canım muhtemelen önemli değil. ama insanın içine de kurt düşürüyor. acaba düşükler bundan mı oluyor diye. hayırlarla bebişlerimizi alsaydık kucağımıza. bir de şu an protein c düşük hala kanımda mevcut pıhtılaşma varmış dedim. bunu değiştiremezsin göz rengin ne kahverengi bunu değiştiremezsin senin geninle ilgili. pıhtılaşmayı da değiştiremezsin dedi. ne yani ben hiç çocuk sahibi olamayacakmıyım demek aklıma gelmedi. yani benim bu pıhtılaşmayı azaltmak için yapığım diyet boşuna mı? anlamadım.
mrb arkadaşlar,benimde kanıda pıhtılaşama oluyor.doktorumun bize dedigi trombofili ve mutasyon denilen hastalık ilk iki tane bebek kayıbım oldu biri yedi aylık biri de beş aylık bebek kaybettim.ilk hamileligimde kanımda pıhtılaşma oldugunu bilmiyorduk yedi aylık ken karnımda bi anda öldünü fark ettik.ikinci hamileligimde tedavi oldum günde bitane asprin bitanede kan sulandrıcı günlük iyne yapıyordm ilk aylarda sorun olmadı herşiyim gayet normal gidiyordu taki beşinci aya kadar beş aylık olduktan sonra karınımda onu da kaybettim yani iki tane kayıbım oldu hani kendime soruyorum ilkini tedavi olmadan kayıb ettim ikincisini tedavi oldugum hade onuda kayıb ettim.yine umudumu kayb etmeden doktorumuza devam ediyoruz.şuan yapacagımız tedavi hamileyken yapmışmış oldugum aspirin ve iyne ayın üçüne iyneye başlıycam.sizden rican benim gibi hasta olupta kucagına bebegini alan varmı.yazarsanız çok sevinirim.......
yoook olmaz seni önden alalım.evet canım geldi çok şükürtabi canım acelemiz ne ben de seni bekliyorum belki de mayıs hepimiz için bereketli olur valla 37 günde geldi bu sefer noluyo anlamadım doktora gidicem ya bi görüşücem bakalım ameliyatın etkisi olabilir mi bilmiyorum bi de kafama takılan ameliyattan sonra kontrol amaçlı rahim filmini tekrar çektirmem gerekiyodu ama ben istemedim bazen ameliyat sonrası yapışıklık oluşabiliyomuş çünkü ay bilmiyorum artık ne çıkacak diye düşünmekten yoruluyorum bazen
asla isyan için söylemiyorum vardır bunda da bir takdir ama sorunsuz hamile kalıp sorunsuz sağ salim doğum yapanların yatıp kalkıp şükretmesi lazım bunu biliyorum ama bi yandan da beterin beteri var bunu düşünüyorum ve şükrediyorum
Kizlar bu aksam doktor kontrolum var insallh hersey yolundadir insallh bebisim saglikla buyuyodur dualarinizi eksik etmeyin rabbim yardimcimiz olsun...
başkent hastanesini sormuşsun ben hamile değilim geçen hafta tavsiye üzerine başladım ama tam bir fiyasko muayene etti simir aldı iğne başlayacağız seni hemotolağa yönlendireyim sonucuna göre doz ayarlarız falan dedi sonra simir sonucu için aradığında sordum çünkü bende duymuştum takip yapmıyorlar diye ben dedimki daha yolun başındayız eğer doğuma kadar beni götürmeyecekseniz bunu bileyim aynen cümlelerini aktarıyorum "size garanti veremiyorum başka bir hastaneye gitmek isterseniz gidin ben size hiçbir şekilde sizi takip ederim diyemem tadilattayız ve çok yoğunuz dedi ee tabi ben bunları duyunca yönlendirdiği hemetologa falan gitmedim onuda bırakmış oldum zaten pekte tatmin olmamıştım muayenesinden. madem devamını getiremeyeceksiniz neden randevu veriyorsunuz
doğru söylüyosun canım. bir yola girdik. gerisini getirmemiz gerekiyor. herkes de bir dr. öneriyor insanın kafası karışıyor. yine kayseride mehmet tayyar var o da çok tecrübeli prof. ona da gidecektim aslında sırf kafam karışmasın diye askıya almıştım. en iyisi haziranı beklemek. yapabileceğim çok birşey yok.öyle düşünme şenaycım. sen en iyi dr a gidiyorsun. bu da senin şansın, diyeti denememiştin, şimdi bir de bunu deniyorsun, denemeden neyin bize faydalı olduğunu bilemeyiz. boşuna değil. ben buna inanıyorum. olacak inşallah Allahın izniyle canım. zaten her dr a yeni gittiğimizde bizler seninle aynı modda oluyoruz. takma boşver. sen sinan hocanın yolundan git, ona güven başka da yapacak bir şey yok zaten.gerisi Allah kalmış.
yoook olmaz seni önden alalım.mayısı ne bekliycen, daha nisan var git canım bence de dr a. yapışıklık falan da oluyorsa boşuna ne uğraşıp durcan. o da yorucu oluyor valla ben de görüyorum hamile olup sigara içenleri. bir sinir oluyorum. ne rahat hamilelik geçirenler var. bırak sigarayı biz yediklerimize bile dikkat ediyoruz, et, süt ürünlerini bile kısıtlı yiyoruz...millet sigara içiyor yaaa...
doğru söylüyosun canım. bir yola girdik. gerisini getirmemiz gerekiyor. herkes de bir dr. öneriyor insanın kafası karışıyor. yine kayseride mehmet tayyar var o da çok tecrübeli prof. ona da gidecektim aslında sırf kafam karışmasın diye askıya almıştım. en iyisi haziranı beklemek. yapabileceğim çok birşey yok.
ayyy canım inşallah ben de biliyorum nisan da varda güya ben artık hamileliğe odaklanmıycam ya tabi iyiki odaklanmıycam daha bugün adet oldum şimdiden yumurtlama gününü hesap ediyorumya bu ay olmasını çok istemiştim çünkü bizim dükkanın sezonu başlıyo yoğun olucak eşimin sınavları var çalışmalar biraz zor olucak o yüzden hayırlısı olsun ne diyim
o sigara içenleri hiç anlamam zaten kendine acımıyosun karnındakine de mi acımıyosun ben bu insanları anlamıyorum
canım ben birazdan sınava gidicem. okurum rabbiyesirin kalanını. kendi salavatımı bitirdim çok şükür. artık buradaki salavatı da okuyabilirim. ona da bugün başlarım okuyabildiğim kadar okrum. rabbiyesirin kalanını sen okundu say canım.
ateş ölçecek misin yine? ben de bilmiyorum ateş ölçsemmi, ölçmesem mi? senin günlerin değişyorya ölçsen iyi olur diye düşünüyorum.kendine bir hesap aç. ateş ölçme yönteminde güzel güzel tarif etmişler.
maşallah. rabbiyessrin hepsini mi bitireceksin? maşallah canım. salavatını bitirmişsin. ben süründürdüm valla. 1000 den az kaldı benim de inşallah bitecek. daha hamileliğe varya ondan sanırım saldım
bu ay daha bi deniycem canım dediğin gibi benim değişiyo takibi zor hatta ovulasyon testi bile düşünüyorum geçen gün ateş ölçme yöntemine baktım başaramadım ordakilere bişey sormuştum nasıl yapıcam diye bi arkadaş msj atmış ben sana hesap açabilirim diye olmazsa açayım bari hem ateş ölçme hem test ikisini birden yapayım iyiki oluruna bırakıyorum demi
sende mi filiz hanıma gittin? sen kan sonuçlarını göstermedin mi ki hematoloğa yönlendirdi. ben göstermeyi düşünüyorum sonuçlarımı ama?...hematolojiye yönlendirmesi güzel bir şey aslında.iğne kullandıracak olması da iyi. ben zaten tolga beye devam edecem, doğumu ona yaptırırım zaten de başkentte de kaydım olsun (malum hamileyken almıyorlarmışya-zaten dün randevuda sekreter 2 kez sordu hamilelik yok değil mi diye) ne olur ne olmaz.eiskli gebelikte sadece filiz hanım mı var. aslında ben erkek dr istiyorum. kadın doğumda erkeklerin daha başarılı olduğuna inanıyorum, hem de daha nazik oluyorlar...
bu arada sen de benim kurtarıcım gibisin ha herşeyi sana soruyorum sorunlarımız aynı ya o yüzden kızma tamambizim hematoloğa damı gitmemiz gerekiyo doktor mu öneriyo şu pıhtılaşma değerlerimi biran önce öğreneyim de bende ona göre hareket deyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?