Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elifim nasılsın canım? işe başladın mı? ne zamana kadardı rapor? bulantılar ne alemde. artık yavaş yavaş biter bulantın. 1. trimesteri bitirmek üzeresin. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzunu da inşallah. sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

nasılsın canım? diyet ne alemde? yemek yapıp işe mi getiriyorsun nasıl gidiyor? bugün ne yemek var menüde

nasılsın canım? girmiyorsun bayadır. ne alemdesin?
dua işi ne oldu? bıraktık mı canım...son dua biraz geç bitti di mi? ama bırakmayalım derim ben, olduğu kadar. yeterki duasız günümüz geçmesin diyorum ben.

Allah tamamına erdirsin inşallah. Merak ettim sadece clexan mı kullandın? aspirin kullanmadın mı???

ayy inşallah canım yaa o kadar çok istiyorum ki daha önce de demiştim bizim her iki ailede de daha torun yok ilk olucak kimse bişey demiyo yaşadıklarımızdan dolayı ama herkes gözümüzün içine bakıyo ne zaman güzel bi haber vericez diye

bu sıkıntılı zamanlarında elif'ime biraz zahmet verdim ama hakkını helal etsin rabbim sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah selmacım inşallah bu kez olur da aileler de toruna doyarlar artık inşallah. hayırlısı olsun canım.

Merhabalar, bir şey sormak istiyorum ben.
Kan pıhtılaşması nedeniyle içinizde Hibor kullananınız var mı? Ben bu ilacı kullandıktan sonra göbeğimin hangi noktasına vurduysam hep morardı hem de ciddi bir şekilde.Siz de de böyle olan var mı?Ben daha önceki gebeliğimde fraxiparin kullanmıştım ve böyle bir sıkıntım olmamıştı.

merhaba arkadaşlar ben hamile olduğumu daha yeni öğrenmiş sayılırım.herkes özele gitmeyin diyor neden?
birde kızlar ben adetim 1 gün geçe öğrendim hcg sonucu 6,71 di sizce değer çok mu kötü?
doktor keseyi görürsek sorun yok dedi.geç döllenme olabiirmiş.
0,6 lık clexane kulllanıyorum

amin canım inşallah.okuşdayım bugün sabah biraz sancım oldu ama iyiyim şükür.bulantı devam birde ilaç içiyorum onu içmesem daha kötü olurum herhalde.

evet sevinç ne oldu senin yumurta takibin haberdar et bizi...

bu arada herkes iyidir umarım. geçmişe pek bakamadım. dua işi ne oldu ne okuyoruz

canım raporlu musun başladın mı işe.olmazsa rapor al.

rengarenk evet canım 12+2 oldum bugün inşallah sende bende tüm hamilelerde sonuna kadar sağlıkla geliriz.

nasılsın canım? diyet ne alemde? yemek yapıp işe mi getiriyorsun nasıl gidiyor? bugün ne yemek var menüde

canım diyet iyi gidiyor. ama dün akşam başım döndü. tansiyonum düşmüş biraz. ben pek hissetmiyorum ama galiba beni biraz zorluyo. diyete uyumumda bir sıkıntı yok şükür. evet canım yapıp okula getiriyorum. çünkü yemekhanede her zaman diyetime uygun yemek bulamam. bugün menüde 1 kase şehriye çorbası, 2 dilim ekmek arası 1 köfte, 1 çay bardağı yoğurt, 4 yemek kaşığı pırasa ve artı 1 dilim ekmek daha vardı. öğlen ekmek dilimimi daha fazla yiyorum. çünkü okulda beni zorluyo açlık. akşam 2 dilim ekmek yiyorum. akşam pek açlık hissetmiyorum. arkadaşlarım da pek üzülüyo durumuma artık onlarla yemeğe gidemiyorum. hele dışarıda lokantada falan yerlerse hiç katılamıyorum. ama katlanıcaz 3 ay. ha bide bende kabızlık yapıyo. o sıkıntı. kepekli yiyemediğim için.

Canım özele gitme ile ilgili tam olarak neyi kastettiğini anlamadım.
Değerin düşük ama eğer normal yolla gebe kalmış ve eğer geç döllenme olmuş ise değerin gittikçe yükselecektir.2 gün sonra tekrar tahlil yaptırıp anlayabilirsin durumunu.Keseyi görürsen durum iyi demektir.

kan pıhtılaşması olanlar özele değil çapaya gitsin deniyor?

canım sen başladın mı diyetine ihmal etme. bak beni de yalnız bırakma:) bugün daha önce kilo kontrolü için gittiğim diyetisnemi bıraktım. çünkü bunda yapabilecek fazla birşey yoktu. gidip tartılacaktım sadece. bu listenin dışına çıkamayacağım için gelmemin pek anlamı kalmadı dedim. o da doğruladı zaten. ayrıca bugün hacettepedeki diyetisyeni arayıp bir-iki birşey sordum. mesela bitki çayı içebilirmiyim diye. hayır dedi. normal çayı açık içebilirmişim, kahve haftada 1-2 gün içebilirmişim. bir de kahvaltıda domates salatalık vs. yiyebilirmiyim dedim hayır dedi.bu kötü oldu. yazık bana yaaa. ama ne kadar zor olursa olsun yapacağım. başaracağım allahın izniyle. hiç birşeyde bu kadar kararlı olmamıştım. artık nasıl bebek istiyorsam düşün yani:)

kan pıhtılaşması olanlar özele değil çapaya gitsin deniyor?

canım o şu anlamda sanırım. araştırma hastaneleri de bu konuyla ilgileniyor boşuna gidip özelde para harcamayın demek herhalde. bir de o arkadaş özelde yaşadığı bir hikayesinden yola çıkarak bu fikre ulaşmış. o yüzden. yoksa hamilelik takibini tabki istediğin yerde yaptırabilirsin. ama bu pıhtılaşma testleri için üniversite ve araştırma hastaneleri de yapıyor demek.

başladım canım başladım tabi. yaln ız bırakırmıyım seni hiç.
evet diyetisyene gitmene hiç gerek yok. bak gör nasıl kiko vereceksin zaten.
bitki çayına şaşırsım yaa. ben sürekli bitki çayı içiyorum. kiraz sapı çayı ile, limonlu yeşil çay içiyorum daha çok aslında. bana dr um hamilelikte simameki çayı hariç herşey içebilirsin demişti. kahve de tamamen yasak bana.
domates salatalık da çok kötü olmuş canım yaa. zaten kahvaltı sınırlı oluyor bir de domates salatalık olmazsa kötü. aam alışılacak yapacak şey yok.
inşallah şenaycım inşallah, Allah nelere katlandığını görüyor. Muradına erersin inşallah.
sen şimdi 3 ay sonra direk korunmayı bırakacakmısın? yoksa önce dra mı gideceksin. nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…