mrb benimde protein oldukça düşükk hemotolojiye gittim çok kafayı takma dedii çünkü bayagı takmıştımmm sonra tekrar yenileyelim dedi testii çünkü özelde farklı çıkabiliyormuş en güzeli araştırma hastaneleri bende bugün bir daha tahlil verdim cuma çıkacak yazarım sana senin kaç çıktı protein s benim 23 çıktı oldukça düşükmüşşş
Kizlar bu aksam doktor kontrolum var insallh hersey yolundadir insallh bebisim saglikla buyuyodur dualarinizi eksik etmeyin rabbim yardimcimiz olsun...
canım muhtemelen önemli değil. ama insanın içine de kurt düşürüyor. acaba düşükler bundan mı oluyor diye. hayırlarla bebişlerimizi alsaydık kucağımıza. bir de şu an protein c düşük hala kanımda mevcut pıhtılaşma varmış dedim. bunu değiştiremezsin göz rengin ne kahverengi bunu değiştiremezsin senin geninle ilgili. pıhtılaşmayı da değiştiremezsin dedi. ne yani ben hiç çocuk sahibi olamayacakmıyım demek aklıma gelmedi. yani benim bu pıhtılaşmayı azaltmak için yapığım diyet boşuna mı? anlamadım.
of şimdi ortadan ikiye ayrılacam yaa doktorumla konuştum yine olmadı betahgc 0 çıktı sanki hamile gibiydim 7 günüm geçmişti belirtilerde vardı en kötüsüde eşimin doğum günü ona süpriz yapıp en güzel doğum günü hediyesi olarak testimin sonucunu verecektim bir sürü plan yapmıştım bir daha hayal kurmayacağım(( hayat beni neden yoruyosunnnn
doğru söylüyosun canım. eşimle konuştuk. o da biz bu konunuda en iyi bildiğimize gittik bir tedaviye başladık onun neticesini görmeden başkasına gitmemiz doğru olmaz dediNe yaptın canım nasıl geçti görüşme, bebişin umarım sağsalim kıpır kıpırdır.
Kötü şeyleri aklına getirme şenaycım. Hiçbirşey boşuna değil, emin ol Sinan Hoca bu işin piri. Benim doktorumda bikere örnek verirken demişti Sinan Hocalar bu durumda şöyle yapar diye, ona güven, kalbini ferah tut. Hepimiz kısmetimizdeki zamanı bekliyoruz sadece...
Hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler dilemek lazım.
maşallah. rabbiyessrin hepsini mi bitireceksin? maşallah canım. salavatını bitirmişsin. ben süründürdüm valla. 1000 den az kaldı benim de inşallah bitecek. daha hamileliğe varya ondan sanırım saldım
Kızlar kan pıhtılaşması önleyici iğne kullanıyorum 1 gün kullanmasam ne olur?
İğneleri alamadım maddi imkansızlıklardan dolayı
Çok üzülüorum bebeğime bişey olurmu
kızlar bu gün tekrar beta hcg baktırdı doktorum pazartesi 26 idi bu gün 19 cıktı cok üzüldüm ama heralde bu kimyasal gebelik nasıl bişe oluyo anlamadım ilk defa başıma geliyor.
of şimdi ortadan ikiye ayrılacam yaa doktorumla konuştum yine olmadı betahgc 0 çıktı sanki hamile gibiydim 7 günüm geçmişti belirtilerde vardı en kötüsüde eşimin doğum günü ona süpriz yapıp en güzel doğum günü hediyesi olarak testimin sonucunu verecektim bir sürü plan yapmıştım bir daha hayal kurmayacağım(( hayat beni neden yoruyosunnnn
Ben 41. gün olmuştum canım korkmana gerek yok.
mrb benimde protein oldukça düşükk hemotolojiye gittim çok kafayı takma dedii çünkü bayagı takmıştımmm sonra tekrar yenileyelim dedi testii çünkü özelde farklı çıkabiliyormuş en güzeli araştırma hastaneleri bende bugün bir daha tahlil verdim cuma çıkacak yazarım sana senin kaç çıktı protein s benim 23 çıktı oldukça düşükmüşşş[/QUOT
Araştırma hastanesinde yaptırmıştım bende. Benimde 40 küsür. Hemotologla görüşmedim ama çok canım sıkılıyor. Ben hiç kalp atışı alamadım bununla ilgisi olduğunu düşünüyorumcuma yaz canım muhakkak.
benimde protein S 43 çıktı.düşükmüş.4kürtajım var.ondanmı kaynaklanıyo yoksa başka bir rahatsızlığımmı var bende bilmiyorum.
gunaydın nasıl gectı gorusmen
gunaydın nasıl gectı gorusmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?