- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım mesjını yeni gördüm bizim gibi olan arkadaşlara yardımı olur diye cevaplamak istedim. benim 3 ayrı gende heterezigot mutasyon var. cleksan 04 lükle başladık hamileliğimin 2. ayında lekelenmeler ve kanamam geldi biz yine kaybettik derken çok şükür rabbim nasip eyledi. dozajı 06 lığa çıkardı doktor. PTZ (PROTROMBİN ZAMANI) normal çıktı ama lekeler devam edince tavsiye etti.
bu arada kesinlikle iyi bi doktora gidilmeli özellikle büyükşehirlerde yaşayanlar özel hastanelerde sürünmeyin. araştırma hastanelerine gidin ve adamakıllı bakılsın. benim 2. düşüğümde istanbulun en güzel??? özel hatanesinin en iyi doktoruna sorduğumda sende kan pıht. yok demişti. 3. düşükten sonra çapaya gittik her şey ortaya çıktı. kaldı
şimdi 2,5 ayım kaldı inşallah mevlam herkese nasip eylesin dua etmeyi ihmal etmeyin.selametle
hadi bakalım hayırlısı selmacım. ben de takip ediyorum ateşini. iyi yükseldi biraz. ortalamanın altına değilsin hala. hadi bakalım. elif takip ediyorya seni olur olur birşeyler
elif uğurlu geliyor bize. bizi üç te üç hamile yapmıştı. netice hepimizin aynı olmadı ama sonuçta üçümüz de hamile kaldık mı kaldık? ateş ölçme de hamile kalmak için zaten.
iyi olsun da elifim inşallah başkalarında da vesile olsun.
ayy inşallah canım yaa o kadar çok istiyorum ki daha önce de demiştim bizim her iki ailede de daha torun yok ilk olucak kimse bişey demiyo yaşadıklarımızdan dolayı ama herkes gözümüzün içine bakıyo ne zaman güzel bi haber vericez diye
bu sıkıntılı zamanlarında elif'ime biraz zahmet verdim ama hakkını helal etsin rabbim sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah.okuşdayım bugün sabah biraz sancım oldu ama iyiyim şükür.bulantı devam birde ilaç içiyorum onu içmesem daha kötü olurum herhalde.elifim nasılsın canım? işe başladın mı? ne zamana kadardı rapor? bulantılar ne alemde. artık yavaş yavaş biter bulantın. 1. trimesteri bitirmek üzeresin. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzunu da inşallah. sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
nasılsın canım? girmiyorsun bayadır. ne alemdesin?
dua işi ne oldu? bıraktık mı canım...son dua biraz geç bitti di mi? ama bırakmayalım derim ben, olduğu kadar. yeterki duasız günümüz geçmesin diyorum ben.
bu arada herkes iyidir umarım. geçmişe pek bakamadım. dua işi ne oldu ne okuyoruz
nasılsın canım? diyet ne alemde? yemek yapıp işe mi getiriyorsun nasıl gidiyor? bugün ne yemek var menüde
Canım özele gitme ile ilgili tam olarak neyi kastettiğini anlamadım.merhaba arkadaşlar ben hamile olduğumu daha yeni öğrenmiş sayılırım.herkes özele gitmeyin diyor neden?
birde kızlar ben adetim 1 gün geçe öğrendim hcg sonucu 6,71 di sizce değer çok mu kötü?
doktor keseyi görürsek sorun yok dedi.geç döllenme olabiirmiş.
0,6 lık clexane kulllanıyorum
kan pıhtılaşması olanlar özele değil çapaya gitsin deniyor?Canım özele gitme ile ilgili tam olarak neyi kastettiğini anlamadım.
Değerin düşük ama eğer normal yolla gebe kalmış ve eğer geç döllenme olmuş ise değerin gittikçe yükselecektir.2 gün sonra tekrar tahlil yaptırıp anlayabilirsin durumunu.Keseyi görürsen durum iyi demektir.
kan pıhtılaşması olanlar özele değil çapaya gitsin deniyor?
iyiym canım sağol. işe başladım. arada ayağa kalkıp biraz yürüyorum. ama yemeğe giderken sancım arttı biraz yürüyünce
canım sen başladın mı diyetine ihmal etme. bak beni de yalnız bırakma:) bugün daha önce kilo kontrolü için gittiğim diyetisnemi bıraktım. çünkü bunda yapabilecek fazla birşey yoktu. gidip tartılacaktım sadece. bu listenin dışına çıkamayacağım için gelmemin pek anlamı kalmadı dedim. o da doğruladı zaten. ayrıca bugün hacettepedeki diyetisyeni arayıp bir-iki birşey sordum. mesela bitki çayı içebilirmiyim diye. hayır dedi. normal çayı açık içebilirmişim, kahve haftada 1-2 gün içebilirmişim. bir de kahvaltıda domates salatalık vs. yiyebilirmiyim dedim hayır dedi.bu kötü oldu. yazık bana yaaa. ama ne kadar zor olursa olsun yapacağım. başaracağım allahın izniyle. hiç birşeyde bu kadar kararlı olmamıştım. artık nasıl bebek istiyorsam düşün yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?