Cok guzel olmus cnm ellerine saglik kac tane okuyacagiz??
Cok guzel olmus cnm ellerine saglik kac tane okuyacagiz??
Kızlar yasin ,tebareke ,amme ,vakia okudum bağışamasınıda yaptım rabbim duamızı kabul olanlardan eylesin inşallah hamile olan hekese sag salim kucagına alabilmeyi hamile kalmak isteyenlerede bir an önce sağlıkla kalabilmeyi nasip eder inşallah hakkınızı helal edin ...
evet aslinda doktorda bana iki ay bekle sonra korunmayi birak dedi...ama ben galiba sabirsizimdün sabah adetim geldi (kürtajdan sonra ilk adetim) bilmiyorum bu ay korunayim mi diyorsunuz ?? ikinci adetten sonrami birakayim...offff hemen gebe kalcam diye bir sey yok yani ALLAH tarafindan ne zaman nasip olursa ozaman olsun diyorum ben korunmayim diyorum...esim korunmami istiyor 3-4 ay korunalim diyor....ikinci düsügü kaldiramam diyor sen konusdun icini dökdün agladin rahatladin diyor..ben hep susdum icime attim diyor...simdi ikinci kez basimiza gelirse kaldiramam diyor bende diyorum öyle olumsuz düsünmeyelim pozitif düsünelim diyorum...offf bilmiyorum yinede beklemelimiyim?? ayrica 2 gün önce 7 tüp kan verdim kan pihtilasmasi icin 15 gün sonra sonucu cikcak dediler ayrica kanda kromozon analiziside yapilsin esinizle size denildi...ama esim hic orali degil ilk düsük de bu kadar teste ne gerek var bu kadar panikleme felan diyor bana...ben ama o test de yapilsin istiyorum ama esimide cok bunaltigimin farkindayim bir kere konusuldu bu konu hayir gerek yok dedi kapandi konu...konuyu tekrar acamiyorum bunaltiyorum onu diye esim mecbur mu benimle gelmeye o teste ? ben kendim yanliz gitsem kanda kromozon analizini yapdirsam olurmu ?? cevaplar icin simdiden cok tsk ederim.....
kan testı sonucların cıkana kadar korunmalısın canım.bak bende de ılk dusukten sonra yapıldı ve pıhtılasma cıktı.sımdı hamıleyım allah a sukur gunde 2 defa ıgnem var.butun sonuclarını al doktorunla gorus sonra korunmayı bırakırsın.hamılelıkten once coraspın hamılelık sırasında da ıgne kullanman gerekebılır.
canım bana özel olan diyet listesi o ama ben bugün diyetisyenime de gösterdim o da bana hem kilo bakımından hem de metionin ve folikasitten fakir diyete uygun bir liste hazırladı. normalde reçel bal serbest ama o bana vermedi. gerçi ben kaçamak 1 tatlı kaşığı kadar yiyorum:) sabah kahvaltısında. bugün aldığım liste de aşağıda umarım işine yarar. yalnız şunu belirteyim benim kanımda halen pıhtılaşma var olduğu için sinan hoca folikaisti de ekledi sanırım. eğer senin ki sadece metionin diteyi ise sebzeyi sınırlandırmana gerek yok. benim folikasitten de fakir olduğu için sabah kahvaltısında yediğim domates salatalığı bile kesti. liste aşağıdaki gibi canım.
[TABLE="width: 432"]
[TR]
[TD]Kalkınca[/TD]
[TD]1 su bardağı ılık su+3 adet kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kahvaltı (08.00)[/TD]
[TD]şekersiz açık çay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2 kibrit kutusu peynir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5 adet zeytin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]3 dilim ekmek (beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.30 araöğün[/TD]
[TD]1 porsiyon meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.30 öğle öğünü[/TD]
[TD]1 köfte et[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]1 kase çorba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4 yemek kaşığı sebze yemeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]1 çay bardağı yoğurt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2 dilim ekmek (beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.30 Ara Öğün[/TD]
[TD]2 porsiyon meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.30 Akşam öğünü[/TD]
[TD]1 kase çorba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4 yemek kaşığı sebze yemeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]1 çay bardağı yoğurt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]3 dilim ekmek (beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.00 Ara Öğün[/TD]
[TD]2 porsiyon meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yatmadan 1 saat önce[/TD]
[TD]1 su bardağı süt[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım sen iki iğnemi vuruyorsun günlük. Bunu sana öneren kadın doğumcun mu oldu, hematoloji doktorun mu? Hangisine gittin bunun için. Ben hematologa hiç gitmedim. Sonuçlara göre kadın doğumcum hamilelikle birlikte günde cleaxe 0,4 dedi öncesindede corasprini 100lük ve folbiol. Kadın doğumcular yeterli olmuyor mu bu dozu belirlemek için.
Merhabalar, bir şey sormak istiyorum ben.
Kan pıhtılaşması nedeniyle içinizde Hibor kullananınız var mı? Ben bu ilacı kullandıktan sonra göbeğimin hangi noktasına vurduysam hep morardı hem de ciddi bir şekilde.Siz de de böyle olan var mı?Ben daha önceki gebeliğimde fraxiparin kullanmıştım ve böyle bir sıkıntım olmamıştı.
Slm canim ben iki hafta once kimyasal gebelik gecirdim ve onun baslangicinda doktorum hibor vermisti, ama bende kolumdan vurdurdum ilk gun ve simsiyah morardi kolum cok kotu oldu, sonra baska doktora sordum bunla ayni gorevde baska igne soledi hem hibor cok pahali hemde ayni isi goren baska ignede varmis
Slm canim ben iki hafta once kimyasal gebelik gecirdim ve onun baslangicinda doktorum hibor vermisti, ama bende kolumdan vurdurdum ilk gun ve simsiyah morardi kolum cok kotu oldu, sonra baska doktora sordum bunla ayni gorevde baska igne soledi hem hibor cok pahali hemde ayni isi goren baska ignede varmis
200 tane okudum. Allah kabul etsin.
Canım sen şuan aspirin ya da iğne kullanıyomusun
[TABLE="width: 235"]
[TR]
[TD="class: xl69, width: 312, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz KELİME-İ TEVHİD hürmetine ............................................(okuya nların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Kelime-i Tevhid'in Anlamı[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 3"]"Allah'tan başka İlah yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]NICK[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 98, bgcolor: transparent"]elif5507[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]elif[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]01as[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]aslı[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ceylinn38[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]senay079[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]şenay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]slvy1987[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]sevinc007[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]eoe[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]serap06_06[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]serap[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]rengarenk00[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]serpil[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]nazka86[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]umud40[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]vildan[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]hildan[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ayse23[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]aşye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]muco509[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]eylül[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]slmeng[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]selma[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]toplam 10.000[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]kalan:9200[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?