canım düzeltme yaptım kendini çok yıpratma nolur ilerlese daha kötü olurdu Rabbim kaldıramayacağımz yükü vermesin sabırlar versin canım
şükürler olsunki bir tane evladımız rabbimizin mucizesi var . Bizim var olduğu halde bu kadar yıpranıp üzülüyoruz, hiç olmayan arkadaşlarımıza
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle inşallah. amin.
aynen öyle canım tabiki onlara kardeş istersiniz ama en azından bir kere tadmışsınız rabbim onlara hayırlı ömürler versin eşim bazen ikiz olsun ya da 3 tane olsun şu kadar araları olsun diye konuşur ben de derimki rabbim hayırlısıyla önce bir tane versin de çünkü o duyguyu tadamama korkusu çok başka insanı çok tedirgin ediyo onlar sizin teselliniz olsun inşallah...
Eminecim Allah'ım sabır versin kızına uzun sağlıklı ömür versin. İnşallah bu son kaybın olur buna şükür ki daha fazla büyümeden böyle oldu doğumhaneye girip de kucağın boş çıkmak çok daha zorAllah'ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Kendine iyi bak pekmez falan içmeyi ihmal etme. Tekrar geçmiş olsun bu son olsun inşallah.
eoe canim benimde hep kanamali oluyo:26:bir kere bile kanamasiz baslamadigim bi hamileligim olmadiayni benimkide regl kanamasindan fazla oluyo.. progesteronun zaten tek caresi hap degilmiki acaba :26:öyleyse eger onu zaten doktorum hemen baslatiyo günde 3x2 defa alttan kullandiriyo daha etkili olmasi icin ama yine olmuyo.... benimde 5 hamileligimin 3 kürtaj biri 5 haftalik biri 8 haftalik olmak üzere iki tanede kendiliginden düsügüm var. bende simdilik baska bisey bulunmadigi icin hep kandan süpheleniyorumm..:26:ama patoloji sonuclarindada hic kandan demiyolar ya.bisey bulamayinca plasenta büyümemis yada plasentadan kaynaklanan biseyden kaybedilmis olabilir diyo..ama direk hic bi zaman kan pihtisindan denmedi:26:hematoloji doktorumda artik kandan kaynaklanmadigini düsünüyo..ben hep testlere göre gereken igneyi sana verdim diyo..cünkü her gidisimde 7 tüp kan alip ona göre igneyi veriyodu.. ama anladimki hersey nasip isi..igne ilac doktorlar bi yere kadarr... yeterki ilk önce rabbim ol desin
canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum bugün evde değildim aklım hep sendeydi şimdi okuyunca dayanamadım bugün namazlarımın arkasından hep hayırlı olacaksa devam etsin diye dua etmiştim demekki hayırlısı böyleymiş canım ama seni güçlü gördüm böyle ol hep inşallah rabbim inşallah en hayırlı zamanda bizlere sağlıklı sıhatli hamilelikler nasip etsin...
evet bendede yapıyor karnım mosmordu yeni geçiyor kolumdan yapıyor eşim şimdi.morluklar geçince karnımdan yapıcan yine karın bölgesi yaglı oldugu için daha cabuk emiliyormuş iğne.bende dinleniyorum hep doktor 4 aya kadar riskin var dedi cunku benim rahimde yapışıklıkta var .hayırlısı olur inşallah bugun doktora gidicem iyi haberler alırım inşallah...
slm benimde kanda pıhtılaşma var 2 düşügüm oldu şuan adetim geçti geblik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı
benim dr hamile kaldıgında iğne yapılması gerektigini söylemişti bu iğnelere ne zaman başlanıyor hamile kalırkalmazmı yoksa beli bir zamanı varmı
kızlar bu gece sacma sapan ruyalarla ugrastım.emıneden mı etkıledım yoksa kotu bıseyler mı olacak bılmıyorum ama tuvalete gırmısım pat dıye elıme bıseyler gelıyor.ucunda beebk plesantası fılan.peceteye sarıyorum doktora goturmek ıcın ablam elımden alıp cope atmaya calısıyor sonunda bır bagrıyorum ona o benım cocugum alıp atarsan bır daha suratına bakmam dıye.Rabbım hayırlara cıkartsın.emıne sen nasılsın?agrın sızın var mı?bu arada nıye mayısta yola devam 3ay korunmamı verdı doktor?
günaydın herkese...
evet canım adetim bitince başlamıştım o ay hamile kaldım şükürcanım duha suresini hamile kalmadan önce mi okumuştun sonra mı anlayamadım
hiç bilmiyorum ki kuzucum ama niyet önemlidir herhaldeEvet meryem suresini bende okuyacağım inşallah kısmet olursa. Ama çok hızlı okuyamıyorum o yüzden netten okutsam ve bende takip etsem olur mu?
doktor bana 32. haftada bıraktırdı ben başta korkmuştum amakızlar kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşadım şimdi 30 haftalık hamileyim, coraspirin ve iğne kullanıyorum ama doktorum coraspirini bırak artık dedi, içime sinmedi, bu konuda bilgisi olan var mı???
para ödüyorsun ben 4 kutuya 58 lira ödedim.hasta katılım paylıymış rapor sadece her doktora yazdımak ve 1den fazla almak içinmiş.ilaç 60tl miş.4 kutuyada 9 küsür tl fark çıkarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?