl miş.4 kutuyada 9 küsür tl fark çıkarmış.

tesekkurler herkes farkl ısoyluyor.benim arkdasmın bi tanıdıgıda hiç para odemden almıs.bakalım pazartesi belliolur rapor cıkınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…