Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cvp veren yokmu arkadaşlar benim sorumaa(

ajda canim bende bu ve 3 ayri faktörde pihtilasma var..ben hemotolojiye gittimmm..igne kulanmamm gerektigini söyledi:26: bence sende bi gittt bide hemotoloji dr görüsünü al bence ..en azindan tekrar bi daha hamile kalmadan icin rahat ederrrsende 12 tane trombofili panelinede bakildimi:44:sadece bu mu bulundu :44:

gözün aydın canım....

kızlar ayseye çok üzüldüm.kader işte Rabbim sabır versin çok zor....

Canim nasilsin bulantilarin gectimi benim zaman zaman ozellikle geceleri yanma oluyo sende de oluyomu.

Kızlar özel sigortası olan varmı doğum planlamadan önce yaptıran?

burcu-gen in vardı .ama çok sık giremiyor artık. ben de bir araştırıyım dedim. ama çok da mantıklı gelmemişti bana. çok hatırlamıyorum tutarları. her şirketin farklı hastanelerle anlaşması var. önce hastaneni seçip sonra sigorta şirketini seçmelisin. hatırladığım kadarıyla 1 yıllık oluyor. eee malum bizim planladığımız tarihle doğum yapabilirsek doğum yaptığımız tarih 1 yılı geçiyor. düşükler vs...o yüzden bana çok da mantıklı gelmemişti. hatta belli miktarda muayene hakkı veriliyor. artırırsan fiyat da artıyor, yatışta fiyat artıyor, doğum da artıyor. çok çok uçuk gelmişti bana.yani yaptırmamak daha mantıklı gelmişti.

günaydın arkadaşlar

ayşe için ne diyeceğimi bilemiyorum. haberini okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum ve de şu an iş yerindeyim.... çok çok çok üzüldüm içim burkuldu tanımıyorum kendisini ama biz burdakilerin derdiyle dertlenmeyi öğrendik... Rabbim sabırlar versin başka acı yaşatmasın... bunları yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorum.. Allah hepimizi yuvasında sevdikleriyle mutlu kılsın....

kızlar geçmişe göz attım... bulunduğum yerde gitmediğim doktor kalmadı ... doktorlara iğnenin dozu hakkında endişelerimi söylediğimde iğnenin kesin çözüm olamayabileceğini bu konuda üzerinde uzlaşılmış bir tedavi yönetimim olmadığını söylediler. 2 defa kimyasal gebelik geçirdim doktorum pıhtılaşmanın rahim duvarının kanlanmasını önlediğinden bebeğin tutunamayabileceğini söyledi.... ben de zaten mersinli olduğumdan turunçgilleri çok severim... ve hamile kalmadan önceki ay limonu çok yedim... kanı sulandırsın diye hamile kaldığım zamandan itibaren de her gün salatada bol limon ekşisi kullandım... bu hamileliğimde de ilk aylarda göğsüm aşırı sertleştiği zaman kokuyordum ve hemen ya nar ekşisi kullandım az miktar ya da bir adet limon yedim ....zaten insan kendinde olan değişimleri hissediyor... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Gunaydin yardimci olmak icin yaziyorum ben yaptirali cok oldu ama infeetelite bolumune randevu alip gtmistim derdimi anlattim bu testleri istedigimi soyledim ve onlarda istek yaptilar istanbulda devlet hastanesinde yaptirdim biraz kosusturmali oldu ordan oraya ama sonuc olarak dunya kadar para vermedim ozel labaratuara. Tavsiye ederim yani allah yardimcin olsun

hoşgeldin hilalcim. iyi bari çok şükür herşey yolundaymış. bu kadar ara verme bir daha. merak ediyoruz

melek öğretmene

hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün

bebeğini kaybeden arkadaşlara da geçmiş olsun... en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin....

İçim yandı birden okuyunca. Allahımmm, bu nasıl bir imtihandır yarabbim. Herşey sendendir biliyoruz Rabbim ama sen kimselere gösterme böyle acılar, imtihanlar.. Yaşatmasın bir daha kimseye. Rabbim sabırlar versin. Herşeyi hayırlısıyla evlatlarımızı, eşlerimizle birlikte, ailemizle birlikte sağlıkla nasip etsin inşallah. Gerçekten çok üzüldüm tanımıyorum ama. Rabbim yardımcısı olsun..

Annelik böyle bişi işte tüm zorluklara rağmen sadece onun yaşayabilmesi için uğraşmak. 10 hafta yatakta başka hangi kuvvet bizi tutabilir ki değilmi? Bu kadar zorluklardan sonra şükür ki bebeğini sağ salim kucağına alabilmişsin. Bebeğine ve sana güzel sağlıklı bir ömür versin inşallah. Bizlerede ve tüm isteyenlerede en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin..

vildancım benim 6. haftalarda hep kanamam olur. 3 gebelikte de oldu nitekim 4. de de oldu. belki tolga bey ondan bana aspirini vermemiş olabilir. sana ne yapar bilmiyorum.ama aspirin kanama yapar demişti bana.ayrıca burda bazılarının dr u da aspirin vermiyor.hayırlısı bakalım. senin sonucun nasıl çıkacak acaba? vildan akayda mı kürtaj oldun? ne kadar verdin? bilgimiz olsun.hemen çıktın mı?

çok üzüldğm yaa. Allah rahmet eylesin. tanımıyorum ayşeyi. neden ameliyat oldu eşi, rahatsızlığı neydi?
Rabbim herşeyin hayırlısını versin. birii alıyor, birini veriyor. sual olunmaz.Allah sabır versin. bebeği ne kadarlık?

sana tavsiyem. hematolojiye git ve öykünü anlat. bakılması gereken tüm değerlerime baktırmak istiyorum de. sadece 4g/5g değerine mi bakılmış senin? asdece bu ise daha bakılması gereken çok şey var bence.ama tahliller pahalıymış. devlet hastanesine git bence.

gözün aydın. güle güle büyüt bebeğini. çok şükür uzun zamandan sonar iyi bir haber aldık.darısı hepimizin başına.

dün evde yoktum gelince bilgisaya oturdum baya paylaşımlar olmuş hepsini okuyup sonra yorumlar yapıcaktım. meleköğretmen'e çok sevindim umut oldu bize ama sonra ayşe'nin durumunu okuduktan sonra hiçbişey yazamadım kalamadım burda bu nasıl imtihandır böyle hep onlara sabır diledim. rabbim eşini almış ama eşinin bi emanetini vermiş evladının ömrü uzun hayırlı olsun inşallah arkadaşın biri de yazmış hakikaten o kadar çok şey var ki şükredeceğimiz

sen nasılsın canım işe başladın mı? hani senin doktorun iğneye öncesinde başlıyomuş ya dün de bu konuda baya paylaşımlar olmuş bu da kafama takılıyo acaba doktorumdan ben de mi istesem diyorum önümüzdeki hafta belli olucak eğer hamile kalmadıysam Ankara'daki doktoruma gidip ayrıntılı görüşmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…