- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Evet baktırdığın 5 li test benimki gibi ama bendede Faktör V leiden heterozigot, Faktör V 1299 heterozigot, Protrombin normal,MTHFR 677 normal, MTHFR 1298 Homozigot çıkmıştı. en son o yazdığın 4G/5G değeri yok bende.
Ama hemetologlar zaten kan pıhtılaşmasının bebeğin düşmesine etki yaptığına çok inanmıyor. Şehir efsanesi haline gelmiş bir olay ve bunu kadın doğumcular kullanıyor kendilerine ait bir inançla diye açıklıyorlar. Anlamıyorum ki, hangisi doğru...
ben okurum ama okuyumca kaç okuduğumu söylesem olur mu? aam illaki sayıyı önceden belirtmek gerekse 500 okurum
canım 500 tane de ben alıyorum
doktorum bana geri döndü dedim ben kan pıhtılaşmasını öğrendikten sonra yüzyüze görüşemedik ben değerlerimi merak ediyorum yakında gelicem adet tarihimi bekliyorum dedim gel görüşürüz dedi peki hamilelik varsa daha öncesinde başlasak bi önlem olabilir mi çok kafama takılıyo dedim hamile kalınca başlıycaz hiç merak etme bi farkı olmayacak dedi değerlerime göre mi konuşuyo bilmiyorum bu arada doktorumda da pıhtılaşma varmış 3 düşük yapmış dördüncüyü sağlıklı doğurabilmiş yani herşey rabbimizin takdiri
Tolga beyin muayene ucreti ne kadar akay hast. belki bide ona giderim.baska tahlil yaptirayim mi diyee.bu arada ayse denen arkadasimizin basi sagolsun Allahh bebeginee omur versin kendisini sagluklu kilsin cok zorr
Tmam kızlar hemen şimdi okuyosunuz dimi ? Definden önce bitsin diye uğraşıyoruz 1000 ekledim
evet kızımda iğne falan kullanmadım. bilmiyordum ki böyle bir durumumun olduğunu. burda herkes daha doğrusu 1 çocuğu olan kimse daha önce birşey kullanmamış. hilal, sevinç, zehra, ben. bence de biraz da yaşla alakalı. ben 28 yaşımda doğurdum kızımı. ama kızımda da çok kanamam oldu. 6. haftada az ve 13 haftada çok aşırı yoğun. hastanede yattım 3 gün. 3 ay işe gitmedim evde hep yattım. içeride kanama alanı vardı onun emilmesini bekledim. çok şükür rabbime ki nasip etti kızımızı bize.ama birşey söyleyim mi 38+5 günlükken perşembe günü kontrole gitmiştim.dr um zekai tahirdeydi. yarın gel alalım dedi bana. yani cuma için. ben de dedimki pazaresi gelsem. neyi hesaplıyorum biliyormusun? işe başlama tarihimi. pazartesi doğum olursa pazartesi iş başı yaparım diye hesaplıyordum. ankaradan antepe gidip iş başı yapacaktım çünkü. yeni memurluğa atanmıştım kızımın şansına (hala kızımı uğur böceğim benim diye severim). neyse dr kızdı bana ve yarın gel dedi doğuma. neyse cuma gittim sabahtan tok gittiğim için beklettiler beni yani yatış yapıp bekledim, serum ve nst ye bağlı vaziyette bekledim. açlık sürem dolsun diye. saat 12 gibi apar topar beni sezeryana aldılar açlığım dolmadan. ne oluyor dedim, bebek sıkıntıya girdi dediler. ne olduğunu anlayamadım. neyse çok şükür doğdu kızım.
tabi ben bunları unuttum gitti. ama sonrasında düşükleri yaşayınca tolga hocaya sordum kızım nasıl oldu peki diye. o da bana dedi ki onun da 9 aylıkken kalbi durabilirdi dedi.o zaman işte ben bu yaşadıklarımı hatırladım. iyi ki dr um cuma gel demiş. iyi ki onu pazartesi konusunda ikna edememişim. işte sonradan anladım ki bebeğin sıkıntıya girmesi ne demekti. demek ki kalbi yavaşladı, birşey oldu...çok şükür ki rabbime dr u ikna edememişim pazartesi konusunda.
Nasip işte. Alacak nefesi varsa bu dünyada, birşeyler vesile oluyor. Allah yavrunu size bağışlasın.
Kızlar özel sigortası olan varmı doğum planlamadan önce yaptıran?
Selam arkadaşlar.Beni aranızdan hatırlayanlar vardır.Son haberleri veriyorum.Çok şükür yavrumu dünyaya getirdim.Bir haftayı geçti.Normal doğum yaptım.Doğum esnasında kanamam biraz fazla oldu.Clexane kullanmıştım.Sizinde aklınızda bulunsun.Gerçi bebeğin ne zaman geleceğini bilmediğimiz için mecbur kullandık ama kanamayı biraz arttırdı.Ama ben de pıhtılaşma pek yoktu.Sadece homosistein seviyem biraz yüksekti.Belki ondan kanamam çok oldu.Neyse bugünleri de gördüm ya çok şükür.Darısı hepinizin başına.Doğuma giderken hepinize dua ettim..
Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Benim hamilelik sürecim zor oldu (buna da şükür.)İlk zamanlar bebeğin kalp atışları yokru.Meğer geç döllenme olmuş.14. haftalarda hafif kanamam oldu.Plasenta biraz aşağıdaymış.Zamanla yukarı çıktı.Sonra gebelik şekeri çıktı.Diyet uyguladım.28. hafatada erken doğum tehlikesi yaşadım ve yaklaşık 10 hafta yataktan sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım..Nidilat kulllandım.Yavrum 38 hafta 4 günlükken dünyaya geldi çok şükür.Bunları şikayet olsun diye yazmıyorum.Benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum..Rabbim herkese kolaylıklar ve sabırlar versin...
250tl. tolga beyin asıl alanı tüp bebek bu arada. iyi olur bence gitmen.
kontrolün nasıl geçti sylemedin?
Guzel gecti cnm solemeye dilim varmadi ayse arkadasimiza cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin beterin beteri var halimize bin sukur
Aksam gttik cnm kalp atislarimiz baslamis cok sukur iyi gidiyor simdilik dedi bakalim hep boyle devam eder insallh ...
tahmin ettim bu nedenle söylemediğini.Allah ayşeye sabır versin. diyecek pek de birşey yok.
gözün aydın. sevindim adına. inşallah hep güzel haberler alırsın dr dan. o masaya yatmak, dr un ağzının içine bakmak, yüz ifadesinden bir mana çıkarmaya çalışmak ne demek en iyi bizler biliriz. o masaya büyük korkularla, endişeyle yatarız ama nasıl kalkacağımızı bilemeyiz.hep yüzün gülsün inşallah.
aynılarını yasadım bugun.doktorun gozunun ıcıne baktım belkı o soylemeden bısey anlarım dıye
Tmam kızlar hemen şimdi okuyosunuz dimi ? Definden önce bitsin diye uğraşıyoruz 1000 ekledim
arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum lütfen bu paı 4g/49 homozıgot denilmiş şimdi dr bana dediki bir hemotolojiyede görün acaba hemotolojiye gözükene kadar korunmayı bıraksammıki bu degerlerde olan hemotoloji giden varmı ya inan cok taktım napayım akıl verin bana bu degerler bildigim kadarıyla kan pıhtılaşması başka en olabilir acil cvp kızlar
adet tarihine yakın zamanlarda test yap. adet tarihini beleme o zaman. ama pozitif çıkmazsa hemen üzğlme. sonar da çıkabilir. yani ne kadar erken pozitifi görürsen o kadar iyi o halde. madem erken başlamak istiyorsun iğneye. erken öğrenmek için çok test yap.
ayy bu sayfada kimse kimseye fikirlerini galiba söylemiyor neyse arkadaşlar tşklr
ayy bu sayfada kimse kimseye fikirlerini galiba söylemiyor neyse arkadaşlar tşklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?