Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu aksam doktora gidiyorum kalp atislarini duycaz insallh dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.
Bir de dualamayi ben yaparim demistim ama donus olmadi. Nasil yapacagimi solerseniz cok sevinirim seve seve yaparim...

özlettiniz valla. arada girin böyle. hilal de yok ortalarda.

Bu aksam doktora gidiyorum kalp atislarini duycaz insallh dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.
Bir de dualamayi ben yaparim demistim ama donus olmadi. Nasil yapacagimi solerseniz cok sevinirim seve seve yaparim...

okuyabilirsen bir yasin oku. bir de dua sayfası varya sevinçinki. onu çıktı al. isimleri oku. duayı oku falan. işte.

kıyamam yaa. ceylin mi tutuyor kolunu. maşallah. kardeşi için nelere katlanıyor kıyamam. benim kızım bakamıyordu iğne olurken. maşallah kızına yaa. öp onu benim için zehracım. gir böyle arasıra yaa.

canım iyiyim şükür.kanmam yok o ilk gün çok az oldu bir kaç günde akıntı ara ara kahverengi geldi o kar.gene raporluyum pazartesi göreve başlayacam bende yemek yiyemiyorum bulantıdan diye verdi.ama kızlar hapın faydası olmuş bana premesis diye bitkisel bir hap vermişti.dün haptan1 saat sonra kusunca dünn feleaketti benim iiçin hap içimde durduğu günler harika geçiyor.hapın faydası var bulantısı olana tavsiye ederim bitkiselde.

sen iyi olda duaya katılma bende dün zar zor 100tane okudum.

nazife yap ozaman.duanın ilk başında duamız diye yazıyor.oradaki duayı okuyacaksın duadaki ......yerlerede duaya katılan listedeki okuyan okumayan herkesin adını söyleyeceksin bu kadar.

vildan çok üzüldüm dikkat et kendine.zor bende 27 haftalık kaybettim ama elden bişey gelmiyor.

adalet Rabbimden ümit kesilmez hayırlısını dile....

hilal nasılsın canım?kanaman bittimi işe başladın mı?

Slm kizlar nasilsiniz kusura bakmayn ne olur. Net yok şimdi kayinvalide de teldn giriyim izinliyum evde dinleniyorum bebegim iyi ama kan pihtisi oldugu gibi duruyo hiç küculmemiş bu da risk oldugunu gösteryo bakalim allaha emanetim sizlere kendime hep dua ediyorum çok zor yaşadiklarmz biraz geçmişe bakcam inş. Herkes iyidir

İyiyim canim girmeyince hepinizi özlüyor merak ediyorum sen nasilsn

Sağol arkadaşım. Ne güzel söylemişsin. Yaşadıklarımız o kadar zor o kadar can acıtıcıki. Ama rabbim sabrını mükafatını veriyor. İnşallah. Senin acını tahmin bile edemiyorum. Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah. Burdan yapılan dualara hep katılmak istiyorum. Birbirimize yaptığımız dualar kabul olur inşallah. Bana çok huzur veriyor...

cok uzuldum canım.allah hayırlısını versın her zaman boyle dua et sende.ınsallah en kısa zamanda guzel haberler alırsın tekrar

Sağol canım iyi dileklerin ve desteğin için... Hakkımızda hayırlısı...

Ben özgür hocaya hamileyken hiç gitmedim. Biraz pahalıydı. ve her gidişinde alıyordu. Tolga gibi 10 gün içinde kontrol falan yok. O yüzden hamilelikte iğneye başlatırmıydı bilmiyorum ama ikili üçlü taramaya ona da gitmeyi planlıyordum, nasip değilmiş. Tolga hoca aspirine önceden başlatmıyor mu??? Bak şimdi üzüldüm buna çünkü önceden kullanmak isterim, bazı heterezigotlar hamilelik boyunca bile kullanmış. Hakkımızda hayırlısı valla. Allaha emanetiz. İğne konusunu da öğrenirsem burdan paylaşırım merak etme. Senin de hakkında hayırlısı olsun. Hayırlısıyla kızına kardeş gelir inşallah sağlıklı ve sıhhatlice...

Sağol canım. Allahım isteyen herkese hayırlı zamanlardaa sağlıklı sıhhatle yavrular nasip etsin, kucağımızı boş bırakmasın inşallah....

Bu iğne konusu kesin çözüm diye bir şey yok. Çünkü kayıplarımızın kesin nedenini bilemiyoruz. Ben hep 9. haftada kaybediyorum mesela. ilki 9+0 dı. Bu 8+5(iğne ile daha küçük çok enteresan) Benim aklıma şu gelmişti. Bu haftalarda kordon oluşuyor bebek ordan beslenmeye başlyıor, bunda mı bir sıkıntı var acaba. Doktorum olabilir, ama başka şeyde olabilir dedi. Bir başkası da bu haftalarda ise kromozomal bir bozukluk olabilir dedi. Bakacağız sonuçlarım bir çıksında. Umarım çaresi olan bir sonuç çıkar.

Sağol canım. Sanada çok geçmiş olsun. Allahım tekrar yaşatmasın. Peki bu kromozom anomalisi neden oluyor. Ve tekrarlama riski var mı merak ediyorum. Çaresi tüp bebekmi , yani böylece bu anomalililer elenebilecek mi. sonuçlarım çıksın bir kaç doktora soracağım. Sana bu konuda ne söylediler???
Hakkımızda hayırlısı bakalım. Çok dua ediyorum ve çok şükrediyorum rabbime...

Son düzenleme:
Sağol canım. Rabbim tekrar yaşatmasın hiç kimseye.
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Senin için dua ediyorum. Sende bizleri dualarından eksik etme.

canım kutu bitince mi gel dedi evet uzun ben 5. gün başladım günde iki tane içtim 5 günde bitti bitince 2. günde gittim hayırlısı olsun canım bol bol kuru incir ye

arkadaşlar eskiler ayşeyi tanırlar sağsalim doğum yaptı fakat eşi rahatsızdı bir dizi ameliyat oldu
ve yoğun bakımdayken ayşe doğum yaptı eşi bebeği hiç göremedi uyutuluyordu yoğun bakımdaydı
Bugün hakkın rahmetine kavuşmuş. Allahım herşeyin hayırlısını versin kaldıramayacağımız yük vermesin
Ayşeye sabırlar versin dayanma günü versin bebeğine kavuştu fakat eşini kaybetti. Allahtan hayırlısını isteyelim.

arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum lütfen bu paı 4g/49 homozıgot denilmiş şimdi dr bana dediki bir hemotolojiyede görün acaba hemotolojiye gözükene kadar korunmayı bıraksammıki bu degerlerde olan hemotoloji giden varmı ya inan cok taktım napayım akıl verin bana bu degerler bildigim kadarıyla kan pıhtılaşması başka en olabilir acil cvp kızlar

Selam arkadaşlar.Beni aranızdan hatırlayanlar vardır.Son haberleri veriyorum.Çok şükür yavrumu dünyaya getirdim.Bir haftayı geçti.Normal doğum yaptım.Doğum esnasında kanamam biraz fazla oldu.Clexane kullanmıştım.Sizinde aklınızda bulunsun.Gerçi bebeğin ne zaman geleceğini bilmediğimiz için mecbur kullandık ama kanamayı biraz arttırdı.Ama ben de pıhtılaşma pek yoktu.Sadece homosistein seviyem biraz yüksekti.Belki ondan kanamam çok oldu.Neyse bugünleri de gördüm ya çok şükür.Darısı hepinizin başına.Doğuma giderken hepinize dua ettim..

Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Benim hamilelik sürecim zor oldu (buna da şükür.)İlk zamanlar bebeğin kalp atışları yokru.Meğer geç döllenme olmuş.14. haftalarda hafif kanamam oldu.Plasenta biraz aşağıdaymış.Zamanla yukarı çıktı.Sonra gebelik şekeri çıktı.Diyet uyguladım.28. hafatada erken doğum tehlikesi yaşadım ve yaklaşık 10 hafta yataktan sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım..Nidilat kulllandım.Yavrum 38 hafta 4 günlükken dünyaya geldi çok şükür.Bunları şikayet olsun diye yazmıyorum.Benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum..Rabbim herkese kolaylıklar ve sabırlar versin...

canım gözünaydın Allahım analı babalı büyütsün acısını göstermesin iki gün önce sormuştum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…