Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım geldi çok şükür tabi canım acelemiz ne ben de seni bekliyorum belki de mayıs hepimiz için bereketli olur valla 37 günde geldi bu sefer noluyo anlamadım doktora gidicem ya bi görüşücem bakalım ameliyatın etkisi olabilir mi bilmiyorum bi de kafama takılan ameliyattan sonra kontrol amaçlı rahim filmini tekrar çektirmem gerekiyodu ama ben istemedim bazen ameliyat sonrası yapışıklık oluşabiliyomuş çünkü ay bilmiyorum artık ne çıkacak diye düşünmekten yoruluyorum bazen

asla isyan için söylemiyorum vardır bunda da bir takdir ama sorunsuz hamile kalıp sorunsuz sağ salim doğum yapanların yatıp kalkıp şükretmesi lazım bunu biliyorum ama bi yandan da beterin beteri var bunu düşünüyorum ve şükrediyorum

öyle düşünme şenaycım. sen en iyi dr a gidiyorsun. bu da senin şansın, diyeti denememiştin, şimdi bir de bunu deniyorsun, denemeden neyin bize faydalı olduğunu bilemeyiz. boşuna değil. ben buna inanıyorum. olacak inşallah Allahın izniyle canım. zaten her dr a yeni gittiğimizde bizler seninle aynı modda oluyoruz. takma boşver. sen sinan hocanın yolundan git, ona güven başka da yapacak bir şey yok zaten.gerisi Allah kalmış.

canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah hepimiz zaman zaman umutsuzlukar yaşıyoruz moralimiz bozuluyo ama burda birbirimize sığınıyoruz çünkü çevremizdekiler değil burdakiler yani yaşayan anlıyo bizi umudunu kaybetme inşallah sabredicez biz de o güzellikleri yaşıycaz

başkent hastanesini sormuşsun ben hamile değilim geçen hafta tavsiye üzerine başladım ama tam bir fiyasko muayene etti simir aldı iğne başlayacağız seni hemotolağa yönlendireyim sonucuna göre doz ayarlarız falan dedi sonra simir sonucu için aradığında sordum çünkü bende duymuştum takip yapmıyorlar diye ben dedimki daha yolun başındayız eğer doğuma kadar beni götürmeyecekseniz bunu bileyim aynen cümlelerini aktarıyorum "size garanti veremiyorum başka bir hastaneye gitmek isterseniz gidin ben size hiçbir şekilde sizi takip ederim diyemem tadilattayız ve çok yoğunuz dedi ee tabi ben bunları duyunca yönlendirdiği hemetologa falan gitmedim onuda bırakmış oldum zaten pekte tatmin olmamıştım muayenesinden. madem devamını getiremeyeceksiniz neden randevu veriyorsunuz

yoook olmaz seni önden alalım. mayısı ne bekliycen, daha nisan var git canım bence de dr a. yapışıklık falan da oluyorsa boşuna ne uğraşıp durcan. o da yorucu oluyor vallaben de görüyorum hamile olup sigara içenleri. bir sinir oluyorum. ne rahat hamilelik geçirenler var. bırak sigarayı biz yediklerimize bile dikkat ediyoruz, et, süt ürünlerini bile kısıtlı yiyoruz...millet sigara içiyor yaaa...

sende mi filiz hanıma gittin? sen kan sonuçlarını göstermedin mi ki hematoloğa yönlendirdi. ben göstermeyi düşünüyorum sonuçlarımı ama?...hematolojiye yönlendirmesi güzel bir şey aslında.iğne kullandıracak olması da iyi. ben zaten tolga beye devam edecem, doğumu ona yaptırırım zaten de başkentte de kaydım olsun (malum hamileyken almıyorlarmışya-zaten dün randevuda sekreter 2 kez sordu hamilelik yok değil mi diye) ne olur ne olmaz.eiskli gebelikte sadece filiz hanım mı var. aslında ben erkek dr istiyorum. kadın doğumda erkeklerin daha başarılı olduğuna inanıyorum, hem de daha nazik oluyorlar...

doğru söylüyosun canım. bir yola girdik. gerisini getirmemiz gerekiyor. herkes de bir dr. öneriyor insanın kafası karışıyor. yine kayseride mehmet tayyar var o da çok tecrübeli prof. ona da gidecektim aslında sırf kafam karışmasın diye askıya almıştım. en iyisi haziranı beklemek. yapabileceğim çok birşey yok.

Duamıza katılmak isteyenarkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet ne okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatı okumadan önce 21kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2-Hangi dilek için okunuyorsaniyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmele çekildikten sonraSalavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, vetünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."2. DUA

Rabbiyessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr"
(Ey Rabbim işimi kolaylaştır vehayırlı bir sonuca erdir)
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 359"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 28, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] SALAVAT(4444)
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 2. DUA (10000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 30
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 40
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 50
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 354
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 280
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 1400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 946
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 170
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 20
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 650
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 650
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 133
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eylül
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 900
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 1750
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 750
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 2198
[/TD]
[TD="width: 117, bgcolor: transparent"] 9540
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayyy canım inşallah ben de biliyorum nisan da varda güya ben artık hamileliğe odaklanmıycam ya tabi iyiki odaklanmıycam daha bugün adet oldum şimdiden yumurtlama gününü hesap ediyorum ya bu ay olmasını çok istemiştim çünkü bizim dükkanın sezonu başlıyo yoğun olucak eşimin sınavları var çalışmalar biraz zor olucak o yüzden hayırlısı olsun ne diyim
o sigara içenleri hiç anlamam zaten kendine acımıyosun karnındakine de mi acımıyosun ben bu insanları anlamıyorum

senin durumun çok farklı canım, normalde de risklisin. (yanlış anlama lütfen).sinan hoca sana özel tedavi uyguluyor. bence de boşver başka dr ları. kafanı karıştırma. sinan hocaya güven sen. keşke özeli olsa da ona da gidebilsek rahat rahat.

ateş ölçecek misin yine? ben de bilmiyorum ateş ölçsemmi, ölçmesem mi? senin günlerin değişyorya ölçsen iyi olur diye düşünüyorum.kendine bir hesap aç. ateş ölçme yönteminde güzel güzel tarif etmişler.

canım ben birazdan sınava gidicem. okurum rabbiyesirin kalanını. kendi salavatımı bitirdim çok şükür. artık buradaki salavatı da okuyabilirim. ona da bugün başlarım okuyabildiğim kadar okrum. rabbiyesirin kalanını sen okundu say canım.

maşallah. rabbiyessrin hepsini mi bitireceksin? maşallah canım. salavatını bitirmişsin. ben süründürdüm valla. 1000 den az kaldı benim de inşallah bitecek. daha hamileliğe varya ondan sanırım saldım

bu ay daha bi deniycem canım dediğin gibi benim değişiyo takibi zor hatta ovulasyon testi bile düşünüyorum geçen gün ateş ölçme yöntemine baktım başaramadım ordakilere bişey sormuştum nasıl yapıcam diye bi arkadaş msj atmış ben sana hesap açabilirim diye olmazsa açayım bari hem ateş ölçme hem test ikisini birden yapayım iyiki oluruna bırakıyorum demi

maşallah. rabbiyessrin hepsini mi bitireceksin? maşallah canım. salavatını bitirmişsin. ben süründürdüm valla. 1000 den az kaldı benim de inşallah bitecek. daha hamileliğe varya ondan sanırım saldım

tefriceye de gayret edelim diyorum ama bitmez heralde ben dükkana da gidiyorum ya artık fazla okuyamıyorum

napalım canım biz anca böyle oluruna bırakabiliyoruz. ben de şimdiden ateş ölçsem mi ölçmesem mi diye düşünmeye başladım. daha 2 ay var (sanıırm) daha ilk adetimi bile olmadım. ama bu kez rahat olacam, oluruna bırakacam diye telkinde bulunuyorum kendimekim inanacaksa buna sankiaynı durumdayız...sen hesap aç bence de. ama rahim filmini de bir düşün tekrar.

bu arada sen de benim kurtarıcım gibisin ha herşeyi sana soruyorum sorunlarımız aynı ya o yüzden kızma tamam bizim hematoloğa damı gitmemiz gerekiyo doktor mu öneriyo şu pıhtılaşma değerlerimi biran önce öğreneyim de bende ona göre hareket deyim ya

evet sadece riskli gebelik uzmanı filiz hanım var hemetoloğa doz ayarlamak için yönlendirdi tamam bu güzel bişey ama devamını getiremedikten sonra ben napıyım o doktoru ve bana pek güven vermedi cnm muayene ederken soruyorum yumurtlama var mı gebelik olabilirmi diye net bi cvp veremedi yine herşeyi ben sordum iyikide bırakmışım dün sevtap hanıma gittim memnun kaldım

ne demek kızmak canım benim. bir şey biliyorsam tabiiki yardımcı olurum. ne kızması.hematoloğa gitmek gerekiyormu aslında ben de bilmiyorum. iğneniz dozunu ayarlamak için diye burda duydum bende. hematoloğa kadın doğumcular yönendiriyor sanırım. ben kendiliğimden hacettepenin hematolojisine gitmiştim. gerekli herşeye bakılsın dedim. baya şeye bakmışlar onlarda.bakalım ben pazartesi adet olmazsam gidecem dr a, aslında olsam da gitsem bir şey olurmu bilmiyorum. o zaman bakalım dr bana ne diycek. beni gönderecekmi hematolojiye? o zaman bilgi veriririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…