duamız bitmiş allah kabul etsin. ben pek okuyamadım kızlar hakkınızı helal edin. internete pek giremiyorum. malum çok oturunca ağrılarım oluyor. pzartesi başlayacağım işe. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. şeker yüklemesi yapılmıştı. onda bişey çıkmadı şükür. demirim düşük çıktı. ilacı değiştirdi. maltofer içiyordum şimdi gyno ferro sanol gümde 2 tane içmeye başladım. tabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder bebişleri. herkes iyidir umarım. hilal senin nasıl gidiyor hala kanaman devcam ediyormu. elif sen nasıl oldun varmı bir sıkıntı
Bu aksam doktora gidiyorum kalp atislarini duycaz insallh dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.
Bir de dualamayi ben yaparim demistim ama donus olmadi. Nasil yapacagimi solerseniz cok sevinirim seve seve yaparim...
ben yaklaşık 2 öncesine kadar karnımdan kendim yapıyordum büyüdüğü için kolumdan başladık eşime yaptırıyorum. nöbetçi olduğu gün sol kolumu kızıma tutturup kendim yapıyorum. mecbur kalırsamda göbeğimden yapıyorum. iğne yakıyor ve koldan morarma çok oluyor.
duamız bitmiş allah kabul etsin. ben pek okuyamadım kızlar hakkınızı helal edin. internete pek giremiyorum. malum çok oturunca ağrılarım oluyor. pzartesi başlayacağım işe. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. şeker yüklemesi yapılmıştı. onda bişey çıkmadı şükür. demirim düşük çıktı. ilacı değiştirdi. maltofer içiyordum şimdi gyno ferro sanol gümde 2 tane içmeye başladım. tabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder bebişleri. herkes iyidir umarım. hilal senin nasıl gidiyor hala kanaman devcam ediyormu. elif sen nasıl oldun varmı bir sıkıntı
Bu aksam doktora gidiyorum kalp atislarini duycaz insallh dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.
Bir de dualamayi ben yaparim demistim ama donus olmadi. Nasil yapacagimi solerseniz cok sevinirim seve seve yaparim...
vildan çok üzüldüm dikkat et kendine.zor bende 27 haftalık kaybettim ama elden bişey gelmiyor.
adalet Rabbimden ümit kesilmez hayırlısını dile....
hilal nasılsın canım?kanaman bittimi işe başladın mı?
Cok gecmis olsun arkadasim rabbim sabirlar versin insallah hepimizin basindan ayni dert gecti ben 32 haftalikken kaybettim karnimda bebegimi erken olmasindada vardir bir hayir bol bol dua et sabret elbet bir gun bu sabirlarimizin mukafatini alacagiz rabbim yardimcimiz olsun...
cok uzuldum canım.allah hayırlısını versın her zaman boyle dua et sende.ınsallah en kısa zamanda guzel haberler alırsın tekrar
anladım. senin tolga hocayla tanışman yeni o halde.demek özgür bey de iğneye gerek duymuyor.bana onu da tavsiye etmişlerdi. ama gitmedim. çok pahalıymış. prof parası.nuri beye ben de gittim. o da benim kan değerlerimin bu kayıpları açıklamayacağını söyledi.ama yine de iğne kullanırız demişti. ama tolga hoca çok içimize sindi. eşim çok beğendi. bakma, eşlerimizin bir erkek dr u beğenmesi büyük bir şey. biz çok ısındık ona.hatta kızıma sordum. hangi dr a gidelim diye ) o da tolga beyi seçti benim düşüğümde de çok teselli etti beni.umut vermeye çalıştı.
o dediğin iğne bnim de kafama takıldı. onu soracaktım ama çekindim sormaya.verdiği iğneyi sorgular gibi yapmak istemedim.diğer iğneyi sorarsan bana da bilgi ver tamam mı? benim de kafama çok takıldı o.
sabahın 7 sinde mesaj attım kanamam var diye hemen aradı beni. hastaneye gel dedi.
tolga bey aspirin kullandırmıyor canım bana hiç vermedi. iğneyle aspirinin etkisi aynı değil dedi bana. iğna kanı slandırır, aspirin kanama yapar dedi.o halde sen de belmemiyceksen aynı zamanlarda başlıycaz demektir. ben mayısta başlıycam tekrar.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Ama hamilelik düşünülen ay iğneye başlama işini hiç duymamıştım ben. Bende doktoruma sorayım bu konuyu. Hamile kaldığımızda kullanmaya başlıyoruz gerçekten geçmi oluyor acaba.( Allah sabırlar versin ve inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin..
böyle iğne kullanmalarına rağmen düşük yapanları okuyunca çok üzülüyor ve korkuyorum ya ALLAHım ne olur işe yarasın bu iğne diye dua ediyorum...iğneye rağmen düşük yapan arkadaşlar için çok üzüldüm umarım bundan sonraki sağlıklı olur..neden böyle oluyor ya bu derdin dermanını bulamayacakmıyız.offf offf
canım çok geçmiş olsun. benim de iğneye rağmen düşüğüm olmuştu. 12. haftamda. genetik sonucu kötü çıktı bebişimin. ben de senin gibi düşünmüştüm iğneye coraspine rağmen nden düştü die. ama bak benimkinde kromozom anomalisi vardı turner sendromu.drum pıhtılaşmadan değil anomalisi olduğu için ölmüş dedi. demekki seninki de sağlıklı değil. Rabbimin merhameti o kadar büyükki bizim sağlıksz bebklerimizi bizden alıyor ve karşılığında cenneti vaadediyor. Allah yardımcın olsun. yaşadıkların kolay değil Allah a sığın bolca dua gözyaşıyla dua...
umut geçmiş olsun. bir dahaki sefere iyi sonuçlanır hamileliğin inşallah.
normal çıkmış canım gözünaydın
sevinçcim test sonuçlarını bile beklemeden dr klomene başlattı üçüncü gün başladım ama benim günde 1 tane bittikten iki gün sonrada yanıma gel dedi yani adetin 14.günü bitiyor hap bana biraz geç bitiyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?