Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bazıları da iki heterozigot bir homozigot yapar. diyorlar. iğne şart diyorlar.

adet tarihine yakın zamanlarda test yap. adet tarihini beleme o zaman. ama pozitif çıkmazsa hemen üzğlme. sonar da çıkabilir. yani ne kadar erken pozitifi görürsen o kadar iyi o halde. madem erken başlamak istiyorsun iğneye. erken öğrenmek için çok test yap.

Nasip işte. Alacak nefesi varsa bu dünyada, birşeyler vesile oluyor. Allah yavrunu size bağışlasın.

Kızlar özel sigortası olan varmı doğum planlamadan önce yaptıran?

Benim var canım, sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. Özelden yazarsan daha kolay cevaplarım.

Canım gözünaydın, son zamanlarda çok sıkıntıların olmuştu ama neyse herşey yolunda gitmiş yavrunu almışsın kucağına çok sevindim.

250tl. tolga beyin asıl alanı tüp bebek bu arada. iyi olur bence gitmen.

Sagolasin canimm..buvarada o pihtilasma zamani gosteren testide solemen cok i oldu onuda yaptirimm..hele bi bebisim gelsin teyzesii..;-)doktor hamile kalincada dozda dusuklune gidebiliriz dedi bende neye gore dusurce diye sorcaktim ama lafi agzina tikiyolarr

meleköğretmen çoooook sevindim inanki..hadi gözün aydın ya sağ salim dünyaya getirdin ne güzell..ALLAH sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin..seninde iyi olmana sevindim..

kontrolün nasıl geçti sylemedin?

Guzel gecti cnm solemeye dilim varmadi ayse arkadasimiza cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin beterin beteri var halimize bin sukur
Aksam gttik cnm kalp atislarimiz baslamis cok sukur iyi gidiyor simdilik dedi bakalim hep boyle devam eder insallh ...

tahmin ettim bu nedenle söylemediğini.Allah ayşeye sabır versin. diyecek pek de birşey yok.
gözün aydın. sevindim adına. inşallah hep güzel haberler alırsın dr dan. o masaya yatmak, dr un ağzının içine bakmak, yüz ifadesinden bir mana çıkarmaya çalışmak ne demek en iyi bizler biliriz. o masaya büyük korkularla, endişeyle yatarız ama nasıl kalkacağımızı bilemeyiz.hep yüzün gülsün inşallah.

aynılarını yasadım bugun.doktorun gozunun ıcıne baktım belkı o soylemeden bısey anlarım dıye

ayy bu sayfada kimse kimseye fikirlerini galiba söylemiyor neyse arkadaşlar tşklr

canım eğer gecikmezse önümüzdeki hafta cumartesi pazar adet olmam gerekiyo öncesinde salı ya da çarşamba kan testi yaptırsam mı diyorum

ayy bu sayfada kimse kimseye fikirlerini galiba söylemiyor neyse arkadaşlar tşklr

ajda canım korunmaya devam et hemotolojıye gıt gereken testlerını yaptır hemotoluguna sonucunu goster sonra normal bır kadın dogumcuya gdıderek sonucalrınıda al göster sana gereken tedavıyı yazsın, ıgnemı asprınmı ne ıse onlara basla, tum bunlrdan korunmayı bırak ıcın rahatt şekıldee bebişin için çalışş canınnııı sıkmaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…