Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlısıyla sağlıklı olsun inşallah. ben zeynep ismini çok seviyorum. kızım olursa zeynep koymak istiyorum. eşim de nefise ismini çok seviyo bakalım hayırlısı.

bana da erkek gibi geliyor. tabi Allah bilir. kız olursa zeynep çok güzel isim. benim kızım olursa zeynep koymak isterim adını. zeynep ecrin de güzel iki isim düşünüyorsan

evet zeynep ismini bende çok seviyorum daha ortada bişey yok ama bizim isimler hazır kız olursa zeynep hilal erkek olursa yusuf ali ya da ömer faruk tabi bunlar eşimin fikri

bu arada ne kadar çk zeynep ismini seven varmış bu da burada ortaya çıkmış oldu:)

bu arada ne kadar çk zeynep ismini seven varmış bu da burada ortaya çıkmış oldu:)

evet zeynep bayadır çok moda bir isim oldu. güzel isim bence de ama ben nadir bulunan isimlerden seçerdim. bir de iki isim sevmiorum, net, manası güzel anlamlı bir isim olmalı ve birine ismini söylediğinde ne? anlamı ne ? vs. diye sormamalı.bir de kesinlikle çocuk isminin anlamını taşıyor. onu da hesaba katmak lazım.

Son düzenleme:

doğru söylüyosun canım. çocuk bir ömür boyu o ismi taşıyacak.

canım mesjını yeni gördüm bizim gibi olan arkadaşlara yardımı olur diye cevaplamak istedim. benim 3 ayrı gende heterezigot mutasyon var. cleksan 04 lükle başladık hamileliğimin 2. ayında lekelenmeler ve kanamam geldi biz yine kaybettik derken çok şükür rabbim nasip eyledi. dozajı 06 lığa çıkardı doktor. PTZ (PROTROMBİN ZAMANI) normal çıktı ama lekeler devam edince tavsiye etti.
bu arada kesinlikle iyi bi doktora gidilmeli özellikle büyükşehirlerde yaşayanlar özel hastanelerde sürünmeyin. araştırma hastanelerine gidin ve adamakıllı bakılsın. benim 2. düşüğümde istanbulun en güzel??? özel hatanesinin en iyi doktoruna sorduğumda sende kan pıht. yok demişti. 3. düşükten sonra çapaya gittik her şey ortaya çıktı. kaldı
şimdi 2,5 ayım kaldı inşallah mevlam herkese nasip eylesin dua etmeyi ihmal etmeyin.selametle

bugün 18 mart çanakkale şehitlerini anma günü. çok anlamlı bir gün. allah bütün şehitlerimizden razı olsun. biz bugün türk bayrağının altında rahatça, huzurlu bir şekilde ezan sesleri altında yaşamımızı sürdürebiliyorsak onların sayesinde. ruhlarına birer fatiha gönderelim.

Gogusler buyudugu icin sana ole geliyo btmalar bndede oluyo merak etme insallh hayirlisuyla atlatcaz bu gunlerimizi...

gunaydın canım.epey korkuttu benı acaba kalp mı dıye dusunmeye baslamıstım sen yazana kadar.gece her defasında uyandım bı bılsen hem canım acıdı hem korktum

Ben aspirin kullanmadım ama iğneyi dogumdan 5 gun once 2den bire indirdik dogumdan 2 gun once de bıraktık. Ufaklık 1 gun once gelince igneyi 1 gun once bırakmış olduk kanama sorunu vs yasamadık.

merhaba canım.senın bebegım sezeryan olmustu dımı hatırladıgım senınde mthfr 1298 homozıgottu.bana 34 haftadan sonra bebegı alırız rıske atamayız dedı.sen kacıncı haftada dogum yapmıstın

canım birşey sorucam iğnenin dozu artırılınca kanama kesildi mi yoksa ara ara devam ett mi. bu arada hayırlısıyla umarım sağlıkla bebişini dünyaya getirirsin. az kalmış.

canım zeynep babaannemin adı ama malesef ablamın kızının adı.

canım emine de kayınvalidemin adı.ilk ebbeğimin adı annemin adı olunca eşime kalsa emine koyar.ama ezgi güzelmiş bak....

canım nasıl sevındım senın 12.haftada oldugunu gorunce.masallah allah nazarlardan saklasın

valla canım aynı şey zaman zaman benim sağ göğsümün üstünde oluyo sanki iğne bıçak gibi bişeyi sokup çıkartıyolar bazen kafama takılıyo doktora gideyim diyorum bide kurcalamayayım diyorum anlık kramp gibi bişey de olabilir devam ederse bi doktora görünürsün

ınsallah kalple ılgılı bısey degıldır.derdımız bıtmıyor kı

selam kızlar doğru görüyorum de mi? burası kan pıhtılaşması yaşayanların yazıştığı yer ?yani şu an yazanların hepsinde kan pıhtılaşması mı var?

aynen canım. malesef bu kadar kalabalığız. ve bu kadar mağduruz.

ewet canım yazılanları okuyunca hep düşündüğüm bi türlü cümleye dökemediğim şeyler...aynı duyguları yaşadığım birilerinin olması da zorluklar arasında bi güzellik aslında..
ben de abartıyo muyum diye düşünüyodum baktım herkes benim gibi çapçaresiz...

malesef abartmıyorsunuz bızler de oyleyız sevınemıyoruz bıle bazen

selam kızlar doğru görüyorum de mi? burası kan pıhtılaşması yaşayanların yazıştığı yer ?yani şu an yazanların hepsinde kan pıhtılaşması mı var?

evet aynen öyle ve her geçen gün aramıza birileri daha katılıyor. tabi burayı farkedip aramıza katılanlar bunlar. internet kullanmayan, burdan haberi olmayan kimbilir daha kimler vardır. Allah herkese yardımcı olsun.

canım umarım rabbim sabrımızın sonunda bizi mükafatlandırır ve inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz. sen de hamilesin galiba. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. bize de dua et canım.

senin öykün nasıl? iğne kullanıyorsun o halde şuan.

bugün ateşim 36.5 yüreğime inecek artık

eşimde bile takıntı oldu sabah önce ateşi soruyo...

hadi bakalım hayırlısı selmacım. ben de takip ediyorum ateşini. iyi yükseldi biraz. ortalamanın altına değilsin hala. hadi bakalım. elif takip ediyorya seni olur olur birşeyler
elif uğurlu geliyor bize. bizi üç te üç hamile yapmıştı. netice hepimizin aynı olmadı ama sonuçta üçümüz de hamile kaldık mı kaldık? ateş ölçme de hamile kalmak için zaten.
iyi olsun da elifim inşallah başkalarında da vesile olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…