Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim sağolasın beni yalnız bırakmamışsın.bitki çayı bana folikasit de sınırlı olduğu için yasakmış. canım ben 3 ay sonra korunmayı bırakmıycam. dr 3 ay yap gel dedi. bu da demek oluyo ki sanırım tekrar bir kan tahlili yaptırıp pıhtılaşmam geçtiyse korunmayı bıraktıracak herhalde. yani ben öyle anladım. hoca bişey söylemedi ben de soramadım. ben şu şekilde bir hesap yaptım mart ta başlamış oldum. mayıs 15 gibi randevu alayım gideyim hocaya. zaten kan tahlili isterse haziranı bulur. yani benim korunmayı bırakmam ancak hazirana gibi geliyor. hayırlısı. inşallah bu sefer kaybetmem bebişimi. rabbim senin de benim de emeklerimizi zayi etmesin inşallah.

Iyiyim hayatim oglumla ilgileniyorum birinci sinif cok zormus firsat buldukca girip okuyorum .
Dua isi bitti sanirim en son dua uzadikca uzaduu zor bitittirdik
Ne diyorsaniz ben uyarim canim

Iyiyim hayatim oglumla ilgileniyorum birinci sinif cok zormus firsat buldukca girip okuyorum .

seneye benim kız da 1 e başlayacak. desene seneye baya zorlanacaz. zaten şimdiden stres sardı beni. kız çocuğu, korkuyorum. Allah korusun tüm yavruları.şimdiye kadar hep beraberdik. gözüm arkada kalacak. hayırlısı bakalım. ödevleri falan oalcak. ben 19:15 te eve geliyorum, yemek, bulaşık, banyo vs... zaten vakit yetmiyor şimdi o zaman bir de ödev, beslenme hazırlama vs. bakalım ne yapacaz...

evet dua işi baya uzadı. benden başka bir de zehra sordu bugün duayı, başka talep gelmedi henüz sanırım. ben de uyarım ama talep gelecek mi bakalım? ben zaten kendime salavat-ı tefriciye okuyorum. bitmiyo bir türlü zaten. dua olmazsa kendime okurum napıyım...

canım fatihaya pek katılamadım ankara-niğde arası mekik dokudum. nete giremedim. bu hafta da kapalıyım.malum hasta oldum bugün ama haftaya nasıl dua isterseniz katılırım. bence de dua çok önemli. yaparsak iyi olur. sayıyı çok yükseltmeyiz katılan kişi sayısı az olursa.

Ayyyy isin cok zor canim yandin valla
Istersen tefriciyeye yardimci olurum

Ayyyy isin cok zor canim yandin valla
Istersen tefriciyeye yardimci olurum

gerçektenmi canım. çok isterim yardımcı olursan. çok sağol yaa. böyle bir teklifte bulunman çok hoşuma gitti.Allah razı olsun. dur ben bu arada herkese bir diyim belki başkalaşı da katılır. daha önce de sçylemiştim burda ama elif dışında katılan olmamıştı. ve sonra elif duaya başlatmıştı bizleri. belki ben vesile oldum bu dualara

kaç aydır okuyorum 2900 anca okudum.
salavat-ı tefriciyeme benim için katkıda bulunmak isteyen olur mu acaba????
okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

kaç aydır okuyorum 2900 anca okudum.
salavat-ı tefriciyeme benim için katkıda bulunmak isteyen olur mu acaba????
okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

canım ben de kendime başlamıştım 2000'e anca geldim. neredeyse 2 ay oldu:) yoksa katılırdım. haftaya sınavlar var. sınavlarda kendiminkini bitirirsem sana da yardım ederim canım. başlıycak olursam haber veririm.

Kaç haftalık gebesin.Bu ağrılar bendede oluyor.Sağ göğsüme bir noktaya bıçak sağlanır gibi ağrı saplanıyor,kısa süre sonra geçiyor.Ama akşam dikkat ettimde midem şişkin olduğunda oluyor galiba,ne alakası var bilmiyorum ama.Yine muhtemelen gebelikle ilgili bişeymi ki acaba...

ben cleaxen kullanıyorum koluma yapıyorum morarıyor az da olsa bazen hıc morarmıyor ama

Ben clexane kullanıyorum,bendede bu iğne aşırı morarma yapıyor.Hatta doktor gördü kaç defa karnımı bişey demedi.Bir durum olsa söylerdi.Sen yine de doktoruna danış istersen.

7 haftalıgım canım.dun gece uykumdan uyandırdı benı kac defa bılemezsın.sabahta vardı ama sonradan gectı cok sukur

Yeni bir duaya baslasak sen takip edebilir misin cnm bn cepten giriyorum burdan takip edemem guzel bir dua okuyalim hepimize katkisi olur insallh!!!

Tefriciye okuyan arkadaslarr niyet edip basladuktan sonra ne kadar kusa surede bitirirseniz o kadar iyi olur
Oyle aylarca surundugunu hic duymamistim

olur tabi. takip ederim. talep gelirse tabi neden olmasın. ben hergün giriyorum zaten...

Eminecim her duanin hikmetinin farkli oldugunu dusunuyorum tabiki kisiden kisiyede degisiyo bazen hic tahmin edemeyecegin insanlarin dualari kabul olur bunu hicbirimiz bilemeyiz demem o ki bu sefer farkli bir dua okuyalim ne dersiniz ben hala anener rasulu derim sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…