başladım canım başladım tabi. yaln ız bırakırmıyım seni hiç.
evet diyetisyene gitmene hiç gerek yok. bak gör nasıl kiko vereceksin zaten.
bitki çayına şaşırsım yaa. ben sürekli bitki çayı içiyorum. kiraz sapı çayı ile, limonlu yeşil çay içiyorum daha çok aslında. bana dr um hamilelikte simameki çayı hariç herşey içebilirsin demişti. kahve de tamamen yasak bana.
domates salatalık da çok kötü olmuş canım yaa. zaten kahvaltı sınırlı oluyor bir de domates salatalık olmazsa kötü. aam alışılacak yapacak şey yok.
inşallah şenaycım inşallah, Allah nelere katlandığını görüyor. Muradına erersin inşallah.
sen şimdi 3 ay sonra direk korunmayı bırakacakmısın? yoksa önce dra mı gideceksin. nasıl olacak?
nasılsın canım? girmiyorsun bayadır. ne alemdesin?
dua işi ne oldu? bıraktık mı canım...son dua biraz geç bitti di mi? ama bırakmayalım derim ben, olduğu kadar. yeterki duasız günümüz geçmesin diyorum ben.
Iyiyim hayatim oglumla ilgileniyorum birinci sinif cok zormus firsat buldukca girip okuyorum .
Dua isi bitti sanirim en son dua uzadikca uzaduu zor bitittirdik
Ne diyorsaniz ben uyarim canim
Iyiyim hayatim oglumla ilgileniyorum birinci sinif cok zormus firsat buldukca girip okuyorum .
Dua isi bitti sanirim en son dua uzadikca uzaduu zor bitittirdik
Ne diyorsaniz ben uyarim canim
seneye benim kız da 1 e başlayacak. desene seneye baya zorlanacaz. zaten şimdiden stres sardı beni. kız çocuğu, korkuyorum. Allah korusun tüm yavruları.şimdiye kadar hep beraberdik. gözüm arkada kalacak. hayırlısı bakalım. ödevleri falan oalcak. ben 19:15 te eve geliyorum, yemek, bulaşık, banyo vs... zaten vakit yetmiyor şimdi o zaman bir de ödev, beslenme hazırlama vs. bakalım ne yapacaz...
evet dua işi baya uzadı. benden başka bir de zehra sordu bugün duayı, başka talep gelmedi henüz sanırım. ben de uyarım ama talep gelecek mi bakalım? ben zaten kendime salavat-ı tefriciye okuyorum. bitmiyo bir türlü zaten. dua olmazsa kendime okurum napıyım...
Ayyyy isin cok zor canim yandin valla
Istersen tefriciyeye yardimci olurum
kaç aydır okuyorum 2900 anca okudum.
salavat-ı tefriciyeme benim için katkıda bulunmak isteyen olur mu acaba????
okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.
gunaydın kızlar.guzel bır hafta olsun hepımız ıcın ınsallah.ben bugun bıraz sınırlı uyandım.dun geceden berı cok kısa aralıklarla sol gogsume degısık bır agrı saplanıp gecıyor.neden olabılır bılemıyorum.ınsallah kotu bısey yoktur
Merhabalar, bir şey sormak istiyorum ben.
Kan pıhtılaşması nedeniyle içinizde Hibor kullananınız var mı? Ben bu ilacı kullandıktan sonra göbeğimin hangi noktasına vurduysam hep morardı hem de ciddi bir şekilde.Siz de de böyle olan var mı?Ben daha önceki gebeliğimde fraxiparin kullanmıştım ve böyle bir sıkıntım olmamıştı.
Merhabalar, bir şey sormak istiyorum ben.
Kan pıhtılaşması nedeniyle içinizde Hibor kullananınız var mı? Ben bu ilacı kullandıktan sonra göbeğimin hangi noktasına vurduysam hep morardı hem de ciddi bir şekilde.Siz de de böyle olan var mı?Ben daha önceki gebeliğimde fraxiparin kullanmıştım ve böyle bir sıkıntım olmamıştı.
Kaç haftalık gebesin.Bu ağrılar bendede oluyor.Sağ göğsüme bir noktaya bıçak sağlanır gibi ağrı saplanıyor,kısa süre sonra geçiyor.Ama akşam dikkat ettimde midem şişkin olduğunda oluyor galiba,ne alakası var bilmiyorum ama.Yine muhtemelen gebelikle ilgili bişeymi ki acaba...
canım raporlu musun başladın mı işe.olmazsa rapor al.
.
iyi bakalım aman dikkat et. kontrolün ne zaman?
Yeni bir duaya baslasak sen takip edebilir misin cnm bn cepten giriyorum burdan takip edemem guzel bir dua okuyalim hepimize katkisi olur insallh!!!
Tefriciye okuyan arkadaslarr niyet edip basladuktan sonra ne kadar kusa surede bitirirseniz o kadar iyi olur
Oyle aylarca surundugunu hic duymamistim
olur tabi. takip ederim. talep gelirse tabi neden olmasın. ben hergün giriyorum zaten...
canım ne bileyim oturup saatlerce okuyamıyosun. gerçekten tek başına zor oluyomuş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?