Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben hemen başladım canım işe. cuma düşük oldu. pazartesi başladım hemen. raporluk bir durum yoktu zaten.
evet dün iğneye erken başlamayla ilgili konuşıldu. vildan 8+5 te bebeğini kaybetmiş. benim dr erken başlaman gerekti demiş. ondan bu konu konuşuldu. ama takma kafana burda çok kimse hamilelik belli olunca başlıyor iğneye. her dr un yöntemi farklı. dr larımıza güvencez. başka çare yok.
sen kendini nasıl hissediyorsun. insan hissediyor çünkü. hamilemisin sence?karnında sancı, göğüste acı falan varmı?
ateşin çok iyi gidiyor bu arada. güzel haber alırız inşallah yakında.

Son düzenleme:
kızlar mrb, bişey sorcam
adetime daha 1 hafta olmasına rağmen dünden beri kahverengi lekelenmelerim oluyo. doktora geçen ay gitmiştim, küçük küçük kistlerin var ama önemli değil onlar yok olur dedi. adet gecikmesi yaparsa gel dedi. ancak daha adetime 1 hafta var ve dünden beri lekelenmem oluyor, adet kanaması değil, buna eminim. acaba yerleşme kanaması yani üstüne görme olabilir mi? yerleşme kanaması yaşayan var mı aranızda ya da bilgisi olan? şüpheli ilişkinin üzerinden tam 13 gün geçti. türlü türlü şeyler geliyo aklıma, korkmaya başladım.

Canım ben sonuçlarımı çok doktora gösterdim, sordurdum. Zekai tahirde bir doktorda öncesinde 2 ay aspirin hamilelikte clexane kullanacak demiş. Eşimin annesi de ilk 3 çocuğunu düşürmüş. Acaba onda da mı pıhtılaşma var diye düşündüm. Yani ben taşıyıcı eşimde taşıyıcıysa belki pıhtılaşma daha ciddidir...Bakalım sonuçlar çıktıktan sonra belki eşime de testler yapılır. Hayırlısı olur inşallah...
Kürtajı cumartesi akayda yaptım. Bu özel hastaneler konusunu herkes iyi bilmeli aslında herkesten tutturabildiklerine fiyat alıyorlar. Ve ben mevzuatı bildiğim için eşimi tembihlemiştim. SUT fiyatları üzerinden faturalandırsınlar yoksa ayrıntılı fatura al davayla alırız demiştim. Eşimde biz mevzuatı biliyoruz SUTa göre ne kadar demiş, hemen tırsmışlar zaten hemen 200 TL demişler. Biz bu kadar ödedik yani...Eşimde çıkışmış. Diğer kişilerden ne kadar alıyorsunuz diye, bu fiyat efendim demiş ama değil aslında 750 TLmiş. Tolga hoca demişti.ve Tolga hoca pazarlık yapın demişti....bu özel hastanelerde hakkınızı arayın kafalarına göre fiyat alamazlar.Kanunen alabilecekleri bir tutar var haberiniz olsun. Benim arkadaşım medicanada 800TL doğum yaptı mesela...
İlk kürtajımı zekai tahirde olmuştum ve 100 TL özel oda parası vermiştik. 1 gün kalmıştım ve çok yıpratıcı bir deneyimdi, saatlerce bekledim, önce kendim düşürdüm, asistanlar kürtajı yaptı. İnan bu sefer çok rahattım. doktorum hep yanımdaydı eşim annem yanımdaydı, 1 saat sonrada çıktım. O moral ne kadar önemli aslında. Bu sefer daha kolay atlattım. İnşallah rabbim tekrar yaşatmaz hiçkimseye....

seninle mutasyonlarımız aynı sanırım. mthfr ler heterozigot ve 4g/4g.
SUT ne demek canım. o halde muayene farkı da çok enresan kasımda 50 tl idi. 2013 te 100 tl olmuş.
evet zekai tahide hocaların yüzünü göremiyorsun. ben de orda kendim 15 haftalık doğum yaptırıldım sonra da kürtaj. 3 günüm orda geçti.
iyi bari dr yanındaymış ve ilgilenmiş seninle. zaten üzüntülüsün. desteğe ihtiyaç duyuyorsun.

Ayşe'nin hikayesi........... Okudum, okuyamadım.. Boğazım düğümlendi resmen. Gözlerimden yaşlar indi işyerinde, masamda okurken.. Bu nasıl bir imtihandır bilinmez ama Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin. Rabbim sevdiklerimizle birlikte eksiksiz ailemizi tamamlasın, yavrularımızı beraber sevip okşamayı nasip etsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını bilendir, hayırlısıyla versin herşeyi. Ve herşeyi tam etsin inşallah. Rabbim ailesine, ayşe'ye bol sabırlar versin. Eşinin mekanı cennet olsun. Onun ömrünü yavrusuna versin.......... Rabbim yardımcıları olsun inşallah.

şimdi gördüm okudum ayseyi allahımm nasıl bır acıdır, hepınız gıbı bende suan aglamaktan kalbımın acısından bısey hıssetmıyorum, cok cok zor allahh ayseye sabır versın,eşinın mekanı cennet olsun , gercekten dıyecek bısey bulamıyuorum kızlar,cok kötu oldum, allah hepımeze herseyın hayırlısını versın, ((

Benim mthfr ler heterezigot ve 4g/5g(bu normal sanırım)
SUT sağlık uygulama tebliği demek tüm işlemlerin fiyatı yazıyor orada. Özel hastanelerde SUTtaki fiyatın belli bir oranını alabilir ancak bizden. çünkü devlet zaten hasta başına belli bir tutarını veriyor hastaneye. 2 kere almış oluyorlar yani..

Canim nasilsin bulantilarin gectimi benim zaman zaman ozellikle geceleri yanma oluyo sende de oluyomu.

canım bulantım devam ilaç içmesem günüm berbat geçiyor.mide felaket ekşiyor yanıyor.ağzımın içi acı acı ekşimsi.mide konusunda zor geçiyor hamileleik.12.haftadayım 2-3 haftaya gecer inşallah....

sabah 6da oglanı uyuttuktan sonra actım forumu, acmaz olaydım...Sevincin haberin okudum, o kadar uzuldum o kadar agladim ki...Minik yavrusunun omru uzun, bahtı acık olsun insallah. Allah kimseye, hicbirimize böyle bir acı yasatmasın.

Kizlar bende zekai tahir burakta tup yaptitdim iki gun once transferim oldu..ve bendede pihtilasma varr.heterozigot mutasyon suan cleksin. 0.4kullaniyorum.igne cokk yakiyoo.kizlar niye hic doktorlar ilgilenmiyo hocalar yuzunu goremiyoz asistanlat var

Canım bende araştırdım bu konuyu dün buraya yazdıktan sonra. Bazı hastanelerde yatış, doğum, ücret 100 karşılanıyormuş sigorta şirketi tarafından ama seçtiğin pakete bağlı tabi.. Ama sorun şurda ki en erken 6 ay içinde yaptırman gerekiyormuş, Yani gebelik planından 6 ay önce. Yada geneli 1 yıl öncesinde diyorlar. Yani 4.ayında hamile kalırsan sigorta hiçbirşeyini ödemiyor. Bende sigorta için 6 ay beklemeyi pek düşünmüyorum açıkcası, yaptırmaktan vazgeçtim. Bir arkadaşım sadece doğuma yakın yaptıracağım dediği için merak edip acaba olabiliyormu diye araştırdım ama şirketler böyle birşeye imkan yok diyorlar. Yani 1 yıl hamile olmadan 1 yılda ikinci poliçede ödemek zorundasın kii ancak doğum paranı karşılayacaklar. O parayada zaten istediğin hastanede doğum yaparsın.. Sgk özellerde bile çoğunu karşılıyor zaten tetkiklerin.

evet senin 4g/5g normal. benim değil. bu kanı sulandıran sistem demekmiş. yani benim hem pıhtılaşmam olması gerekenden fazla hem de kanı sulandıran sistem arızalı.
anladım canım. biraz araştırıyım barı SUT u. inşallah gerek olmaz da.
bu site çok faydalı oluyor. hergeçengün birbirimizden neler öğreniyoruz...

İşyerinde okudum bende canım aynı durumda gözyaşlarıyla yazdım. Allahım sabırlar versin inşallah.

Limon içinde söylediklerinde çok haklısın Ender Saraç programlarında diyor ki, Limon varken insanlar neden kan sulandırıcı kullanırlar anlamam diye. Ama benim tansiyonumu düşürüyor zaten düşüktür o yüzden çokda kullanamıyorum ama salatalarda felan yemek yanında mutlaka bol miktarda kullanmaya çalışıyorum.

Kızlar Ayşe için hepimiz çok üzgünüz, eşi günden güne iyiye gidiyordu ama dün sabah fenalaşmış acil ameliyata almışlar, ameliyatta kalbi durmuş çalıştırmışlar, ameliyattan sonra tekrar Durmuş kalbi ve bu kez hayata dönememiş... O kadar kayıplar yaşadılar tam yüzleri gülecekti ki doğuma günler kala yogun bakıma alındı eşi... Kızı daha 2 aylık baba nedir bilmeyecek takdir-i ilahi mekanı cennet olsun, bugün toprağa verilecek... Biz Ayşe nin eşi için kelime-i tevhid okuyoruz, içinizden gelirse sizde katılın arkadaşlar...

4/g-5/g değeri ne Emine? Bende onlara bakılmadı. Bana bakılan şu 5 li istedikleri test varya onlar, Faktör V ler, MTHFR ler felan. Onlardada zaten etken trombofili çıkınca diğer testlere gerek yok kan pıhtılaşman var dedi doktor. Yaptırmam gerekir mi benimde onları. onlardamı kan pıhtılaşması için?

Kizlar bende zekai tahir burakta tup yaptitdim iki gun once transferim oldu..ve bendede pihtilasma varr.heterozigot mutasyon suan cleksin. 0.4kullaniyorum.igne cokk yakiyoo.kizlar niye hic doktorlar ilgilenmiyo hocalar yuzunu goremiyoz asistanlat var

zekai tahirde nuri danışman var. riskli gebelik şefi. özelde de muayenehanesi var. ya da tüp bebekçi başka dr ların da özeli vardır. bir yandan da özellerine gitsen belki senin için daha iyi olur. o zaman ancak yüzlerini görebiliyorsunhatta sohbet bile edebiliyorsun.inşallah herşey olunda gider. bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

bugünkü ateşim 36.4

Ateşini Elife yazıyorsun ama bende takip eder oldum:))))))) Ben çok iyi bilmiyorum bende uygulayım nasıl yapılacaksa diye bakıyorum sanırım sürekli sana ama senin ki baya bir yükselişte hadi hayırlısı bakalım. İnşallah iyi haberlerini alırız.

Ama senin hiç bir şey kullanmadan sağsalim kızın olmuş ne güzel... İğne bile kullanmamıştın değilmi? Birazda nasip bu işler canım ya. Bi de 30 yaşından önce doğurmak gerek demekki.

sevıncın yazısını okudum rabbım aysenın esıne uzun omurler versın.allah bıze herseyın hayırlısını versın ınsallah.kızşar doktor kontrolum vardı bugun.bebegımızı gorduk masallah.makıne ıyı bısey olmadıgı ıcın kalp atısının sesını duyamadık ama atıyor.bugun ogrendıgı bısey var.9 ay boyunca rısklı gebesın ve normal dogum yapmanı beklemeyecegız 34 den sonra alacagız dedı.ınsallah o gunlerı de goruruz ama bızım rıskımız hıc bıtmeyecek hıc sevınemeyecek mıyız?homozıgot olup ta 40 haftasına kadar bekleyen yok mu bılıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…