napalım canım biz anca böyle oluruna bırakabiliyoruz. ben de şimdiden ateş ölçsem mi ölçmesem mi diye düşünmeye başladım. daha 2 ay var (sanıırm) daha ilk adetimi bile olmadım. ama bu kez rahat olacam, oluruna bırakacam diye telkinde bulunuyorum kendime kim inanacaksa buna sanki aynı durumdayız...sen hesap aç bence de. ama rahim filmini de bir düşün tekrar.
canım ne demek dualaar katılaıyorum. farkında mısın aramızda en çok okuyan sensin canımAllah kabul etsin. hasta hasta herkesten çok okudun valla. salavatımız da bitsin de onu da sen dualarsın. boşver canım. az beklemiş olacaktın demek. dr da bekle demiş. vardır bunda da hayır. hasta olman da belki ondan. bence de korun bu ay. bak nisanı bekleyenler çoğalıyor. sen de bekle nisanı:79:düşük kanaması hariç iki adet olmak lazım,3.yle hamile kalmak lazım.
evet sadece riskli gebelik uzmanı filiz hanım var hemetoloğa doz ayarlamak için yönlendirdi tamam bu güzel bişey ama devamını getiremedikten sonra ben napıyım o doktoru ve bana pek güven vermedi cnm muayene ederken soruyorum yumurtlama var mı gebelik olabilirmi diye net bi cvp veremedi yine herşeyi ben sordum iyikide bırakmışım dün sevtap hanıma gittim memnun kaldım
Kızlar kan pıhtılaşması önleyici iğne kullanıyorum 1 gün kullanmasam ne olur?
İğneleri alamadım maddi imkansızlıklardan dolayı
Çok üzülüorum bebeğime bişey olurmu
cleaxena 4000 0.4 ml kullanıorumm ama nasıl göndericeksin kiii çok tşkkr ederimm düşüncen içinnKac haftalık hamilesin ve ne kullanıyorsun? Bende biraz clexan var 0,4 luk gonderebilirim.
anladım canım.işte ben de gebeik öncesi bir kaydım olsun da sonra gitmek istersem yüzüm olsun diye gitcem. dr umun verdiği tahlilleri falan yaptırmaya giderim falan diye düşünüyorum, tabi başka dr un verdiği tahlilleri ve ilaçları yazmada sıkıntı da duyabilirim. sevtap hanım kim nerde? bu arada cevapların için teşekkürler.
cnm tahlil ve ilaçlar için gideceksen olabilir ama kendini tamamen teslim edeceğin bi doktor değil o kadar söyleyim tahlil ve ilaç için niçin devlet hastanesini düşünmüyorsun parasal açıdan daha iyi olabilir çünkü muayene ücreti 55 tl hemetolog için 100 tl istediler tahlil sadece simir aldı 25 tl ödedim bilemiyorum ben öğretmenim memur aklıyla düşündüm biraz:) sevtap hamdemir kızılayda muayenesi var tetkikleri etlikteki kadın doğumda yaptırtıyomuş basit tahlileri kendi alıp kuryeyle labarotuvara yolluyo dün beta hgc ve progesteron testi için aldı ordan biliyorum
evet adetlerim düzenliydi en sondüzenlimidir adetin benim düzenim karıştı o yüzden anlayamıyorum o rahat olmayı nasıl başarıyolar ben anlamıyorum psikoloğa gidecek duruma geldim nerdeyse canım o rahim filmi de bildiğin küçük bi operasyon gerçi ben mi büyütüyorum bilmiyorum ben korktuğun için 200 tl daha fazla ödeyip anestezili olmuştum bişey duymadım ama hazırlanırken bi de özel hastane olduğu için bildiğin ameliyata kazırkanır gibi hazırlandım dr anestesi uzmanı 3 tane hemşire uyandığımda yatağıma yatırmışlar eşimin yanına giderken yürütmrdiler bile beni ben de çok önemli bişey geçirmiş gibi hissettim kendimi
kocaelideymişsin baktım profiline. keşke yakın olsaydık verirdim iğne. ama neticede almıycakmısın eczaneden, ödünç alsan, ne biliyim verirler herhalde. yarın falan almıycakmısın iğne? iğneyi parasız alanlar var, raporda ne yazıyprsa öğren istersen öyle rapor çıkart. nazka arkadaşımzı para vermeden alıyor. geçmiş olsun.Kızlar kan pıhtılaşması önleyici iğne kullanıyorum 1 gün kullanmasam ne olur?
İğneleri alamadım maddi imkansızlıklardan dolayı
Çok üzülüorum bebeğime bişey olurmu
gayet iyi türkçen canım. hiç farketmedim bile. hoş geldin diyelim o halde memlekenine. dua için de merak etme kolay. bir yasin olursun sonra da duamız kısmı yarya onu okuyup kişilerin adını söyleyeceksin o kadar. son duaları sen okuyacaksın diye bir şey değil.evet kürtaj yapan doktorda öyle demisdi iki ay iki kanama bekle demisdi...ama sabırsızım galiba..baska doktorumda 3 ay bekle hatta ben 3 ay diyorsam sende garantiye almak icin 4 ay bekle dedi ama 4 ay cok...hem hemen hamile kalacam diye bisey yokki...korunursam icim rahat etmez...korunmayım ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman olur İNSALLAH...ama ben korunmayım yani...heheh...ama dedigim gibi bu ay zaten gecti artık olmaz...ben almanyada doğdum büyüdüm...daha 3 bucuk aydır tr deyim yani temelli dönüs yaptım...esimden dolayı... esim almanyaya gelmek istemedi ben tr ye yerlestim...yani demem suki ben sizler gibi cok cok iyi türkce bilmiyorum...yani biliyorumda sonucta tr de yasayanlar kadar degil heehe...elhamdüllah bende müslümanımda cekinerek bisey sorcam...salavatımız bitsin sen dualarsın yazmıssın ya..nasıl olcak o ?? yani son duaları benmi okicam ??? yoksa baskamı oluyor ??? bu arada 200 tane daha kudum Rabbiyessirden...ALLAH İNSALLAH tüm dualarımızı kabul eder....
Kızlar merhaba nasılsınız?
Ben vakit bulamıyorum artık, arada okuyup çıkıyorum. Hem mert hem iş beni bayagı zorluyor.
Yeni gelenler hos geldiniz, keske boyle bir sorununuz olmasaydı da gelmeseydiniz :)
Biliyorum yaşadıklarınız zor ama umudunuzu kaybetmeyin. Ben 3 düşük, 1 tane kurtajdan sonra 5.de kucagıma aldım. Hatta sanırım arada birkaç tane daha dusugum var kan testi yaptırmadıgım veya gec yaptırdıgım için net olarak bilemediğim... O yuzden iyi bir doktor bulun, guvenin, ama koru korune de guvenmeyin cunku her iyi doktor kan pıhtılaşması konusunda da iyi olacak diye bir kaide yok. Ben ilk doktorum yuzunden ciddi zaman kaybettim siz yapmayın. Sabredin...eninde sonunda bebeginizi kucagınıza alacaksınız.
cleaxena 4000 0.4 ml kullanıorumm ama nasıl göndericeksin kiii çok tşkkr ederimm düşüncen içinn
Bugune veya yarına yetişmez elbette ama eger ucretsiz bir şekilde temin edemiyorsan ve bu yuzden kullanamayacaksan 3 kutu kadar var, ozelden adresini yolla kargo ile gonderirim.
Bugune veya yarına yetişmez elbette ama eger ucretsiz bir şekilde temin edemiyorsan ve bu yuzden kullanamayacaksan 3 kutu kadar var, ozelden adresini yolla kargo ile gonderirim.
dünyada demek böyle iyi insanlarda varmıs daha....cok büyük sevap isliyorsun...mesajlarını okurken inan ben cok sevindim...nicki unuttum da iste kocaelideki arkadas icin cok cok sevindim...ama ona ayrıca tavsiyem burda raporla bedava alan arkadaslarımız varmıs ya...onlarla bu konuyuda bi görüssün öğrensinki oda bedava alsın...neden paralı alıyorki...madem bedava alma sansı varsa...
Evet ya hakketen bedava almayı herşeyden çok isterdim ama eczaneler sorun çıkarıyorlar vermiyorlar.Doktorum aslında başhekimlik onaylı rapor bile verdi eczaneler para istiyorlar çok zor oluyor iğneler çok pahalı
Kizlar kimyasal gebelik yasayanlar yda bilgisi olan, kanamadan kac gun sonra adet olmamiz gerek, ben hala adet olmadim kanamamdam bu yana 32 gun oldu, butun duzenim bozuldu yumurtlamam ne zaman, ne zaman adet olcam, doktora gidecem olmszsam, saldim cayira oldum resmen, tek merak ettigum adet nezaman gelio
Protein c ve s düşüklüğü de kan pıhtılaşması olarak geçiyor. Benim protein s düşükken protein c yüksek tezatlık var nasıl olcek kanım sulu mu pıhtılı mıyanlışlık olabilirmi acaba test sonuçlarında sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?