- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
Gunaydin kizlar cok sagolun hepinizi tek tek opuyorum merak etmissiniz allah razi olsun.
Muayene guzeldi ilk basta korktum cunku kalp atisi gorunmedi resmen eski yasadiklarim gecti aklimdan sonra baktim ki ufacik bir kelebek cirpiniyor doktorda bisey oldu sanmis hic beklemiyorum bole bisey bnde korktum dedi ama rabbime cok sukur iyiyiz buyumus evladim 10 haftalik olduk bile insallh boyle sorunsuzca devam eder . Kucagimiza almak saglikli sihhatli gormkte nasip olur ins. Rabbim hepimize versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah . Clexani 0.6 cikaracak cunku bnm mutasyonlarim biraz fazla bu gerekli dedi bundan sonrasi rabbime kalmis ...
canım çok sevindim. biliyosun o kalp atışlarını duymak bile büyük bir aşama bizim için. allah tamamına erdirsin.Gunaydin kizlar cok sagolun hepinizi tek tek opuyorum merak etmissiniz allah razi olsun.
Muayene guzeldi ilk basta korktum cunku kalp atisi gorunmedi resmen eski yasadiklarim gecti aklimdan sonra baktim ki ufacik bir kelebek cirpiniyor doktorda bisey oldu sanmis hic beklemiyorum bole bisey bnde korktum dedi ama rabbime cok sukur iyiyiz buyumus evladim 10 haftalik olduk bile insallh boyle sorunsuzca devam eder . Kucagimiza almak saglikli sihhatli gormkte nasip olur ins. Rabbim hepimize versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah . Clexani 0.6 cikaracak cunku bnm mutasyonlarim biraz fazla bu gerekli dedi bundan sonrasi rabbime kalmis ...
ağzına yüreğine sağlık şenaycım. bitti rabbiyessir. duasını nazife yapacak. 763 salavatım kaldı. yardım edersen sevinirim. bir şey soracam bazen şaşırıyorum okurken sayıyı. eksik olmaz ama fazla olabilir. acaba tam 4444 mü olmalı biliyor musun? çok teşekkür ederim.canım bitirdim valla:)rabbiyesir de bitti benim salavatta. inşallah doğru yapabilmişimdir.ilk defa 4444 okudum. adetliyken okuduklarım içime simedi ama bitmesi için o zaman da okumam gerekiyordu. rabbim kabul eder inşallah. canım senin salavata yardım edebilirim. niyetin aynı mı ona göre niyet eder okurum. ne okusak kar.
Gunaydin kizlar cok sagolun hepinizi tek tek opuyorum merak etmissiniz allah razi olsun.
merhaba canım nasıl geçiyor hamilelik benim bulantılar aynen devam dün tavan yaptı mesala bugün daha iyiyim.
Gözün aydın Nazifecim, maşallah. Bebeğin hareketleri vardı değilmi?
anladım canım.işte ben de gebeik öncesi bir kaydım olsun da sonra gitmek istersem yüzüm olsun diye gitcem. dr umun verdiği tahlilleri falan yaptırmaya giderim falan diye düşünüyorum, tabi başka dr un verdiği tahlilleri ve ilaçları yazmada sıkıntı da duyabilirim. sevtap hanım kim nerde? bu arada cevapların için teşekkürler.
cnm tahlil ve ilaçlar için gideceksen olabilir ama kendini tamamen teslim edeceğin bi doktor değil o kadar söyleyim tahlil ve ilaç için niçin devlet hastanesini düşünmüyorsun parasal açıdan daha iyi olabilir çünkü muayene ücreti 55 tl hemetolog için 100 tl istediler tahlil sadece simir aldı 25 tl ödedim bilemiyorum ben öğretmenim memur aklıyla düşündüm biraz:) sevtap hamdemir kızılayda muayenesi var tetkikleri etlikteki kadın doğumda yaptırtıyomuş basit tahlileri kendi alıp kuryeyle labarotuvara yolluyo dün beta hgc ve progesteron testi için aldı ordan biliyorum
Yok canım zaten kendimi teslim edebileceğimi sanmıyorum zaten oraya. benim dr um zaten var. devlet hastanesinde zaten daha kaba oldukları için istediğim tahlilleri yaptıramam diye düşünüyorum. canım sen kan tahlillerini göstermedin mi? hematoloğa yönlendirme sebebi ne? pıhtılaşmaya tekrar mı bakılacaktı? hematoloji nerde , o da tandoğanda mı? ben de mümkün olduğunca ucuza getirmem lazım bu muayeneleri. dr için para biriktiriyorum bir yandan. ben de memurum, eşim de. bizde de durumlar aynı canım. ama işte aklımda kalmasın bir de oraya gidiyim diyorum. ben de memnun kalacağımı sanmıyorum ama dediğim gibi hamilelik öncesi kaydım olsun bi bakalım. canım senin mutasyonların belliydi değilmi? pıhtılaşman yani. bunu dr a gösterdin mi çok merak ettim. göstermene rağmen hematolojiye mi gönderdi. ben de ona göre hareket ediyim diye soruyorum.
Sen başka testlerini yaptırmadın mı? Huffff yaaa bu değeri düşük olupta doğuran yok muAllah bir daha yaşatmasın canım bizlere umut olursun inşallah bebişini kucağına alarak.
ağzına yüreğine sağlık şenaycım. bitti rabbiyessir. duasını nazife yapacak. 763 salavatım kaldı. yardım edersen sevinirim. bir şey soracam bazen şaşırıyorum okurken sayıyı. eksik olmaz ama fazla olabilir. acaba tam 4444 mü olmalı biliyor musun? çok teşekkür ederim.
güzel haberlerle gelmene sevindim nazifecim. bu güzel haberin şerefine duayı yaparsın artık. Allah kabul etsin.senin mutasyonlar neydi? muhakkak sordum, muhakkak yazdın mutasyonları ama insan unutuyor, çok kalabnalık olduk, herkesle konuşuyoruz, ama unutuluyor kusura bakma canım.
canım benim de bazen sayıyı şaşırdığım oluyo o zaman daha düşükmüş gibi sayıyorum mesela 50 mi 60 mı diye şüphelenirsem 50'yi baz alıyorum. umarım rabbim kabul eder. benim de 4445 oldu mesela eksik olmasın da fazla okumanın sakıncası olacağını sanmıyorum. canım birinci duamızdan 50 okudum. birazdan senin için de okurum. sayıyı yazarım.
Yok canım zaten kendimi teslim edebileceğimi sanmıyorum zaten oraya. benim dr um zaten var. devlet hastanesinde zaten daha kaba oldukları için istediğim tahlilleri yaptıramam diye düşünüyorum. canım sen kan tahlillerini göstermedin mi? hematoloğa yönlendirme sebebi ne? pıhtılaşmaya tekrar mı bakılacaktı? hematoloji nerde , o da tandoğanda mı? ben de mümkün olduğunca ucuza getirmem lazım bu muayeneleri. dr için para biriktiriyorum bir yandan. ben de memurum, eşim de. bizde de durumlar aynı canım. ama işte aklımda kalmasın bir de oraya gidiyim diyorum. ben de memnun kalacağımı sanmıyorum ama dediğim gibi hamilelik öncesi kaydım olsun bi bakalım. canım senin mutasyonların belliydi değilmi? pıhtılaşman yani. bunu dr a gösterdin mi çok merak ettim. göstermene rağmen hematolojiye mi gönderdi. ben de ona göre hareket ediyim diye soruyorum.
evet sonuçları göstermeme rağmen hemetologa yönlendirdi oda beşevlerdeki başkentte sema karakuş diye bir doktor ama ben gitmedim bırakacağını söyleyince. mutasyonlarım belliydi dediki ben sema hanıma güvenirim doz ayarlamak için o ne derse ona göre iğne vereyim dedi şimdi gittiğim doktor da hemetologa gerek yok 0,4 lük iğne senin vücudun için yeterli dedi herhalde kilo boy falan ölçüt alınıyor bu arada aydan biri de hemetologdan görüş aldı sonuçlarımı yolladı hatta başka testlerde yapıldı ama hemetolog iğneye gerek yok demiş ben bu doktorlardan hiç bişey anlamadım
Canim.kimyasal gebelik olabilir seninki
evet sonuçları göstermeme rağmen hemetologa yönlendirdi oda beşevlerdeki başkentte sema karakuş diye bir doktor ama ben gitmedim bırakacağını söyleyince. mutasyonlarım belliydi dediki ben sema hanıma güvenirim doz ayarlamak için o ne derse ona göre iğne vereyim dedi şimdi gittiğim doktor da hemetologa gerek yok 0,4 lük iğne senin vücudun için yeterli dedi herhalde kilo boy falan ölçüt alınıyor bu arada aydan biri de hemetologdan görüş aldı sonuçlarımı yolladı hatta başka testlerde yapıldı ama hemetolog iğneye gerek yok demiş ben bu doktorlardan hiç bişey anlamadım
anladım. yani sonuç göstersem de 100 tl de hematoloğa bayılacam anlaşılan. Allah yardım etsin bize ne diyim, Allah bereket versin maaşımıza, zaten fazla mesaimiz de kesildi. çok sarsıldık sorma...desene her dr un fikri farklı. neyse razı geldik bu yolda para harcamaya. biriktirmeye çalışıyoruz bakalım.bir de iğnenin dozunu ayarlamak için hamile olmadan bakılması ne kadar doğru acaba. zaten bu durum hamileyken değişmiyor mu? hamileyken ara sıra bakılması gerekiyor diye biliyorum. aptt değerine göre karar veriiyor yani. neyse canım, bir de be alıyım şu başkentin havasınıteşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
anladım. yani sonuç göstersem de 100 tl de hematoloğa bayılacam anlaşılan. Allah yardım etsin bize ne diyim, Allah bereket versin maaşımıza, zaten fazla mesaimiz de kesildi. çok sarsıldık sorma...desene her dr un fikri farklı. neyse razı geldik bu yolda para harcamaya. biriktirmeye çalışıyoruz bakalım.bir de iğnenin dozunu ayarlamak için hamile olmadan bakılması ne kadar doğru acaba. zaten bu durum hamileyken değişmiyor mu? hamileyken ara sıra bakılması gerekiyor diye biliyorum. aptt değerine göre karar veriiyor yani. neyse canım, bir de be alıyım şu başkentin havasınıteşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
tamam cnm bi git bakalım gelişmelerden haberdar et beni
tamam cnm bi git bakalım gelişmelerden haberdar et beni
tamam canım haberdar ederim. ben de deneyimlerimi aktarırım. Ankaralı çoğaldı forumda. herkes bilgilensin.
Kızlar kan pıhtılaşması önleyici iğne kullanıyorum 1 gün kullanmasam ne olur?
İğneleri alamadım maddi imkansızlıklardan dolayı
Çok üzülüorum bebeğime bişey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?