canım düzeltme yaptım kendini çok yıpratma nolur ilerlese daha kötü olurdu Rabbim kaldıramayacağımz yükü vermesin sabırlar versin canım
şükürler olsunki bir tane evladımız rabbimizin mucizesi var . Bizim var olduğu halde bu kadar yıpranıp üzülüyoruz, hiç olmayan arkadaşlarımıza
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle inşallah. amin.
sağolasın serapçım. Allah razı olsunahh canım ya, gerçekten çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Şimdi bunları okumadan yazmıştım bende Rabbim yardım etsin diye ama sonradan gördüm bu mesajını. Rabbim en hayırlısın bilendir. Ama gerçekten zor oluyor. Allahım güç kuvvet versin. Ve bir dahakine artık bu acıları yaşatmasın. Amin.
hayırlı cumalar inşallah. Rabbim tüm dualarınız makbul ve kabul eylesin. Bizi tüm sıkıntılardan gelecek tüm belalardan, hastalıklardan korusun, bebeklerimize güzel sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin. Hayırlı doğumlar versin. Bizlere iyi bir anne, eşlerimize iyi bir baba olmayı nasip etsin. Evlatlarımızı hayırlı kılsın. Eksiksiz, noksansız tüm uzuvlarıyla tam, kusursuz versin Rabbim. Amin.
Emine sen 4 haftalıkmış birşey göremedi diyince içime doğdu da birşey diyemedim, geçmiş olsun çok üzüldüm. Demek ki sağlıksızmış bu, bu kadar erken düştüğüne göre. Üzülmemeye çalış, en azından ilk ayında gebe kalmıştın. İnşallah yine öyle olur.
bebeğim düşmüş. ne zaman oldu hiç hissetmedim. çok küçüktü o yüzden anlamadım galiba. dün akşam pembe akıntım olmuştu. sabah da kırmızı ve yoğun oldu. hastaneye gittim. ama hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. çünkü benim hep dediğim gibi 6. haftamda kanamam olur. bugün adet tarihime göre 6+0 günlüktüm. hiç şaşmıyor. maalesef dr dan iyi haber alanadım. şimdiye kadar hep kalp durması olmuştu. hiç düşük olmamıştı. kürtaja falan gerek görülmedi. çünk içeride hiçbirşey göremedi dr. ama demiştim progesteron değerim düşük oolduğu için bu zaten sağlıklı bir şey değilmiş. sağlıklı olmadığı için vücut bunu atmış. çok üzülmemeye çalışıyorum. evdeyim. dinleniyorum. mayısta kaldığımız yerden devam edecez inşallah. Takdir-i ilahi. başka diycek bir şey yok. Rabbim verdi o aldı. o en iyisini bilir.
ama kızlar size bir şey diyim mi? ben içimden hep bu kez de aynı şeyleri yaşayacaksam çok ilerlemeden olsun ne olacaksa diye dua ediyordum. çok şükür RAbbime. daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim. aramızda bağ oluşmadı. Rabbim bir sonrakinde hayırlısını versin inşallah, bizleri tercih yapmak zorunda bırakmasın.
düşünen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. selmacım dua edecem demişsin. Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbimden hayırlısını istedim hep, buymuş hayırlısı. çok şükür ki kızım bilmiyor.hepinizi çok öpüyorum.
bebeğim düşmüş. ne zaman oldu hiç hissetmedim. çok küçüktü o yüzden anlamadım galiba. dün akşam pembe akıntım olmuştu. sabah da kırmızı ve yoğun oldu. hastaneye gittim. ama hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. çünkü benim hep dediğim gibi 6. haftamda kanamam olur. bugün adet tarihime göre 6+0 günlüktüm. hiç şaşmıyor. maalesef dr dan iyi haber alanadım. şimdiye kadar hep kalp durması olmuştu. hiç düşük olmamıştı. kürtaja falan gerek görülmedi. çünk içeride hiçbirşey göremedi dr. ama demiştim progesteron değerim düşük oolduğu için bu zaten sağlıklı bir şey değilmiş. sağlıklı olmadığı için vücut bunu atmış. çok üzülmemeye çalışıyorum. evdeyim. dinleniyorum. mayısta kaldığımız yerden devam edecez inşallah. Takdir-i ilahi. başka diycek bir şey yok. Rabbim verdi o aldı. o en iyisini bilir.
ama kızlar size bir şey diyim mi? ben içimden hep bu kez de aynı şeyleri yaşayacaksam çok ilerlemeden olsun ne olacaksa diye dua ediyordum. çok şükür RAbbime. daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim. aramızda bağ oluşmadı. Rabbim bir sonrakinde hayırlısını versin inşallah, bizleri tercih yapmak zorunda bırakmasın.
düşünen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. selmacım dua edecem demişsin. Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbimden hayırlısını istedim hep, buymuş hayırlısı. çok şükür ki kızım bilmiyor.hepinizi çok öpüyorum.
kızlar kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşadım şimdi 30 haftalık hamileyim, coraspirin ve iğne kullanıyorum ama doktorum coraspirini bırak artık dedi, içime sinmedi, bu konuda bilgisi olan var mı???
slm canım bebğin dogumuna yakın aspirini bi süre sonrada iğneyi bıraktırıyolar sanırım.dogumda kanama cok olmasın diye.bende 8 haftalık hamiley clexane coraspin kullanıorum sonu iyi olur inşallah
hayırlı olsun cnm, bikaç yerde de yazıyo bırakılması lzm diye, kalp ya da gözde sorun olabiliyomuş bebekte allah korusun, o zmn ben doktorumun sözünü dinleyim en iyisi:))
sagoll canım tabikide doktorunu bi bildikleri vardır mutlaka.saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim bebeşini inşallah.hamileliğin boyunca kanaman oldumu hiç aspirini iğneyi kullananlarda oluyormuş genelde.
yok çok şükür hiç olmadı, bence o rahimle alakalı bişey, iğne kanama yapmaz, morluk yapıyo ama:) ayaklarımı hep sıcak tuttum ama, o bence çok önemli.
kızlar kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşadım şimdi 30 haftalık hamileyim, coraspirin ve iğne kullanıyorum ama doktorum coraspirini bırak artık dedi, içime sinmedi, bu konuda bilgisi olan var mı???
yok çok şükür hiç olmadı, bence o rahimle alakalı bişey, iğne kanama yapmaz, morluk yapıyo ama:) ayaklarımı hep sıcak tuttum ama, o bence çok önemli.
evet bendede yapıyor karnım mosmordu yeni geçiyor kolumdan yapıyor eşim şimdi.morluklar geçince karnımdan yapıcan yine karın bölgesi yaglı oldugu için daha cabuk emiliyormuş iğne.bende dinleniyorum hep doktor 4 aya kadar riskin var dedi cunku benim rahimde yapışıklıkta var .hayırlısı olur inşallah bugun doktora gidicem iyi haberler alırım inşallah...
inşallah.. fazla takma kafana, rahat ol. Ben koluma 20. haftadan sonra geçmiştim, şimdi morluk içinde ama olsun allah sonunu göstersin de gerisi önemli değil.
Amin canım. çok şükür bir çocuğum var. zaten böyle şeyler yaşadıkça kızıma daha çok sarılıyorum. Rabbim onu korusun. çok şükür ki koruyor da. görüyorum. korumasa başımıza neler neler gelmişti. Allahıma binlerce şükür ki koruyor kızımı. allahımın bir mucizesi o yaa. o verdi onda da neler neler yaşadık ama almadı yanına bana hediye etti onu çok inanıyorum buna. Rabbim tüm evlatları korusun.
kesinlikle haklısın. ben bile daha 4 haftalık için ne kadar üzülmüşken başkalarının acısını öyle iyi anlıyorum ki. Allahım herkese evlat versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. herkese bu mutluluğu tattırsın. isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
sağolasın serapçım. Allah razı olsun
ne güzel dua etmişsin. Allah kabul etsin.
sağol burcucum. evet tolga hoca da öyle dedi. materyal olsaydı genetik inceleme yapardık ve sonucun kötü çıktığını görürdün dedi. zaten sonuçlarımdan sonra acayip bir progestan depolamaya çalıştı bana. günde 3 progestan ve haftada 2 proluton depot vermişti. ama kullanmak bile nasip olmadı. evde ilaçtan iğneden geçilmiyor biliyor musun? ama kısmet buraya kadarmış.zaten ben de hissettim. cuma gittiğimde keseyi gördü. çarşamba da sanki aynı boyda gibi geldi bana. bence 5 günde daha büyürdü. sonra adetimi ileri tarihe attı. bence gelişme olmamıştı. ben de şükrediyorum kürtaj vs gerek kalmadı. vücut kendi attı.
evet çabuk hamile kalmıştım. inşallah yine çok beklemem.mayıs adetiyle tekrar başlıycaz. bakalım hayırlısı.
ama aklıma şimdi de neden sağlıksızdı diye takıldı. hoca bazen arka arkaya böyle olur dedi.
canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın inşallah
cok gecmis olsunrabbim tekrarini yasatmasin insaAllahh...
nanuu canim valla benim rahimde hic bisey yok histereskopi yaptirdim herseyime bakildi ama pihtilasmadan kaybediyorum igne aspirin kulandigim halde..hamileliklerim hep kanamali oluyo..tam bes hamileligim oldu hepsini kaybettimm
Nereye gidiyorsun cnm,femical e mi,cook gecmis olsun
eoe canim benimde hep kanamali oluyo:26:bir kere bile kanamasiz baslamadigim bi hamileligim olmadiçok teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz için.
bende de kanama hep oluyor. kanama pıhtılaşmadan olurmuş ama bugün anladım ki progesteron hormonunun düşük olmasından da oluyor. buna da baktırmak ve önceden önlem almak lazım. benim kanamalarınm adet kanamasından dahi fazla oldu her seferinde. 4 te 4 kanama yaşadım. ama ilk defa düşük yaşadım.dr bugünki kaybımın pıhtılaşmadan olmadığını progesteron değer,mden kaynaklandığını söyledi. bildiğim duyduğum herşeyi paylaşmak istiyorum ki herkes bu konularda bilgi sahibi olsun.
fernical nerde durmadım istanbulda mı? ben ankaradayım ve tolga ecemişe gidiyorum. ve kesinlikle kimse dr umun hatası diye düşünmesin. o elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştı. takdir- i ilahi. önce Allaha sonra dr lara emanetiz.
acayip kötü hissediyorum kendimi. tensiyonum düştü galiba. gene de buraya girmeden yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?