Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

of şimdi ortadan ikiye ayrılacam yaa doktorumla konuştum yine olmadı betahgc 0 çıktı sanki hamile gibiydim 7 günüm geçmişti belirtilerde vardı en kötüsüde eşimin doğum günü ona süpriz yapıp en güzel doğum günü hediyesi olarak testimin sonucunu verecektim bir sürü plan yapmıştım bir daha hayal kurmayacağım (( hayat beni neden yoruyosunnnn

benimde protein S 43 çıktı.düşükmüş.4kürtajım var.ondanmı kaynaklanıyo yoksa başka bir rahatsızlığımmı var bende bilmiyorum.

Kizlar bu aksam doktor kontrolum var insallh hersey yolundadir insallh bebisim saglikla buyuyodur dualarinizi eksik etmeyin rabbim yardimcimiz olsun...

Ne yaptın canım nasıl geçti görüşme, bebişin umarım sağsalim kıpır kıpırdır.

Kötü şeyleri aklına getirme şenaycım. Hiçbirşey boşuna değil, emin ol Sinan Hoca bu işin piri. Benim doktorumda bikere örnek verirken demişti Sinan Hocalar bu durumda şöyle yapar diye, ona güven, kalbini ferah tut. Hepimiz kısmetimizdeki zamanı bekliyoruz sadece...

Hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler dilemek lazım.

doğru söylüyosun canım. eşimle konuştuk. o da biz bu konunuda en iyi bildiğimize gittik bir tedaviye başladık onun neticesini görmeden başkasına gitmemiz doğru olmaz dedi

maşallah. rabbiyessrin hepsini mi bitireceksin? maşallah canım. salavatını bitirmişsin. ben süründürdüm valla. 1000 den az kaldı benim de inşallah bitecek. daha hamileliğe varya ondan sanırım saldım

canım bitirdim valla:)rabbiyesir de bitti benim salavatta. inşallah doğru yapabilmişimdir.ilk defa 4444 okudum. adetliyken okuduklarım içime simedi ama bitmesi için o zaman da okumam gerekiyordu. rabbim kabul eder inşallah. canım senin salavata yardım edebilirim. niyetin aynı mı ona göre niyet eder okurum. ne okusak kar.

Son düzenleme:
Kızlar kan pıhtılaşması önleyici iğne kullanıyorum 1 gün kullanmasam ne olur?
İğneleri alamadım maddi imkansızlıklardan dolayı

Çok üzülüorum bebeğime bişey olurmu

canım kaçlık kullanıyosun. benim önceden kalma iğnelerim var. neredeysen kargoyla gönderebilrim.

kızlar bu gün tekrar beta hcg baktırdı doktorum pazartesi 26 idi bu gün 19 cıktı cok üzüldüm ama heralde bu kimyasal gebelik nasıl bişe oluyo anlamadım ilk defa başıma geliyor.

kızlar bu gün tekrar beta hcg baktırdı doktorum pazartesi 26 idi bu gün 19 cıktı cok üzüldüm ama heralde bu kimyasal gebelik nasıl bişe oluyo anlamadım ilk defa başıma geliyor.

Canim.bende gecen ay yasadim uzulme doktorlar bunu dusukten saymio bile, zaten adet gibi vucuttan atiyosun, korkma hem kurtaj olmadigina sukret, hemde bu cocugunun olabildiginin belirtisi, o yuzden sukret, insallah bundan sonrasi guzel olur canum, aklina takilan varsa sor

Canim.kimyasal gebelik olabilir seninki

benimde protein S 43 çıktı.düşükmüş.4kürtajım var.ondanmı kaynaklanıyo yoksa başka bir rahatsızlığımmı var bende bilmiyorum.

Sen başka testlerini yaptırmadın mı? Huffff yaaa bu değeri düşük olupta doğuran yok mu Allah bir daha yaşatmasın canım bizlere umut olursun inşallah bebişini kucağına alarak.

öncelikle şunu söylemek istiyom allahım herkeze hayırlı evlat versin arkadaşlar özellikle kan pıltılaşması olupda dogum yapanlara sorum.dogumdan sonra kanınıza baktırdınızmı kan pıltılaşması ne durumda bendede vardı hafif düzeydeydi hamilelikde igne kullandım şükür dogum yapdım ama benimde 8 aylık bir kayıbım var yavrum karnımda öldü sezeryanla aldılar 8 ay sonrada tekrar hamile kaldım şükür yavrumu aldım kucagıma size sorum kan pıltılaşmasına baktırıyonuzmu bide spral taktırılıyomu cevap yazarsanız sevinirim teşşekürler

gunaydın nasıl gectı gorusmen

Gunaydin kizlar cok sagolun hepinizi tek tek opuyorum merak etmissiniz allah razi olsun.
Muayene guzeldi ilk basta korktum cunku kalp atisi gorunmedi resmen eski yasadiklarim gecti aklimdan sonra baktim ki ufacik bir kelebek cirpiniyor doktorda bisey oldu sanmis hic beklemiyorum bole bisey bnde korktum dedi ama rabbime cok sukur iyiyiz buyumus evladim 10 haftalik olduk bile insallh boyle sorunsuzca devam eder . Kucagimiza almak saglikli sihhatli gormkte nasip olur ins. Rabbim hepimize versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah . Clexani 0.6 cikaracak cunku bnm mutasyonlarim biraz fazla bu gerekli dedi bundan sonrasi rabbime kalmis ...

Bir konuda size ozur borcluyum cunku raporumda ne yazdigina bakamadim cok soran oluyo nasil ucretsiz aliyodun diye unutuyorum
Eve gdnce ymk yap sofra hazirla derkn unutuyorum ama en yakin zmanda yazcam soz veriyorum affedin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…