Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkaşlar merhaba,clexane iğne ve bebe aspirini'ni kaçıncı gebelik haftasında kesti doktorunuz veya kesmeyi düşünüyor..Benim doktorum iğneyi doğumdan 1 hafta,aspirinide 1-2 gün önce kesmeliyiz dedi.

Ben aspirin kullanmadım ama iğneyi dogumdan 5 gun once 2den bire indirdik dogumdan 2 gun once de bıraktık. Ufaklık 1 gun once gelince igneyi 1 gun once bırakmış olduk kanama sorunu vs yasamadık.

bana da erkek gibi geliyor. tabi Allah bilir. kız olursa zeynep çok güzel isim. benim kızım olursa zeynep koymak isterim adını. zeynep ecrin de güzel iki isim düşünüyorsan

evet zeynep ismini bende çok seviyorum daha ortada bişey yok ama bizim isimler hazır kız olursa zeynep hilal erkek olursa yusuf ali ya da ömer faruk tabi bunlar eşimin fikri

ateşim 36.2 beklemedeyim bakalım

bu arada canım 36.2,5 du ama öyle yazdım farkedermi bimiyorum

Son düzenleme:
bana da erkek gibi geliyor. tabi Allah bilir. kız olursa zeynep çok güzel isim. benim kızım olursa zeynep koymak isterim adını. zeynep ecrin de güzel iki isim düşünüyorsan

canım zeynep babaannemin adı ama malesef ablamın kızının adı.

bence oğlun olacak içime öyle doğuyo.ama kızın olursa adı emine olsun:) şaka tabi.ezgi nasıl.kızımın adı.

canım emine de kayınvalidemin adı.ilk ebbeğimin adı annemin adı olunca eşime kalsa emine koyar.ama ezgi güzelmiş bak....

Ya hamile bayanlar aranizda bas agrisi ceken oldumu benim dun geceden beri basim agriyo nasil gececek bilmiyorum.....

oo eliff super haberr hayırlısıyla dogsunda ama bana kızmış gibi gelıoo bılımyorumm :) kız olursa benım favorı ısımlerım:) ela, nil, ada, nehir, elif, zeynep,tabiki bide aslıı hehhehehe:)

Ya hamile bayanlar aranizda bas agrisi ceken oldumu benim dun geceden beri basim agriyo nasil gececek bilmiyorum.....

canım benimde başım ağrıyor.2 haftadır cekiyorum.çok aşırı siddetli değil ama başımda ağrı var ara ara birden şiddetli vruyor sonra normale dönüyor ama sürekli ağrılı

oo eliff super haberr hayırlısıyla dogsunda ama bana kızmış gibi gelıoo bılımyorumm :) kız olursa benım favorı ısımlerım:) ela, nil, ada, nehir, elif, zeynep,tabiki bide aslıı hehhehehe:)

aslı da iyi de o da eşimin ailesinde var

Nisanın 17sinde ikili test yaptırıcaz kızlarrrr bu aşamada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bilee olmuşşş..Şoke olurum heralllldee =)) Hayrlısı bakalımmmm

slm arkadaşlarr ben cuma güzü ankaraya hematoloji gittim testlerimi gösterdim korkulacak bişi yok oda 7 8 tüp kan aldı bu ayın sonunca sonuclar cıkacak am her halukarda igne kulllanacagız tahmineen ignenin dozunu ve ne kadar olduguna bakacak kan sonuclarını alınca gel yanıma dedi bakalım ne cıkacak haberdar ederim sizi

merhabaaa

bir konu açılmış yardım isteyen birisi size yazıyor ve cevap alamıyor. ne kadar anlayışlı ve yardımsever insanlardan oluşan bir topik.. hepinize teşekkürlerr..

aman bu da moda oldu gelir soru sorar kimse topiğe girmez sonra azarı basar gider.kardeşim araştır işte topiği zaten sorunun cevabı çok verilmiştir.sen girip araştırma biz siteye girip cevap vermeyince azarla git....

kızıyorum artık ama haa

valla haklısın sanki insanlar hazır vaziyette soru gelsin de yanıtlayayım diye bekliyo sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kimse profesyonel değil

gunaydın kızlar.guzel bır hafta olsun hepımız ıcın ınsallah.ben bugun bıraz sınırlı uyandım.dun geceden berı cok kısa aralıklarla sol gogsume degısık bır agrı saplanıp gecıyor.neden olabılır bılemıyorum.ınsallah kotu bısey yoktur

Gnydn serpilcim yoktr bisey sikma canini gonlunu ferah tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…