Arkaşlar merhaba,clexane iğne ve bebe aspirini'ni kaçıncı gebelik haftasında kesti doktorunuz veya kesmeyi düşünüyor..Benim doktorum iğneyi doğumdan 1 hafta,aspirinide 1-2 gün önce kesmeliyiz dedi.
bana da erkek gibi geliyor. tabi Allah bilir. kız olursa zeynep çok güzel isim. benim kızım olursa zeynep koymak isterim adını. zeynep ecrin de güzel iki isim düşünüyorsan
bana da erkek gibi geliyor. tabi Allah bilir. kız olursa zeynep çok güzel isim. benim kızım olursa zeynep koymak isterim adını. zeynep ecrin de güzel iki isim düşünüyorsan
bence oğlun olacak içime öyle doğuyo.ama kızın olursa adı emine olsun:) şaka tabi.ezgi nasıl.kızımın adı.
kızlar haftaya bebeğin cinsiyeti inşalah belli olur.
eğererkek olursa isim belli ben ömer istedim eşimde rahmeli babasının ismii ömer yahya diyoruz emmmee kız olursa isim bulamadım düşünüyorum bulamıyorum.ilk kızımın adı hatice ece ydibuna fikr versenize
Ya hamile bayanlar aranizda bas agrisi ceken oldumu benim dun geceden beri basim agriyo nasil gececek bilmiyorum.....
oo eliff super haberr hayırlısıyla dogsunda ama bana kızmış gibi gelıoo bılımyorumm :) kız olursa benım favorı ısımlerım:) ela, nil, ada, nehir, elif, zeynep,tabiki bide aslıı hehhehehe:)
aman bu da moda oldu gelir soru sorar kimse topiğe girmez sonra azarı basar gider.kardeşim araştır işte topiği zaten sorunun cevabı çok verilmiştir.sen girip araştırma biz siteye girip cevap vermeyince azarla git....
kızıyorum artık ama haa
gunaydın kızlar.guzel bır hafta olsun hepımız ıcın ınsallah.ben bugun bıraz sınırlı uyandım.dun geceden berı cok kısa aralıklarla sol gogsume degısık bır agrı saplanıp gecıyor.neden olabılır bılemıyorum.ınsallah kotu bısey yoktur
Gogusler buyudugu icin sana ole geliyo btmalar bndede oluyo merak etme insallh hayirlisuyla atlatcaz bu gunlerimizi...Gnydn serpilcim yoktr bisey sikma canini gonlunu ferah tut:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?